Találatok a következő kifejezésre: Én 13 vagyok, (351 db)

Van egy fiú aki 15 éves, én 13 vagyok! Nem járunk meg semmi de ő le akar velem feküdni! Az nem biztos hogy utánna együtt leszünk! De nekem nagyon bejön a fiú! Mindig azt mondja h milyen szép vagyok meg milyen aranyos. , mit tegyek?

nem tudom h meg érné-e lefeküdni vele! én el akarom veszteni! ? meg el akarja venni t?lem a szüzességem!

Legjobb válasz: uramisten.. 13 éves vagy..! mit tegyél? hagyd a francba a gyereket.. annyira kislány vagy még.. miért akartok már is szexelni?!:|| a fiú is annyi idös mint én.. ..:D:Djézusom:D:D

Ezen már tényleg csak sírni tudok...Tényleg itt tart a világ?
uramisten.. 13 éves vagy..! mit tegyél? hagyd a francba a gyereket.. annyira kislány vagy még.. miért akartok már is szexelni?!:|| a fiú is annyi idös mint én.. ..:D:Djézusom:D:D
"A szerelem nem egy távoli hegedû elhaló sóhaja, hanem sz ágyrúgó diadalmas pendülése." Ez az idézet nem a véleményemet tükrözi... a következõ sokkal inkább... "Szerintem is helyes elképzelés, hogy a világot biztonságos hellyé tegyük a gyermekeink számára. De nem a gyermekeink gyermekei számára, mert szerintem a gyermekek ne éljenek nemi életet."
14 éves lány vagyok akármennyire is szeretnéd ne veszítsd el fõleg hogy nem is jártok akármit magyaráz az a fiú hogy mi lesz utána hidd el csak a szexre kellenél neki majd ha lesz egy komoly kapcsolatod fontold meg de csak ha lelkileg is érett vagy én fél éve járok a pasimmal és még nem fekudtunk le ..:)
Várj még ezzel légyszíves!
Ne feküdj le vele, biztos megbánnád. Egyértelmû, hogy csak azt akarja és nem is szeret. Hiába tetszik neked, felejtsd el. Csak fájdalmat okozna.
Gratulálok, már sikerült is elveszteni: az eszedet!
13???!!!!!!Nem kéne még barbiznod?A neveltetésedre és az inteligenciádra utalnak az álltalad leírt sorok.Talán esetleg a halmozottan hátrányos helyzetû etnikai kissebséghez tartozol?
Én azt mondom a saját gyerekeimnek, hogy ameddig kérdés, hogy lefeküdjetek-e, addig NE! Amikor itt lesz az ideje, tuti, hogy nem lesz kérdésed! Ha nem így teszel, nagy valószínûséggel meg fogod bánni a döntésed!
13 éves koromban volt az elsõ csók. Akkor még véletlenül se ment át a fejemben, hogy lefeküdjek vele, vagy bárkivel. Nagyjából akkor fejeztem be a babázást meg a barbizást és még több figyelmet tettem a tanulásra. Jelenleg középiskolás vagyok, jó iskolában és nem bánom egyáltalán, hogy akkor nem voltak olyan gondjaim, hogy "Jajj, tetszik a srác, le akar feküdni velem, nekem bejön, megtegyem?" meg "Istenem, megtettem, bánom, terhes vagyok?".. Most hosszú és komoly kapcsolatom van és készen álltam vele elveszíteni. Nem azért, mert ez divat, egyáltalán, hanem azért mert szeret és szeretem és éreztem, hogy készen vagyok rá. Szóval, hagyd azt a kisfiút, tanulj, játsz tovább, ezekre a dolgokra pedig bõven van még idõd. Ne siess.
Nah szóval 13 éves vagy. Én 16 éves vagyok 2 hét múlva betöltöm a 17-et van barátom másfél hónapja vagyunk együtt és még nemhogy sex de még csak petting sem történt. Még szûz vagyok és 13 évesen talán én még azt sem tudtam annak idején hogy mi is az a sex és egyáltalán hogy is történik az. Olyan idõs koromban nekem bõven elég volt a barbi baba meg a hasonló KISLÁNYoknak való játék. A húgom most 13 éves van barátja anyukám csak ilyen gyerekszimpátiának nevezi. Nah szóval hogyha a drága kishúgom elõállna azzal hogy õ sexelni akar a barátjával tuti fix hogy [email protected]á verném és meg magyaráznám a pici butus kis tudatlan kobakjának, hogy nem kellene 13 éves korában ilyet tennie, mert egyrészt késõbb nagyon megbánhatja mástrészt pedig nemigaz hogy egy ennyi idõs GYEREK nem bírja sex nélkül és hogy neki erre szüksée van. Bõven elég kis csitri van már így is nem kell még 1. Ja és az a fiú ha már nem szûz és nem is játok tuti 100 hogy csak arra kellenél neki nem lenne azután ebbõl semmilyen kapcsolat!!!! Ne akard az õ példáját követni hogy jaj õ már nem szûz akkkor én se legyek az. Odáig fognak fajulni a dolgok hogy egy kb. 5 év múlva nem lesz már szûz 15 se. Mert hogy ezt nekik szabad csak az a nagy bökkenõ hogy egyáltalán nem vagytok felkészülve ilyen idõs korban arra hogy nem életet éljetek!!!!!
basszus 13 éves kislány vagy, mit játszod a nagyembert?
ja ennyi idõsen engem is érdekelni kezdett ez az egész. Jó sokszor megtehettem volna, de nem akartam. Vissza gondolva jobb is volt, mert annak adtam akit szeretek :D te is tegyél inkább így, ha neki csak erre kellesz, mond meg neki, hogy van keze kettõ is, elégítse ki magát õ xD 13 évesen még nagyon, nagyon, nagyon korai még, és nem a korod miatt, hanem azért mert még nem tudsz bele gondolni a következményekbe és 13 évesen a szüleidnek kellemetlen helyzetet teremtesz, ha orvoshoz kell mennetek elvetetni a babát. Inkább hagyd a srácot. Éld az életed, hiszen ezek a legjobb éveid, nem kell már most elbasznod :) Meg fogod bánni egyszer
Egyértelmû hogy ha megteszed nagyobbnak fogod érezni magadat de alaposan gondold meg és járj utána hogy milyen következményekkel járhat!
Megjegyzem halkan hogy kiba*nál a fiuval mert 14 év alattival feküdne le és az büntetendõ....
Ha félsz attól, hogy a fiú megsértõdik, ha nem fekszel le vele, akkor keress egy normálisabb srácot, aki nem csak szexelni akar veled. Már ha szeretnéd magad a csalódásoktól megkímélni... Egy másik kérdésedre a válasz: a 15 éves srác is fiatal még. De idõsebb, mint a 13. És ha szerinted az a legnagyobb probléma, hogy melyikõtök a "kicsi", akkor nem hiszem, hogy elég érett vagy a szexhez. Bocsánat, ha megsértettelek. 19/L
jézusom... hagynám a gyereket a helyedbe 13 évesen ha anyám megtudta volna ki is nyír meg apám is még lehet a gyereket is megverné... ráérsz te ezzel...
Szia, Klaudia. Asszem ismerlek.:)
13??????!!!!!!Én 17 évesen szexeltem elõször!!!Várj a szexel 17 éve korodig!!!
azt írtad egyszer szeretnéd, hogy milyen érzés... Akkor figyelj, a szüzességet csak egyszer lehet elveszíteni..gondold át. Nem hiszem, hogy megérné , nagyon megbánnád az biztos! Inkább babázz!
Pár hónap múlva leszek 15 és még nem feküdtem le senkivel. Hogy miért? Mert nekem még vannak erkölcseim és nem fekszek össze csak úgy minden jött-ment gyökérrel. Viszont te nagyon gáz vagy :| 14/L
elég gyökér és hiszékeny vagy ha belemégy....
17 vagyok és még szûz. Ezerszer megtehettem volna már, de nem tettem, mert nem találtam még olyan srácot, akinek teljes bizalommal oda tudom adni magam, és ezért tisztelnek. Ha megteszed, a csávód otthagy, mindenkinek szétkürtöli, hogy õ mekkora király, hogy így át tudott verni és egy utolsó ribancnak fog elhordani, amit nagyon sokan megtudnak majd, és ha jön egy normális fiú, akivel összejöhetnél, passzolni fog téged, mert a normális fiúk ribancokkal nem jönnek össze. És nem utolsó sorban fiatal vagy, NAGYON!!!!
Megtetted??
Attol hogy az ove leszel nm fog melletted maradni. Szoval ne tedd!!!!!
Szerintem sem kene meg elvesziteni, meg nagyon fiatal vagy ! Lehet h a szavaival elcsavarta a fejed es a kulso is , de gondold at alaposan. Kesobb banni fogod. (17 vagyok). Ja es ne feledd nm kell elhinni mindent amit mond.CSAK AZT AKARJA !!!!!!
a szex a felnõttek játéka, te pedig távol vagy még attól, úgyhogy HÚZZÁL VISSZA BABÁZNI!
amikor én voltam 15, miért nem voltak ilyen 13 éves buta kis pic.sák?
ha most megteszed 30évesen nem fogsz pl kocsmába menni mert félsz hogy rácsúszol a bárszékre ;)
legalább kérj érte pénzt is.tudod..a hivatásosak is így kezdik.
Természetes, hogy kíváncsi vagy. De ne egy olyan sráccal veszítsd el, aki nem szeret, akivel még csak nem is jársz, és csak szépeket mond neked! Sok srác tetszhet még késõbb, inkább most olyat keress aki megbecsül és nem csak megdugni akar. Ha mégis megteszed, az a te döntésed már. Csak azzal számolj, hogy terhes lehetsz, elkaphatsz vmit, rossz élményeid maradhatnak utána.
Fogd már fel, hogy még csak 13 éves vagy! Magyarul még kis taknyos vagy az ilyesmihez! Hiába értetlenkedsz, attól még igenis kicsi vagy!
Õ is kicsi. Amúgy ha dugtok és terhes leszel, ne vetesd el a babát, ha lány hívd Megnek, család neveteket meg változtassátok meg Van der Medve-re.
10 és 13 éves lány között nincs semmi különbség. Mint látod, agyilag még 10 vagy. És ezt most minden bántás nélkül mondom neked. 20 éven felül vagyok, engem világ életemben mindenki tisztelt azért, hogy még 17-18évesen is szûz voltam. Vond le a következtetésedet.
A kérdező hozzászólása: persze én fiatal vagyok 13 évesen:OO??? jah de õ 15 éves és már csinálta:OO .õ nem számít kicsinek?
Érdekel milyen érzés? Akkor tedd meg vele. De utána NE gyere ide sírva, hogy "fájt, nem törõdött velem, megbántam, terhes vagyok?" Komolyabban: FIATAL vagy. Ne tedd meg, miért lennél nála egy újabb strigula?
A kérdező hozzászólása: nem dugatnám meg magam mindenkivel? miért kell ekkora feneket keríteni egy kis sex-hez? ezt sose tudom meg érteni! 13 éves vagyok'' ha 10 éves lennék még meg érteném, , ,
Milyen érzés?? bazz 13 évesen jobb esetben egy gyereknek még melle sincs, és épp hogy megjött neki a menszesze, nem hogy dugjon -.-" gondolkozz már ember
Nekem a 13 éves uncsitesóm még játszik, olvas, rajzol és jól tanul. Na õ a nem kicsi, hanem a normális. Te vmi kis városi tinip.csa, akarom mondani gyerekp.csa vagy. Dugasd meg magad, a világnak és a férfiaknak úgy is szüksége van k.rvákra, r.bancokra és hozzád hasonlókra.
A kérdező hozzászólása: én már tudom hogy mi legyen :((... mert már valamennyire érdekel az is h milyen érzés az elsõ alkalom! de nem tudom!! ...
A kérdező hozzászólása: De ha ezt így meg mondom neki akkor lehet h meg utál vagy nem tudom!!-.- ... de nekem nagyon bejön! és nagyon kedvelem!-.-
kislány, ne már komolyan használd már az eszed, ne legyél buta ösztönlény, mint sok kortársad, egy 13 de még egy 15 éves gyerek ne akarjon szexelni, éretlen kis csitri vagy a fiú sem sokkal érettebb, sõt, 13 évesen inkább babázz, és menj el a barátnõiddel moziba, most komolyan megfordult a fejedben hogy lefekszel vele?? attól hogy van melled és vérzel havonta már ha egyátalán van melled és menstruálsz még kislány vagy egy éretlen csitri..már én is sírok lassan hogy a tinik egyre lejjebb süllyednek..
persze egyetlenegyszer, fogd már fel hogy kicsi vagy...bármennyiszer akarod [email protected] vagy már most, aki egyszer kipróbálta az csinálni fogja aki éretlenül csinálja jól megszívja vagy egy mocskos kis ribi lesz vagy elmegy örökre a kedve tõle, mutasd meg anyukádnak a kérdésed biztos nem fog megdícsérni érte
A kérdező hozzászólása: nem vagyok se ku**a se pi**a!!! csak egyetlen egyszer akarom meg tenni! csak hogy tudjam milyen érzés! utánna nem!!!!!! attól még nem vagyok ku**a!!!!
sok mindent nem tudsz még, tapasztalatlan éretlen kis csitri vagy ezért mondtuk hogy tanulj inkább az rád is fér
A kérdező hozzászólása: tiltja?:OOOOOO én ezt nem is tudtam :OO
14 év alatti szexet tiltja a törvény. Ha ez kiderül, jól rábaszik mint a srác, mint a szüleid. De csináld csak a saját hülyeséged. 18/L
Azt azért még hozzátenném, hogy: Ha mástól vársz megerõsítést, ergo, hogy ide feltetted a kérdésed, az azt jelenti, hogy nem tudsz meghozni önállóan egy ilyen kényes döntéstt = Gyerek vagy még (ami nem baj, csak az, hogy ilyeneken jár az eszed...)
1. És kicsi vagy kész, ha ezért meg utál jobban jártál ha nem, és több évig jártok és mondjuk 4-5 év múlva (vagy ha annyira nem bírtok várni 3 év múlva szexeltek akkor meg gratula. 2. HA csak úgy odaadod magad hozzászokik, hogy nem kell megdolgoznia a "gyõzelemért".
Jajj, de lehet hogy megutál vagy nem tudom.. Grr.. Hallod magad? Na az ilyen dumákért és tettekért vagy még kicsi!
És akkor majd most jön az, hogy: "Nem! Én igenis felnõtt NÕ vagyok!" - és megteszi... :D 1hét múlva jön a következõ kérdés, hogy "megbántam, mit tegyek? Kihasználtak, mit tegyek? Teherbe estem 13 évesen, mit tegyek?" Ez a mai világ. Ha nekem lenne egy lányom, és 13 évesen már széttenné a lábát egy olyan fiúnak, akivel még csak nem is "jár" addig ütném, amíg mozog. Õszintén nem értem, miért jó a fiatal lányoknak, ha sorra d*gják õket a fiúk? Miért jó ez? Ego növelõ? Nem hiszem. Kedves kérdezõbõl lesz a következõ generáció egyik nagy r*banca, nem gond, rátok is szüksége lesz a party-fiúknak, valakibe üríteni kell a tárat. Egy lövésre megteszed majd a pasiknak, de aztán ne várd a csodát, ha 20-30évesen senkinek sem kellesz majd, addigra bõven meglesz a híred. 27/F
A kérdező hozzászólása: ez az h 13 vagyok!!! nekem az már nem számít kicsinek! a fiú meg már nem is szûz meg semmi!!

Hány éves kortól van bent valaki a tinikorba? én 13 vagyok és kíváncsi vagyok, hogy ezt már lehet e tininek nevezni? Timit gondoltok erről? L/13

Legjobb válasz: A tini egy angol szó rövid magyar formája. teenager = tinédzser = tizenéves Ha 1-essel kezdõdik, már tini vagy :) Amúgy jellemzõen a középiskolás kor a tinikor. Esetleg elõtte a 7-8.

A tini egy angol szó rövid magyar formája. teenager = tinédzser = tizenéves Ha 1-essel kezdõdik, már tini vagy :) Amúgy jellemzõen a középiskolás kor a tinikor. Esetleg elõtte a 7-8.
Ha idiótán viselkedsz, egész nap faszbukon lógsz és hülyeségeket írsz ki, hogy az emberek felfigyeljenek rád, akkor tini vagy:D
Mindenki más életkorhoz köti, de én úgy vagyok vele, hogy amióta folyamatos érzelmi hullámvasút az életem, azóta érzem magam tininek. És õszintén szólva már szívesen kiszállnék belõle, de még nem lehet... 14/L
A gimnáziumba járok még tinik.. Kamaszok... A fiatalember kor 19 felett kezdõdik el, de csak olyan 23-25 évesen alakul át fiatal felnõtté... Szerintem a kérdezõ már igen csak a küszöbén táncol a kamaszkornak.. Viszont addig örülj, míg nem vagy az..:) Szerintem nem olyan vicces és pozitív életciklus ám az!:D
Szia! Szerintem 12-17-ig tini, 19-tõl felfelé fiatal (kettõ köztire nem tudok szót, de ezek közül egyikse :D)
Én 13-14 évesen: sminkelni akartam meg divatos zenét hallgatni, vagyis azt, amit mindenki más. Délután megnéztem a tinisorozatokat, másnap a suliban kibeszéltük 17 évesen kezdtek érdekelni a fiúk (no smink, no divat, kialakuló ízlés) 19-21 éves koromban lazának gondoltam magam, mert térdnadrágot hordtam térdzoknival Az "átlag" tini felsõ tagozatos és gimi elsõ-másodéves. ennél fiatalabb még gyerek, idõsebb már ifjú. (vagy mi a szösz)
A feje lágya 20-22 évesen nõ be biológiai szempontból. :) Tiniséget nem az életkorhoz kell kötni. Hanem Tininek azt lehet nevezni, aki úgy viselkedik, mint egy tini. Pasik/Csajok a no.1-es célpont, vagy lazaság vagy karrier építés lehetõsége, cigizni, alkoholizálni, mostanában akár drogozni is csak azért, mert "lazának" akarnak látszani. Ez a tiniség. Ha érettebb vagy, mint ez, akkor fiatalfelnõtt vagy (2000 évvel ezelõtt 13 éves kortól számított vki felnõttnek), vagy ha naívabb vagy, akkor még gyerkõc. Ennyi.. Üdv.
Általában 17 éves korára már elég érettek ahhoz az emberek, hogy ne legyenek "tinik". Akkor már inkább fiatal felnõttek. Szerintem az igazi tinikor 12-17 éves kor között van, de van, aki már tízévesen érett, van, akinek 18 évesen se nõ be a feje lágya.
A kérdező hozzászólása: Nekem a 17-18-19 már annyira túl nagynak tünik ahhoz, hogy tininek nevezzük...
13-19-ig teenager.
2 hét múlva vegyetek egy terhességi tesztet. Ezt most komolyan mondom... Ne szexelj, csak ha majd 16 leszel! Bár, ha még akkor is ilyen naiv leszel, inkább még késõbb... Tudod, 14 év alatt még gyerekkor van - a gyerekeknek pedig nem kéne szexelni. 25/N
Úgy, hogy 13 évesen elfelejted a szexet! Istenem, hová fajul ez a világ...
1. Imádkozz, hogy ezt most megúszd, mert bizony lehetsz terhes... 2. Ne szexelj 13 évesen! 3. Ha már mindenképp szexelsz, akkor nincs más módszer neked, csak az óvszer.
A szex elõtt bíztál a megszakításban 100%-ig? 13 évesen nem szexelni kell, de ha vagytok annyira hülyék akkor legalább óvszert használjatok. Ja és a barátodnak üzenem, hogy ez bizony megrontás, vagyis ha kiderül, szüleid megtudják és elsétálnak a rendõrségre akkor a barátod igen csak nagy bajban van. Függetlenül attól, hogy te akartad vagy nem...
Istenem adj erõt a gyerekneveléshez
Úgy, hogy kivársz míg idõsebb vagy.
13 évesen a barátnõimmel "játszottam", megcsináltuk egymás haját stb.. szégyen ha vkinek 13 évesen már a [email protected] jár az esze:/ szánalmas..
De okosak vagytok... Ha valaki egyszer már szexelt, nem fogja elfelejteni... mégjobban kívánni fogja... Kedves kérdezõ, fordulj orvoshoz, adjon õ tanácsot. De védekezés nélkül ne szexeljetek még egyszer, mert nagyon veszélyes, gondolom te is tudod.
Nemhogy élveznéd a gyerekkorodat - ami már nem tart sokáig. Ráérsz még a felnõttes dolgokra, mint pl. a szex. Örülj neki, hogy nem kell még dolgoznod, van szabadidõd, játszhatsz, tanulhatsz stb. Bár ezek a dolgok majd akkor fognak hiányozni, és lesznek értékesek ha már felnõttél és önellátó leszel. Na akkor majd elég érett leszel, hogy felfogd: 13 évesen még nem szexelni kellett volna. Addig meg legalább hallgass a jó tanácsra és csak 2-3 év múlva szexelj. 25/N
ótvar dög vagy, hogy már 13 évesen a faszon jár az eszed (meg a kezed is)
2012...
A szüleid tudnak ? mért nem kérdezel az anyukád ? ( lehet most az hiszed hogy búnkó vagyok de nem az csak segíteni akarok ) csak egy tanács ( ha lesz valamikor szabad idõ akkor olvass bibliát ez lesz az egyetlen dolog ami sok válasz fog neked adni ami az életben segít ) a biblia azt írja a 6 parancsban (((Ne paráználkodjál!))) nem azt mondom hogy szent vagyok és nem mondom neked (ja lehet hogy terhes leszel ) nem foglak megijedni de nem gondolod hogy a sex a házasság után kell minek kell neked az hisz meg csak kislány vagy !! nem? !! neked még elveszned kell a gyerekkorod (lesz egy nap amikor azt fogod mondani kár hogy félnõt vagyok) ha a barátod miatt csináltad(hogy ne szakításon veled) akkor mondom neked hogy az ilyen ember aki miatta szar helyzetbe húzod magad nem kell sok mindent érte tenni
Miféle érettségrõl beszélünk, mikor egy 13 éves gyereknek még a nemi szervei sem fejlõdtek ki rendesen, a pszichés fejlõdésrõl nem is beszélve. Alapjáraton itt kezdõdik a probléma.
Szerintem mondd meg a barátodnak, hogy vagy vegyen gumit vagy nincs sex. Azon ne aggódj, ha azt mondja, hogy akkor szakít veled, ne törõdj vele, mert akkor a jelek szerint õ sem törõdik veled, mivel fontosabb neki a saját élvezete, mint a te biztonságod. És ezt most halál komolyan. Õ sem elég idõs még arra, hogy apa legyen, te meg végképp nem arra, hogy terhes legyél. Korkülönbség miatt lehetne annyira felelõsségteljes, hogy egy 13 éves lányt nem hoz ilyen helyzetbe. Tehát mindenképpen mondd meg neki, hogy szedje össze magát, húzzon fel egy gumit, mert ez nem móka. Legyél te az érettebb.
jövõre ha a 81-esen kint állsz akkor szívesen felveszlek.
Várjál még ezzel.Addig meg olvass róla kérdezõsködj, hogyha majd eljön az az idõ ne tegyél fel ilyen kérdéseket.
ilyet a CIGÁNY purgyék szoktak. akkor rohadtul felnõtt voltál most meg jössz ide. anyád egyébként tud róla hogy mit csinálsz így 13 évesen?

4 év korkülönbség? A pasi 17 éves, én 13 vagyok. Nagyon gáz? : o

Legjobb válasz: Ebben a korban ez nagyon sok. 18 felett már egyáltalán nem. De egy 13 és egy 17 éves teljesen más világ, ráadásul ha szex is van, akkor (ha a srác betölti a 18-at, a lány pedig még nem tölti be a 14-et) akkor bûncselekménynek számít.

Ebben a korban ez nagyon sok. 18 felett már egyáltalán nem. De egy 13 és egy 17 éves teljesen más világ, ráadásul ha szex is van, akkor (ha a srác betölti a 18-at, a lány pedig még nem tölti be a 14-et) akkor bûncselekménynek számít.
Ha csak moziba jártok, vagy kézenfogva sétáltok, esetleg egy-egy puszi is elcsattan akkor nem gáz. De ha tovább mentek, a srác gyermekkorú elleni erõszak és megrontás vádjával börtönbe kerül. Még akkor is, ha te beleegyezel a dologba.
Mit lenne törvénytelen? Barátnõm 13 évesen jött össze egy húszon felüli sráccal, de nem feküdtek le. Ez legális. Nem gáz, de azért legyél óvatos. Ne hogy olyanra kényszerítsen amire még nem állsz készen
tõled nem gáz, de a srác részérõl eléggé, hogy kislányoknál próbálkozik
Na az ilyen kérdést lenne érdemes bejelenteni a rendõrségen, nézzenek kicsit utána a pedónak.
Egy kérdés: Miértnem lehet a saját korosztályotokban találni valakit?
Azért mert van egy pár csaj, (kislány aki úgy gondolja hogy a saját korosztályában lévõ fiúk túl gyerekesek. Csak arra nem gondolnak hogy ettõl pont ezek a kislányok lesznek még gyerekesebbek.
#15 Mintha magamat hallanám :)
17 éves "pasi"?xD És jól látom, hogy smájlit raktál a kérdésed végére? Szerintem te még nagyon-nagyon éretlen vagy egy kapcsolathoz, egy ilyenhez pedig fõleg.
Nem lenne sok ha 20 lennel o meg 24. Neki mar lehetnek jelentos szexualis igenyei, amik neked meg nincsenek -legalabbis remelem meg nincsenek.
Ha apád megtudja...
Engem nem zavar...És ha nem szexeltek, amíg 14 nem leszel, akkor a törvényt se zavarja.A ti dolgotok...
4 év nem számít gáznak csak ebben a korban. ennyi idõsen egy 4 évvel idõsebb srác egyáltalán nem neked való még. sokkal kevesebb a közös téma, közös barát, érdeklõdési kör, ezáltal csak a fizikai kontaktus tartana titeket össze.
Nem gáz amíg az intimitás egy bizonyos határát nem lépitek át.
A év korkülönbséggel nem lenne gond. Azzal igen, hogy 13 éves vagy. Egy 18-22 éves párnál már semmit nem számít a 4 év.
Ha használod ezt a ":o"-t akkor igen. Annyira látszik h éretlen vagy.
És mit kezdenél egy 22 éves férfival?
Szerintem egy 22 éves srácot nem érdekel egy 13 éves gyerek! Ha meg igen, akkor ott baj van! Bocsi, de várj még pár évet, vagy keress egy korodbelit!
Én is voltam olyan idösen mint te szerelmes idösebb férfiakba, de elàrulom, hogy egyik se akart semit tölem, ha igen, akkor valoszinü jol àgyba fektetni, amit nem ajànlok, mert még kiskoru vagy, a férfi börtönbe is kerülhet ezàltal, fellàngolàsok jönnek majd sorba, de ahogy nösz ugy fogod tapasztalni, hogy semmi értelme 13 évesen egy 22 éves férfinél kezdeményezni. A korkülönbség nem gond, de ne feljtsd el, nem 13 évesen. Én 21 éves nö vagyok, pàrom 29. Van korkülönbség, de màr mindketten érettek vagyunk, felnöttünk, és komolyak a szàndékok. 13 évesen ne egy 22 éves férfit keress , inkàbb élvezd ki hogy fiatal vagy, menj a csajokkal bulizni, sétàlni, de vàlassz korban hozzàd illö partnert, màr ha annyira szeretnél sürgösen valakit.
tutira nem érdekled és addig örülj szerintem, különben nem lenne normális.
Barátom meg köztem 9 év korkülömbség van, én 16 vagyok, 3 hónapja vagyunk eggyütt, lassan 4 és szerintem és õ szerinte is, kieggyensúlyozott ez a kapcsolat. Igazából több embertõl is megérdeklõdtem, hogy "ciki" e ez a kapcsolat, bár nem ez a legmegfelelõbb szó rá, de minden ismerõsem, sõt még anyukám is apukám is azt mondta, hogy az én dolgom, csak ne csináljak hülyeséget. Szzóval az a kapcsolat nem csak arajta meg rajtad múlik, hanem szüleiden, hogy 13 évsen mit engednek meg neked(gondolok arra, hogy este 8-10-re haza kell mennyél, nem mindig engednek el, és eggyáltalán lehet nem tudod megadni azt ami egy 22 évesnek kell).Lehet furcsa, hogy még én is kiskorú vagyok, de azért mégsem 13, és azért az a 3 év isa számít. Úgyhogy nem hiszem, hogy lehet valami ebbõl ha le is szólítod.
Ennyi idõsen én is belezúgtam minden nálam idõsebb helyes pasiba, de sose gondoltam komolyan.. :D Hagyd a fenébe, neki biztos nem kellesz.
Szüzesség?
sztem se próbáld meg, mert csak cikis helyzetbe kerülnél..:S ha meg járnátok is, akkor meg tuti az lenne, h vmi olyat kéne csinálnod ahhoz, h a pasit kielégítsd testi téren is, amihez te még nem vagy elég felnõtt, és így számodra eröltetett lenne. eröltetni meg semmit nem szabad. elkapkodni meg fõképp nem. lehet neked még 9évvel idõsebb pasid 17-18éves korodban is, nem kell ilyen korán kezdeni..! nem a világ vége, ne úgy fogd fe!:)
Sztem is hagyd! S hidd el ez pont az a kor amikor a lányoknak hétrõl-hétre más tetszik meg, de egyik sem válik még komolyabbá! Jobbik esetbe! Én is voltam 13 éves....s azért mondom ne törödj még ezekkel, nem érdemes!
én 11 évesen jártam egy 22 éves pasival (16nak néztem ki, ezért nem zavarta a dolog), de 2 hét után félt, hogy börtönbe zárják, mert kiskorú vagyok (voltam) így inkább szakítottunk. Ha esetleg érdekelnéd, nem tudna várni 15-16 éves korodik, hogy ne szexeljetek. Egy diákszerelem miatt nem érdemes a szüzességedet elvesztegetni. Az a legnagyobb kincsed -mondják az idõsebbek.
utcsó bazzeg 11 évesen 22 évvessel az5. es bazze (a 11 éves) PEDOBEAR RELOADED.

Anyukám idén lesz 39 éves. Én 13 vagyok. Tetszeni fog neki anyák napjára: dezodor (mivel nincs neki), kávé, stb? Vagy ha nem akkor mit vegyek neki?

Ne legyen túl drága, de nem is szeretném sajátkez?leg csinálni :)

Legjobb válasz: Szia! Szerintem virágnak jobban örülne, bár ezt te tudod. Virágboltban lehet kapni nagyon klassz úgynevezett mininövényeket. Én egyszer ilyet vettem, kb 3 darabot ( 200 ft/db) amit beültettem egy szép kerámiatálba. Mai napig szépen növögetnek. Kb 1500 ft-ból megoldottam a dolgot.

Szia! Szerintem virágnak jobban örülne, bár ezt te tudod. Virágboltban lehet kapni nagyon klassz úgynevezett mininövényeket. Én egyszer ilyet vettem, kb 3 darabot ( 200 ft/db) amit beültettem egy szép kerámiatálba. Mai napig szépen növögetnek. Kb 1500 ft-ból megoldottam a dolgot.
Én a te korodban azt csináltam, hogy a rádióból felvettem sorban anyu kedvenc számait kazettára, és rajzoltam neki egy szép borítót. Persze ez 12 éve volt, azóta fejlõdött a technika :) De csinálhatod pl hogy letöltöd a kedvenceit aztán kiírod CDre, csinálsz neki borítót. Így csak félig-meddig SK ajándék, és személyes. Az én anyukám tutira örülne neki még most is, idén lesz 41.
Sztem ez a dezodoros ajándék dolog nem valami frankó Anyák napjára, bocs. A többiek jó tanácsokat, tippeket adtak.
A kérdező hozzászólása: Már megoldottam, egy nagyon szép szöveget írtam neki angolul, díszes betûkkel:)
Nagykorú kísérõ kell
... aki már a kiskorúval egy foglalásban kell szerepelnie.

Ha van egy 17 éves fiú aki tetszik és én 13 vagyok az gáz?

Nem jöv?k össze vele csak tetszik...

Legjobb válasz: Mért lenne gáz?? Én 4 évesen az ovi karbantartó bácsijába voltam szerelmes. :D Plátói szerelem...

Mért lenne gáz?? Én 4 évesen az ovi karbantartó bácsijába voltam szerelmes. :D Plátói szerelem...
Ameddig nem jössz össze vele addig oké. Hisz az érzéseket nehéz irányítani. :] De ne kezdj el vele járni. Vagy ha mégis akkor ne hagyd magad kihasználni.
Neki te olyan vagy, mint neked egy 9 éves kisfiú. Ugye érted? Ha egy 9 éves kisfiúnak tetszenél gáz lenne? Remélem rá tudtalak vezetni =)
"Pap család"? Az meg milyen??? Ja, hogy õ a Pap-család fia az utcából?
Nem, nem biztos h kicsi vagy neki! Max. nem vett észre! Én bejövök egy 22 éves és 3 db 19 éves pasinak is. És tudják h még csak 14 vagyok. Kb. 16-nak nézek ki, de nekem õk nem kellenek, még! Majd ha tényleg 16/17 éves leszek majd esetleg akkor.
elõzõ:nekik ti még kicsik vagytok
Nekem is az ilyen pasik tetszenek..15tõl 20 éves korig..nálam ez normális:D 13/L
A kérdező hozzászólása: és csak tetszik nem szeretem..
A kérdező hozzászólása: Szóval mert pap család :)
A kérdező hozzászólása: Õ amúgy sem olyan mert.. Leírom üzenetbe hogy miért nem
Nem gáz amíg több nem lesz belõle... Am 16 vtam én :D a lány meg 12 :$ de annyira megfogott h ejhhaaa... azóta már rég vége a történetnek :/ 17f
A kérdező hozzászólása: Nem tényleg nincs semmi.. Mégcsak jele sincs
"Szia, jössz legózni?"
asszony! elõször is fõzz neki egy jó nagy adag gulyáslevest!!!
Veszett ügy.Jóformán semmirõl.
"Szia! Béna vagy a saját korosztályodban a lányokkal? Itt vagyok ééén!! Mellesleg már legális!"
A tanulásról, a mindjárt kezdõdõ iskoláról
Nem a te korosztályod...
Én ugyan így vagyok.Nem beszéltem még vele, de én arra gondolok, hogy késõbb nem lesz gond a korkülönbség, és talán beszélgethetek vele.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!