Találatok a következő kifejezésre: Émelygés, szédülés. lehet (14 db)

Hányinger, émelygés, szédülés lehet terhesség jele? Mostanában sűrűn fájt a fejem is.

Viszont nincs mellérzékenység. Ezt egy pár napja érzem, és nem tudom mi lehet. Viszont meg volt a mensim. Lehet, hogy kés?n fogant?

Legjobb válasz: Elõfordulhat, de van olyan is, hogy valakinek meg van akkor is ha van baba. Milyen volt a mensid? Nem volt kevesebb, meg más? TEszteltél már? Mikor volt peteérésed? Hány naposak a ciklusaid?

Elõfordulhat, de van olyan is, hogy valakinek meg van akkor is ha van baba. Milyen volt a mensid? Nem volt kevesebb, meg más? TEszteltél már? Mikor volt peteérésed? Hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Nem teszteltem, mert nem akartam csalódni. A mensim valamivel rövidebb ideig volt, de nem jelentõs az eltérés. Azt viszont nem tudom megmondani, hogy mikor volt peteérés, mert most rászántam magam, hogy nem figyelem folyamatosan magam, mivel eddig nagyon szerettem volna babát. Tehát a peteérés idejét nem tudom. Viszont napok óta ilyen panaszom van, mint amit írtam. Elõször azt hittem, hogy beleestem ebbe a hasmenéses, hányásos járványba. De nem. Hál'Istennek. Valami más is okozhatja ezeket a tüneteket?
Lehet, hogy túl kimerült vagy feszült vagy.Sajnos sokmindentõl lehetnek ezek a tünetek.
A kérdező hozzászólása: Megmondom õszintén, hogy nem érzem magamon, hogy feszült, vagy fáradt lennék, de lehet, hogy igazad van. Köszönöm szépen, hogy válaszoltál.
Ezt egy teszttel hamar kiderítheted, ha nem mersz tesztelni, akkor rágódj csak egész nyugodtan....

Ma vagyok a ciklusom 26. napján és elég "ramatyúl" érzem magam. Tegnap este émelygés, szédülés fal fehér lettem. Reggeli hőm 36, 7. észre vettem, h a nemiszervem kicsit, mintha be lenne dagadva. Ez lehet terhesség?

Legjobb válasz: Szia. Lehet,de az émelygés és a szédülés a 6.héttõl szokott jelentkezni,sztem még kicsit korai.A reggeli hõd sztem egy kicsit alacsony,mensi elõtti,bár azt nem írtad,hogy PÉ környékén mennyi szokott lenni,mennyire szokott felmenni,lehet hogy nálad ez a normális PÉ utáni hõ. Sok sikert.Lizy

Szia. Lehet, de az émelygés és a szédülés a 6.héttõl szokott jelentkezni, sztem még kicsit korai.A reggeli hõd sztem egy kicsit alacsony, mensi elõtti, bár azt nem írtad, hogy PÉ környékén mennyi szokott lenni, mennyire szokott felmenni, lehet hogy nálad ez a normális PÉ utáni hõ. Sok sikert.Lizy
A kérdező hozzászólása: nem szoktam mérni a reggeli hõmet. csak amióta itt olvasgatok azóta kb.1hete kezdtem el a mérést.
Szia! Én is 26. napon vagyok, és 2 napja émelygek. a reggeli hõm napok óta 37, 3. reménykedek, reménykedjünk együtt. (azért is reménykedek, mert elõzõ hónapban megjött 26 napra.) majd írd meg holnap mi van veled.
de lehet ám! :-) Ha kimaradt, tesztelj!!

Újra előjöttek a terhesség eleji rosszulléteim, émelygés, szédülés stb.32 hetes terhes vagyok. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Egyrészt a baba nyom már mindenfelé, így újra elõjöhet simán az émelygés. Illetve elvont tõled sok vitamint, így te is legyengülhetsz (szédülhetsz pl. vashiány miatt vagy mert alacsony a vérnyomásod). Szedsz valamilyen vitamint?

Egyrészt a baba nyom már mindenfelé, így újra elõjöhet simán az émelygés. Illetve elvont tõled sok vitamint, így te is legyengülhetsz (szédülhetsz pl. vashiány miatt vagy mert alacsony a vérnyomásod). Szedsz valamilyen vitamint?
nekem a doki májfunkciót csinált rögtön, ahogy visszajöttek a panaszaim.
Bocs, hogy kérdezek, második válaszoló mi lett az eredmény? Az volt a baj?
A kérdező hozzászólása: Persze szedek c-vitamint és vasat is!
Mért a májfunkcióprobléma okozhat effajta tüneteket? És ha az a baj, akkor mitõl jön az ki? Nagy bajt jelent? Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok.
szerencsére nekem nem az volt, 1-2 hét alatt el is múlt. Gondolom ha a baba nyomja a májat, akkor az nem tud jól mûködni vagy felszaporodhatnak a méreganyagok... szerencsére nem mentünk bele, mert jó lett az eredmény, de ahogy szóltam a rosszullétek miatt, már másnap reggel mehettem vérvételre.

6. héttõl lehet terhestornázni? Doki még nem látott, a 7. ben megyek. Viszont a torna+séta nagyon jó az esti émelygésre, szédülésre, utána jobban vagyok.

Legjobb válasz: Bármit lehet csinálni, terhes vagy és nem beteg. Sok országban 12. hétig nem is foglalkoznak veled, annyira csak a természettõl függ, hogy mi lesz a baba sorsa. Egy egészséges babának nem árt a normál életvitel. (természetesen kerülve a káros dolgokat, a nagyon nagyon megerõltetõ mozgásokat)

Bármit lehet csinálni, terhes vagy és nem beteg. Sok országban 12. hétig nem is foglalkoznak veled, annyira csak a természettõl függ, hogy mi lesz a baba sorsa. Egy egészséges babának nem árt a normál életvitel. (természetesen kerülve a káros dolgokat, a nagyon nagyon megerõltetõ mozgásokat)
Én a nyolcadik héten gokartozni voltam (2. helyezés, önvállveregetés :) ), most a 21. hétben vagyok és minden teljesen rendben van a terhességemmel.
A kérdező hozzászólása: Na, akkor szexelni is lehet? Azt nem merem, míg a doki nem látja, h minden ok, jó helyen van.
Szexelni még 40. héten is lehet, kivéve ha orvos tiltja, de akkor majd úgy is szól, pl. nyitott méhszáj, rossz helyen tapad stb. Ilyenkor még annyira kis picike, és annyira elvan rejtve, hogy semmi nem árt neki, kivéve ha valami nem stimmel vele mert akkor a természet szelektál, de ez nem azért történik mert te valami rosszat csináltál. Bátran éld tovább az életedet, kerüld az alkoholt, és a fertõzõ betegségeket (bárányhimlõ, kanyaró) lehetõség szerint került a cicákat, és a nyers húst, ne emelj 15kg-nál nehezebb dolgot ha egy mód van rá, de ezeken kívül bátran lehet bármit csinálni. Nekem volt egy vetélésem, elsõ bábám 8. héten elhalt, de a másodikkal semmi baj nem volt, pedig véreztem is vele és még is megmaradt. Voltam a Balatonban, 20. hétig bicikliztem, egész terhesség alatt tornáztam, nem szedtem terhes vitamint, mindent ettem (mézet, diót, májat stb. amit elvileg "tiltott"). Ne aggód végig a terhességedet élvezzed mert nagyon hamar vége lesz. Bátran éld az életed!

Mitől lehet még reggeli rosszullétem émelygéssel, szédüléssel, hányingerrel? Elvileg nem lehetek terhes.

Mostanság ugy 2-3 hónapja el? szokott jönni ez a problémám, heti-kéheti 1-2*.

Legjobb válasz: Lehet pl. vashiány. Mindenesetre egy teljes vérképet megér.

Lehet pl. vashiány. Mindenesetre egy teljes vérképet megér.
Mindenképpen menj el orvoshoz. Lehet, hogy cukorbetegséghez utal. Ha reggelre leesik a vércukrod, vagy túl magas akkor lehetnek ilyen tünetek. Én is a vérképet javasolnám...
Nekem is szokott lenni (de csak ha korán kelek), és nem vagyok se cukorbeteg, se vashiányos. Jó a kérdés..

Émelygés, szédülés. Ez lehet az alacsony vérnyomás miatt?

Ma reggel már úgy ébredtem hogy szédülök. Azt hittem hogy még nem ébredtem fel azért, de fél óra múlva is ugyanúgy émelyegtem, szédültem, s?t még most is. Sajnos babó nem lehet, mert a ciklus 22-ik napján vagyok. Nem tudom mit?l lehet ez. Alapból alacsony a vérnyomásom. Már reggel ettem, ittam, kávét is ittam, de még mindig rossz.

Legjobb válasz: A férjemnek ugyan ez volt, mint Neked.Lesápadt,szédült, émelygett. Ivott egy kávét és feküdt egy órát és õ jól lett. Megmértük a vérnyomását, iszonyú alacsony volt. Nem értem Neked miért nem jobb. Ha van erõd hozzá, mozogj kicsit.Pl.: aktív helyben futás, taposás 5 percig.Garantááltan felmegy a vérnyomásod. Ha nem, más a probléma.:(

A férjemnek ugyan ez volt, mint Neked.Lesápadt, szédült, émelygett. Ivott egy kávét és feküdt egy órát és õ jól lett. Megmértük a vérnyomását, iszonyú alacsony volt. Nem értem Neked miért nem jobb. Ha van erõd hozzá, mozogj kicsit.Pl.: aktív helyben futás, taposás 5 percig.Garantááltan felmegy a vérnyomásod. Ha nem, más a probléma.:(
Ha forgó jellegû a szédülés, lehet a füledtõl. Lehet az is, hogy vashiányod van.

39 hetes kismama vagyok. Szédülés, émelygés esetleg hányinger minek a jele lehet?

Legjobb válasz: Szia. Szintén 39 hetes vagyok. Ugyanilyen tüneteim vannak. Én arra fogom a hányingert, émelygést, hogy nyom a baba. Az is lehet, hogy nemsokára szülünk. Én már nem bánnám!!

Szia. Szintén 39 hetes vagyok. Ugyanilyen tüneteim vannak. Én arra fogom a hányingert, émelygést, hogy nyom a baba. Az is lehet, hogy nemsokára szülünk. Én már nem bánnám!!
szülés jele is lehet
En ket hete hnyingerrel, hanyassal kuzdok.Le is fogytam 3 kilot az utobbi egy hetben. Ugy latszik terhesseg elejen es vegen hanyingeres idoszak van.39 hetes es 2 napos vagyok
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! És könnyû szülést nektek (is)!

Elvileg 7 hetes terhes vagyok, a menszeszem 12 napot késik és két teszt is pozitív lett. Ez lenne a második babám. Eleinte voltak is terhességre utaló tünetek, mell fájdalom, szédülés, émelygés, mára viszont megszűntek. Mi lehet a baj?

Mintha nem is lenne semmi.Szakrendelésre csak 21-ére van id?pontom,magánorvosra sajna nincs pénzem.

Legjobb válasz: Szia! Nekem az elsõ perctõl nem volt semmi bajom. szó szerint semmi. 2x fájt a fejem és érzékenyek a melleim. ennyi. 1x-2x megfájdult a hasam, de az a méhnövekedés. Se hányinger, se émelygés. Mi a szerencsések közé tartozunk. Tegnap voltunk uh-on és láttuk a picinket mozogni. Szépen fejlõdünk. Néha én is féltem hogy baj van, de a doki azt mondta,hogy nem kell megijedni. 10 hetes kismama

Szia! Nekem az elsõ perctõl nem volt semmi bajom. szó szerint semmi. 2x fájt a fejem és érzékenyek a melleim. ennyi. 1x-2x megfájdult a hasam, de az a méhnövekedés. Se hányinger, se émelygés. Mi a szerencsések közé tartozunk. Tegnap voltunk uh-on és láttuk a picinket mozogni. Szépen fejlõdünk. Néha én is féltem hogy baj van, de a doki azt mondta, hogy nem kell megijedni. 10 hetes kismama
Lehet a szervezeted most nem olyan érzékeny a terhességi hormonokra, mint az elsõ babánál.Ha elvetélsz azt megérzed hidd el!Erõs görcsök meg erõs vérzés. Egyelõre azon vagyok felháborodva, h ennyi idõt kell várni egy szakrendelésre.Több hetes elõjegyzés!?Nah most szerensésnek érzem magam!(Nálunk nincs eéõjegyzés.) Grat a babához!
nem hiszem hogy baj van, de tenyleg durva allapotok vannak magyarorszagon.en nem tudom mert olaszban elek, de mikor terhes lettem telefonaltam a dokinak es masnap mentem, itt elonye van a terheseknek, mert sok vizsgalatot el kell vegezni "hataridon" belul.remelem minden rendben veletek de ha valakinel baj van 3 hetet kell varnia es lehet hogy mar kifut az idobol is....remes.es itt nem kell fizetni a szulesert sem meg a vizsgalatokert sem, uh.ert sem...szoval tenyleg gaz .a terhesseg egy termeszetes allapot es segiteni kene a noknek nem penzt kerni , ez az orszag szegyene.itt szules utan az elso nogyogyi vizsgalat is ingyenes sot a szuleszno min 1szer hazhoz jon megnezni hogy jol megy e a szoptatas es segit "megtanulni"helyesen furdetni tisztitani es etetni.a szules felkeszito tanfolyam baromi jo es ingyenes.sajnalok minden magyarorszago not aki nem all ugy anyagilag hogy olyan orvosa legyen mint nekunk itt ingyen.
szia, Ha voltak terhességi tüneteid és most megszûntek én azt javaslom kered fel a kórházat mindenképpen. Ügyeletes orvos mindíg van akinek kötelessége megvizsgálni. Uh-gal megnézi, hogy minden rendben van e magzatkával. Én nem várnék az idõpontig. Szorítok, hogy minden okés legyen.
Szia! 2 hetet kell várnod a vizsgálatig? Az nagyon sok idõ! Nem tudom, hol laksz, de ha tényleg ennyit kell várnod a szakrendelésre, azt javaslom, mielõbb utazz el a legközelebbi városba, ahol minden nap van nõgyógyászati rendelés. Nem fognak elzavarni, sõt mint kismama vizitdijat sem kell fizetned!
Vizitdíjat csak akkor nem kell fizetni, ha megvan a kiskönyv. Elsõ alkalommal nekem is be keleltt fizetnem. Szerintem is lehetsz terhes, nekem sincs semmi tünetem a mellfeszülésen, hasfájáson kívül. De ha megszûntek teljesen a tünetek, az nem jó valóban. Én is késõn kaptam idõt és már nagyon nyugtalan voltam, értem mit érezel. Én ki szoktam ilynkor játszani az ügyeletet, hogy "görcsölök" pl, kis hazugság, de kegyes. Akkor tuti megnéznek. Próbáld meg. Sok sikert
Nekem még nem volt meg a kiskönyvem és nem kértek vízitdíjjat, vérvételre mentem... (csak egy beutalóm volt). Szerintem neki már van papírja arról, hogy babát vár. A kórházban pedig tényleg kötelesek megnézni...

Kb.17 - e óta állandóan rosszul vagyok, szédülés, émelygés, hányás, hányinger, és fura, görcsölő alhasi fájdalmak, amik nem erősek, de azért ott vannak! Ha jövő héten elmegyek orvoshoz, szerintetek lát már valamit, vagy lehet ez terhesség?

Párommal tervezünk babát. Az UM - m 02. 08 - án volt,15 - én voltunk együtt. Tegnapelőtt a tesztem negatív lett, de gondolom azért, mert az együttlét óta még 10 nap sem telt el. Elmegy az orvosom 3 hét szabadságra, másikhoz meg nem szeretnék menni!

Legjobb válasz: Nem fog még látni semmit, és õszintén szólva nem hinném, hogy ezek terhességi tünetek. Nem lehet, hogy valami vírust kaptál el? Mert nagyon korán kezdõdtek, 28 napos cilussal számolva csak kb. 22-e körül lehetett az ovulációd. De ha korábban is lett volna, és a tüneteidet terhesség okozná, akkor a teszt is már vígan pozitív lenne. Szóval szerintem jövõ héten még felesleges orvoshoz menned, várd meg, hogy megjön-e, vagy mi lesz, az orvoshoz ráér 3-4 hét múlva is menni, pont megfelelõ.

Nem fog még látni semmit, és õszintén szólva nem hinném, hogy ezek terhességi tünetek. Nem lehet, hogy valami vírust kaptál el? Mert nagyon korán kezdõdtek, 28 napos cilussal számolva csak kb. 22-e körül lehetett az ovulációd. De ha korábban is lett volna, és a tüneteidet terhesség okozná, akkor a teszt is már vígan pozitív lenne. Szóval szerintem jövõ héten még felesleges orvoshoz menned, várd meg, hogy megjön-e, vagy mi lesz, az orvoshoz ráér 3-4 hét múlva is menni, pont megfelelõ.
Két nappal az együttlét után még nem lehetnek terhességgel összefüggõ tüneteid. A vélt fogamzás után kb. két héttel mutat reálisat a terhességi teszt, ultrahanggal a vélt fogamzástól számított 20-25 nappal lehet csak igazolni terhességet. Ha sikerült is, akkor is mostanában ágyazódik be. Türelem, bármi lehet még a dologból, de biztosat jelen pillanatban senki nem fog tudni mondani. Teljesen felesleges most még orvoshoz rohanni, még a vérzésed sem maradt ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Hát, akkor várok, és reménykedek, mert ugyebár a remény hal meg utoljára...:)
A kérdező hozzászólása: Ja, azt elfelejtettem, hogy a héten voltam vérvételen, ami teljesen jó lett, gondolom, ha valamit elkaptam volna, azt a véreredmény kimutatta volna, teljes vérképrõl volt szó!
A kérdező hozzászólása: Csajok, 6 hetes kismama vagyok! :)
Gratulálok!
ú de nagyon gratulálok...most szurkolj nekem.holnap doki. :)

26. -ára nem várom. Ma csináltam tesztet ami negatív lett. Nagyon korán csináltam volna? Lehet ebből még baba? Tüneteim szédülés, émelygés és iszonyú fáradság.

Legjobb válasz: korán teszteltél, de a "tüneteid" is koraiak... valószínûleg csak bebeszéled magadnak. lehet baba, de inkább kapcsolj ki a köv. 3 napban. ha késik, akkor tesztelj legközelebb.

korán teszteltél, de a "tüneteid" is koraiak... valószínûleg csak bebeszéled magadnak. lehet baba, de inkább kapcsolj ki a köv. 3 napban. ha késik, akkor tesztelj legközelebb.
Persze, szerintem korán teszteltél.Várd meg a nemvárt napját minimum, és akkor tesztelj!Drukkolok, hogy pozitívat tesztelj!:)
A kérdező hozzászólása: Bocs nem jól olvastalak.Szóval nekem még nem jött meg.
Huh jó hír! Szerintem reggelibõl csináld meg, az már tutira kimutatja! Szia
A kérdező hozzászólása: Hát lehet megvárom a jövõhét közepét, ha addig nem jön meg.Neked meg azért még szorítok hátha fent marad a hõd és mégiscsak sikerült.
Szia mi van veled?
A kérdező hozzászólása: Szia!Még mindig nem jött meg, de még nem merek tesztet csinálni csak majd hétvége felé.A melleim ma reggel eléggé fájtak és olyan érzés mintha gyúladt lenne.A hasam még nem fáj, úgyhogy nem tudom mit gondoljak.Leesett vissza a hõd?Vagy fent maradt?Írd meg, hogy mi a helyzet oké?
Szia! nehogy azt mond h nem teszteltél még:) Velem semmi, ill. a szokásos: nem vagyok babás, szerintem nem is leszek:( Irj!!
A kérdező hozzászólása: Szia!Ma reggel megint negatívat teszteltem.:(Viszont még mindig nincs folyásom és a melleim is fájnak még.Tegnap és tegnapelõtt mintha lett volna egy kicsi barnás valami, úgyhogy lehet, hogy majd megjön.:((((
Még nincs veszve semmi, lehet késõbb volt peteérésed, és most ágyazódott be, fel a fejjel, van még remény, én nagyon drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Szia!Meg fog jönni:(Valószínûleg holnap.:(Aztán elkezdem inni a caickafarkot, hátha beállítja a dolgokat.Új hónap új remény.Szorítok neked, majd írj!
Szia! Mi van veled? Én lassan a 12.napomhoz érek, most lesz pém, remélem összejön most a baba:) nem teszteltél még mindig? Már 11 napja késik... Nem birnám ki. Irj, szia!
A kérdező hozzászólása: Szia!4.-én megjött.Most elkezdemtem inni a cickafarkot, úgyhogy majd meglátom mi lesz.Nagyon drukkolok, hogy most összejöjjön neked.Nekem kb 19.-tõl lesz pém.Írd majd meg, hogy mi a helyzet.Várom és drukkolok.!
A kérdező hozzászólása: Szia!Még nem jött meg nekem se, de elhamarkodtam és csináltam délelõtt tesztet, negatív lett.Remélem csak korán csináltam.Drukkolok neked.Írd meg ha van valami fejlemény.
Szia! Na mi újság veled? Képzeld tegnap lezuhant a hõm, gondoltam ma megjön, meg is jött :(, de a reggeli hõm viszont visszament magasra... Nem értem! Ki is irtam az elõbb, h nézzék meg a görbémet mert nem értem. Neked megjött?
Szerintem korán teszteltél, majd csinálj újat ha késik!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Akkor még reménykedek.
Utolsó válaszólónak, te honnan tudod, hogy ezt csak beképzeli? És ha tényleg érzi? Miért kell a másikat leszólni! Nem mindenki egyforma!
Én is 26-ra várom! Megmutatnád a görbédet?
A kérdező hozzászólása: Sajnos görbét nem tudok mutatni, mert nem vezetem.Viszont eléggé fáj a hasam, úgyhogy lehet, hogy mégiscsak megfog jönni.:(Neked tünetek?
Nekem pé után 7 nappal hirtelen lezuhant a hõm 4 tizedet, majd másnapra felment magasra, és még fent van. Bizom benne h beágyazódás lehetett. Megjósolták, h ebben a hónapban terhes leszek, pénteken kiderül:) 4-5 napja folyamatosan én is érzek enyhe görcsöket, ami egyáltalán nem jellemzõ rám, mensis tüneteim nincsenek, de a mellem iszonyú nagy lett:) majd ird meg mi lett veled légyszi!
A kérdező hozzászólása: Ok!Ha nem jön meg gondoltam jövõ hét közepe felé veszek tesztet.Te mikorra gondolod a tesztelést?
Én megvárom vele a pénteket. Ti mióta próbálkoztok? Mi 14 hónapja...
A kérdező hozzászólása: Nekünk még csak ez az elsõ hónap.Egyébként õ már a 3. gyerkõc lenne.Van egy 7 és egy 5 éves lányom.Nektek elsõ baba?A lányok egyébként nem voltak tervezettek, vagyis inkább a nagyobb.:) Akkor még valahogy nem is figyeltem annyira a jeleket, és fiatalabb is voltam, most meg már ugye 30 felett vagyok.Azért remélem sikerül és most összejön.Gondolom ti is nagyon várjátok!?
Hát én már 36 vagyok, és van egy 16 éves lányom:) Jó lenne ha minél elõbb jönne a baba, mert ugye nem sok idõm van várakozni...Egészségesek vagyunk mind a ketten, mégsem sikerül. Még 3-4 hónapot adok magamnak, és ha nem jön össze, akkor nem vállalok még egy gyereket. 14 hónapja próbálkozunk, igaz nem ittam semmiféle teát, nem szedtem semmi szert, mert gyönyörû görbéim vannak, és mint irtam egészségesek vagyunk. Egyre nehezebben viselem minden hónapban a kudarcot, de én nem irhatom sokáig azt, h majd a jövö hónapban. Remélem nektek nagyon hamar viszi a gólya, ird ám meg!!!!
A kérdező hozzászólása: Hát én sem iszom teákat, meg hasonló csodaszereket.Szerintem ne ad fel a reményt.!Nagyon drukkolok neked, hogy sikerüljön!!!Jövõhétre + kívánok magunknak.Te is írd meg azért ha tudsz valamit!
Huh jó sok késéssel jött meg neked... Nekem tegnap volt pém, azt hiszem mindent megtettünk érte:) hát majd két hét mulva kiderül. Nagyon stresszes életet éltem mostanság, gondolom ez sem tett jót, de tegnap felmondtam a munkahelyemen, mert máshova megyek, és azóta úgy érzem magam, mintha drogot nyeltem volna, nagyon nyugodt és boldog vagyok, remélem ez most segit. Szia!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!