Találatok a következő kifejezésre: Én úgy abban a (32 db)

Igen, de a vezetõség nem biztos, hogy örülne neki.

Az lenne a bajom hogy van 1 évvel kisebb lánybarátom "elméletileg fiúk között legjobb barátja vagyok" 6 hónapja ismerem. Ugyan abba a suliba jár mint én?

És az lenne Hogy rak fel képet fbre csomóan írják neki h jaj de szép <3 igy ugy amugy (tényleg nagyon szép lány) és csak nekem nem ír " <3" régebben írt de mostanában nem nekem meg azt mondja h szeret... most mit csináljak...

Legjobb válasz: hívd el valahova és megtudod, hogy csak barátilag szeret-e vagy sem

hívd el valahova és megtudod, hogy csak barátilag szeret-e vagy sem
Jaj az a Fácsebukk..jaj a mai fiatalok..
Szerintem nem ugyanabba hanem 3 másikba! Csak azért mondom mert ezt kérdezted.

A baratnom ugyan abba a fijuba szerelmes mint en mit tegyek?

Legjobb válasz: Tanulj meg helyesen írni. A fiúk arra buknak.

Tanulj meg helyesen írni. A fiúk arra buknak.
Ez a házi feladatod? :-))
A kérdező hozzászólása: kossz
A kérdező hozzászólása: nem
Hát ez ciki. Az a baj hogy ilyen dolog miatt akár egy barátság is tönkre mehet. Nehéz kérdés...kérdezd meg a srácot melyikkõtök tetszik neki, passz nem tom. Vagy ülj le beszélgetni vele és gondolkozzatok el melyik éri meg jobban a barátság vagy az a nyomorult srác. Ha viszont nem veszélyezteti barátságotokat amit kétlek hiszen elég féltékenyek lehettek egymásra akkor csak ábrándozzatok egymásnak róla. Vagy próbáld elõle lenyúlni a srácot. Vagy pedig hagyd ott neki. Nem tok többet bocsi!
Van 1 amcsi film a 3-an párban esetleg.
Hülye nem hiszem hogy ezt akarta tudni, vagy hogy meg akarja osztani álmai pasiját a barátnõjével.:) ) De a film azért jó. Amm te meg osztanád a legjobb barátnõddel/barátodda álmaid fiúját/lányát?
Fijuba nem vót?


Mi van most a hapy meal menuben? Mert en meg abban a tevhitben elek hogy krumpli. Kola. Hambi. De ugy hallotam hogy mar csirkenugets. Gyumi. Udito van bene ez igaz?

Legjobb válasz: A gyümit plusz pénzért rakják bele.Száz valamennyi forintért.De kérhetsz bele ezért a pénzért túró rudit vagy sárgarépa virágokat. Az alap happy meal a sültkrumpli,sajtburger kisüdítõ.A sajtburger helyett (ráfizetés nélkül) kérhetsz csirke nuggetset.A szénsavas kisüdítõ helyett lehet kérni ice teát,ásványvizet (sport kupakos szentkirályit adnak),száz szálakos almalevet (kis dobozos szívószálas),illetve kubut.

A gyümit plusz pénzért rakják bele.Száz valamennyi forintért.De kérhetsz bele ezért a pénzért túró rudit vagy sárgarépa virágokat. Az alap happy meal a sültkrumpli, sajtburger kisüdítõ.A sajtburger helyett (ráfizetés nélkül) kérhetsz csirke nuggetset.A szénsavas kisüdítõ helyett lehet kérni ice teát, ásványvizet (sport kupakos szentkirályit adnak), száz szálakos almalevet (kis dobozos szívószálas), illetve kubut.
a hambi és a chicken nuggets helyet még halrudacskákat is lehet kérnI:)
Tényleg!:) A halrudacskák kimentek a fejembõl.:( De már beugrott.:)
Most is az van benne. De lehet különbözõ dolgokat is választani. Sajtburgert, Csibeburgert, McNuggetet, halrudat, salátát, répavirágot, gyümölcsmixet, tejet, naracslevet, vita italt, ásványvizet, stb-t.
Bocsi, lemaradt a vége: tehát te lehetsz AB-s és A-s is.
Utolsó, ennek nagyon egyszerû oka van, hiába volt mind a kettõ A vagy B, MINDKETTEN hordozták a O-ás allélt (hiszen mindenkinek van egy apai és egy anyai is), tehát mind a kettõ A0 illetve B0 volt, csak mivel az A és a B domináns, ezért elnyomta a 0-át. Viszont az utód mindkettõbõl a 0-át kapta, így lett 0-ás (00) vércsoportos, ennyire egyszerû, nincs itt semmiféle ugrálás :)
érdekes, anyukám 0Rh- anyukája A, apukája B, viszont a nagymamája 0Rh- volt, na akkor ki a hülye? nem olyan egyszerû ez a dolog, mint ahogy sokan gondolják
"sõt a gyerekek örökölhették a nagyszülõktõl az AB vércsoportot." ezt nem csoda ha lepontozták:) a vércsoport öröklõdése nem ugrik generációt :) nézz utána a kodomináns öröklõdésnek :)
ó pontozzatok csak le ebbõl is látszik az értelmi szintetek..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! ;) Igen én vagyok az apa;) csak a arra voltam kíváncsi hogy milyen vércsoportú lehetek
Az iskolai tananyagnál ez sokkal összetettebb. Nem szabad ebbõl messzemenõ következtetéseket levonni. Ha apasági vizsgálatot akarsz, ez vajmi kevés ehhez!
Ez nem ilyen egyszerû, amit tanulunk a suliban vagy ami a honlapon van is egyszerûsített genetika.Simán lehetsz A, B, AB vércsoportú is, sõt a gyerekek örökölhették a nagyszülõktõl az AB vércsoportot.
Én AB-s vagyok, anyám B, apám A.
AB s vagy As kell legyél. (jól értem te vagy az apuka?)
Ilyen esetben az édesapa lehet A vagy AB is (amibõl az A-t örökölte tovább a pici)!
Te A-s lehetsz. Ha AB lennél, akkor a gyerek nem AB vércsoportú lenne, hanem B. Ha anyától domináns B-t kap, ahhoz, hogy AB legyen, apától domináns A-t kell kapjon.
Hát, szerintem, te lehetsz A is.
elírtam, ABs volt az apja, de mindegy is

Melyik író programmal lehet úgy zenét írni cd-re hogy nem teszi ABC-be? úgy szeretnék megírni hogy abban a sorrendben legyen ahogy én akarom de Ashampoo burning-gel nem lehet . Vmi jó ami erre alkalmas?

mp3 cd lenne szóval a megszámozás nem annyira megoldható

Legjobb válasz: Nekem simán megy ashampooval. Azt add hozzá elsõnek amelyiket akarod.

Nekem simán megy ashampooval. Azt add hozzá elsõnek amelyiket akarod.
A kérdező hozzászólása: megpróbáltam de automatice abc-be rakja...
Ugye van olyan hogy hozzád. Ott szépen a számodra tetszõleges sorrendben kiválasztod azokat amiket ki akarsz írni.
A kérdező hozzászólása: igen pont ezt csináltam egyesével hozzáadtam és automatikusan rakta abc-be nem egymás alá.

Az iskolámból ketten jelentkeztünk ugyan abba középiskolába ő az arany János programra én pedig a sima négy osztályos gimnáziumra jelentkeztem és őt vették fel a sima gimnáziumra engem pedig az arany János programra vettek fel. Most mitévő legyek?

Kiderült ,hogy a tanárok keverték össze a jelentkezési lapomat

Legjobb válasz: Ne ess kétségbe! Menj szépen be a suliba és mondd el ezt nekik. Nem olyan nagy ügy ez. Ha tényleg van mivel bizonyítani, hogy te a másik szakra jelentkeztél és õk kavartak vmit össze, akkor azt is vidd. Ha nincs és közlik, hogy nem tudnak mit csinálni (ami lehetetlen), akkor is szeptemberben majd rögtön az elsõ nap osztályt váltasz. Rengetegen csinálják ezt és sulin belül még nem is olyan nagy ügy.

Ne ess kétségbe! Menj szépen be a suliba és mondd el ezt nekik. Nem olyan nagy ügy ez. Ha tényleg van mivel bizonyítani, hogy te a másik szakra jelentkeztél és õk kavartak vmit össze, akkor azt is vidd. Ha nincs és közlik, hogy nem tudnak mit csinálni (ami lehetetlen), akkor is szeptemberben majd rögtön az elsõ nap osztályt váltasz. Rengetegen csinálják ezt és sulin belül még nem is olyan nagy ügy.

Én úgy tudtam abban a kórházban szülhet egy kismama amelyikben akar, és ezért nem kell fizetnie. Igaz ez?

Mert a lakcímem Mk. helyre szól-egyébként meg Mc.-n lakom-itt megkerestem a véd?n?t és azt mondta tök mindegy mi van a lakcímkártyámon ha én az ? körzetébe vagyok hozzá tartozom/pedig még ideiglenesem sincs/és az elejét?l fogva hozzá járok meg tanácsadásra is ahhoz az orvoshoz akivel együtt rendelnek.Szóval ?k úgy kezelnek mintha Mc.-i lennék,holott kártyailag Mk-i vagyok és az nem hozzájuk tartozik.Akkor nem szülhetek abban kórházban?Mert eddig nem mondták h nem csak hallottam h csak ott lehet szülni ahová a lakcímkártya szól.

Legjobb válasz: tök mindegy hol szülsz, nem te fizeted, hanem a tb, ha van-volt bejelentett mhelyed, ami fizetett szépen a tbnek utánad...ennyi. Ezért vonják le a fizunkból azt a halom pénzt..nehogy máááár.. Én úgy tudom, nem kell fizetni.

tök mindegy hol szülsz, nem te fizeted, hanem a tb, ha van-volt bejelentett mhelyed, ami fizetett szépen a tbnek utánad...ennyi. Ezért vonják le a fizunkból azt a halom pénzt..nehogy máááár.. Én úgy tudom, nem kell fizetni.
Tutira nem kell fizetni, én egy petákot sem fizettem, pedig a város másik részén szültem, mint ahol lakom.
A SOTE1-en pl. bárkit fogadnak. És tuti nem kell érte fizetni!
Szia, Én marhára nem ott fogok szülni ahová tartozok és csak azért kell fizetnem mert variálok, hogy 2 ágyas szobába kerüljek ami alapítványi és a pénzbe kerül.Szerintem az egészségügyben még nem igazán kiforrott dolgok ezek, azért kérdezz rá.Ki tudja, lehet, hogy az egyik kórház benyeli a másik meg kukacoskodik.
Én ugy tudom hogy ha másik kórházba mégy mint ahová tartozol, igenis hogy kell fizetni. Nem is keveset.
Ha nincs választott orvosod, akkor bárhol szülhetsz, mindenféle egyeztetés nélkül. Én is így voltam, itt Pécsen két helyen lehet szülni, én az egyiket választottam ki magamnak. Amikor reggel elkezdõdtek a fájások, akkor egyszerûen oda mentem be, megkérdezték, hogy ki az orvosom, mondtam, hogy nincs választott, erre már kísértek is be a vizsgálóba. Senki nem nézi, hogy hol laksz, vagy bármi ilyen. Persze amikor már biztos, hogy jön a baba és nem csak jóslófájás, vagy ilyesmi, akkor elkérik a kiskönyvet, abban benne van, hogy hol laksz, meg a TAJ kártya is kell, meg minden, de nem számít, hogy lakcím szerint hová tartozol. Mondjuk ha mentõ visz, akkor oda visz, ami a legközelebb van (persze ahol le tudnak vezetni szülést). A pestiektõl mondjuk sokszor hallom, hogy ott szülnek, abban a kerületben, ahová tartoznak, de ezzel a rendszerrel nem vagyok igazán tisztában. Elvileg mindenhol le kell hogy lássanak, ahol erre mód és hely van.

Mi baja ennek a lánynak? Kizárólag olyan fiúkkal hajlandó bármit kezdeni, akik ugyan abban az évben születtek mint õ. Létezik ilyen? :D

Megismertem egy lányt, aki olyan fiúkkal kezd csak, akik annyi idõsek mint õ. Ráadásul az évszámot nézi. Szóval õ év végén született, de ha valaki év elején, viszont abban az évben, az úgy rendben van, hiába nem egyezik meg éppen a koruk. Azt mondja, ha megtudja egy fiúról, hogy abban az évben született mint õ, az õt nagyon izgatja. Beteg vagy mi baja???

Legjobb válasz: Nem, Kérdezõ. Nem beteg. Van ilyen. Mi közöd hozzá?

Nem, Kérdezõ. Nem beteg. Van ilyen. Mi közöd hozzá?
1. Ha csak neked mondja ezt akkor csak le akar koptatni és kitalált egy idióta ötletet erre. 2. Ha neki tetszõ fiúkat is lekoptatott ezzel a szöveggel, akkor némi gondok vannak az agyacskájában.
Igen, létezik ilyen, elmebetegnek hívják, vagy csak szimplán te nem érdekled 27N
Hehehhe :) ))) Mondjuk ennél furább fétiseket is hallottunk már itt :D Gondolom a fejében az egyik áramkör végfoka kisült. Mindenkinek van valami bogara, ne foglalkozz vele :)
De jóóóó, ez beteg:DDDD És melyik évben született ez a lány?? Sztem írd le és valami elérhetõségét, hogy az állandóan itt lógó, senkinek nem kellõ fiúknak legyen egy kis remény. Csak benyögik a "jelszót" a csajnak, mi pedig megszabadulunk a sok szûz fiú nyávogásától itt.
A lány egy földönkívüli lehet:)
Nagyon egyszerû a magyarázat, vár valakire akivel már rengeteg életet töltött együtt, mivel ezt a találkozást is elõre megbeszélték, a metatudatos énje tisztában van vele mikor jön el, meg ki õ, mi õ jelenleg, a tudatos énje viszont csak annyira "emlékszik" az egészbõl, hogy ugyanabban az évben született mint õ, ezért keresi, de a keresés már nem tudatos.
A kérdező hozzászólása: Utolsó ezt komolyan írod?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!