Találatok a következő kifejezésre: Én és párom egy (392 db)

Én és barátnőm egy leszbikus pár vagyunk. Hogyan tudnánk hasonló identitású emberekre, társaságra akadni, akikkel kirándulni, szórakozni tudnánk?

Az igazság az,hogy a barátnőm és én 1 éve jöttünk össze,de előtte csak barátok voltunk,és megvolt a mi kis baráti körünk...csak aztán ahogy összejöttünk,valahogy szétszéledt a banda és csak 2-en maradtunk meg egymásnak...az az igazság,hogy heteró barátokat bármikor találnánk,de valahogy jobban éreznénk magunkat egy meleg társaságba,legyenek leszbikusok,melegek,transzexuálisak mind1,csak hozzánk hasonlóak legyenek...:D de hol keressem őket,melegszórakozóhelyeken kívül?

Legjobb válasz: 12:38 Nagy bizony! Hát te meg hogy jutottál ki?

12:38 Nagy bizony! Hát te meg hogy jutottál ki?
A http://www.pride.hu -n nézz körül.
A kérdező hozzászólása: ott is nézegettünk és legtöbb nagyon régi, vagy nem BP-rõl valók...és kevés van :S
Leszbikus egyesület, vannak közös programjaik: http://www.labrisz.hu/programnaptar
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9002959&la=11746.. tessek itt epp most is szerveznek egyet :)
Az én baráti körömben van egy másik leszbikus lány (akibe én mondjuk szerelmes vagyok régóta :$ ) és egy meleg fiú is...:) nálunk az iskola is olyan mondjuk, hogy sok a leszbikus/meleg, úgyhogy ha Budapest közelében éltek, szerintem itt találnátok haverokat..:) nem tudom milyen korosztály vagytok mondjuk.
Hasonló cipõben járunk, nekünk is szétszakadt a társaság, így csak mi maradtunk. Merrefelé laktok?
Jajjj hova keveredtem én.....mit ne mondjak :S Nagy az Isten állatkertje!

Véleményt szeretnék kérni az én történetemhez: 5 évig voltam együtt a párommal. Es elhagyott egy 20 eves lány miatt. En 26 vagyok, a pasi 36. Lesz még hogy kapar utánam?

Legjobb válasz: A sztori: Sziasztok! Véleményt szeretnék kérni az én történetemhez: 5 évig voltam együtt a párommal. Voltak kisebb nagyon veszekedések, de azok mi voltunk, mi így szerettük egymást. Olyanok voltunk mint egymásnak a drog, nem tudtunk élni a másik nélkül. A probléma ott kezdõdött amikor még az elején a volt barátnõje nem tudott eltûnni, és nekem elegem lett belõle, elhagytam a párom, majd összejöttem egy másik fiúval. Az a kapcsolat 2 hónapig tartott, mert közben a párom rájött, hogy valóban tennie kell hogy mellette maradjak, visszahódított. Majd késõbb megtudta hogy volt valakim, és megcsalásnak számított neki… Utána ismét voltak problémák. Pl az eljegyzés elõtt egy nappal, mint utóbb megláttam, egy lánynak írta hogy õ élete szerelme.. vele csak levelezett, semmi több.. akkor, utána kiderült, hogy szeret nõnek öltözni, sminkelni magát, voltak a lakásában parókák, internetes oldalakon is fent volt, és olyan leveleket is találtam, amikben férfiakkal levelezett mindenfélérõl, amit inkább le sem írnék. Mindegy, elfogadtam, szerelmes voltam, és túlságosan is tõle tettem függõvé magam. Voltak persze nézeteltérések, nem mehettem szinte sehova, nem mehettem a barátnõimmel semerre, mert mindig eljátszotta, hogy vagy rosszul van, vagy balesete volt, ezért is el akartam hagyni, úgy gondoltam az már régen rossz ha korlátoznak, ekkor képes volt eljátszani, hogy neki a szívével baj van, vagy már nem is emlékszem, a lényeg hogy a szülei bevitték a pszichiátriára :-s, és onnantól kezdve a szülei tiltották tõlem. De mi persze attól még együtt voltunk utána.

A kérdező hozzászólása: A sztori: Sziasztok! Véleményt szeretnék kérni az én történetemhez: 5 évig voltam együtt a párommal. Voltak kisebb nagyon veszekedések, de azok mi voltunk, mi így szerettük egymást. Olyanok voltunk mint egymásnak a drog, nem tudtunk élni a másik nélkül. A probléma ott kezdõdött amikor még az elején a volt barátnõje nem tudott eltûnni, és nekem elegem lett belõle, elhagytam a párom, majd összejöttem egy másik fiúval. Az a kapcsolat 2 hónapig tartott, mert közben a párom rájött, hogy valóban tennie kell hogy mellette maradjak, visszahódított. Majd késõbb megtudta hogy volt valakim, és megcsalásnak számított neki… Utána ismét voltak problémák. Pl az eljegyzés elõtt egy nappal, mint utóbb megláttam, egy lánynak írta hogy õ élete szerelme.. vele csak levelezett, semmi több.. akkor, utána kiderült, hogy szeret nõnek öltözni, sminkelni magát, voltak a lakásában parókák, internetes oldalakon is fent volt, és olyan leveleket is találtam, amikben férfiakkal levelezett mindenfélérõl, amit inkább le sem írnék. Mindegy, elfogadtam, szerelmes voltam, és túlságosan is tõle tettem függõvé magam. Voltak persze nézeteltérések, nem mehettem szinte sehova, nem mehettem a barátnõimmel semerre, mert mindig eljátszotta, hogy vagy rosszul van, vagy balesete volt, ezért is el akartam hagyni, úgy gondoltam az már régen rossz ha korlátoznak, ekkor képes volt eljátszani, hogy neki a szívével baj van, vagy már nem is emlékszem, a lényeg hogy a szülei bevitték a pszichiátriára :-s, és onnantól kezdve a szülei tiltották tõlem. De mi persze attól még együtt voltunk utána.
A kérdező hozzászólása: A lezárás lényegesen gyors tempóban történik a lelkemben egyébként. Nem nehéz, hiszen nagyon sokat bántott, nagyon sokat sírtam és szenvedtem miatta. Õ mindig attól érezte jól magát ha engem bánthat, azzal akarta magát emelni, hogy engem elnyomott, lealacsonyított.. tipikus nárcisztikus. Eleinte beetetett mindennel, tudta hogy én mindennél jobban vágyom a biztonságra, és õ belémmagyarázta hogy megadja, hogy nekem vele milyen jó. Ez volt az elején. De mindig bántott… mindig… sokszor elhangzott az, hogy „Kincsem, te nem tehetsz arról, hogy nem tudod milyen és hogy kell viselkedni egy normális családban, hiszen te degenerált családból származol, de nem tehetsz róla, te ilyen vagy!” … csak mert a nagymamámmal nõttem fel… És bennem egyedül az a kérdés, hogy vajon lehet e boldog tényleg sokáig azzal a 20 éves lánnyal, vajon õt is fogja e bántani, vajon kibukik e valamikor hogy a lány fiatal, komolyan gondolják-e hogy jövõre gyerekük lesz, és egyáltalán, most felhagytam mindenféle utánakérdezõsködéssel is, már ezt sem hallja hogy érdeklõdök felõle, és feltûnik e neki hogy eltûntem, nem tud rólam semmit, fog e azon agyalni, kiakadni, vagy bármi, hogy kivel lehetek, miért nem jelentkezem, érdeklõdöm, stb… mert szerintem addig volt érdekes nekik amíg a srác engem bánthatott (nárcisztikus, tehát õ akkor érezte jól magát ha engem elnyom vagy tudja hogy szenvedek), és amíg a leányzónak kihívás elszeretni a pasit. Most azt hallom hogy nagyon boldogok, és a srác megtalálta az igazit, stb… stb… annyira ezt hangoztatja… és beköltöztek valami luxuslakásba, és ott éldegélnek. ………..3 hete még engem hívott sírva hogy szeret… és ha én boldog vagyok, akkor nem hangoztatom ennyire, hogy de boldog vagyok…és annyira sem érdekelne az exem hogy beszéljek róla… õ viszont úgy hallom ki van akadva, hogy én xy-nal voltam koncerten, mert milyen gáz, hogy rögtön rohanok hozzá, és ha én komolyan vissza akartam volna õt kapni, akkor ezt nem lépem meg… :-S tehát foglalkoztatja a dolog… mondom, addig érzi szerintem jól magát, amíg tudja, hogy én kivagyok talán borulva, vagy talán nekem rossz… elképzelhetõ hogy azzal a lánnyal másként lesz? Mire szamitsak?
Ennek igazság szerint semmi értelmét nem látom. Ha a srác szeretne, akkor nem lenne neki másik nõ soha! Tényleg próbálj meg másokkal ismerkedni és valami normális pasival összejönni, nem egy ilyen eszementtel. Amellett, hogy beteges, még csajozik is. Kizárt hogy én ilyennel együtt maradnék. Én 10 hónapos kapcsolatot hagytam végleg el amiatt hogy az exem 1 éjszakás kalandba keveredett egy másik csajjal. Igaz, nem ez volt az egyetlen ok, mert utána mikor szakítani akartam fel is pofozott, így ezért szakítottam véglegesen miután visszaütöttem. De ha az a pofon nem lett volna akkor is elhagyom, mivel másik csajjal volt együtt, és innentõl ki van zárva hogy bármit akarjak tõle. Amúgy voltak persze elõzmények is (beteges féltékenykedés stb...) de mindig visszakönyörögte magát:( de ez csak az elsõ lépcsõ volt a szakítás felé. A vége az lett amit leírtam ugye. Nehéz volt de elhagytam. Most 7 évvel a szakításunk után én vagyok az, aki boldog. 3, 5 éve vagyok a férjemmel. Õ pedig egyedül van, magányos. 3 csaja volt utánam de fél évnél többet egyik se bírt ki vele. Pár hónapja még engem is megkeresett, hogy hogy mertem férjhez menni, alig talált meg, kezdjük újra, és majd titokban randizunk amíg válok:D hát hogyne:) mondanom se kell, hogy elküldtem a francba. Szóval én rövidebb ideig voltam ilyen se veled se nélküled kapcsolatban, de tudom milyen szar, és nehéz kijönni belõle. Viszont ha lezárod, akkor utána te is fellélegzel és boldog leszel. Amúgy nekem anno 2 évig tartott megemészteni ezt az egészet az exxel, addig senkim se volt. Nem is ismerkedtem. Ha lezárod, utána könnyebb lesz:) 27/N
Én kívülállóként általában azt látom az ilyen hosszabb kapcsolatoknál, fõleg hogyha ilyen szenvedélyes mint a tiétek, akkor a kapcsolatot elég nehezen zárják le. Szakítanak, összejönnek mással pár hétre, majd megint kibékülnek, egy hónap múlva megint szakítanak stb és mehet ez így évekig. Tudom hogy ez most nagyon nehéz, de hosszútávra ne tervezz vele. Ha ki is békültök még egy párszor, ebbõl nagycsalád meg közös békés élet szerintem nem lesz, de ez csak az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is beteg. És mindenki azt mondja hogy örüljek hogy megszabadultam tõle, de mégis bánt a gondolat, hogy azt hittem végre megtaláltam a biztosat az életemben. És én magam is elhittem mert annyira akartam. Képtelen vagyok megérteni, hogy hogy tudott ilyen gyorsan össze is költözni egy 20 éves lánnyal, és egyfolytában arra a kérdésre keresem a választ, hogy meddig fog ez közöttük tartani? Elõjönnek e ott is majd a problémák abból kifolyólag, hogy a pasi milyen, és hogy a leány fiatal? Mikor múlik el az újdonság varázsa, ami után leesik neki, hogy talán nem kellett volna elveszítenie engem? Le fog ez neki egyáltalán esni? Akar majd még visszajönni hozzám? Fog még jelentkezni, keresni? Vagy most már végképp átlendült, ahogy hangoztatja, és ennyi, ne is várjam hogy elõkerül majd? Magamból kiindulva, ha engem annyira nem érdekel valaki, és boldog kapcsolatban élek, amit én választottam megfontoltan, akkor el sem olvasom, amit az exem ír, nem is mondom a barátomnak, hogy mennyire kiakaszt, hogy ezzel vagy azzal van, egyáltalán nem is foglalkozom ezzel, és ha annyira boldog vagyok, akkor azt sem hangoztatom ennyire, nem kiabálom szét. Nem értem. A kérdést is azért írtam ki, hogy hátha a válaszokból juthatok valamire, hogy most mi fog történni, mire számítsak… zûrzavar van a fejemben…
A kérdező hozzászólása: Amikor én megismertem õt, 22 voltam. Nekem elég nehéz gyerekkorom volt, nagymamámmal és nagynénémmel nevelkedtem, nagymamám 14 éves koromban elment, nagynéném megházasodott, és egymagam maradtam, 15 évesen, egyedül álltam talpra, csináltam meg az egyetemet, nyelvvizsgáztam, és dolgoztam hogy meg tudjak élni. Ez a srác mindig azt hajtogatta, hogy õ biztonságot teremt majd nekem, és én annyira kötõdtem hozzá, hogy ezért nézhettem el neki mindig mindent. Nagyon tõle tettem függõvé mindent, én azt hittem, végre biztonságban leszek, végre egy biztos pont az életemben. És mindig azt hittem hogy majd megváltozik, és nem lesz több. De én 26 éves fejjel nem tudom megérteni, hogy engem elhagy azért, mert õszerinte nem vagyok biztos pont, mert én nem tudok neki nyugalmat biztosítani, mert azzal hogy elmegyek valahova a barátaimmal azt bizonyítom neki hogy nem lennék jó családanya, ezt mondta. És azt nem értem, hogy egy 20 éves lánytól mit vár? Hogy otthon ül majd neki? Az a lány soha nem dolgozott, az egyetemet sem fejezi be mert sminkes akar lenni… annyira szeretném, ha egyszer ráébredne, hogy mit csinált, és vissza akarna jönni, és talán én akkor tudnám lezárni, amikor ott elküldhetném. De õ most boldog, és állítja hogy az a lány tökéletes, õ nem olyan, hogy eljárogat, mindenben tökéletes, stb… és nekem nem a korkülönbséggel van a bajom, mert a pasi 50 lenne a lány meg 35 pl, még oké, de 20 éves a lány… nem hiszem hogy 21 22 évesen gyereket szülne neki… már közöttünk is problémákat okozott a korkülönbség.. annyira nem értem… fog még jelentkezni felém? Fog még akarni, le fog neki esni, hogy én lehet tényleg biztos családot adtam volna neki? Le fog esni neki hogy az a lány tényleg fiatal? Elõbb utóbb elmúlik az újdonság varázsa, elõbb utóbb kiesik a csontváz a szekrénybõl. És szerintem vele is meg fogja csinálni azokat mint velem, ugyan úgy szüksége lesz más lányok csöpögésére, ugyan úgy elõ fognak jönni a hajlamai, ugyan úgy nem fogja elengedni õt sem ha el akar menni a barátaival… szerintem. Mert 36 évesen már nem változik annyira az ember. És szerintem a lány is csak azt élvezi hogy viszi ide oda, fizet mindent, és ezért persze hogy azt játssza amit a pasi látni akar. De együtt lakva ez már más, mint amikor még csak találkozgattak. És az sem véletlen hogy annyiszor visszajött hozzám a pasi, ha annyira tökéletes lenne a lány, akkor nem jött volna mindig vissza hogy szeret engem.. annyira szeretném hogy leessen neki, és jöjjön még, akarjon még engem…
"Lesz még hogy kapar utánam?" 50%, vagy igen, vagy nem. Addig is keress jobbat, hátha találsz õ sem csinál most mást, gondolom a 20-aska ropogósabb, mint te és/vagy többet bevállal mint te.
Fruu.. ez egy beteg ember. Nõi paróka..nárcisztikus../hányadék/ [link] Zárkózz el tõle, mert csak nagyon nagy szenvedés vár itt rád!! Tedd alkalmassá magad, hogy nyitott lehess egy új és szép és jó kapcsolatra.
Mivel mindkettõtök elég kevés intelligenciával rendelkezõ ösztönlény, bármi lehetséges a jövõben, akár még újra össze is jöhettek.
egyikõtök sem normális bármi lehetséges!
36 éves és most egy 16 évvel fiatalabb lánnyal kezd? Hát azt hiszem igazi példája annak hogy ha nem is a pénz akkor a friss hús nyer. Tipikus majd 50 évesen is 20 éves kellene neki csak akkor már nem megy :)
Fruu... most biztos nagyon fáj a szíved, és nem lesz vigasztaló, de elég hamar ráébredsz: jó, hogy megszabadultál tõle.. Gyógyulást kívánok ebbõl a sebet okozó kapcsolatból, és utána gyógyultan várd a tiszta, szép szerelmet!
A kérdező hozzászólása: A sztori folytatása: Volt nagyon sok nagyon jó idõszakunk és sok rossz is, amik azért voltak, mert ha én el akartam hagyni, akkor mindig visszasírta magát, ha pedig õ akart elmenni, akkor én könyörögtem vissza magam. Ezek a viták általában abból származtak, hogy mindig volt valami nõ ami kiderült. Ezek a nõk igazából arra kellettek neki, hogy kielégítse önimádatát. Amikor én megismertem õt, még egy egyszerû egyetemi tanársegéd volt, viszont ekkor már jóval magasabb pozícióban volt, és rengeteget keresett, rengeteg pénze volt már, BMW, bármit megtehetett. És õ tõlem is azt várta el hogy minden reggel elájuljak hogy õ milyen jól néz ki, hogy kb istenítsem, hogy õ a legjobb és legszebb és legesleges… Az utóbbi kb 2 évben 4 nõ volt, akirõl tudok. Ezekkel csak találkozgatott, levelezgetett, elvitte strandra, kajálni, hasonlók. És közben mindig az volt, hogy õ befejezte velem. Új életet kezd, stb. Aztán mikor kiderült, hogy nekem van valakim, persze mindig vissza akart jönni. Idén májusban is kiderült egy lány. Neki az edzéseire járt, meg volt állítólag nála kézimeccset nézni. Mikor ez kiderült, elõször még elvoltam ezzel a tudattal, de júniusban elhagytam, mondván hogy ez már túl sok nekem.. akkor sírt, hogy ne hagyjam el, de elhagytam. És késõbb összejöttem egy sráccal, akivel együtt voltam kb 5-6 hetet, amikor a volt párommal összefutottunk. Megvolt a nagy egymásra borulás, és hogy õ az én karjaimban érzi igazán otthon magát (mert hogy õ valahonnan összeszedett egy lányt, akivel járkált a nyáron erre arra, de semmi komoly..), és hogy hagyjam ott akivel összejöttem közben, és legyek vele, õ eljegyez, magához költöztet, stb.. Én mondtam neki, hogy nem, de aztán rá egy héttel csak összejöttem vele újra. Ez volt augusztusban. Itt volt kb egy két hét ami nagyon jó volt, utána elõjött hogy én nem adtam be neki rögtön a derekam, nem választottam rögtön õt, és persze utána elõjött ismét a lány is, és majd két hónap telt el azzal, hogy azt sem tudta mit akar, hol el akart hagyni, akkor én írtam neki nap mint nap egy halom emailt, hogy mi összetartozunk, stb, és amikor abbahagytam a levélrohamot és a meggyõzõ rohamot, akkor mindig jött õ, hogy szeret, és próbáljuk meg, aztán megint elõjött a lány, én megint minden erõmmel bizonyítottam, hogy márpedig én vagyok neki a tökéletes. Aztán az egyik csütörtöki napon eldöntöttem hogy énbelõlem nem fog hülyét csinálni, megírtam neki hogy feladom. Másnap sírva hívott fel hogy szeret és miért csináljuk ezt egymással, és addig nem utazik haza hétvégére míg nem látott, stb.. nem találkoztam vele. Szombaton felhívott, kérdezte, hogy mit fogok csinálni este. Mondtam neki hogy bemegyek a városba, kérdezte hogy megyek e bulizni, mondtam neki, hogy nem tudom, lehet. Erre úgy kiakadt, hogy én ezzel akarom neki bizonyítani hogy milyen jó családanya lennék, hogy nekem ez az életem, stb… (megjegyzem, ebben az évben 3szor ha voltam..), és lecsapta a telefont, ki is kapcsolta, én újra emaileket írogattam neki, vasárnap került elõ. Felhívott, hogy õ elutazott szombat délután a lánnyal, és most is épp odaért hozzá, hagyjam õket most már békén.. lerakta, kikapcsolta. Én írtam neki ismét egy emailt, hogy oké, legyen így. 10 perc múlva ott volt nálam. Nagyon ideges volt, de nem tudta megmondani miért jött, azt mondta, hogy azért jött, mert nem érti miért kell ilyen csúnyán elválnunk, (mert írtam neki, hogy ne higgye hogy el vagyok veszve, ezek után szépen visszaírok azoknak a fiúknak akik írnak nekem), hogy én hogy merészelem hogy miközben neki bizonyítok, másokkal csetelek (mellesleg õ a lánnyal találkozgatott…), és hogy ne higyjem hogy õ azért jött mert bármit is akar tõlem, és hülye vagyok ha nem tudom miért jött. És hogy én beérem egy hajléktalannal akkor õ ennek örül, stb, majd elviharzott. Rákövetkezõ szerdán még felhívtam hogy amiket a lakásban összeszedtem visszaadnám neki, a reakció: égessem el, dobjam ki, hagyjam õt békén, tud ám arról hogy én mikor kivel kavartam, hogy képzeltem, k…va vagyok, neki komoly kapcsolata van, stb.. mondom jó. Persze barátaimmal beszéltem sokat, nehéz volt mindez nekem. Azt is tudom hogy azon a hétvégén otthon volt a szüleivel. Majd hétfõn, ír nekem egy lány a fb on, hogy hívjam már fel. Azt mondta, hogy írt a srácnak pénteken hogy boldog névnapot, és akkor reggel (hétfõn) írt neki vissza, hogy ne haragudjon hogy eddig nem válaszolt, de egy gyönyörû wellnesshétvégén volt a barátnõjével, és nem mellesleg õ annyira boldog hogy még aznap össze is költöznek… Mondom mi? Persze elkezdtem minden közös ismerõst felhívni, hogy mi ez, és egyáltalán miért ír annak a csajnak akivel fél éve nem beszélt, elõször azt hittem azért, mert tudja hogy visszamondja nekem, és ezzel elérheti hogy újra kaparjak utána. De mint kiderült, tényleg valami összeköltözés volt (rá 10 napra hogy engem hívott sírva, hogy szeret…), és az a lány ráadásul az, aki miatt még májusban otthagytam… és mint kiderült, ez a dolog mindig is volt, nyáron is ez a lány volt, és szépen átvert mindkettõnket. Nagyon fontos még ehhez az egészhez, hogy a pasi akirõl írtam 36 éves, és az új lány pedig 20. És én azért lettem pattintva elméletileg, mert én nem vagyok túl hiteles, és õ már családra és nyugodt légkörre, gyerekre vágyik. És most õ boldog, az a lány tökéletes, és most õ úgy érzi megtalálta… de mindeközben persze a közös ismerõsünknél érdeklõdik, és ki van akadva hogy pl találkoztam azzal a sráccal akivel még az elején összejöttem, és hogy én hazuttolom meg magam… és õ most boldog, és tojik rám, átlendült, stb…stb… de most komolyan… 20 éves a lány. De még ha olyan lenne, amilyennek beállította, mert azt mondta, hogy az a lány mennyire egyszerû és szolíd, és õ nem olyan hogy bulizni jár, és hívõ, és jövõre már gyereket szülne neki… aha.. akárkit kérdeztem errõl a lányról, egy sem mondta hogy igen okos, vagy igen, kedves, mindenki azt mondta, hogy öntelt, nagyra van magától, és zakkant, és mindig az kellett neki ami a másé, és ne higyjem hogy hosszú életû lesz ez közöttük. A lánynak szõke póthaja van, és a fb profilja is egyértelmûen arról szól, hogy kivan magától. Nyilván azért kell neki, mert a volt párom pénzes, nem gondolom hogy maga az ember miatt kellene neki. Nem tudom mit gondoljak. Meddig fog ez tartani, fog e még a volt párom akarni visszajönni, rá fog e jönni, hogy mit veszített velem, mit gondoljak, mi fog történni szerintetek?
Szerintem ne akard, hogy kaparjon utánad!!! Inkább lépj tovább! Szerintem nem teljesen normális.
Fruu! Ez borzasztó - jó hogy megszabadultál ettõl az alaktól! Megmondom, miért van a 20 évessel: mert az a lány még nem jött rá, ez egy beteg torz ember, és a jónak látszó külsõségek elvették az eszét. Szegény lány, õt is sajnálom. Lealázó, ahogy a családodról, múltadról beszél. Megszabadultál egy életed nyomorító alaktól. Nyugodj meg. Higgadj le. Foglalkozz olyasmivel, amit szeretsz. Milyen zenét szeretsz? azt hallgasd. Ne akarj most semmit sem megoldani. Pár nap múlva észhez térsz: magad is látni fogod, hogy jobb így. Fiatal vagy, fogsz találkozni olyannal pár hónap múlva, akivel szeretitek egymást!

Miért izgat? Az amikor arra gondolok hogy a párom egy csinos nőt nézett (és én láttam), vagy hogy hogyan kivánta a volt barátnőjét.

Mind e közben ,nagyon féltékeny tipus vagyok.Nagyon fájna ha megcsalna.pl.:ha arra gondolok hogy hogyan szexelt mással felizgulok. Ezt magam sem tudom felfogni!!

Legjobb válasz: Hát, én úgy gondolom, hogy magunkat nem tudjuk kívülrõl megítélni, éppen ezért láthatod vonzónak, ha elképzeled milyen mással a párod, mert valószínûleg te is hasonló vagy, de magadat ugye nem látod, de mást igen. Persze ez azokra nem vonatkozik, akik tényleg abban lelik az élvezetüket, hogy a párjuk mással a szemük elõtt együtt van, mert ilyen is létezik, de te nem ez a kategória vagy. Na mindenkinek a maga dolga megítélni,hogy mennyire van igazam :)

Hát, én úgy gondolom, hogy magunkat nem tudjuk kívülrõl megítélni, éppen ezért láthatod vonzónak, ha elképzeled milyen mással a párod, mert valószínûleg te is hasonló vagy, de magadat ugye nem látod, de mást igen. Persze ez azokra nem vonatkozik, akik tényleg abban lelik az élvezetüket, hogy a párjuk mással a szemük elõtt együtt van, mert ilyen is létezik, de te nem ez a kategória vagy. Na mindenkinek a maga dolga megítélni, hogy mennyire van igazam :)
Vagy a másik dolog a birtoklás. Másra néz, de mégis a tiéd az, aki mást is megkaphatna. A kettõ akár együtt is lehet, de más ötletem nincs.
Menjetek el egy swinger klubba.
szeretsz pornófilmet nézni ???
A kérdező hozzászólása: Azért tettem fel a kérdést , mert érdekelnek a vélemények..22/N
Pedig én is kíváncsi lennék rá...Írd le légyszi mire gondolsz :)
A miértjét is sejtem, de inkább nem írom le, annyira nem értek a témához, hogy biztosra mondhassam a véleményemet, csak most gondoltam bele miért lehet ez.
Nem azt mondom, hogy mindennapi, bár fogalmam sincs, õszintén szólva nem kérdeztem még meg errõl senkit, de hallottam már róla, tehát nem olyan iszonyú ritka dolog ez. Semmiképpen sem gondolom abnormálisnak, azért ez még messze áll attól.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok biszex!!! Ki szakadna a szivem ha látnám amit képzelek!!!! Normális??? Én azt hittem hogy nem minden napi az esetem...
Sok embert izgat az, ha elképzeli, hogy a párja mással mit tenne. Szóval nem egyedi eset.
lehet hogy biszex vagy.
A kérdező hozzászólása: Megnézem... miért??

Múltkor barátomnál voltam (17, és én is), és msn-en beszéltem az egyik fiú ismerősömmel. Erre a párom meg teljesen kiakadt, hogy hogy jövök én ahhoz, hogy az ő gépéről beszélek más fiúval. Miért akadt ki ezen ennyire?

Valamilyen szinten megértem, hogy haragszik rám... az ? helyében lehet, hogy én is. Nem értem, miért nem bízik bennem, tudja jól, hogy sosem csalnám meg...? :( Mit tegyek, hogyan engesztelhetném ki? (Nem mellesleg a fiú, akivel beszéltem, 23 éves, és 1,5 éve van barátn?je).

Legjobb válasz: Ezt azért akkor se kellett volna. Ne akkor beszélgess más fiúkkal (tökmindegy kivel) amikor a pároddal vagy, fõleg, ha nála. Mond el neki, hogy nem akartál rosszat, és többet ne csinálj ilyet.

Ezt azért akkor se kellett volna. Ne akkor beszélgess más fiúkkal (tökmindegy kivel) amikor a pároddal vagy, fõleg, ha nála. Mond el neki, hogy nem akartál rosszat, és többet ne csinálj ilyet.
Hát, ha így parasztnak szereted (tipikus mai csaj...) akkor ne várd el, hogy kedves legyen veled...
A kérdező hozzászólása: Nyilván nem azért szerettem meg, mert mindig ilyen. De amúgy én tévedek, vagy nem ez a szerelem, hogy akármilyen is, szeretjük? Szerintem igen...
Hát igazság szerint én sem szeretem megbeszélni a problémákat a barátnõmmel, de valamikor kénytelen vagyok. Am meg ha folyton paraszt veled akkor kicsit télleg beszélni kéne vele hogy probáljon egy kicsit változtatni mert ez neked elégé rosszul esik és ha már több mint 1 éve együtt vagytok akkor ilyenért szerintem nem fog otthagyni:) Már ha csak ilyenkor nem hallgat a haverjaira nekem már fordult elõ hogy elpanaszoltam a haveromnak a csajjal való gondomat azt õ meg mondta nekem hogy õ szakítana vele azt majdnem téleg az lett, de aztán mégsem hallgattam rá és még mindig együtt vagyunk és nem bántam meg.
A kérdező hozzászólása: Barátai biztos nem mondják neki, nagyon mellettünk állnak. :) Attól félek, ül otthon egyedül a szobájában, és meggondolja magát...
Vagy rájön hogy hülye volt és bocsánatot kér majd tõled:D Ez is lehetséges nem?D Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni:)
A kérdező hozzászólása: Na bocsánatot biztos nemfog kérni, arra egyszerûen képtelen... anyukám épp tegnap mesélte, hogy apám is csinált olyat annó, amit még csak most, 30 évnyi házasság után vallott be, és most szégyelli magát miatta. Nem hiszem, hogy Õ tervez velem még 30 évet :(
Hát akkor õ az ilyen büszke fajta. Nem hagyja és nem ismeri be ha másnak van igaza. Hát akkor itt a teendõ az hogy el felejtitek ezt a dolgot és mintha misem történt volna folytatjátok a kapcsolatot és ne legyen legközelebb ilyen. Viszont a beszélgetést még mindig tanácsolom:)
A kérdező hozzászólása: Ezt a kiírását sem tudom hova tenni, hogy "néha megkéne állni egy kicsit" ...dehát amikor beszéltünk, nem mondott semmi szakítással kapcsolatos dolgot..
A kérdező hozzászólása: Hát igen, ez jó ötlet, hogy elfelejtjük... csak hogy mikor? :( az hogy holnap sem akar látni... már elõre tudja, hogy még akkor is haragudni fog rám?
Szerintem hagyjad egy pár napig békén, hagy eméssze meg a dolgot. Aztán beszéljétek majd meg. Mást már nem tok mit mondani. Ennyit tudtam segíteni. Sok sikert kívánok neked és nyugi:) 19/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek, aranyosak vagytok! :)
A kérdező hozzászólása: Ma békénhagyom, holnap is... ha ennyire ezt szeretné. Kedden viszont már írhatok neki szerintetek?
Szerintem csináld azt, hogy nem írsz neki egy jó ideig : ) ÉS ha már tényleg úgy érzi, hogy Hoppá basszus a csajom a tét akkor rádír és minden rendben lesz : ) Ha pedig nem akkor írj rá te és kérdezd meg mit akar : )
A kérdező hozzászólása: JAJ, de mivan ha azért nem akar holnap találkozni, mert gondolkozni akar, és utána meg szakítani?
Megint rosszra gondolsz XD Szerintem ne idegeskedj emiatt:D
A kérdező hozzászólása: Én mindig csak a rosszra gondolok... :S csak lenne már kedd! Nem ismertek, én sem titeket, de azért szurkoljatok, hogy minden rendben legyen. :)
A kérdező hozzászólása: Szombaton leszünk 1 év 3 hónaposak. :) Nagyon szeret, csak õ ilyen... paraszt, ilyen a természete, és ez alól én sem vagyok kivétel. Ez nem érdekel, így szerettem meg, és így szeretem. :) Problémákról nem szeret egyáltalán beszélni... vagyis az olyanokról, amik velünk kapcsolatosak. Menekül elõle, és mindig engem bánt meg, lehet ezzel bújik ki minden alól...
Én kiírnám MSN-re az üzenõfalra, hogy: A szerelem nem folytonos egymásra bámulás, hanem egy irányba való nézés. Remélem mindenki érti ennek a lényegét : )
Természetes volt a reakciója, mindenki így viselkedne aki szereti a barátnõjét! Nem biztos, hogy nem bízik benned, csak tulzottan félt, ennyi! Engeztelés képpen, mindenféle képpen valami lényegretörõt találj ki!
A kérdező hozzászólása: De mit mondjak neki? :(
még most állítsd le aztán már otthon sem beszélhetnél mással..
A kérdező hozzászólása: Ennyiért szerintetek elhagy?
A kérdező hozzászólása: Mondtam neki ezt, amit mondtatok, hogy belátom, nem akkor kell beszélni tökmindegy kivel, amikor vele vagyok, pláne nem az õ gépérõl. Erre azt mondta, hogy kussoljak, mert csak magam alatt vágom a fát, de irdatlanul.
A kérdező hozzászólása: Hidd el, az sem érdekelne, ha nem beszélhetnék mással, csak ne szakítson. :( Nagyon szeretem, nagyon sok rosszat eltûrtem már tõle... akkor nekem egy szavam sem lehet, bezzeg ha én követek el valamit, akkor már egybõl látni sem akar. :)
Kussolj, meg magad alatt vágod a fát? Ekkora egy tajtékparasztot (második voltam.)
Én is kiszoktam akadni ha barátnõm itt van és ahelyett hogy velem foglalkozna msn-en dumál. Igaz nekem itt van a ps3 szal elszoktam ilyenkor lenni, de azért jobb ha egymással foglakoztok. Legközelebb ha nála vagy ne beszélgess msn-en mással hanem foglalkozzatok egymással. Kérj tõle bocsánatot és nézd el neki hogy bekussoltatott me pillanat hevében elõfordulhat. Am szerintem iylenért nem fog itt hagyni, de azért ne kockáztass. 19/F
Am meg otthon is lehet msn-en dumálni ne akkor mikor nála vagy:D Elõzõ voltam.
Én szakítanék vele...:/ Szerintem is igen tajtékparaszt...már bocsi :/ De figyi... elkövettél egy hibát...oké tényleg nem volt szép dolog..., de bocsánatot kértél...erre õ meg azt mondja, hogy magad alatt vágod a fát...???!!! Na ez a k*csög dolog, hogy nekik lehet bármit mondani te maradsz a rossz...:/ És ha (ahogy mondtad) csinált olyanokat amik neked nem tetszettel akkor miért mondja ezt??!! Szerintem hagyd ott...: )
Egy hülye msn miatt ne hagyja már ottXD Milyen gáz lenne már ha megkérdezni tõle: Mért szakítottatok? Hát msn-en beszélgettem mással és bepipult a barátom. Am nem kell ennyire szigorúan venni:D Lehet te is így reagáltál volna ilyenre. Nem kell ilyen után mindenkiben a parasztot látni!
A kérdező hozzászólása: Én mondtam neki elõször, hogy inkább kussolok, nem haragítalak még inkább magamra. Erre mondta õ, hogy igen, inkább kussoljak...
A kérdező hozzászólása: Mondtam neki, hogy majd találkozunk holnap, vagy még az érettségi szünetben, erre õ: "Milyen durva, hogy nem is lesz holnap." Tehát nem akar mégcsak látni sem... kiírta msn-re most az elõbb, hogy "néha megkéne állni egy kicsit" Ezt is mire véljem? Nem mondta, hogy szakítani akarna, és nem hinném, hogy meggondolja magát... de akkor mégis, EZ MI?
Ideges volt ilyenkor engedd el a fülled mellett. Am tuti nem akart megbántani csak hát az idegesség. Biztos veled is elõfordult már ilyen:)
A kérdező hozzászólása: De ez nem azt jelenti ugye, hogy szakít? :( Beszélgessetek velem, nagyon rosszul vagyok :(
Hát nem tom. Am üljetek le beszéljétek meg. Am ilyenért csaknem fog otthagyni bár nem tom mióta vagytok együtt és milyen erõs a kapcsolatotok, meg õ hogy viszonyul hozzád. Mondom az lenne a legjobb ha megbeszélnétek és lehetõleg egyikötök se legyen akkor ideges
A kérdező hozzászólása: Attól, hogy most összevesztünk egy kicsit, rossz véleménnyel van rólam?

Fontos az, hogy a párunknak közös kép legyen kint msn-en, vagy közösségi oldalakon? És ha egy csomó ideig közös van kint, utána meg vált, azért van okunk veszekedni, ha ez nekünk fontos?

Legjobb válasz: Szerintem ezt ahogy te/ti gondoljátok! Valahol fontosnak tartom, de ugyanakkor feleslegesnek is! Nekem sincs kint párommal készült közös képbõl egy sem! De neki viszont kint van 10! Szóval ez ahogy jön! De szerintem semmi okod megsértõdni! Te, a párod, az ismerõseitek, a barátaitok tudjátok/tudják hogy ti együtt vagytok és ez a lényeg! Az idegeneket meg ne érdekelje! Szerintem! :) (Lány vagyok)

Szerintem ezt ahogy te/ti gondoljátok! Valahol fontosnak tartom, de ugyanakkor feleslegesnek is! Nekem sincs kint párommal készült közös képbõl egy sem! De neki viszont kint van 10! Szóval ez ahogy jön! De szerintem semmi okod megsértõdni! Te, a párod, az ismerõseitek, a barátaitok tudjátok/tudják hogy ti együtt vagytok és ez a lényeg! Az idegeneket meg ne érdekelje! Szerintem! :) (Lány vagyok)
Ne vedd zokon, ne essen rosszul! Tudom könnyû mondani... Na jó, vedd zokon, de akkor ne mutasd ki neki! :) (elsõ voltam)
Akkor mond meg neki, hogy ez neked rosszul esik, próbáljatok megegyezni! Hülyén fog hangzani, de: ki fogod nõni, nem lesz ez így mindig! :)
Egy kérdés...mióta vagytok együtt?(2.válaszadó)
Ajaj! :S Hát ezen végképp nem tudok segíteni, kérlek segíts 2. válaszoló! :)
Hát, ez elég nehéz kérdés. Az én barátom nagyon keveset jár fel közösségi oldalakra, de mivel elég ismert személyiség, így aztán sokan megnézik az adatlapját, fõleg lányok :D Namost, mikor mi összejöttünk, akkor még fennvoltak neki az exbarátnõs képei(pedig akkor már több mint 5 hónapja szakítottak!) Én mondtam neki, hogy szedje le õket, mert már többen megjegyezték, hogy azért mégis... Õ aztmondta, majd leszedi ha lesz rá ideje, meg amúgy sem jár oda, csak kb. háromhetente.3 hónapja voltunk együtt, akkor szedte le :D Van közös képünk, de már egyáltalán nem tartjuk ezt fontosnak, bár elõtte nekem is fontos volt.Nemsokára 6 hónaposak leszünk, addigra majd csinálunk képeket, és azokat felrakjuk.De az a legfontosabb, hogy ti boldogak legyetek.
Másfél év alatt nekem nem egyszer volt kint olyan kép, amin egyedül voltam, pasimat nem zavarta. Õ enélkül is tudta/érezte, hogy szeretem. Inkább arra figyelj, hogyha vele vagy, mennyire figyel rád, mennyit foglalkozik/ hogy bánik veled. Ezekbõl már inkább meg tudod állapítani, hogy szeret-e. Vagy ülj le vele és próbáld megbeszélni ezt az egészet.
igazábol én is elgondolkédnak azon, hogy miért váltott egyedulire, talán picit rosszul is esne, de ez csak egy futo gondolat lenne, utána el is felejteném a dolgot, mert ha belegondolsz akkor tényleg nem fontos egy ilyen pitit dolog.Figyelj a barátod szeret téged, mert ha nem szeretne nem lenne veled...ugyan mi oka lenne máskulonben veled maradni...bármikor szakithatna, de nem teszi, mert szeret...de ez annyira nyomasto lehet a részére, hogy állandoan bizonyitania kell, hogy szeret, és foloeg, hogy ilyen "Msn képes" dologgal...hát ha te így szeretnéd, hogy bebizonyitsák az irántad érzett szerelmet, akkor valoszinuleg nem is vagy szerelmes, hanem csak unatkozol egyedul...egyébként természetesen tudom, , hogy semmit nem érek el vele, hogy irtam ide, sot senki semmit nem ért el aki írt ide, mert ennyire makacs embereknek mint te vagy kár tanácsot adni, ugyis mész a saját fejed után, pedi vedd már észre, hogy itt senki nem ad igazat neked. Bizonyára nagyon fiatal lehetsz(a kérdésedet elnézve), de ha majd felnosz, megérted , hogy melyek a fontos dolgok az életben(semmiképp nem egy rohadt MSNkép)és biztos, hogy sokat fogsz még saját magadon rohogni, hogy miylen piti dolgokért voltál hisztis liba...
Igen, ez az! Köszönöm! Valaki elérte azt amire nekünk 2 órányi gyõzködéssel nem sikerült! Köszi, hogy írtál utolsó válaszoló! Remélem eljutott az agyáig vagyis a helyéig...
Ez az elmúlt pár hét legvitatottabb kérdése....Ilyen egy baromságot...nem abból fog kiderülni, hogy szeret e, hogy van kinn közös képetek...Ez nem bizonyítás, ez tényleg a te hülyeséged..Nekem is két évig volt pasim, de sem neki, sem nekem nem volt közös képe egyik oldalon sem...Attól még tudtam, hogy szeret, és viszont, és mindenki tudta, hogy vagyunk egymásnak... Ha õ el akar hagyni, vagy meg akar csalni, akkor úgyis megfogja tenni, ha van közös képetek msn-en, ha nincs.. Hány olyan nõs ember van, akinek vannak fenn képek a feleségérõl, közben meg szeretõt tart... Gondolkozz el ezen egy picit...Ha meg ennyire nem bízol meg benne, és szegénynek mindig bizonyítani kell, akkor meg már rég nincs értelme a dolognak.
A kérdező hozzászólása: van agyam, nem csak helye..és nem hisztis liba vagyok, tudjátok?nem hülye sztori, mert annyi a lényege kb h egy pár csajnak azt hazudta msnen h nem vagyok neki, szakítottunk, meg majd mennek együtt bulizni...mint aki nem szeret, és mint akinek nem lassan 2éve van bnõje...én nem vagyok makacs, csak több hónapig egyedüli kép volt kint neki is, nekem is, miután ezek kiderültek, közösre váltott, aminek nagyon örültem, mert ez nála tök jó jel...most meg vissza, amit igazából nem értek...eddig megfelelt a közös, most meg nem...vajon miért....egy csomó mkit letörölt az msnjérõl és már nincs olyan akinek letagadhatna...de most mégis váltott...és nem hisztizek, kérdeztem vmit...tudom h eltúloztam, bocsánatot is kértem a barátomtól....De odaírtam az sms végére, h rosszul esik..szóval hibáztam is azzal h túlzásba estem, de nem oktalanul esik rosszul...lehet h azért vagytok ilyenek hozzám, mert nem ismeritek a helyzetet, az egész sztorit, a múltbéli dolgokat és a lelki világomat..lehet h túloztam, de van agyam, és nem vagyok hisztis liba, be tudom látni h hibáztam, be is látom...csak közbe van miért rosszul esnie és azt meg is mondom...
Szia! Nekem is volt pár hete egy ilyesmi hisztim a barátommal. Mert levette a kapcsolatban iwiwrõl, myviprõl, s az msnbe se rakott ki rólunk képet. Szóval úgy éreztem már nem vagyok fontos neki. Erre én levettem minden képet, s azt mondta, hogy ez neki már sok volt. (hogy amiatt vettem le a képeket, mert levette a feliratot) De amúgy azért voltam ilyen, mert rég találkoztunk, és ez már csak olaj volt a tûzre. Neki teljesen mindegy, hogy fent van-e az a felirat, vagy nincs. Nekem nincs kint, csak kép kettõnkrõl. A pasik tényleg lényegesen kevesebbet foglalkoznak ezekkel a dolgokkal, mint mi csajok. De az állandó hisztire allergiásak. Figyelj oda, hogy ne vidd túlzásba, mert ezzel is romlásba viheted a kapcsolatot. :) Mi a barátommal másnap röhögve beszéltük meg ezt a dolgot. Utána pár nap múlva kitett rólam egy képet. Fel a fejjel, bízz a barátodban! :)
De boldog is volt a világ iwiw és tsai nélkül...
Szerintem közös kép fontos mert ha egyeüdli kép van az olyan mnitha másnak jelezné hogy egyedül vna és igy betud csajozni de ha közös kép van neki knit a csajok nemis nyomulnak rá annyira szerintem :D
Én is valszeg elfilóznék rajta, h.miért váltott egyedüli képre.kicsit talán rosszul is esne, de azthiszem ez csak egy futó gondolat lenne, mert ha belegondolsz ez tényleg lényegtelen dolog.és most öszintén, ha nem szeretne, akkor nem lenne veled.semmi akadálya, h.szakítson veled, ugyan mi tartaná vissza.de nem teszi, mert szeret.és azt is megkéne tanulnod, h.a fiúk másképp gondolkoznak mint mi nök!nekik az ilyen dolgok mint az msn kép igazából nem sokat jelent..es példát vehetnénk róluk ilyem dolgokban. Persze tudom, h.nemtudlak meggyõzni, hisz látom, h.nagyon makacs vagy, de a történetedböl ítélve nagyon fiatal is.majd ha felnött leszel, megérted melyek a fontos dolgok, és a nyakamat rá, h.ezért a sztoryért sokat fox még magadon röhögni ha felnösz, mert tényleg a barátod látja tisztán a dolgokat.és te nagyon-nagyon eltúlzod!!!
a vélemény és az igazság más tudod a vélemény olyan mint a segglyuk de senki sme kiváncsi a máséra
A kérdező hozzászólása: az utolsónak köszönöm
Én meg megpróbáltam adni egy értelmes választ, erre lepontoztok :D A kérdésfeltevõjének egyáltalán nem a kép a problémája, de erre már rájöhettetek volna.Nem a képért hisztizik, egyszerûen szereti a barátját, és nem akarja elveszíteni.Kicsit nektek is a dolgok mögé kellene látni, nem mindjárt leoltani, hogy hisztis, meg a satöbbi. Lepontozhattok, de ez az igazság, és ez a véleményem.Pont hiányzott még neki az, hogy ti is így "beszéljetek" vele...
ne hidd azt hogy azzal hogy kép van kint jobban fogja bizonyítani ... nem csak hisztis vagy, de hiszékeny is
A kérdező hozzászólása: én már nem írok ide többet, annak köszi aki segített...
A kérdező hozzászólása: köszi..próbálkozom...
Megértem a problémád, és hogy nem tetszik, hogy átállította a kapcsolat részt. Egy kapcsolatban vannak problémák, amelyeket meg kell oldani, és ilyenkor nem az a megoldás, hogy átállítjuk a profilunkban azt a részt. Szerintem a párod egy kicsit provokálni akart téged. Látom sokan lehurrogják, de számomra és a barátomnak is fontosak a közös képek. Ezeken természetesen nem nyaljuk-faljuk egymást, egyszerûen csak együtt vagyunk. Büszkék vagyunk egymásra, a kapcsolatunkra, a szerelmünkre és ezt vállaljuk is. Petranova
A kérdező hozzászólása: nekem is ez a lényeg, köszönöm Petranova, te olyan jó vélazsokat szoktál adni!:)
A kérdező hozzászólása: azóta szakítottam szal vége, nem kell itt balhézni!
Már ne haragudj meg, de 21 évesen fel tudom fogni, hogy mivan!!!!!! És szerintem itt vannak/voltak olyan válaszok is akiknek az írója idõsebb mint én és õ(k) is felfogták!!! Nem értem mit lehet ezen ennyit beszélni, már ez lesz a 41. válasz! Ahogy végigolvastam, szerintem teljesen feleslegesnek tartom a kérdésed! Ha van kint oké, ha nincs akkor nincs! Összedõl a világ? NEM! Ennyi.
A kérdező hozzászólása: egyébként lehet h értitek néhányan, de nem bírták felfogni sokan h mi a gondom...ezért próbáltam elmagyarázni, amiért leoltottak...hisztis vagyok, az lehet...de tudod nekem minden apró jelre figyelnem kell, nehogy átbasszon vki, met azt nem bírom ki...
De te még mindig nem érted a lényeget. Az, hogy egy ilyen baromságon vitatkozol és húzod fel magadat és borítasz ki mindenkit ezen az oldalon, na látod ez k*rva gáz. Én megértem hogy mit szeretnél, látni azt, hogy minden lehetséges oldalról mutassa neked azt, hogy szeret, de tudod hogy van ez: " You can't always get what you want" vagyis nem lehet mindig az, amit akarsz. Ki nem sz*rja le , hogy nem rak ki képet rólatok, ha amúgy minden jó kapcsolatban? Eszem megáll, az ilyen hisztis nõktõl mentsen meg az jóisten...Ha minden ilyen apróságon így vergõdsz, akkor minden tiszteletem a pasidnak, hogy két évig bírta.
Mostmár tudsz írni:) Nem volt bekapcsolva az üzenetküldési lehetõség:)
A kérdező hozzászólása: igazából annyit tudok erre mondani, h azért írtam ide, mert nem 1-2 elfogult ember(anyu, barátnõk meg ilyenek) véleménye érdekelt, hanem az h ez a többi embernek is ilyen fontos-e, vagy csak nekem...privit nem tudok neked írni?
Ha szeretnél néha egy kicsit beszélgetni, akkor ha gondolod küldd el az msn címed, és szívesen segítek, ha kell. Persze csak akkor, ha te sem bánod. Mert abból, hogy ide írtál ilyet, azt gondolom, hogy nem sok mindenki van, akivel ilyeneket meg tudnál beszélni.
A kérdező hozzászólása: amikor kötekszek, akkor valóban még egy lapáttal rátesz...
Én mostanában nem leszidom a párom, ha valami nem nekem tetszõ dolgot csinál(játszik stb), hanem nem szólok, mert elõtte mindig szólok és most kevesebbet játszik mint mikor szóltam, érdemes kipróbálni :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm, nagyon aranyos vagy!igazad van, azzal h dacolok, mégtöbb nekem nem tetszõ dolgot fog csinálni...
Szia. Én azt hiszem, nagyjából átlátom a problémádat, nagyjából hasonló cipõben jártam, remélhetõleg tényleg múlt idõben. Dióhéjban az én sztorim annyi, hogy a párom még a kapcsolat elején hazudott egy játékról, persze durván fogalmazva függõ volt. Én persze nem akartam, hogy játszon, így elvártam, hogy ne költsön kéthavi 8000t játékra, inkább spóroljon. Két és fél éve vagyunk együtt, voltam hatalmas veszekedések a játék miatt, és most feltöltötte, úgy, hogy én kértem, hogy ne tegye, mert tudja, hogy utálom, és most idegileg sem vagyok stabil. Ennek ellenére feltöltötte, majdnem egy héten keresztül ment a veszekedés. Persze nem bíztam benne, mert miért tettem volna, ha errõl a játékról volt szó, mindig hazudott. Ennek ellenére mondta, hoyg szeret, és hittem neki, mert így van. És most, két és fél év után jutottuk el oda, hogy sikerült helyet csinálni a kapcsolatunkban a játéknak is. Sõt, már én is játszom, persze csak az õ felhasználónevével. Igyekszem megbízni benne, bár ellenõrzöm, és beszabályoztam, mikor játszon. Ezt is úgy, hogy õ itt volt mellettem, és közösen megállapodtunk, mi a jó neki, és nekem is. Myvip-re nekünk is közös képek vannak feltéve, de õt nem igazán érdekli, alig 3 havonta szokott feljárni. Így leginkább én teszek fel neki is képeket. Szerintem próbáld meg újra átgondolni, mit is ad neked. Érdemes-e "próbák" elé állítanod. Én is ezt tettem, de soha nem teljesítette. Szerintem azért, mert ha egy pasinak azt mondod, hogy muszáj, akkor õ pont az ellenkezõjét csinálja. Kivéve, ha szexrõl van szó;) Tudod mit próbálj ki? Viselkedj ellenkezõleg a szokottól. Egyáltalán ne zavarjon, ha más képet tesz ki, valószínûleg nincs oka rá. Tényleg nem lenne veled, ha nem szeretne. Tapasztalatból mondom, ha kedves, és megértõ vagy vele, és nem az az elsõ reakciód, hogy leszidod, még arra is van esélyed, hogy legközelebb õt fogja rosszul érinteni az, ha neked más kép van kint. Sok sikert, és légyszi írd le, hogy hogy alakul a helyzet!
Már ne haragudj, de erre azt szoktam mondani, hogy a barátod biztos szeret és nem kicsit, mert különben nem bírná ki ezt a hülye hisztit. Átbaszott? Megesik, van ilyen. Lépj túl rajta. Azzal a válaszolóvalegyetértek, hogy mindent ki kell mondani ami nem tetszik, mert az késõbb visszaüt, de túl ragozni nem kell. Hagyd békén egy pár napig ezt a fiút, ne szekáld, akkor válaszolj neki ha kérdezz, ne locsifecsizz, ne fuss utána, és ha szeret akkor jobban fog törödni Veled és örülni fog neki h olyan vagy, ennyi ;)
A kérdező hozzászólása: itt összesen 2 vagy 3 ember volt normális, aki értette is a problémám, a többiek nem zavarnak...mindegy h ki mit gondol rólam...
ez az emberek még nagyobb szarvat neki!nem szeretnék ezekhez az emberekhez tartozni, akik így élik az életuket!!!ilyeneken agyalnak...basszus!
A kérdező hozzászólása: azért mert érezni akarom h bizonyítani akarja h szeret?az szép baleset...
azzal hogy felvázoltad a tényeket és ezekbõla tényekbõl kiderül már 2 perc elatt hogy egy kibirhatatlan hisztis ... vagy
pfff, mi lesz ennek a vége?! Holnap visszanézek! :) Lehet addigra már nem 3 oldalt kell elõre lapozni hanem 10-et? :O xD
Hát, ha tényleg ilyen hp voltál akkor megérdemelted! De ha nem akkor nem! De most tényleg, mondom neked hogy ne hisztizz, mert a vége az lesz hogy elhagy egy olyan leányzóért akinek nem lesz fontos hogy van-e kint közös kép! Meglátod ha tényleg ez lesz, róla (a másik leányzóról) tuti hogy lesz kint kép, már csak azért is! Több dolog nem jut eszembe! (elsõ voltam)
A kérdező hozzászólása: ja és lehet h hisztis vagyok, meg "mimóza", de muszáj minden módon éreznem azt h kimutatja h szeret, különben elõjönnek a régebbi sérelmek!
A kérdező hozzászólása: de nekem fontos az h mutassa ki mindenhogy h szeret, mert nekem erre szükségem van, fõleg azok után, ami történt..:(
az az igazság hogy teljes mértékben igaza van a barátodnak és itt neked kellene engedni és elmondani hogy hülye voltál
A kérdező hozzászólása: igen, ez a fõ gond...volt h letagadott csajoknak, egyik ismije kiosztott engem ok nélkül, és õ meg msnen mondta neki h köszi h kiosztottad, már ráfért...ismerkedett, stb..hagyjuk...és azóta minden tök jó volt, közös kép msnen, minden nap üzi, hívás, stb...most meg vált...és nem tudtam mire vélni, tényleg...
A kérdező hozzászólása: egyébként nem volt végig netem, szóval régebben azt se tudom mi hogy volt neki...kiosztott h ezt már megbeszéltük, miért kell azért balhézni h egy képen nem vagyok rajta, meg h nem csak együtt létezünk ezt írta:te itt túl érzékeny vagy egy képre most mi van ha nem vagy rajta? akkor már nem is lehetek ember ha nem vagy rajta?
2.válaszadó vagyok megint.:D Azthiszem rájöttem a probléma forrására.:D Az a baj, hogy félsz.Félsz attól, hogy szakítani akar veled, vagyhogy nem szeret.Te szereted, és nem akarod õt elveszíteni, de mivel-mint írtad-kellett már bizonyítania dolgokban, gondolom voltak a kapcsolatotokban bökkenõk.Nem bízol meg benne teljesen, nem tudod mi játszódik le benne, hogy aggasztja-e épp valami.Én is voltam így, de ez addig nem fog megváltozni, amíg nem rendezõdik köztetek teljesen a bizalom-szeretet kérdés. Remélem segítettem, kifogytam :/
Nekem sincs fenn a barátommal közös kép. Nem tartom fontosnak, az meg pláne nagy butaság hogy ezért balhézz netán szakíts vele. Nem az a lényeg hogy a külvilág felé megmutasd hogy neked van barátod és mindenki lássa milyen hepi vagy hanem hogy tényleg az legyél. Elég ha a számodra fontos emberek tudják hogy együtt vagytok
Uhhbasszus :| 2 év az nagyon sok idõ...azért gondoltam, hogy mondjuk nem sok ideje vagytok együtt, mert én a barátommal most tartok az 6.hónapunknál, de már kb. 2 hónapja, mióta teljesen megtudtam benne bízni, azóta mindent kimondok, ami tetszik, ami nem tetszik.Szerinte diplomatikus vagyok, de csak kimondom azt, amit gondolok, nem azt, ami neki jó, vagy neki jól esne :D Ne képzeljetek el egy hárpiának, nem vagyok olyan, csak ami nem tetszik, azt szerintem ki kell mondani.Ha két éve már együttvagytok, akkor szerintem nyugodtan megmondhatod neki azt hogy téged ez igenis zavar, és nemtudod mire vélni, vagy hogy egyáltalán miért van ez.Ha ez már két éve húzódik, akkor nem tudom, hogy lesz-e változás, de remélem, hogy igen, és emiatt nem megy tönkre a kapcsolatotok.
A kérdező hozzászólása: igen, de nekem ez jelzésértékû...eddig közös volt kint, mert érezte s mondtam is neki h bizonyítania kell h tényleg szeret, mert voltak arra utaló dolgok h nagyon nem...eddig közös, ma meg vált...
Minek ezen ennyit filózni, neked jobb dolgod sincs, mit azon veszekedj a barátoddal, hogy közös kép vagy egyedüli. teljesen adja fel a személyiségét vagy mi???? Nekem az sincs kint, hogy kapcsolatban, pedig több mint 1 éve van barátom, aki tudja, tudja, aki nem, nem...nem nagy ügy, mi tudjuk, ez a lényeg.
A kérdező hozzászólása: 2éve!
A kérdező hozzászólása: egyszer megbeszéltük, vagyis úgy volt h neki mindig egyedüli volt kint, aztán nekem is, mert dacoskodtam, és így maradt...a balhé óta neki mindig közös volt kint...és erre most vált...mondtam is neki h elõbb-utóbb erre számítottam, meg h mi van, megint biztonságban érzi magát???idegesít, na...
A kérdező hozzászólása: de ilyenkor dacolok és én is váltok egyedülire...:S olyan ratyi érzés...
A kérdező hozzászólása: de most figyeljetek?bûn az h a sok sérelem, fájdalom után szeretném ha kimutatná h mennyire fontos neki a kapcsink?úgy érzem azért váltott, mert úgy érzi h elég volt ennyi "nyalizás" meg bizonyítás..
igen ? és akkor mindig ezzel fogod fenyegetni? elõbb utóbb elege lesz ebbõl és ott hagy és akkor nyalogathatod a régi sebeidet
A kérdező hozzászólása: pedig tényleg csak felvázoltam a miérteket:( és akkor kikészítettem mkit...na mégis mivel?
A kérdező hozzászólása: kérdeztem vmit...válaszoltak, kérdezgettek, válaszoltam...és akkor közlik h megunták a hisztimet, meg h el kéne hagynia a barátomnak...pedig csak segíteni akartam h jobban értsék h ez nekem miért nem esik jól h képet váltott..akkor mit hisztizek??
Túl ragozod a dolgokat! Takarodjunk innen? Ezért segítettek neked az elején az emberek? Vannak egyáltalán barátaid?? Akkor miért nem nekik panaszkodsz??? Neked kéne innen eltakarodni...
A kérdező hozzászólása: mit mûveltem bakker?elmondtam h mi miért fáj!gondoltam akkor értitek majd...
Olvasd vissza, miket mûveltél itt! Nem csodálkozom hogy itt mindenki már a fejét fogja...
A kérdező hozzászólása: takarodjatok innen akkor
A kérdező hozzászólása: unalmas?nem a kép a fontos, hanem az h miért változtatott hirtelen megint....kicsit nehéz ilyenkor nem roszra gondolni dok fájó dolog után...meg bízni se túl könnyû, pedig igyekszem...
ennyire elvakultan hülye vagy hogy még most sem veszed észre magad?
A kérdező hozzászólása: kikészítettem mkit?elmondtam h mi volt, mi miért esik szarul...az elõzményeket mondtam el...
figyelj, kb itt mindenkit 1 óra alatt kikészítettél, nemtudom hogy bírja a srácod...
Fejezd be végre!!!!!! UNALMAS!!!!! Fogd fel nem a kép mutatja, hogy mennyire szeret vagy éppen nem! Ezek után tényleg nem csodálkoznék ha elhagyna! Akkor aztán fájhatna sok minden! De lehet ha elhagy csak abból tanulnál, hogy ideje lenne megbízni benne!
A kérdező hozzászólása: meguntad a hisztimet???XD akkor jóéjt, szia
A kérdező hozzászólása: én nem fenyegetem...csak elég sokmindenben átvágott, letagadott, ismerkedett, stb..és nekem kell idõ h túllépjek..ez teljesen jól is ment, míg nem váltott képet, mert akkor elkezdett remegni a gyomrom és nem érzem már megint azt h bizonyítani szeretne..
Ha úgy érzi, fogadd el VÉGRE! Nem ismerlek ne haragudj, de meguntam a hisztidet! Nem látom értelmét annak, hogy tényleg jogos-e amit csinálsz! Menj aludni szépen és holnap tiszta fejjel fogsz gondolkozni (remélem)! Ha nem, akkor végképp nem tudom...!
A kérdező hozzászólása: igen, csak volt balhénk, majdnem szakítottam vele...utána kimutatta h megbánta, meg h mennyire fontos vagyok neki, minden nap más közös kép volt kint neki msnen, aminek nagyon örültem..ma meg fogja és vált egy egyedülire...és nagyon zokon vettem..

Tudtok olyan tánciskolát ahol be lehet menni és Salsa-t tanulni most szombaton? Szeretnénk megtanulni Salsázni a párom és én, most szombaton van olyan hely, ami jó és ahol egy pár lépést el is tudnánk sajátítani?

Itt most nem ilyen kurzus szintjén gondolom ezt a dolgot...csak úgy bemenni,megmutatják,utána pedig mi magunktól táncolnánk tovább..vagy ilyen nem létezik?

Legjobb válasz: Ilyen esetben privát oktatót kell keresni, személy szerint én is az vagyok.

Ilyen esetben privát oktatót kell keresni, személy szerint én is az vagyok.
:D Szádvári Zoliékat Nektek találták ki! Bár nem tudom, mennyire aktuális még, itt van a honlapjuk, azon belül, hogy mikor hol tanítanak. Van ott telefonszám, email cím, minden! http://reggaetondance.hu/orarend.html

2 fajta gekkót szeretnék egy terráriumba rakni. Milyen gekkókat lehet együtt tartani ha mindkettőből egy nőstény és egy hím van tehát összesen 4-en vannak de nem ugyanaz a fajta. (pl egy pár leopárd gekkó és még egy pár valami más)?

Legjobb válasz: Valami olyat, ami sivatagi és méretben hasonló, hogy ne nézzék kajának egymást. Pl: Albínó leopárdgekkó, Sárga leopárdgekkó, Afrikai zsírfarkú gekkó

Valami olyat, ami sivatagi és méretben hasonló, hogy ne nézzék kajának egymást. Pl: Albínó leopárdgekkó, Sárga leopárdgekkó, Afrikai zsírfarkú gekkó
A hetes pár alapból többet ér mint a négyes
Így van, te nyersz. A kísérõk csak kézazonosság esetén számíthatnak (pl. ha mindketten 10-es párral, vagy 3-as drillel rendelkeztek), de csakis olyan esetben, amikor befér az illetõ játékos legjobb öt kártyája közé. Ha egyikõtöknek se fér be (mert pl. a lenti kártyák a kísérõkhöz képest relatíve magasak), ez esetben osztoztok.
A kérdező hozzászólása: Hát jah meg kéne tanulnia pokerezni....én 1 éve. :)
Tanítsd meg pókerezni, utána játszatok.(én is lány vagyok, 6 éve játszok)
A kérdező hozzászólása: hehe. :D
Akkor meg kell csapkodni a varázsfecskendõddel :P
A kérdező hozzászólása: Áhhh nem szabad. :D Láány bol van az illetö. !!!!
Akkor a megoldás: megfejeled és otthagyod :D
A kérdező hozzászólása: Ezt én vágom de az ellenfél ezért bbunkózik mert nem bir veszteni és nem tud jáccani se...-.- De nem hisz nekem.!
Jobban mondva, a kísérõk nem kézazonosság, hanem azonos kombinációk (magas kártya, pár, két pár, drill, sor, szín full, póker, színsor) esetén számíthatnak. Kézazonosság alatt már eleve azt a helyzetet értjük, amikor a kísérõk nem férnek be a legjobb öt lap közé (vagy beférnek, de egyformák), így gyakorlatilag a két kéz egymással megegyezik (nem csak a kombinációkat, hanem a kísérõket is tekintve). Pl. [Q8, Q7 - Q Q A J 9], mindkét játékos keze QQQAJ9 lesz, mert a 8-as nem fér be sem a bubi, sem a kilences helyére, tehát osztoznak. De ha már az egyik kísérõ 9-esnél magasabb, akkor már ez a kéz gyõz, mert a 9-es helyére már befér. Pl. [Q10, Q7 - Q Q A J 9], [QQQAJ10 > QQQAJ9].

Én egy 16éves lány vagyok, és van egy párom aki 19éves. Szeretnénk gyereket de mivel kiskoru vagyok ezért a páromnak ebböl mi gondja származna? Börtön vagy mi?

Legjobb válasz: Helyes, nem kell elsietni. Sajnos sokan gondolják, hogy egy kisbaba milyen ennivalóan édes, csak alszik, eszik, néha büfizik egyet, aztán magától felnõ. Igen, ez úgy kb. 2-3 millió forintból kivitelezhetõ, + pelenkázás + orvoshoz rohangálás + HATALMAS FELELÕSSÉG! Azért helyes, hogy aggódsz a barátodért :) De tudtommal nincs semmilyen jogi következménye a 14 éven felüli és 18 éven aluli gyerek és egy 18 éven felüli felnõtt közötti szexuális viszonynak, ha a gyerek is beleegyezik, és a terhességért meg nem jár büntetés.

Helyes, nem kell elsietni. Sajnos sokan gondolják, hogy egy kisbaba milyen ennivalóan édes, csak alszik, eszik, néha büfizik egyet, aztán magától felnõ. Igen, ez úgy kb. 2-3 millió forintból kivitelezhetõ, + pelenkázás + orvoshoz rohangálás + HATALMAS FELELÕSSÉG! Azért helyes, hogy aggódsz a barátodért :) De tudtommal nincs semmilyen jogi következménye a 14 éven felüli és 18 éven aluli gyerek és egy 18 éven felüli felnõtt közötti szexuális viszonynak, ha a gyerek is beleegyezik, és a terhességért meg nem jár büntetés.
Tegyetek meg mindent, hogy NE legyen baleset!!
A leendõ gyermeked érdekében, inkább várjatok még vele!
Csak 14 év alatt számít liliomtiprásnak. De nagyon gondoljátok át.. Inkább várjatok még vele egy-két évet! Az egyik osztálytársamnak van gyereke (17 éves, 15 évesen szülte) de kb. a szülei nevelik.. õ suliba jár meg ilyesmik, napi néhány órát van a gyerekkel nagyjából. Ennek mi értelme van? Szerintem akkor legyen valakinek gyereke ha már saját maga tud róla gondoskodni, nem másokra van utalva! És a jövõdre is gondolj!
Tudtom szerint nem jár börtön, de nagyon korai a gyerekvállalás!Beszéld meg egy felnõttel, ha van normális a környezetedben.Tényleg nem vicc egy gyereket bevállalni 16évesen.Lehet, hogy úgy érzed, hogy te felnõtt vagy, de hidd el tévedsz.Tanulj, szórakozz, ráér még az a gyerek!35/N
Szerintem gondoljátok át mégegyszer ezt a gyerekvállalást. Gondolom még mindketten tanultok (jobb esetben) igy nem lenne meg a biztos anyagi háttér a babának. Egy meggondolatlan döntés pedig abortuszhoz vezethet. Gondoljátok át mégegyszer! 18/L
lehet kapni rongybabákat és abból nem szérmazik semmilyen baja a barátodnak
miféle baleset? balesetek nem léteznek csak felelõtlen emberek akik nem védekeznek. írass fel fogamzásgátlót.
A kérdező hozzászólása: persze én is ugy gondoltam, hogy várunk még vele, csak tudjátok, ha mégis balesetböl, mert én teljesen abortusz ellenes vagyok, féltem hogy a barátomnak börtön járna vagy ilyesmi! de persze várunk még , vagyis én szeretnék.
Várj még egy pár évet a babával, élvezd a fiatalságodat:) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!