Találatok a következő kifejezésre: Én és párom (1260 db)

Nagyon gáz az ha én és párom nem akarunk nagy hacacárét csinálni az esküvőből? Más is tartott már ennyire egyszerű esküvőt? Mit szoltak a rokonok barátok?

Négy éve vagyunk együtt, már együtt is élünk. Idén nyáron szeretnénk házasodni, de nem is akarunk nagy lagzit meg anyagi keret sincs rá. Ugy gondoltuk hogy mi, a szül?k meg két tanu és csak polgári, utána ebéd egy étteremben. Nem gáz hogy ennyire egyszer?t akarunk? Mennyire fognak a rokonok megsért?dni?

Legjobb válasz: Mi is két tanuval esküdtünk, nálunk még a szülõk sem voltak jelen. Sosem tartottuk fontosnak az esküvõi ceremóniát és ezt mindig is mondtuk az otthoniaknak (ennek ellenére nehezen hitték el, amikor mégis megtettük :)). Javaslom, hogy kezdjetek errõl beszélni a szülõkkel, õk majd mondják a rokonoknak, hogy ez volt a ti döntésetek. Persze ha ti találkoztok a rokonsággal, mondjátok ti is nekik. Ennyi. Sok boldogságot!! :)

Mi is két tanuval esküdtünk, nálunk még a szülõk sem voltak jelen. Sosem tartottuk fontosnak az esküvõi ceremóniát és ezt mindig is mondtuk az otthoniaknak (ennek ellenére nehezen hitték el, amikor mégis megtettük :) ). Javaslom, hogy kezdjetek errõl beszélni a szülõkkel, õk majd mondják a rokonoknak, hogy ez volt a ti döntésetek. Persze ha ti találkoztok a rokonsággal, mondjátok ti is nekik. Ennyi. Sok boldogságot!! :)
hugomeknak meg egyszerubb eskuvojuk volt. Polgari eskuvo ket tanuval, es meg vacsora sem volt. Ilyen is van. Ok sem akartak felhajtast.
Néhány éve unokatesóméknak pont ilyen "lagzi" volt. A rokonok között volt aki húzta a száját, de frissen felvett lakáshitel mellett nem ugrálhat az ember. Elõszöris: a házasság nem a rokonok miatt van, hanem a pár miatt. A pár tudja hogy mi az a költségvetés, amit rá tudnak szánni az esküvõre. Ha õk úgy döntenek, hogy ilyen kicsi esküvõt tudnak finanszírozni, abba nem lehet másnak beleszólása. Persze ha adott rokon megfinanszírozza nekik... Szóval ha ekkorát tudtok kifizetni, kénytelenek lesznek a rokonok, ismerõsök beletörõdni. Ha valaki megsértõdik, neki lesz rossz, nem nektek. Szóval csak nyugodtan!
Szia! Nekem most volt szombaton ilyen kis egyszerû esküvõm. Összesen 9-en voltunk. Az esküvõ után elmentünk enni, az anyukám hozott tortát, én meg csináltam 2 fajta sütit. Kaja után feljöttünk hozzánk, ettünk sütit, majd mindenki elment haza. Nekem tökéletesen megfelelt így, családias volt az egész. Szerintem a rokonokkal ne törõdj, ha mondjuk elmennétek külföldre házasodni, akkor sem lennének ott...vagy mennének utánatok?! Aki ezen megsértõdik, magára vessen. Ez a nap a TI napotok!! Sok boldogságot!
Abszolút normális, hiszen ahogy az elõttem szóló is írta ez a ti döntésetek, és a ti napotok!Rólatok kell hogy szóljon, és úgy ahogy azt ti szeretnétek! Nekünk még furább lesz egyébként, hiszen a rokonok közül egy-ketten ott lesznek, a többség viszont nem!Tehát itt biztos lesz sértõdés a rokonok között.De nálunk is részben a pénz dominál, és ha minden rokon ott lenne, kb 250-en lennénk... Másrészt viszont minek hívjam meg az olyan rokont, akivel kétévente gyszer ha találkozunk, meg az olyant, akit annyira nem is bírok, aztán jópofi meg minden...Megsértõdik?Tegye!Kibírom amikor kétévente találkozunk...:) Így legalább kisebb és sokkal meghittebb lesz az egész!tényleg arról fog szólni, amirõl kell, és tényleg azok lesznek ott, akik fontosak nekünk! Úgyhogy sok boldogságot kívánok nektek! :)
Nekünk is most nyáron lesz az esküvõnk és személy szerint én sem akarok nagy felhajtást az egésznek, viszont a párom egy kisebb ebédet szeretne rokonokkal. Az anyós meg egyenesen lagzit, de már tudattuk vele hogy polgári lesz és semmi felhajtás. Nagy nehezen beletörõdött. Én nem vagyok ennek híve, de õt sem szeretném megbántani hogy még erre sem vagyok hajlandó. Most egy kicsit irígy vagyok hogy a te párod is ugyanazt szeretné mint te ezzel kapcsolatban. Sok boldogságot nektek, és szép esküvõt ami csak rólatok szól!
Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy milyen legyen a saját esküvõje. Nálunk a rokonságban sokaknak volt szolid esküvõje, amire senkit sem hívtak meg a saját szülõkön kívül, de ebbõl abszolút nem lett sértõdés. Egyértelmû, hogy ennek számtalan oka lehet és nem mindenki ugyanolyan esküvõt akar. Akiben van egy kis empátia, ilyenen nem sértõdik meg. Aki meg megsértõdik, az sértõdjön, úgysem lehet mindenkinek megfelelni. Az a lényeg, hogy nektek jó legyen és késõbb ne bánjátok meg.

Mi a program neve, amely megmutatja a gyermekünk arcát az én és párom arcából?

Legjobb válasz: Nagy az isten állatkertje... (elhiszem hogy láttál ilyet, de parasztvakítás az egész)

Nagy az isten állatkertje... (elhiszem hogy láttál ilyet, de parasztvakítás az egész)
Photoshop, abba lehet alkotni ha értesz is hozzá...


Nagy gond, ha én (és Párom sem) nem szeretnék templomi esküvőt?

eddig egyértelmű volt, hogy lesz, meg minden, de mostanában elgondolkodtam... ha szeretnénk, az egyrészt nagy kiadás lenne: a saját, plusz a két tanú keresztlevele (darabonként 40E FT) 160.000Ft, plusz fizessek templombért, plusz a papnak, plusz díszítés, plusz egyházadó...200.000 alatt meg sem állna De ez még a kisebbik gond, mert ha vallásosak lennénk, kifizetnénk. Én még ugyan kisebb koromban (kb. 10 éve) rendszeresen jártam templomba a nagymamámmal, de aztán új papunk lett, egy kis fiatal suhanc, aki szó szerint Istennek képzeli magát... és ha ezt már 10évesen láttam, akkor nem hiszem, hogy most más lenne a véleményem. Párom anyukája pedig egy más vallásban hisz, szóval ő aztán egyáltalán nem vallásos. Hinni hiszünk, csak épp nem abban, amit a templomban mondanak. A kérdés pedig az, hogy ez nem lesz "megbotránkoztató"? Pécs mellett lakunk egy kisvárosban... Tegnap ezt az egészet elmondtam a nagymamámnak, akinek a reakciójától egyébként legjobban tartottam, és ő sem szólt egy szót sem. Persze nem biztatott, de megértette. Szóval, nagyon cinkes lenne, ha csak egy polgári lenne (annak megadjuk a módját), és utána rögtön vacsi? Nem szívesen csinálnám...

Legjobb válasz: Nem mindenki tart templomi esküvõt, nem kötelezõ. Az önmagában úgysem hivatalos, csak megerõsíti a polgári fogadalmat, de ha kihagyjátok, attól még ugyanúgy házasok lesztek.

Nem mindenki tart templomi esküvõt, nem kötelezõ. Az önmagában úgysem hivatalos, csak megerõsíti a polgári fogadalmat, de ha kihagyjátok, attól még ugyanúgy házasok lesztek.
Voltam egy esküvõn pár éve, ahol a pap olyan részeg volt, hogy nem lehetett érteni amit mond. Senki véleményével ne foglalkozzatok, ha nem akartok templomi esküvõt, hát ne legyen. Az a nap rólatok szól.
Dehogy baj! Ha eddig nem jártatok akkor minek mennétek? Teljesen ki vagyok akadva, hogy sokan az esküvõjükön voltak elõször templomba, akkor is csak azért mert az olyan "hercegnõs".
Unokatesóék így csinálták, néhány öregasszony el se ment, mert szerintük ahol nincs templomi esküvõ, az nem is esküvõ. Szóval készülj fel a sértõdésre és a vitákra. Amúgy nekünk is csak polgári lesz :) egyikünk sincs megkeresztelve, nem hiszünk semmilyen vallásban, teljesen felesleges öreg nénik kedvéért a legszebb napunkon azt hallgatni, hogy Isten meg Jézus.
Úristen, hol szeretnéd az esküvõt? A Vatikánban? Nekünk tavaly volt, nem kellett sem keresztlevél, sem semmi, csak bediktáltuk az adatokat, és ennyi volt, aztán mondta a pap, mikor kérdeztük, hogy mennyibe kerül, hogy ajánljunk fel 10.000 Ft--ot a templom javára, meg adtunk 5000-et az orgonistának. Sürgõsen keressetek másik templomot!
Honnan szeded, hogy a keresztlevél 40ezer Forint darabonként? Mi égen földön 20ezer Forintot fizettünk a templomi esküvõért (2010ben) és abba benne volt minden! Sõt a tanúinknak csak a nevét kellett bediktálni elõre, az õ keresztlevelüket nem is kérték. A díszítés persze szolid volt, de szép. Tehát ha egyedül az anyagi oka az hogy nem akartok templomit, a 20as még beleférne szerintem. De ha nem érzitek fontosnak, akkor szerintem azt a 20ast se költsétek rá. Az esküvõtök legyen olyan amilyennek igazán ti szeretnétek, ne olyan amit a környezetetek elvár!
De hát abból nektek is kell lennie saját példányotoknak, nem?
A kérdező hozzászólása: utolsó két válaszoló végigolvasta egyáltalán, hogy mit írtam????? -.-"
13as vagyok. Végigolvastam. Kétszer is. A családodban a nagymamád jár templomba és Te jártál 10 évvel ezelõtt. Akkor a szüleid már nem, és Te sem mostmár. A párod családjában az Anyuka nem vallásos, az nem derül ki, hogy a párod jár-e. (gondolom nem) -egyébként nem hsiztek abban ami ott elhangzik. így nem igazán látom értelmét. Egyébként katolikus szertartásra gondoltál? Mert, ha igen így nem fognak összeadni.
A kérdező hozzászólása: hát akkor értelmezési gondjaid vannak... pont az a lényeg, hogy NEM szeretnénk templomit, és az volt a kérdés, mennyire számíthatunk ebbõl konfliktusra... miért is nem adnának össze? ez annyira papfüggõ, hogy ilyet nem jelenthetsz ki úgy, hogy nem ismered a dolgokat... -.-"
Szerintem semmi baj nincs az értelmezésemmel, inkább te nem tudod, hogy mit akarsz (vagy mit nem)- és elég jól ismerem a katolikus vallást, és tudom, hogy ott, hogy szokás esküvõt tartani- mire van szükség, mit vár el egy pap- (jobb helyeken jegyesoktatás, bérmálás gondolom már megvolt etc.) persze, nem tudom nálatok mi a szokás, lefizetni a papot?
A kérdező hozzászólása: nem nálunk szokás, hanem (mint már fentebb leírtam) a pap követel meg igen súlyos összegeket... egyébként, részlet a kérdésbõl: "Nagy gond, ha én (és Párom sem) nem szeretnék templomi esküvõt? Nem szívesen csinálnám..." szerintem teljesen érthetõ a kérdés, egyedül Te nem értelmezted jól, akkor azt hiszem, nem velem van a baj...
Templomban csak az tartson esküvõt, aki valóban hisz.Díszfelvonulásra ott az utca.A templom nem arra való, hogy mutogassuk magunkat.Mondom ezt úgy, hogy én nem hiszek.Szerintem a valóban hívõ embereket bántja meg az, aki csak azért megy a templomba, mert az milyen szép.
"Hinni hiszünk, csak épp nem abban, amit a templomban mondanak" - ennek ellenére te ott akarsz esküdni. Miért is??
keress más papot, más templomot.
nekünk is csak polgári volt, senki nem botránkozott meg rajta:) (baranyai volt a család nagy része, csak, mert írtad, h pécs mellettiek vagytok:D) Õszintét megmondva, nem is hiányzott az egyházi, mármint olyan értelemben, h mert így szokták.Így is kerek volt az egész:)
A kérdező hozzászólása: mondom, nem a pénz a legnagyobb gond. egyébként a szomszéd településeken is Õ misézik, szóval... nem a Vatikán, Szentlõrinc, egy kis város Baranyában, Pécs mellett
A kérdező hozzászólása: elvileg kellene, de (most kiderült) csak az enyém van meg
A kérdező hozzászólása: mondom, ilyen remek papunk van...nála van ugye a keresztlevél... na most nekünk 40E Ft kell fizetni darabonként azért, hogy megkeresse, lefénymásolja nekünk, majd egy nappal az esküvõ elõtt bemutathassuk NEKI... :S
Nálunk ingyen van a templomi házasság... Amúgy szerintem nem gond, ha nincs templomi, ha a párnak nem jelent semmit. Kicsit képmutatás lenne úgy odamenni, hogy nem is hisz a szentségben. (és ezt hívõ katolikusként mondom)

Szeretnék a családommal (gyerekeimmel+én és párom) valami olyan vígjátékot megnézni, amin jó sokat nevethetünk! Tippek?

Nem ?srégi filmekre gondolok,hanem mai filmekre,mint például a Bazi nagy film stb...

Legjobb válasz: Foggalmam sincs mert elég valószínû, hogy más az ízlésünk. Kedvencem a Csupasz pisztoly részek. Ha valaki nem mond valami építõjellegût addig itt egy lista nézekõdni :). http://www.filmkatalogus.hu/legjobbfilmek-t2

Foggalmam sincs mert elég valószínû, hogy más az ízlésünk. Kedvencem a Csupasz pisztoly részek. Ha valaki nem mond valami építõjellegût addig itt egy lista nézekõdni :) . http://www.filmkatalogus.hu/legjobbfilmek-t2
Véncsontok!a címe nagyon gagyi, de amúgy szórakoztató film!
Szívrablók, Szívtiprók. Mindkettõ jó szerintem.
Ace Ventura 1, 2
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippeket....sorba végignézzük õket!

Ovu teszt 11-én és 12-én is pozitívat mutatott esti órákban -12-én görcsöltem is- ma reggel már negatív.13-án, tehát ma este összejöhet még a baba? Csak 11-én voltunk együtt a párommal. Ma este lesz még alkalmunk.

12-én este görcsöltem, talán az ovu miatt...

Legjobb válasz: Szerintem a 11-i együttlétnek nagyobb az esélye a babára, de még a 13.napi is tök esélyes :) Bízzál benne :) Drukkolok, nagyon esélyes vagy! Én tüszõrepedés elõtt 3 nappal tudtam csak együtt lenni a párommal és bizony kétszer is teherbe estem :) Két nagy gyermekem van :)

Szerintem a 11-i együttlétnek nagyobb az esélye a babára, de még a 13.napi is tök esélyes :) Bízzál benne :) Drukkolok, nagyon esélyes vagy! Én tüszõrepedés elõtt 3 nappal tudtam csak együtt lenni a párommal és bizony kétszer is teherbe estem :) Két nagy gyermekem van :)
tuti esélyes a 11 és a mai is.
Esélyes, mivel a petesejt 12-24 órát várakozik. Szóval ma még benne van a pakliban!:)
Ha a 11-ei teszt pozi volt, és a 12-ei is, akkor inkább a 11-ei együttlétbõl esélyes valami. Ugyanis az LH hormon megjelenésétõl számítva kb 36 óra a petesejt kiszabadulása. Ha már pozi volt a teszt, akkor már nem egész 36 óra kellett a kiszabadulásig, és ennyit pedig simán élnek a katonácskák. Szerintem a ma már nem esélyes, ugyanis egy petesejt kb 12-24 órát él.
Mind a két alkalomból lehet baba :) Hajrá :)

A párommal kislány szerenénk és a ciklus.hu naptár szerint 12. én volt peteérésem 6, 7, 8, 9 volt a lányos nap 7. én és 9. én voltunk együtt a párommal esély van rá hogy ha meg is fogant lány legyen?

nagyon szretnénk a fiunk mellé egy lányt tudtok vmi tippet?

Legjobb válasz: Poénos, mert mi is a ciklus.hu szerint gyártottunk (volna) lányt :). Vélelmezett peteérés elõtt voltunk együtt 3 nappal, amit lánynak jelzett, de fiú lett belõle :). Így most van két fiam, és ennek hatására (is) bevállaljuk a harmadikat. Viszont most ecetes öblögetést is fogok csinálni, és szintén korábbi együttlétet, amire nem duplázunk rá. Szorítok nektek a kislányhoz!

Poénos, mert mi is a ciklus.hu szerint gyártottunk (volna) lányt :) . Vélelmezett peteérés elõtt voltunk együtt 3 nappal, amit lánynak jelzett, de fiú lett belõle :) . Így most van két fiam, és ennek hatására (is) bevállaljuk a harmadikat. Viszont most ecetes öblögetést is fogok csinálni, és szintén korábbi együttlétet, amire nem duplázunk rá. Szorítok nektek a kislányhoz!
Én kislányt szerettem volna nagyon és én is vezetem a ciklus.hu-n a görbém és egy folytában fiú volt a fiú-lány názetben viszont a kínai naptár lányt jósolt.A kínainak lett igaza:) Itt van a gyönyörû 7 hónapos csajom:) Van egy 3 éves kisfiam is:)
megtudnad adni annak a honlapnak a cimet. mert nem talalom sehol a kinait. elore is koszi (a parom minden keppen lanyt szeretne) :)

Nekem most volt 20. -án peteérésem, előtte 17. -én, 19. -én és 20. -án voltam együtt a párommal! Reggel óta azt érzem hogy sűrűn kell mennem wc-re pisilni de alig jön pár csep, és van hozzá pár csep vér is van! Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! Ezzel fordulj inkább orvoshoz, nehogy egy felfázás kezdete legyen, hólyaghurut... Babához korán van még, hogy jelezzen... "4napos a zigótád"

Szia! Ezzel fordulj inkább orvoshoz, nehogy egy felfázás kezdete legyen, hólyaghurut... Babához korán van még, hogy jelezzen... "4napos a zigótád"
Szia! Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Fordulj orvoshoz minél elõbb. Addig is igyál sok folyadékot. Ha kezdõdõ hólyaghurut, akkor jobb az elején elkapni, mert ha eldurvul, nagyon rossz tud lenni :(
A kérdező hozzászólása: Nem hinném hogy felfázás mert a mai nap folyamán már semmi nem volt!
igen, és hadd szabaduljon tõled gyorsan!
17# Neked vmi bajod van 3 éves a kérdés... elötted lévõ 2 valaszoló se normális.
Ha szereted, ha nem, akkor is bûntudatod kellene legyen. Ha nincs bûntudatod, akkor nincs lelked sem. Hol van a te lelkiismereted? Mondd el neki és szakítsatok. Így nincs értelme együtt lennetek. Szakítás után gondolkodj el a tetteden. Ideje lenne igazzá válnod. És ne csalj többé!
Ha nõnek születél volna rib.an.c letél volna xd
Mond el neki..utána úgyis kirakja a szûröd de legalább nem te szakítasz vele, úgy h õ majd magát okolja évekig..szóval mond el és szakítsatok..nem minõsítelek mert gondolom majd mástól megkapod, az élet úgyis visszaadja..szóval légy korrekt legalább most h ez megtörtént..
mennyi idõsek vagytok?
ja és még valami!remélem hogy veled is kifog valaki tolni és majd megtudod milyen érzés!!szánalmas vagy!!
Õszintén akkor miért csaltad meg??elõbb gondolkozz aztán cselekedj!gondolj csak bele hogy esne ez neked forditott esetben!Eléggé lenézõ és megalázó dolog!!De hidd el nem a csajnak hanem neked!!mert egy normális fiú talán ilyet nem tesz vagy elõbb pontot tesz a kapcsolat végére!Szegény lány!!hogy tudott kifogni egy ilyen lúzert!!gondolkozz el kicsit!!
A kérdező hozzászólása: El akartam mondani neki én is de nem tudom hogyan mert nem akarom megbántani. Mert nem olyan lány aki ezt érdemli csak ez így történt.Ezen már nem lehet változtatni .
7-es, ha eddig nem legalább ennyivel.
Remélem a karácsonyi ajándékod egy igazi erõbõl jövõ pofán csapás lesz.kellemes ünepeket!
lehet, hogy megkönnyebbülsz, viszont a barátod/barátnõd is nagyon megbántod. inkább találj ki valamilyen indokot, és szakíts. akár azt is mondhatod, hogy beleszerettél másba, vagy, hogy úgy érzed, mostanában már nem kívánod, vagy bármit.
Hogy mondhatsz ilyet neki, hogy tiszteld a párod? Ha tisztelné, meg se tette volna.
Gratulálok! Ön megnyerte a decemberi hónap legnagyobb büdös ri.anca címet! taps taps taps...
Nem számít h utána nincs bûntudatod! Megcsaltad ennyi. Ha van gerinced akkor szépen elhagyod.
Tiszteld párod, mondd meg neki, ha már nem is szereted és vállald a félrelépésed következményeit.
Légy õszinte hozzá, megkönnyebbülsz majd.
elobb-utobb ra fog kerdezni es rajon, mi tortent. szerintem tisztabb, ha te mondod el neki es vallalod a kovetkezmenyeket.
Ennyi álszent f, , , kalap! Vagy csak impotens?
A hetes pár alapból többet ér mint a négyes
Így van, te nyersz. A kísérõk csak kézazonosság esetén számíthatnak (pl. ha mindketten 10-es párral, vagy 3-as drillel rendelkeztek), de csakis olyan esetben, amikor befér az illetõ játékos legjobb öt kártyája közé. Ha egyikõtöknek se fér be (mert pl. a lenti kártyák a kísérõkhöz képest relatíve magasak), ez esetben osztoztok.
A kérdező hozzászólása: Hát jah meg kéne tanulnia pokerezni....én 1 éve. :)
Tanítsd meg pókerezni, utána játszatok.(én is lány vagyok, 6 éve játszok)
A kérdező hozzászólása: hehe. :D
Akkor meg kell csapkodni a varázsfecskendõddel :P
A kérdező hozzászólása: Áhhh nem szabad. :D Láány bol van az illetö. !!!!
Akkor a megoldás: megfejeled és otthagyod :D
A kérdező hozzászólása: Ezt én vágom de az ellenfél ezért bbunkózik mert nem bir veszteni és nem tud jáccani se...-.- De nem hisz nekem.!
Jobban mondva, a kísérõk nem kézazonosság, hanem azonos kombinációk (magas kártya, pár, két pár, drill, sor, szín full, póker, színsor) esetén számíthatnak. Kézazonosság alatt már eleve azt a helyzetet értjük, amikor a kísérõk nem férnek be a legjobb öt lap közé (vagy beférnek, de egyformák), így gyakorlatilag a két kéz egymással megegyezik (nem csak a kombinációkat, hanem a kísérõket is tekintve). Pl. [Q8, Q7 - Q Q A J 9], mindkét játékos keze QQQAJ9 lesz, mert a 8-as nem fér be sem a bubi, sem a kilences helyére, tehát osztoznak. De ha már az egyik kísérõ 9-esnél magasabb, akkor már ez a kéz gyõz, mert a 9-es helyére már befér. Pl. [Q10, Q7 - Q Q A J 9], [QQQAJ10 > QQQAJ9].


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!