Találatok a következő kifejezésre: Émelygek, folyton vagyok, (3 db)

Augusztus óta nem védekezünk a párommal, és kb. 2 hete émelygek, folyton éhes vagyok és nagyon érzékeny a mellem. Amikor meg kellett volna jönnie, csináltam egy tesztet, ami negatívabb nem is lehetett volna. Most terhes vagyok, vagy nem?

Biztos voltam benne, hogy összejött a baba. Ne haragudjatok, tudom hogy rengeteg ilyen jelleg? kérdés volt, de tanácstalan vagyok.A menstruációm ezzel együtt már három napja késik, és még mindig émelygek. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Tesztelj újra reggeli elsõ vizeletbõl, most már lassan, de biztosan ki kell mutatnia. Ha mégis negatív lenne, menj el a dokidhoz, aki vérvétel útján 100% biztosan megmondja, hogy mi a helyzet. Szorítok!

Tesztelj újra reggeli elsõ vizeletbõl, most már lassan, de biztosan ki kell mutatnia. Ha mégis negatív lenne, menj el a dokidhoz, aki vérvétel útján 100% biztosan megmondja, hogy mi a helyzet. Szorítok!
Túl hamar teszteltél! Szerintem 1-2 nap múlva próbáld újra!
Szerintem várj még pár napot, aztán, ha addig sem jön meg tesztelj.Nem minden teszt mutatja ki elõször a terhességet, hiszen lehet, hogy még alacsony a HCG szint a vizeletben.Nekem is rá egy hétre mutatta ki.Remény van még szerintem mindenképp, türelem és tesztelj
nekem az elsõ lányomnál 2 negatív teszt után lett a 3. pozitív...várj pár napot és vegyél más márkát! a második terhességnél, eleve 15 nap késés után csináltam tesztet mert a peteérésem a mestruáció elõtti pár napban van, és így is elég halványan mutatta kia terhességet szerintem terhes vagy:)
Szia! Az elsõ három tesztem nekem is negatív lett, majd elmentem dokihoz és a vérvétel után már egyértelmû volt, hogy kismama vagyok. A mostani babaváráskor, meg a teszt a nem várt mestruáció elõtt már kimutatta. Biztos más is volt a hcg a szervezetemben, de másik tesztet is vettem (hcg line tesztet vettem). Vegyél ma tesztet és csináld meg holnap reggel, szorítok:-) Írjál a fejleményekrõl:-)
Várj még 1-2 napot és csinálj új tesztet! Ha még mindig semmi jele a mensinek, nagy eséllyel reménykedhetsz, h. baba van a pocidban! Valószínû, h. még nincs annyi hcg a szervezetben, ami kimutatja. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást, olyan jó hogy itt vagytok:) szörnyû ez a bizonytalanság, ha legalább megjönne, tudnám mi van, de így...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, sajnos 5 napos várakozás után megjött, a második tesztig el sem jutottam:( Szóval ez van. De nem adjuk fel!
Te mit gondolsz?:)
szia. szerintem ez nem kérdés ha pozitiv lett a teszted akkor terhes vagy most meg vérzel a kettõ együtt nem a kegjobb páros ugyhogy azonnal menjél orvoshoz!!!
Ez vagy azt jelenti, hogy a tesztelés óta elhalt a baba valami miatt, vagy az is lehet, hogy minden OK, csak te az a tipus vagy, akinek megjön, pedig terhes. Fordulj orvoshoz mindenképpen.
valóban elõfordul h a terhesség ellenére megjön a menstruácio, de én nem alapoznék erre. A helyedben én azonnal orvoshoz mennék! Remélem minden rendben lesz! 12hetes kismama

Ma vagyok a ciklusom 39.napján. a hcg tesztjeim negatívak. Folyamatosan mindjárt megjön érzésem van. Kb délig émelygek, de van hogy hányok. Folyton szédelgek. Egész nap aludni tudnék. Mit tudnék csinálni?

Nincs magándokim, az sztk-s meg csak augusztus közepén fogad ( a szabik miatt). Félek hogy ha babás vagyok addig gond is lehet. Az els? terhességemnél 8 hetesen bevéreztem, utána szinte végig hordtam. A másodiknál is folyton görcsöltem ezért már a 6. héten gyogyszit kaptam. Szóval itt vagyok. Menszi nélkül, görcsölgetek, a tesztem negatív. orvos nem látott és rettegek. nagyon szeretnék még egy babát, ezért is félek hogy mire doki lát esetleg, már nem lesz ott, már ha most ott van. (a második babám a teszt csak kb 8 hetesen mutatta ki)

Legjobb válasz: Fogod magad, és bemégy a kórházba ahová tartozol. Ambulánsan el kell, hogy lássanak, legalább te is megnyugszol.

Fogod magad, és bemégy a kórházba ahová tartozol. Ambulánsan el kell, hogy lássanak, legalább te is megnyugszol.
Szia! Ha a második babádat csak 8 hetesen mutatta a teszt, akkor valószínüleg most is ua. a helyzet. A tüneteid alapján tuti terhes vagy. Nem tudom hol laksz, de biztos van olyan ismerõsöd aki magándokihoz jár. FELTÉTLENÜL menj dokihoz. Ultrahanggal egy magánvizsgálat 5000 ft körül van. De ennél nem több. Ennyit megér a babád és a saját egészséged. És az állandó idegeskedés sem használ. Próbálj meg keszet enni felkeléskor, hátha azt nem hányod ki, és pihenj sokat, de te ezt már biztos mindet tudod, hisz már voltál terhes. :-) Nyugalom, irány a doki, és szorítok, hogy minden rendben legyen!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat. Aranyosak vagytok. Nagyon remélem, hogy tényleg baba.
szia, ha bemész a legközelebbi kórházba ott szivesen megnéznek!szerintem menj is rögtön, én magamról tudom hogy ilyenkor minden perc napoknak tûnik!nyugodj meg, valószínûleg pár óráig várakoztatnak, de legalább biztos eredményt kapsz! puszi
Vagy menj be a korhazba a surgossegi nogyogyaszatra, vagy nezz ki a telefonkonyvben/kisokosban egy akarmilyen maganrendelest es meg ma kerj idopontot!!!! Nekem a dokim 8000Ft-ot kert el egy vizsgalatert, de ez mindenkinel mas. Jobb elmenni, nehogy esetleg barmi baj legyen - sosem lehet tudni -! Es ha van kedved, ird meg legyszi, hogy mi lett a vege, szurkolok, sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!