Találatok a következő kifejezésre: Én 13 vagyok, és az a (59 db)

Én 13 hetes vagyok, és az a problémám, hogy 3 napja minden este, illetve már reggel is be van dagadva a lábfejem (nam is kicsit) a bokám alig látszik. Mit csináljak? Szóljak a dokimnak?

Legjobb válasz: Mindenképpen szólj a dokinak vagy védõnõnek. Én 18 hetes vagyok és 2 napja kezdtem el dagadni, arra gondoltam csak a meleg, a végén tényleg nem volt semi baj de a védõnõ mondta jó hogy elmentem, mert akár terhességi toxikózis is lehet. És az nagyon veszélyes. Ugyan ilyenkor egyszerre 3 tünetnek kell lennie, de meg kell nézetni. Ha dagadás, magas vérnyomás és fehérje van a vizeletben akkor az gyanús. Nézesd meg!!! Ha van otthon vérnyomás mérõd mérd meg, én is mérem mindig. De 99% hogy téged is a korán jött jó idõ visel meg.

Mindenképpen szólj a dokinak vagy védõnõnek. Én 18 hetes vagyok és 2 napja kezdtem el dagadni, arra gondoltam csak a meleg, a végén tényleg nem volt semi baj de a védõnõ mondta jó hogy elmentem, mert akár terhességi toxikózis is lehet. És az nagyon veszélyes. Ugyan ilyenkor egyszerre 3 tünetnek kell lennie, de meg kell nézetni. Ha dagadás, magas vérnyomás és fehérje van a vizeletben akkor az gyanús. Nézesd meg!!! Ha van otthon vérnyomás mérõd mérd meg, én is mérem mindig. De 99% hogy téged is a korán jött jó idõ visel meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Kicsit megilyedtem mert azt olvastam, hogy ilyen korán még nincs dagadás.
Szia! Sajnos nem számít, hogy hány hetes vagy. Én is úgy tudtam, hogy csak az utolsó trimeszterben van ilyen, aztán 21 hetesen nekem is elkezdett. Elõször csak a bokám, most már az egész lábfejem, és fáj is, ha ráállok. Mindenképp lássa a doki, mert lehet mástól is, nem csak szimplán a melegtõl. Ülõ munkát végzel? Ha igen, akkor valószínûleg attól.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ! Igen, ülõ munkát végzek, de éjszakáról reggelre isúgy kelet, hogy már be van dagadva. Vassan a lábujjaim is úgy néznek ki mintha elefánttapi lenne. :(
Nem hetedikesnek kéne lennie?
Valószínû. Ha nem cigány. De készülj fel a következményekre.
lol.
Aya-Chan a csúnyafiú xD
A kérdező hozzászólása: miyen következményekre?
Ha az iskolában vered be a pofáját, akkor osztályfõnöki, igazgatói stb... Ha csak úgy az utcán, akkor a családja is beverheti akár a te pofádat.
Én megírnám az igazgatónak a helyzetet, és ha nem tesz semmit, az oktatási minisztériumnak is megírnám, hogy ebben az intézményben nem fegyelmezik a diákokat, és következmények nélkül bánthatnak másokat. Ha erre sem történne semmi, akkor én is beverném az arcát. Ez nem tanács, csak én így tennék.

(Sziasztok) 13 éves vagyok, és az a tervem a jövõbe, hogy elkezdem az MMA-t, de nem jövõre, stb. hanem ha valamelyik sportágból már kiemelkedõen tudok "játszani". Melyik sportágat ûzzem leginkább addig? (LENT IS)

Melyik a leghasznosabb, és kb. hány évesen kezdjem el az MMA-T?

Legjobb válasz: Szerintem a legjobb, ha brazil jiu jitsuval (BJJ), mert ehhez idõ kell, késõbb pedig melléveszed a bokszot. Ezzel a kettõvel bárkit leversz a ringben. :)

Szerintem a legjobb, ha brazil jiu jitsuval (BJJ), mert ehhez idõ kell, késõbb pedig melléveszed a bokszot. Ezzel a kettõvel bárkit leversz a ringben. :)
A kérdező hozzászólása: Akkor, jó! Köszi! :) Amúgy most is aktívan boxolok, meccsekre járok. stb
Hát ha mmazni akarsz akkor mindenképp valamilyen földharcot mondanék és hamár földharc akkor birkózás(Mert talán ezt oktatják a legszínvonalasabban földharcok közül). De ha már elkezdtél boxolni akkor ne hagyd abba csináld 2-3évig majd ha tudod vedd fel mellé a bírkózást és csináld mind a 2-t. utána hamár jóvagy mindkettõbõl akkor olyan 20éves korodban menj el mma edzésre ami itthon tény hogy egy kalap szart nem ér viszont segítenek a kettõt összehozni egy egésszé. Tudom hogy ez így sok idõnek tûnik és körülményesnek de sajnos az itthoni viszonyok mellett csak így fogsz elérni bármit ilyen versenyen ha esetleg külföldön is szeretnél versenyezni.
5-10 év ökölvívás, birkózás, bjj és mehetsz is ememázni. Ememával kezdeni elõzõleges küzdõsport rutin nélkül csak ma divatos rajkodás tinédzsereknek. Ha ettõl leszel boldog.. de gyenge maradsz.


Lenne egy kis problémám . A barátnőm 13 éves, én meg 15, és az apja nem engedné neki, hogy ilyen "fiatalon" pasija legyen. Most álljak az apa elé és kérjem el a lányát? Mert eléggé szigorúnak mondják, és bizonytalan vagyok.

Legjobb válasz: Azert nem wngedi mert felti 13 evesen meg fiatal Es hat a mai tarsadalomban mar valoszinu hogy o is dugni akar Es termeszetesen te belemennel Mivel ferfi verbol vagy

Azert nem wngedi mert felti 13 evesen meg fiatal Es hat a mai tarsadalomban mar valoszinu hogy o is dugni akar Es termeszetesen te belemennel Mivel ferfi verbol vagy
Akkor se engedné. Várj még 2-3 évet
A kérdező hozzászólása: hát még ott nem tartunk kettes, de majd egyszer... amúgy nagyon nehéz nélküle, mivel nem ugyanott lakunk(Karcag<-->Tilalmas) de azért szívás lenne "lebukni"...
Miért van idézõjelben a fiatalon? Ha 8 osztályos suliba jár, akkor a következõ félév lesz a legfontosabb. Érhetõ, hogy akarja, hogy elvonja a tanulástól valami a lánya figyelmét. Egy 15 éves gyerek nincs egy súlycsoportban a 30-40 férfival. Csak veszíthetsz, ha nagyon nagynak akarsz mutatkozni. De ha annyit vállalsz fel, amit õszintén elõ tudsz adni, akkor jól jöhetsz ki a dologból. Tehát ha a szülõk tudják, hogy hová mentek és pontosan is értek vissza, akkor pozitívum, hogy megjelentsz a szülõk elõtt. Általában az ismeretlentõl szokták félteni a gyereket.
Ezért jó, ha az após börtönbe van. Egyébként miért lenne túl fiatal? Én 16 évesen jöttem össze 13 éves barátnõmmel, bár akkor utána rá nem sokkal lett 14, de ettõl függetlenül, ha normális a csaj, akkor nincs olyan, hogy fiatal.. mi azóta meg vagyunk már 3 éve, boldog kapcsolat, nem kúr félre meg egyáltalán nem olyan mint a többi. Ha te is jó vagy, akkor még jót is teszel a lánynak, ha kitartasz mellette és nem fog el kur*ulni.. de, ha az após nem lett volna börtönbe, akkor is elé álltam volna. Bár a végsõ döntés az övé lenne, de nem hagytam volna szó nélkül az tuti. Ebbe a világba nem a kor számít, mert 18 évesen is lehet egy csaj gyerek szinten, sõt 25 évesen is azon vannak még, az meg más, hogy komolynak látszanak, de csak látszanak.. sex nélkül meg kibírod, vársz még vele pár évet, te is még fiatal vagy kibírod ha szereted õt. Sõt, ha tényleg szereted azt is kivárod, hogy az apja összeengedjen vele.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van , csak még nem is tudom mit csináljak. Akkor beszéljek a faterjával ???
Igen, az valóban nem rossz ötlet, ha bemutatkozol a szüleinek. Kell, hogy lássák, hogy rendes srác vagy és nem "azt" akarod a lányuktól. Valamelyik hétvégén menj el hozzájuk - reggel mész, este jössz, ott alvásra ne is gondolj.
szerintem mindenképpen mennyé xd
Elkezdeni jó vagy így is, közben majd erõsödsz. Annyi hogy a komolyabb trükköket fel kell építeni, nem egybõl beleugrani, mert különben tényleg csontot törhetsz. De ha szépen felépíted, alapmozgásokat megtanulod, nem lesz gond.
A csontod még fog vastagodni. De izomzattal kell mozogni, mozgáskultúra nélkül pedig ne 'parkourozz' mert az ízületeidet nyírod csak vele. Elõbb meg kell tanulni mozogni, ugrani, érkezni. Minimum, ez nem logikus? :)
fiu vagy lány? ha lány ok ha fiu akkor eddzél egy kicsit
Vkinek felnött koraba se eri el a 13 cm t
azanyámhétszentit "holnapig" - valami verseny lesz a haverokkal, és nem tudod, hogy be merj-e nevezni? nyugi, jó méret
A cerkád jó, a ceruzád nem. Nem tud magyarul. Nem baj, majd az is megnõ.
Holnapig elég.
neked még bõven elég. és menj aludni. anyád még nem húzta ki a netet?
Én meg azt szeretném kérdezni, hogy a) 11 évesen mit foglalkozol te még ezzel? b) miért nem alszol ilyenkor?
Lehet, úgy érti, holnapig annyi. Pénteken mér 15-or fog kérdezni.
hááát a szobádból a kert végi virágokat lepisálni nem valami hosszú slag.
Elég, ha meggyújtod.
jo meret ne izgulj
A kérdező hozzászólása: Holnapig
Nagyon jó az éveidhez mérten, Talán kicsit nagy is
bõven jó, de a 13-14 éveseknek szokott ekkora lenni általában, van akinek felnõttként vagy 3-5 évvel idõsebb fejjel ekkora.A te korodban bármekkora lehet egészen kicsi is 3-4 cm-is.

13 vagyok és 17 évesen lehet motorom ajánlanátok ezen a weboldalon olcsó 50 es motrokat? Ez az én tippem :D (lent) [? ]

mert Szlovákiában élek szerintetek jó ez a motor?

Legjobb válasz: 4 év múlva már nem lesz ott...

4 év múlva már nem lesz ott...
Nálunk 14 évtõl lehet 50 es motorra nem 15!
A kérdező hozzászólása: na azon amit irtál igaz de röhögtem :'DDD és ahogy irtad nekem is jó eza motor de annak örülök ho gy 15 50?? aztihttem 17! :D
Nem is az hogy nagy hangja van (meghát a bukósisak úgy is tompítja majd), hanem iszonyu vicces hangja van ahoz képest ahogy a motor kinéz(olyan mint valami méhecske vagy fûnyiró). ránézésre felál a szõr a hátadon de mikor beindítod hát, csalódás ér... de ezt leszámitva még én is megvenném szlovákián lakok szintén és irigylem a magyar törvényt miszerint: 14évtõl kismotor 19évtõl nagymotor 17 évtõl autó (ha jóltudom) itt nálunk 15 évtõl 50es, 16-vagy-17 évtõl 125ös, 18évtõl 25Kw és 2 év prax után noLimit
Nagyon kényes. Én a kétütemû sportmotorokat hanyagolnám, mert a gatyád is rámegy.
Aham, nem tudtam, sry. :S Aúgy aki nevetett: A kedvedért írtam, tudtam, hogy valaki nevetni fog rajta! :D
A kérdező hozzászólása: remélem még ott lesz Szlovákiában € val fizetünk nagyon nagy hangja van ?Mert az én fülemmel még a lepkefingot is meghallom, és sajnos igen 17 évesen lehet itt motorozni Mo-nál 14 :( kár hogy itt nem SHIT Szlovákia!!!
szörnyetegére :'DDDDD jót nevettem!:D
Am miért csak 17 évesen, mert ugye jogsi 14 évtõl van 50ccm-re, ahogy a linkelt 50ccm-esek egyik szörnyetegére az Apriliára is. (Bár egy Puch Cobra GT megfogja, fõleg ha megbabrálod, de az elég ritka...)
4 év múlva lehet nemis motorozni akarsz, hanem autózni. :)
a szlovák leirásban ott van hogy 2000€ (ami amúgy elég olcsó ahoz képest)... a 100€-t biztos csak azért rakta be árnak hogy a lista legeleén kapjon helyet a motor h minnél hamarabb tultegyen rajta... mellesleg nemrosz motor, alakra, de az ilyennek láncfûrész hangja van :/ de amúgy kezdõnek tökéletes motor!!!
100 euró? szerintem átvágás gyanús
A kérdező hozzászólása: tudom :|

Egy 13 éves fiúnak tetszem, én 15 vagyok, és nekem is tetszik. De nem égés az arány? A suliba nem égnénk? Mit tegyek? Mert egyébként meg nagyon bejövünk egymásnak, csak ez az akadály...

Legjobb válasz: titokban... nekem anno bejött :D:D Máig is titok maradt mindenki azt hiszi nagyon jó barátok voltunk. -Sajnos már nem vagyunk annyira jó kapcsolatban...sõt szinte már utál...azt hiszi én hagytam el pedig õ hibája volt az egész. De mára belátom kicsik voltunk és egy jó kis gyerek kori szerelem volt és számomra jó volt. Ma már más párom van... de õ mindig az emlékeim között lesz és õt szeretem talán a szívem mélyen a legjobban. Nah ez csak egy tanulság. Titok pöri ha megbízol annyira a fiúban ha meg nem akkor meg eléggé cink nyíltan vállalni.

titokban... nekem anno bejött :D:D Máig is titok maradt mindenki azt hiszi nagyon jó barátok voltunk. -Sajnos már nem vagyunk annyira jó kapcsolatban...sõt szinte már utál...azt hiszi én hagytam el pedig õ hibája volt az egész. De mára belátom kicsik voltunk és egy jó kis gyerek kori szerelem volt és számomra jó volt. Ma már más párom van... de õ mindig az emlékeim között lesz és õt szeretem talán a szívem mélyen a legjobban. Nah ez csak egy tanulság. Titok pöri ha megbízol annyira a fiúban ha meg nem akkor meg eléggé cink nyíltan vállalni.
azért gáz, mert ugyan így számokban nem sok a korkülönbség, de ebben a korosztályban viszont az. teljesen más dolgok érdekelnek, pl te elmennél diszkóba, vagy koncertre õ meg nem mehet, vagy esetleg játszana a playstationjével stb. ilyen dolgok miatt tartom gáznak, a korkülönbség az teljesen lényegtelen egy bizonyos kor után, de ez pont az a korosztály amikor két év számít.
Szerintem ha csak tetszetek egymásnak azzal nincs gond. Csak az ilyen korú fiúk szeretnek tapasztalatot szerezni idõsebb lányoktól... Úgyhogy fenn áll a lehetõség arra, hogycsak kihasználna, ezért vigyázz, elõbb ismerd meg jó alaposan és utána vágj bele bármibe is. A korkülönbség meg le van tojva, ha valaki ezen csámcsog csak azért teszi mert írigy vagy nincs jobb dolga. Nem kell vele foglalkozni :)
Mert kialakult az a sztereotípia, hogy a férfiak és a nõk közti korkülönbség csak a férfi javára dõlhet el. Vagyis az tök természetes, ha egy nõ idõsebb férfival van együtt, fordítva viszont már nem, sõt. Ez így él a köztudatban. Én is beállok egyébként a "sorba", én sem járnék fiatalabb pasival :) Titeket valószínüleg cikizni fognak... (De ilyen korban egyébként akkor is van egy-két "hozzászólás" a suliban, ha két egykorú fiatal jár együtt.) Vagy jártok titokban (ami nem könnyû), vagy felvállaljátok a dolgot, és nem foglalkoztok az esetleges beszólásokkal. Viszont van egy olyan lehetõség is, hogy elkezdtek járni, aztán a beszólogatások miatt majd tönkre megy a kapcsolat és szenvedtek mindketten. (Ilyen- olyan okok miatt). Ti tudjátok, de ha nagyon tetszik, akkor próbáld meg, hogy milyen. Az is lehet, hogy sokáig együtt maradtok :)
szard le, khmm az az nem értem miért számít mások véleménye, abban a dologban amit te érzel, szóval hajrá ha akarod
ne hallgass másra...ha tetszetek egymásnak akkor miért ne??!!:) 15/L
határozottan za, ha annyira zavar hogy megkérdezted az oldalon. egyébként most mindenki azt fogja írni, hogy nem gáz, meg biztos érettebb a koránál stb. stb. szerintem ha cikizni is fognak emiatt, akkor 2nap után már úgy se lesz izgi a téma, sztem nyugodtan próbáljátok meg. sztem gáz a dolog, nagyon is, de annyira nem érdekelne engem a dolog, mármint ha az ismerettségi mkörödben lennék, hogy cikizzelek emiatt. de ettõl függetlenül szerintem egy próbát megér
A kérdező hozzászólása: és konkrétan miért gáz?
Amikor a csaj az idõsebb az általánosban lenézik, kinevetik.LEgalább is nálunk a suliban ez volt.De ha vannak barátaid akkor õk ugy se fognak cikizni vele, másokra meg ne halgass.
A kérdező hozzászólása: sztem is... :S:S
(én vagyok aki szerint gáz) mindenképpen próbáljátok meg a dolgot, gondolom most nem vagytok egymásba halálosan szerelmesek, a legrosszabb ami történhet hogy szakítotok egymásal egy hét után, ez is csak egy kamaszkori kaland, amire emlékezni se fogsz, egy próbát megér.

Én 13 éves vagyok és 75 a-s melltartót hordok. és félek hogy megereszkedik mert sokat hordok melltertót szerintetek az jo hogy amikor hazajövök leveszem?

Legjobb válasz: Ebben biztos lehetsz, hogy ettõl nem fog megereszkedni. Eleve, ha 75A, az picicici, ami szép cici, és elõnye a nagyokkal szemben, hogy nem könnyen ereszkednek meg. Persze majd nõni fog, de egyelõre semmi okod ezen aggódni.

Ebben biztos lehetsz, hogy ettõl nem fog megereszkedni. Eleve, ha 75A, az picicici, ami szép cici, és elõnye a nagyokkal szemben, hogy nem könnyen ereszkednek meg. Persze majd nõni fog, de egyelõre semmi okod ezen aggódni.
Utolsónak: 16 éves vagyok, vékony, 75E-s mellekkel, úgyhogy ennyit a 2 gyerekrõl :D Egyébként szerintem sem félj a megereszkedéstõl, de nyugodtan leveheted :)
13 évesen könyörgöm ne ezen aggódj!! Majd ha 75E-s melltartóra lesz szükséged akkor kezdj el félni a megereszkedéstõl, és az sem a közel jövõben lesz, hanem 30 évesen 2 gyerek után.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!