Találatok a következő kifejezésre: Én 13 vagyok, és az (99 db)

Nem hetedikesnek kéne lennie?
Valószínû. Ha nem cigány. De készülj fel a következményekre.
lol.
Aya-Chan a csúnyafiú xD
A kérdező hozzászólása: miyen következményekre?
Ha az iskolában vered be a pofáját, akkor osztályfõnöki, igazgatói stb... Ha csak úgy az utcán, akkor a családja is beverheti akár a te pofádat.
Én megírnám az igazgatónak a helyzetet, és ha nem tesz semmit, az oktatási minisztériumnak is megírnám, hogy ebben az intézményben nem fegyelmezik a diákokat, és következmények nélkül bánthatnak másokat. Ha erre sem történne semmi, akkor én is beverném az arcát. Ez nem tanács, csak én így tennék.

Lenne egy kis problémám . A barátnőm 13 éves, én meg 15, és az apja nem engedné neki, hogy ilyen "fiatalon" pasija legyen. Most álljak az apa elé és kérjem el a lányát? Mert eléggé szigorúnak mondják, és bizonytalan vagyok.

Legjobb válasz: Azert nem wngedi mert felti 13 evesen meg fiatal Es hat a mai tarsadalomban mar valoszinu hogy o is dugni akar Es termeszetesen te belemennel Mivel ferfi verbol vagy

Azert nem wngedi mert felti 13 evesen meg fiatal Es hat a mai tarsadalomban mar valoszinu hogy o is dugni akar Es termeszetesen te belemennel Mivel ferfi verbol vagy
Akkor se engedné. Várj még 2-3 évet
A kérdező hozzászólása: hát még ott nem tartunk kettes, de majd egyszer... amúgy nagyon nehéz nélküle, mivel nem ugyanott lakunk(Karcag<-->Tilalmas) de azért szívás lenne "lebukni"...
Miért van idézõjelben a fiatalon? Ha 8 osztályos suliba jár, akkor a következõ félév lesz a legfontosabb. Érhetõ, hogy akarja, hogy elvonja a tanulástól valami a lánya figyelmét. Egy 15 éves gyerek nincs egy súlycsoportban a 30-40 férfival. Csak veszíthetsz, ha nagyon nagynak akarsz mutatkozni. De ha annyit vállalsz fel, amit õszintén elõ tudsz adni, akkor jól jöhetsz ki a dologból. Tehát ha a szülõk tudják, hogy hová mentek és pontosan is értek vissza, akkor pozitívum, hogy megjelentsz a szülõk elõtt. Általában az ismeretlentõl szokták félteni a gyereket.
Ezért jó, ha az após börtönbe van. Egyébként miért lenne túl fiatal? Én 16 évesen jöttem össze 13 éves barátnõmmel, bár akkor utána rá nem sokkal lett 14, de ettõl függetlenül, ha normális a csaj, akkor nincs olyan, hogy fiatal.. mi azóta meg vagyunk már 3 éve, boldog kapcsolat, nem kúr félre meg egyáltalán nem olyan mint a többi. Ha te is jó vagy, akkor még jót is teszel a lánynak, ha kitartasz mellette és nem fog el kur*ulni.. de, ha az após nem lett volna börtönbe, akkor is elé álltam volna. Bár a végsõ döntés az övé lenne, de nem hagytam volna szó nélkül az tuti. Ebbe a világba nem a kor számít, mert 18 évesen is lehet egy csaj gyerek szinten, sõt 25 évesen is azon vannak még, az meg más, hogy komolynak látszanak, de csak látszanak.. sex nélkül meg kibírod, vársz még vele pár évet, te is még fiatal vagy kibírod ha szereted õt. Sõt, ha tényleg szereted azt is kivárod, hogy az apja összeengedjen vele.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van , csak még nem is tudom mit csináljak. Akkor beszéljek a faterjával ???
Igen, az valóban nem rossz ötlet, ha bemutatkozol a szüleinek. Kell, hogy lássák, hogy rendes srác vagy és nem "azt" akarod a lányuktól. Valamelyik hétvégén menj el hozzájuk - reggel mész, este jössz, ott alvásra ne is gondolj.
Vkinek felnött koraba se eri el a 13 cm t
azanyámhétszentit "holnapig" - valami verseny lesz a haverokkal, és nem tudod, hogy be merj-e nevezni? nyugi, jó méret
A cerkád jó, a ceruzád nem. Nem tud magyarul. Nem baj, majd az is megnõ.
Holnapig elég.
neked még bõven elég. és menj aludni. anyád még nem húzta ki a netet?
Én meg azt szeretném kérdezni, hogy a) 11 évesen mit foglalkozol te még ezzel? b) miért nem alszol ilyenkor?
Lehet, úgy érti, holnapig annyi. Pénteken mér 15-or fog kérdezni.
hááát a szobádból a kert végi virágokat lepisálni nem valami hosszú slag.
Elég, ha meggyújtod.
jo meret ne izgulj
A kérdező hozzászólása: Holnapig
Nagyon jó az éveidhez mérten, Talán kicsit nagy is
bõven jó, de a 13-14 éveseknek szokott ekkora lenni általában, van akinek felnõttként vagy 3-5 évvel idõsebb fejjel ekkora.A te korodban bármekkora lehet egészen kicsi is 3-4 cm-is.

Én 13 hetes vagyok, és az a problémám, hogy 3 napja minden este, illetve már reggel is be van dagadva a lábfejem (nam is kicsit) a bokám alig látszik. Mit csináljak? Szóljak a dokimnak?

Legjobb válasz: Mindenképpen szólj a dokinak vagy védõnõnek. Én 18 hetes vagyok és 2 napja kezdtem el dagadni, arra gondoltam csak a meleg, a végén tényleg nem volt semi baj de a védõnõ mondta jó hogy elmentem, mert akár terhességi toxikózis is lehet. És az nagyon veszélyes. Ugyan ilyenkor egyszerre 3 tünetnek kell lennie, de meg kell nézetni. Ha dagadás, magas vérnyomás és fehérje van a vizeletben akkor az gyanús. Nézesd meg!!! Ha van otthon vérnyomás mérõd mérd meg, én is mérem mindig. De 99% hogy téged is a korán jött jó idõ visel meg.

Mindenképpen szólj a dokinak vagy védõnõnek. Én 18 hetes vagyok és 2 napja kezdtem el dagadni, arra gondoltam csak a meleg, a végén tényleg nem volt semi baj de a védõnõ mondta jó hogy elmentem, mert akár terhességi toxikózis is lehet. És az nagyon veszélyes. Ugyan ilyenkor egyszerre 3 tünetnek kell lennie, de meg kell nézetni. Ha dagadás, magas vérnyomás és fehérje van a vizeletben akkor az gyanús. Nézesd meg!!! Ha van otthon vérnyomás mérõd mérd meg, én is mérem mindig. De 99% hogy téged is a korán jött jó idõ visel meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Kicsit megilyedtem mert azt olvastam, hogy ilyen korán még nincs dagadás.
Szia! Sajnos nem számít, hogy hány hetes vagy. Én is úgy tudtam, hogy csak az utolsó trimeszterben van ilyen, aztán 21 hetesen nekem is elkezdett. Elõször csak a bokám, most már az egész lábfejem, és fáj is, ha ráállok. Mindenképp lássa a doki, mert lehet mástól is, nem csak szimplán a melegtõl. Ülõ munkát végzel? Ha igen, akkor valószínûleg attól.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ! Igen, ülõ munkát végzek, de éjszakáról reggelre isúgy kelet, hogy már be van dagadva. Vassan a lábujjaim is úgy néznek ki mintha elefánttapi lenne. :(
szerintem mindenképpen mennyé xd
Elkezdeni jó vagy így is, közben majd erõsödsz. Annyi hogy a komolyabb trükköket fel kell építeni, nem egybõl beleugrani, mert különben tényleg csontot törhetsz. De ha szépen felépíted, alapmozgásokat megtanulod, nem lesz gond.
A csontod még fog vastagodni. De izomzattal kell mozogni, mozgáskultúra nélkül pedig ne 'parkourozz' mert az ízületeidet nyírod csak vele. Elõbb meg kell tanulni mozogni, ugrani, érkezni. Minimum, ez nem logikus? :)
fiu vagy lány? ha lány ok ha fiu akkor eddzél egy kicsit

Egy 13 éves fiúnak tetszem, én 15 vagyok, és nekem is tetszik. De nem égés az arány? A suliba nem égnénk? Mit tegyek? Mert egyébként meg nagyon bejövünk egymásnak, csak ez az akadály...

Legjobb válasz: titokban... nekem anno bejött :D:D Máig is titok maradt mindenki azt hiszi nagyon jó barátok voltunk. -Sajnos már nem vagyunk annyira jó kapcsolatban...sõt szinte már utál...azt hiszi én hagytam el pedig õ hibája volt az egész. De mára belátom kicsik voltunk és egy jó kis gyerek kori szerelem volt és számomra jó volt. Ma már más párom van... de õ mindig az emlékeim között lesz és õt szeretem talán a szívem mélyen a legjobban. Nah ez csak egy tanulság. Titok pöri ha megbízol annyira a fiúban ha meg nem akkor meg eléggé cink nyíltan vállalni.

titokban... nekem anno bejött :D:D Máig is titok maradt mindenki azt hiszi nagyon jó barátok voltunk. -Sajnos már nem vagyunk annyira jó kapcsolatban...sõt szinte már utál...azt hiszi én hagytam el pedig õ hibája volt az egész. De mára belátom kicsik voltunk és egy jó kis gyerek kori szerelem volt és számomra jó volt. Ma már más párom van... de õ mindig az emlékeim között lesz és õt szeretem talán a szívem mélyen a legjobban. Nah ez csak egy tanulság. Titok pöri ha megbízol annyira a fiúban ha meg nem akkor meg eléggé cink nyíltan vállalni.
azért gáz, mert ugyan így számokban nem sok a korkülönbség, de ebben a korosztályban viszont az. teljesen más dolgok érdekelnek, pl te elmennél diszkóba, vagy koncertre õ meg nem mehet, vagy esetleg játszana a playstationjével stb. ilyen dolgok miatt tartom gáznak, a korkülönbség az teljesen lényegtelen egy bizonyos kor után, de ez pont az a korosztály amikor két év számít.
Szerintem ha csak tetszetek egymásnak azzal nincs gond. Csak az ilyen korú fiúk szeretnek tapasztalatot szerezni idõsebb lányoktól... Úgyhogy fenn áll a lehetõség arra, hogycsak kihasználna, ezért vigyázz, elõbb ismerd meg jó alaposan és utána vágj bele bármibe is. A korkülönbség meg le van tojva, ha valaki ezen csámcsog csak azért teszi mert írigy vagy nincs jobb dolga. Nem kell vele foglalkozni :)
Mert kialakult az a sztereotípia, hogy a férfiak és a nõk közti korkülönbség csak a férfi javára dõlhet el. Vagyis az tök természetes, ha egy nõ idõsebb férfival van együtt, fordítva viszont már nem, sõt. Ez így él a köztudatban. Én is beállok egyébként a "sorba", én sem járnék fiatalabb pasival :) Titeket valószínüleg cikizni fognak... (De ilyen korban egyébként akkor is van egy-két "hozzászólás" a suliban, ha két egykorú fiatal jár együtt.) Vagy jártok titokban (ami nem könnyû), vagy felvállaljátok a dolgot, és nem foglalkoztok az esetleges beszólásokkal. Viszont van egy olyan lehetõség is, hogy elkezdtek járni, aztán a beszólogatások miatt majd tönkre megy a kapcsolat és szenvedtek mindketten. (Ilyen- olyan okok miatt). Ti tudjátok, de ha nagyon tetszik, akkor próbáld meg, hogy milyen. Az is lehet, hogy sokáig együtt maradtok :)
szard le, khmm az az nem értem miért számít mások véleménye, abban a dologban amit te érzel, szóval hajrá ha akarod
ne hallgass másra...ha tetszetek egymásnak akkor miért ne??!!:) 15/L
határozottan za, ha annyira zavar hogy megkérdezted az oldalon. egyébként most mindenki azt fogja írni, hogy nem gáz, meg biztos érettebb a koránál stb. stb. szerintem ha cikizni is fognak emiatt, akkor 2nap után már úgy se lesz izgi a téma, sztem nyugodtan próbáljátok meg. sztem gáz a dolog, nagyon is, de annyira nem érdekelne engem a dolog, mármint ha az ismerettségi mkörödben lennék, hogy cikizzelek emiatt. de ettõl függetlenül szerintem egy próbát megér
A kérdező hozzászólása: és konkrétan miért gáz?
Amikor a csaj az idõsebb az általánosban lenézik, kinevetik.LEgalább is nálunk a suliban ez volt.De ha vannak barátaid akkor õk ugy se fognak cikizni vele, másokra meg ne halgass.
A kérdező hozzászólása: sztem is... :S:S
(én vagyok aki szerint gáz) mindenképpen próbáljátok meg a dolgot, gondolom most nem vagytok egymásba halálosan szerelmesek, a legrosszabb ami történhet hogy szakítotok egymásal egy hét után, ez is csak egy kamaszkori kaland, amire emlékezni se fogsz, egy próbát megér.

Én egy 13 éves lány vagyok és azt szerteném megtudni hogy ilyen korba borotváljam-e?

Legjobb válasz: ma 20:08 Attól hogy valaki nem borotválja még lehet higiénikus. A higiénia nem a szõrtõl függ. Régen rossz ha azt hiszed hogy ha szõrtelen vagy akkor "tiszta" is. Találkoztam már olyan lánnyal aki csupaszra borotválta magát,de a higiéniát még véletlenül sem ismerte,mert olyan ápolatlan és büdös volt alul,hogy nem hiába menekültem tõle..Ismertem olyan nõt is aki hagyta szõrösen úgy ahogy a természet alkotta,és isteni finom illata volt mindenütt. Igazi tisztaság volt a nõ.. 23/F

ma 20:08 Attól hogy valaki nem borotválja még lehet higiénikus. A higiénia nem a szõrtõl függ. Régen rossz ha azt hiszed hogy ha szõrtelen vagy akkor "tiszta" is. Találkoztam már olyan lánnyal aki csupaszra borotválta magát, de a higiéniát még véletlenül sem ismerte, mert olyan ápolatlan és büdös volt alul, hogy nem hiába menekültem tõle..Ismertem olyan nõt is aki hagyta szõrösen úgy ahogy a természet alkotta, és isteni finom illata volt mindenütt. Igazi tisztaság volt a nõ.. 23/F
nem baj, ha korán érsz. de csináld meg a bikinivonalat és elég ennyi. azért nagyon sok bacitól véd a szõr, nem hiába van ott...majd a teljes csupaszsággal ráérsz késõbb!! 17L
én 12 évesen már borotváltam 14L
Szerintem ráérsz mikor nemi életet élsz(nem maszturbálás)
Jobban járnál, ha krémmel távolítanád el.
A bikinivonalnál, amit már nem takar a bugyi, mindenképpen szedd le, ahogy a többiek is mondják. A többit meg ahogy gondolod. De 13 évesen nyugodtan borotválhatod már az egészet is. ;)
8-as. dehogyis! Nekem 11 évesen már olyan volt, mint a retro pornófilmeken, 12 évesen meg már véreztem. Teljesen normális.
ez az akceleráció a mai fiatalok testileg gyorsabban érnek mint régen
20:14 Nekem már 9 évesen elkezdett szõrösödni, 13 évesen akinek még nem szõrös, annak valami baja van... Egyébként szerintem elég ha rövidre vágod, ha nagyon zavar, és esetleg a bikini vonalnál még leborotválni, de szerintem több nem kell.
Kérdezz meg egy bõrgyógyászt vagy nõgyógyászt. Elmondják, hogy milyen veszélyei vannak a borotválásnak. Higiénia okra kár hivatkozni. Felesleges késõbb is borotválkozni.
Én bõven túl voltam a 20on, amikor elkezdtem teljesen borotválni, a húgom 13 évesen. Ebbõl kiindulva szerintem nyugodtan, ma ez a divat. Ha engem kérdezel, ráérsz. De ha a húgom nem hallgatott rám, akkor te miért tennéd? 24/N
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat de azért én eléggé gyorsan érõ tipis vok... :) :/
Elég a szélét, hogy ne látsszon ki a strandon, vagy a tornaöltözõben. A többit vágd rövidre, késõbb ráérsz ezzel szenvedni, csak megterheli a bõrödet!
hát higiénia érdekében sztem kéne de neazért h a fiuknak tetszen
Bikinivonalat szedess, meg ha a többit rövidebbre vágod, hogy ne lógjon ki a bugyiból, az egyelõre elég. Ha meg majd lesz egy komolyabb kapcsolatod, aminél úgy alakul a dolog, akkor tudakold meg, hogy örülne-e a párod a jelenleginek.:) Ráérsz, kislány, nem hajt a tatár:) 20/L
Kérdezd meg tõle, hogy tetszel-e neki, illetve és járni veled. Így a legcélszerûbb minden szempontból.
kerdezz meg valakit aki veled is meg vele is joban van(o is lany legyen, mert azok sokat dumalnak)es mond meg neki hogy beszeljenek fiukrol, utanna rollad, es hatha ki derit valamit.en igy csinaltam, 2 honapig jartunk, a vegen az lett a baj hogy tul sok ajandekot vittem :/
Beszélgess vele, mosolyogj rá, nevettesd meg és legyél vele mindig kedves. :) Aztán ha már alakul a dolog, hívd el pl. moziba :)
Nincs benne semmi kínos, legfeljebb az osztálytársaid röhögnek egyet rajtad (ha kiderül) aztán úgy is elfelejtik. Gondolj arra, hogy ha nem tetszel neki, minél tovább vársz, annál szarabbul fog végzõdni (számodra).
Hidd el, ha nem tetszel neki, jobb ha tönkre megy. Az ilyen "barátság" csak annyit jelent, hogy te mindig ott vagy neki, õ meg ingyen és bérmentve kihasználhat.
A kérdező hozzászólása: Köszi, csak az a bajom hogy ha megkérdezem tõle akkor ez kínos ha õ nem és akkor tönkre megy a barátságunk , de tökre jó barát volt :Ð
"hívd el valahova elõször mint barátot" Ezt végképp ne csináld, a "barát" szót pedig egy olyan lánnyal kapcsolatban, akivel szeretnél járni soha ne is tûrd meg.
hívd el valahova elõször mint barátot aztán majd kialakul! De nálam aranyszabály : osztálytárssal ne járj!
Kérdezd meg tõle, hogy tetszel-e neki és akar-e járni veled. Így a legcélszerûbb minden szempontból.
mond meg neki az igazat, vagy egy kozos barato tegye ezt, de ha orokke titkolod, mire magadhoz tersz, mar mas baratja lessz.Csak abba a par masodpercbe lessz kinos, mikor megmondod neki, es aztan ugyis ki derul az igazsag. Sok sikert!

Ha van egy 17 éves fiú aki tetszik és én 13 vagyok az gáz?

Nem jöv?k össze vele csak tetszik...

Legjobb válasz: Mért lenne gáz?? Én 4 évesen az ovi karbantartó bácsijába voltam szerelmes. :D Plátói szerelem...

Mért lenne gáz?? Én 4 évesen az ovi karbantartó bácsijába voltam szerelmes. :D Plátói szerelem...
Ameddig nem jössz össze vele addig oké. Hisz az érzéseket nehéz irányítani. :] De ne kezdj el vele járni. Vagy ha mégis akkor ne hagyd magad kihasználni.
Neki te olyan vagy, mint neked egy 9 éves kisfiú. Ugye érted? Ha egy 9 éves kisfiúnak tetszenél gáz lenne? Remélem rá tudtalak vezetni =)
"Pap család"? Az meg milyen??? Ja, hogy õ a Pap-család fia az utcából?
Nem, nem biztos h kicsi vagy neki! Max. nem vett észre! Én bejövök egy 22 éves és 3 db 19 éves pasinak is. És tudják h még csak 14 vagyok. Kb. 16-nak nézek ki, de nekem õk nem kellenek, még! Majd ha tényleg 16/17 éves leszek majd esetleg akkor.
elõzõ:nekik ti még kicsik vagytok
Nekem is az ilyen pasik tetszenek..15tõl 20 éves korig..nálam ez normális:D 13/L
A kérdező hozzászólása: és csak tetszik nem szeretem..
A kérdező hozzászólása: Szóval mert pap család :)
A kérdező hozzászólása: Õ amúgy sem olyan mert.. Leírom üzenetbe hogy miért nem
Nem gáz amíg több nem lesz belõle... Am 16 vtam én :D a lány meg 12 :$ de annyira megfogott h ejhhaaa... azóta már rég vége a történetnek :/ 17f
A kérdező hozzászólása: Nem tényleg nincs semmi.. Mégcsak jele sincs

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!