Találatok a következő kifejezésre: Élvezik a az orális szexet (15 db)

A barátom jobban élvezi az orális szexet mint a "rendeset". Ez normális? Fiú válaszok sokat segítenének.

Kiegészítésképp: Nagyon jól kijövünk az ágyban, nem csak szerintem, szerinte is. Azt is mondta, hogy soha nem kívánt még úgy senkit mint engem. Mégis azt mondta ma, hogy a sima szex unalmas, ? sokkal jobban szereti az orális szexet. Úgy, hogy ha ? is csinálhatja nekem és én is neki.

Legjobb válasz: Nincs veled semmi gond ne izgulj. Nos, minden pasi imádja az orális szexet, fõleg ha jól csinálják. A párod pont azért szeretheti jobban, mert ahogy írtad másképp nem képes elmenni. Segíts neki, hogy az együttlét alatt is sikerüljön neki. Az exemmel pl. az volt a baj, hogy orális közben nem tudott elmenni..végül kiderült, hogy egy korábbi rossz tapasztalat miatt.. Úgy tudod elérni a kívánt hatást, hogy megkéred, hogy ne önkielégítsen egy ideig (minden pasi csinálja, barátnõ mellett is..de ez nem gáz) és ne csináld végig neki az orálist.. Jól húzd fel.. és a szexet néha szakítsd meg, hogy orálisan kényeztethesd.. Jah még az jutott eszembe, hogy a szexnél lehet azért nem megy el, mert fél, hogy esetleg terherbe eshetsz.. használj gyógyszert.

Nincs veled semmi gond ne izgulj. Nos, minden pasi imádja az orális szexet, fõleg ha jól csinálják. A párod pont azért szeretheti jobban, mert ahogy írtad másképp nem képes elmenni. Segíts neki, hogy az együttlét alatt is sikerüljön neki. Az exemmel pl. az volt a baj, hogy orális közben nem tudott elmenni..végül kiderült, hogy egy korábbi rossz tapasztalat miatt.. Úgy tudod elérni a kívánt hatást, hogy megkéred, hogy ne önkielégítsen egy ideig (minden pasi csinálja, barátnõ mellett is..de ez nem gáz) és ne csináld végig neki az orálist.. Jól húzd fel.. és a szexet néha szakítsd meg, hogy orálisan kényeztethesd.. Jah még az jutott eszembe, hogy a szexnél lehet azért nem megy el, mert fél, hogy esetleg terherbe eshetsz.. használj gyógyszert.
Hát te (már bocs) de tök hülye vagy! Terhes akarsz lenni? Inkább megköszönnéd hogy nem megy el....vagy akarsz egy kisgyereket? Óvszer aztán sztem elfog menni -.- de inkább biztos. Hisz csak vigyázni akar rád -.-
Nem értelek: ha nem védekeztek semmilyen módon, akkor egyáltalán hogy jöhet szóba, hogy elmenjen benned? Vagy félreértelek?
Nem értem. Ha azért nem megy el, mert nem akar, akkor miért az a kérdés, hogy miért nem tud.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm. Nem hinném, hogy lusta lenne, mert mind sima szex mind orális közben nagyon odaadó és nagyon figyel rám. Remélem az elmenõs dolgon tudunk majd javítani. Szerintem egyébként abban lesz a megoldás, amit a 3. kommentelõ írt, hogy orálisan felhúzom, és utána pedig hátha.. :)
Én vagyok az, aki nem értett az elõbb. Nem fogok papolni, gondolom tisztában vagy a kockázatokkal, és tudod hogy simán teherbe eshetsz ha nem védekeztek normálisan. Én azt szoktam mondani, hogy a fiú kötelessége a védekezés, de hülye az a lány aki ráhagyja. Egyébként megmondom õszintén a barátod azért szereti jobban az orális szexet, mert akkor nem kell mûködnie, csak hátradõlni és élveznie... Az orál "tiszta munka": ha kapod, akkor élvezed és kész, ha csinálod akkor meg nem kell másra figyelni, csak arra. Szex közben meg egyszerre több dologra kell figyelnie: rád, magára, stb. Aki lusta, macerásnak tartja ezt, vagy csak hülye hozzá, az nem fogja élvezni. Ezért szereti jobban az orált... És ezt nem egy feminista nõ írja, hanem 25 éves férfi:)
Nem érted félre, hülye debil csaj ez is...
A kérdező hozzászólása: Eleinte úgy volt, hogy azt gondoltam, hogy nyilván azért nem megy el, mert nem védekezünk. Aztán mondtam, hogy én ezen változtatni szeretnék, és használjunk óvszert. Mondta, hogy ne, mert nem szereti, és elmenni úgyse tudna, mert így is elég nehezen menne neki (ha lehetne). De végül kipróbáltuk az óvszert, tényleg szar volt. Na és majd most fogjuk kipróbálni a helyi fogamzásgátlót, remélem így menni fog neki is..
A barátoddal van a baj.Az orális szex nem természetes, azt csak a szexuálisan túlfûtöttek szeretik.Aki nem tudja normálisan kielégíteni a barátnõjét, vagy õmaga nem tud kielégülni, kénytelen más módszert keresni.
A kérdező hozzászólása: Igazad van, tényleg hülyeség így csinálni.. De gyógyszert nem akarok szedni, már szedtem, és nagyon rossz hatásai is vannak a jók mellett. Egyébként helyi fogamzásgátlót fogunk használni. Próbáltuk már óvszerrel, de azt tényleg nagyon utálja. Én nem akarom, hogy ne legyen jó neki.
A kérdező hozzászólása: Nem használunk óvszert (sajna egyelõre semmi mást sem), és tényleg mondott ilyet, hogy tart tõle, hogy terhes leszek. Fõleg, hogy az elõzõ barátnõjével volt egy pozitív teszt, amirõl szerencsére végül is kiderült, hogy vaklárma. Egyébként mondta, hogy van olyan pozíció, amikor már érzi, hogy el tudna menni (csak mivel nem védekezünk, ezért nem). És valami olyasmit mondott, hogy a mozdulatoknak monotonnak kell lenniük, és nem akarja ezt rám kényszeríteni, mert fél, hogy én azt nem élvezném.
Óvszert használtok? Ha igen, akkor biztos azért. Ha nem... akkor nemtom.
Szerintem meggátolja a tudat hogy esetleg teherbe eshetsz!Nem találkoztam mg olyan pasival aki ne ment volna el aktus közben!Biztos kellemetlen lehet!Neked, és neki is!Próbáld meg hogy te vagy felül, és nem hagyod hogy õ irányítson!Te irányítsd, és mond neki csukja be a szemét, te pedig addig lovagolj, míg el nem élvez!
páromnak sztem fel se állna, ha tudná, hogy nincs ami véd a terhességtõl... bár belém se dughatná védekezés nélkül... hülye vagy, nagyonhülye, pasiddal együtt

Eddig 4 fiút szoptam le de csak az egyik élvezettel el. A többi miért nem mit lehet elrontani az orális szexbe? És milyen a jó orális szex szerintetek?

ebb?l a négy fiúbók 3 nál éreztem hogy élvezi viszont 2 nem ment el pedig nem rövid ideig csináltam egyiknek se.Mi lehet velem a baj?

Legjobb válasz: Aki nem való ku*vának az ne ku*válodjon...

Aki nem való ku*vának az ne ku*válodjon...
Lehet, hogy valamir rosszul csináltál persze. De az is lehet, hogy a fiuk izgulták tul a dolgot. Ha megirod priviben, hogy hogyan csináltad, talán tudok tanácsolni megoldást.
Ne aggódj, sok férfi nem tud elmenni CSAK oráltól, vagy ritkán! A végefelé már lehet nyögvenyelõs neki egy pont után, hogy csak nyammogsz rajta. Utána válts kézre, azzal erõteljesebben tudod izgatni. Aztán egyre gyorsabb legyen a kézmunkád, de gondolom ezt már te is tudod. Beszélgettünk errõl a barátommal, õ is nagyon élvezi az orált, -sõt, mindig megkér, hogy csináljam- csak egyszerûen nem elég neki egy pont után. Innentõl szükséges a kéz is, utána már hamar elmegy. Tipp: Ne legyél unalmas! Elõször csak csókolgasd, aztán próbáld mindig máshogy izgatni a nyelveddel, a makk területe különösen érzékeny. 18L
Lehet szörnyen csinálod.
gyakorlat teszi a mestert
rosszul csináltad vagy nem voltál vonzó a számukra...gyakoroljál még :)
Teljesen véletlenül nem te vagy Jabba a Star Wars-ból?
kedves kérdezõ adjak szopási technikából leckét, ? nõ vagyok!
Egyszerre négy fiút leszopni? Nem sok az neked egy kicsit? Hány éves vagy? Ebbõl még pénzt is csinálhatnál magadnak!
Nekem a szop.s mindig is ribancos dolog volt. a sima sex már ki halt emberek? xd 16f
nem haltki csak uncsi, am a szopás nem sex
22:27-es: Már hogy ne lenne szex a szopás??? ORÁLIS SZEX!!!
Lenyelted a spermát a végén?
07:36-es ebben egyt értek veled :D
ja lemaradt, az elején csak épphogy nyalogatni kell, csokolgatni, aztán szájba venni egyre jobban/mélyebben, a vége felé erõteljesen szívni
a pia is gátolja az elélvezést tapasztalatból tudom. Gyakori hiba a fogazás, és a gyenge szivás, illetve az akadozó "szivogatás" számomra tökéletes orál:kéz nélküli(max a tövénél) és lassú-hosszú.mert akkor nagyot élvezek és az egész testem bele remeg.És a barátnõm meg nagyon örül, hogy így "kitud készíteni" UI:gyakorlat teszi a mestert.
te még azok után komolyan veszel h le Jabbáztalak meg leChewbaccáztalak? :D kicsit megsajnáltalak, bár nemtudom, hogy miért hiszen nyílvánvalóan egy 16 éves [email protected] vagy vagy egy 12 éves fiú.Rossz a technikád ! Tanulj pornóból. És másra ne hallgass csak rám.
A kérdező hozzászólása: miért annak van vmi köze hozzá? :O
akkor itt valami nagy gáz van.nézesd meg a fogaidat.nem szokott vérezni a nyelved?
A kérdező hozzászólása: sem
Chewbacca?
A kérdező hozzászólása: véletlenül sem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippet :)
A kérdező hozzászólása: kösz hogy válaszoltatok a kérdésemre -.-'
Az én orális kényeztetésemtõl eddig elmentek a férfiak, de még hogy%!Csak dõlt belõlük a sperma, szerintem olyanal kezdj akit szeretsz! Mivel ezt éerezni kel mi jo a pasinak.Hu nagyon jo õket igy kikésiteni!
Nem lesz az. Szerintem téged élvez és nem egy pasit.
Nem lesz az. Nekem is bejön a dolog, mégis írtózom a b uziktól.
Ettõl nem lesz egy pasi sem meleg. Mert akkor minden pasi meleg lenne aki még azt is megengedi és élvezi, hogy a bejárathoz is oda tegyük az ujjunk. Ez csupán anatómia. A bõrünk a legnagyobb érzékszervünk a simogatás pedig jól esik.
Nem lesz meleg. Ez a játék nekem is bejön. De pasikkal soha nem bírnék kezdeni! 30F
Ja, és nem tudom, hogy azt próbáltad-e már, hogy a gátjára finoman nyomoóhatást fejtesz ki, miközben kényezteted. Azt is szeretni fogja:)
nem hiszem, hogy csak úgy bemelegedne. fogdosod a fenekét és ez jól esik neki, ez szerintem normális.

Gáz az, ha gumival történik az orális szex? Mármint a péniszre húzok gumit és abba is élvez el?

Ugyanúgy szeretik a pasik mintha anélkül csinálnám,vagy ez inkább gáz?? F?leg pasik válaszát várom! Köszi!

Legjobb válasz: Hát a pasiknak ez nem akkora élvezet, ahogy gumiban szexelni sem annyira jó, mint anélkül: nincs annyi nedvesség, nem csúszkál annyira, hogy jó legyen. Ráadásul neked sem hiszem, hogy jó érzés a gumit nyalogatni.

Hát a pasiknak ez nem akkora élvezet, ahogy gumiban szexelni sem annyira jó, mint anélkül: nincs annyi nedvesség, nem csúszkál annyira, hogy jó legyen. Ráadásul neked sem hiszem, hogy jó érzés a gumit nyalogatni.
Valószínû, hogy a pasiknak se jó annyira, de neked se biztos h tetszene úgy. ha nem vagy felkészülve még erre, vagy te nem szeretnéd még, akkor beszéld meg a pasiddal, hogy neked ez nem jön be, és hogy várjatok még ezzel, vagy próbáld ki gumival ahogy te szeretnéd. A lényeg, hogy semmiképp se csináld úgy ahogy azt te nem szeretnéd, mert akkor soha nem fogod szeretni ezt a fajta szexet, csak undorodni fogsz tõle. Ha nem vagy még kész valamire akkor várj vele, ha szeret a párod megérti hidd el!
Ha igazán szereted a barátodat, akkor nem hiszem, hogy undorodnod kéne a spermájától, vagy az ízétõl...Tény, hogy nem ennek van a legeslegjobb íze, de én szeretem csinálni a barátomnak, úgy ahogy van, mert tudom, hogy neki ez mennyire jó, és nekem ez számít.A pasik meg egyáltalán nem élvezik így, még szexhez is "utálják" használni, nem hogy orálisan...szerintem nem örülne neki a párod.(ha konkrétan a barátodról van szó..)
Nyalogatni a gumit? Bleeeeee Biztos, hogy nem találsz olyan pasit aki ezt élvezné..
Orális szexhez nem szükséges óvszer. Szerintem felesleges.
kimundhatatlanul utalom a gumit! az egvilagon semmit sem erzek benne. amugy nem ertem, hogy oralisnal minek kell az. undorodsz tole?
En soha az eletben nem vennem a parom kukijat a szamba gumival!!! A guminak meg a szaga is gleeeepfujjjjj. Ha a szadba elvez siman tartsad hatul a nyelved es nem erzed majd az izet ha ettol felsz es egyben kikopheted. De gumit szopogatni...na azt nem.
Egyáltalán miért akarod gumival? Félsz az ízétõl? Lehet, hogy ez banális hasonlat, de milyen lenne, ha õ is egy fólián "keresztül" nyalna ki téged? (Bocsánat a vulgáris szóhasználatért.) Minden mechanikai ingert kb. megfelez a gumi. Feljebb írták, hogy hagyományos szexhez is utálják a pasik (ezzel egyet értek én is) nemhogy orálishoz... Ha szereted a barátodat és õ is szeret téged, akkor ez igazán nem nagy áldozat...
a multkor szemléltem egy amerikai (tényleg) oktató filmet, ott még az egymáshoz való nyulkálást is csak gumikesztyûben javasolták... szóval szerintem gáz. Nem is kicsit. Ennyire sem undorodni sem félni nem kell. Vagy ha mégis, akkor inkább ne csináld.
hÁT EZ GÁZ DE NAGYON!
Sokan elvetik ezt a dolgot az elõttem szólók közül, de mondok nekik egy felvetést: akkor vajon az ízesített óvszer mire jó? Én már csináltam így a párommal és nem gáz, ha így jobb Neked.
és az ízesítés mennyiben befolyásolja a férfi élvezetét? mert a kérdés errõl szól...
Ebben igazad van, de sokan már elvben is elvetették a gondolatot. Ezért írtam.
Hát ez kb. olyan mintha a puncidra rátenne a srác egy nejlon zacskot és azon át nyalna ki. bocs a megfogalmazásért.
Szerintem a gumival történõ orális szexet csak azok csinálják, akiknek alkalmi/egéjszakás kapcsolataik vannak, mert orálisan is lehet nemi betgséget kapni. De akinek tartós kapcsolata van, azok álatlában nem, bár ki tudja, mi már próbltuk ízesített óvszerrel orálisan, és úgy sokkal jobb volt.:D

Nem élvezem a szexet a párommal, sõt, az orális szexet sem, pedig nagyon szeretem a párom. Mit tegyek?

Nem élvezem ha kinyal, az ujjazást alapból nem szeretem, de nem is akarok lefeküdni a barátommal, mert nincs kedvem belekezdeni az elõjátékban,mert tudom, hogy csak azon gondolkoznék, hogy ez milyen szar.. és csalódott leszek.de csak úgy meg nem tudja betenni nekem .. mit tegyek? nagyon szeretem a párom, de ez kezdi tönkretenni a kapcsolatunkat.

Legjobb válasz: És tönkre is fogja tenni... Vagy frigid vagy, vagy nem tud rendesen megd gni. Egyik se jobb, mint a másik. Mondjuk a te azempontosból jobb a második.

És tönkre is fogja tenni... Vagy frigid vagy, vagy nem tud rendesen megd gni. Egyik se jobb, mint a másik. Mondjuk a te azempontosból jobb a második.
Rosszak a tapasztalataid talán? Vagy a pasid tényleg annyira béna, hogy nem képes megerõsíteni a nõiességedben? Pontosabban kellene fogalmaznod.
Beállok én is a sorba lányok. Ugyanez... gondolkoztam szakításon, de nem bírom nelküle. Vele így meg nem jó.. Megcsalni nem lennék képes. Nagyon sz ar érzés így... megvárom, míg elmegy aztán annyi a szexuális életünk... A szex nem minden de azért ennél lehetne jobb. Én mondtam neki egy idõben, de akkor elkezdte zavarni. Aztán egyszer "mintha" sikerült volna. Akkor megnyugadott. Most meg már szerintem nem is érdekli. 2 és fél éve vagyunk együtt.
Keress mást.
arra meg nem gondolt ilyenkor egy no se h leul vele szembe es szembesiti a tennyel h szar az agyba es duhgjon meg komolyan jo erosen vagy gondok lesznek -.-? meddig tart... volt mar szex kapcsolat, ismeritek egymast "szeretitek" is egymast... akkor miert titkoloztok, tartozkodtok a masiktol, miert nem nyiltok meg egymasnak rendesen .... azt javaslom ulj le vele, mond meg neki h mi nem tetszik neked a szexben, mi tetszik a szexben... legfeljebb o is egy 2 dolgot elmond mit szeret es mit nem ++++++ megmondod neki vagy valamit kitalal magaval v gondok lesznek. szaros 5 6 mondattal el lehetne intezni egy ilyet, erre arra veszed a faradtsagot h ide josz irni nekunk h oldjuk meg szamitogepen keresztul a szexualis eleteteket... ha tenyleg erdekel a srac javaslom a fent levoket ... ha ezt nem teszed meg ezt az apro kommunikacios dolgot... hat anyit mondok keress mast kivel jobban erzed magad, neked is jobb lesz es talan neki is. UI: ha olyan hangsulyal is kepzzelned el mint aki most eppen szíd v hasonlo, nem sertesnek szantam , csak gondolj bele es kajak egy apro dolog miatt amit megtennel megmentheted a kapcsolatod...
Szembesítettem:) kedved utolsó. Szerintem mindannyian próbáltuk ezt megbeszélni vele, finoman vagy nem finoman, de az biztos h egyenesen megmondtuk, hogy mi a baj. Jobb ha a szemébe mondom, hogy szar az ágyban és onnantól már szegény be se mer gerjedni normálisan és inkább félrekefél, hogy a saját önbizalmát helyrehozza??!
nem azt mondtam h durvan meg minden ize bize... csak tomoren roviden le irtam mit kellene tenni nem azt mondtam ezzel orditsa ra h szar vagy az agyba...
„…a nõk a szexuális izgalom egy bizonyos mértékét már a kontrollvesztéssel azonosítják, amit nem szeretnének átélni, ez szorongást kelt bennük, amitõl az orgazmus reflex nem tud létrejönni. A másik fontos tényezõ az apa-lány kapcsolat. Fischer szerint a nõk esetében elõfordulhat, hogy a párkapcsolatukban szereplõ a férfit az apához hasonlítják, és amennyiben az apa valamilyen módon elhagyta a családot, akár fizikailag, akár érzelmileg, a nõben ez a megbízhatatlanság érzetét keltheti. Ugyanezt az élményt viszi át a kapcsolataiba, így nem tudja elengedni magát, itt is szorongás jelenik meg és nem fog bekövetkezni az orgazmus."
Húha, nagyon komolyak ezek a magánéleti kérdések, amiket a nyilvánosság elé teregetnek itt egyesek. Facebookon nem osztjátok meg a kérdést?
#5 vagyok. Most eljutottunk addig, hogy a jelenlétében masztiztam, és elélveztem nagy nehezen. De mintha már a barátom beletörõdött volna, hogy nekem úgysincs orgazmudom. Sajnos én is gondoltam már arra, hogy mással talán sikerülne. De én Vele akarom, nem mással. 23/L
Ez tönkre is fogja tenni a kapcsolatotokat. Én soha nem bonyolódom bele az elõjátékba, mert nem élvezem, annyi az elõjátékunk hogy amíg én kielégítem orálisan addig õ simogat. A szexet élvezem, de orgazmusom még soha nem volt vele. Bár talán néha unatkozom. Én is szeretem a párom, de már eldöntöttem hogy vége. Te sem fogod így birni.
Kurj.félre
Korábbi kapcsolatod volt már, ott nem volt ilyen gondod? Maszturbálni szoktál?
Figyelj már ha neked nincs kedved, neki meg szar, akkor ez már nem fog mûködni.menj a pcsába
Velem is ugyanez van :( Masztizáskor elélvezek, de a barátommal semmi, nem is kellemes, folyton kattog az agyam. Õ nekem az elsõ. Szívesen fogadom én is a tanácsokat.
bannold
vétkezz velem
Lazíts, masztizz, akár a pároddal együtt vagy az õ jelenlétében, és az elsõ orgazmus után már lesz kedved ahhoz hogy betegye és legközelebb már az elõjátékhoz is lesz kedved.
Nekem is ugyanaz van, mint az 5. válaszolónak. Nekem is most a barátom az elsõ akivel vagyok, de egyáltalán nem élvezem, pedig magamnak nagyon könnyen elmegyek, de szerintem vele be se nedvesedek rendesen, pedig a testi vonzalommal nincs baj, és nem tudom ez miért van, de már engem is nagyon zavar, fõleg azért, mert tudom, hogy ez neki is rosszul esik, mert kudarcként éli meg, hogy õ nem tud teljesíteni, pedig simán lehet, hogy velem van a baj... Nekem is az jutott eszembe, hogy ki kéne próbálni mással, tudom nem szép dolog, de legalább kiderülne, hogy velem van a baj, vagy kettõnkkel...
És ti se tudjátok, hogy a pasi hogyan tehetné jobbá a teljesítményét?
az nem kifejezés h szeretem :) 21L
A kérdező hozzászólása: Akkor nem lenne veled rossz egyszer véletlenül találkozni és egy bulit csapni :-)
:) mm mi a becsülendõ? az arcra élvezés vagy a pofozgatás?:) Szeretem azt is, ha szájbadugnak, jó dolog azt érzeni, hogy uralkodnak felettem és használnak.Akkor érzem magam teljes biztonságba, ha írányítanak az ágyba 8as
#8 te aztán vagány csajszi lehetsz ;) szerintem ma páran beprobalkoznak nálad úgyhogy vigyázz magadra! különben becsülendo mikor egy lany ilyet bevallal!én legalábbis nagyon bizalmas dolognak tartom 26 f
Igen imádom!Szeretek mélytorkozni és azt is, ha a számba mennek el vagy az arcomra uh az arcomra talán izgatóbb aztán szétkenik vagy, ha közbe a farkukkal pofozgatnak:P 22/L
Igen! Igen!
A kérdező hozzászólása: 5-ösnek: Köszi a válaszod! Kérdés: Miért nem szereted, ha a szádba élveznek?Volt valami kellemetlen élményed belõle?
Az orális szerez szeretem, a számba élvezest nem, ezért nem sûrûn élvezhet bele. 18/L
A kérdező hozzászólása: 1-esnek: "az nem kifejezés h szeretem" hanem egyszerûen imádod.Igaz? :-) Együtessen mindenkinek: elég meggyõzöek a válaszok :-) Köszönöm lányok! 36F
Szeretem. Azt is, ha a számban megy el. Azt nem, ha a hajamra élvez, kivéve, ha közel van hajmosási lehetõség. :)
Szeretem az orális szexet, nem zavar ha a számban elélvez a párom, de le nem nyelem.
imádom az orális szexet, én vezettem rá a páromat, és mindent megteszünk egymásért ilyen téren....finom nyalogatás, szopogatás, harapdálás, szivogatás, archoz csapkodás, mellhez csapkodás...imádom ha irányít, ha õ húzza rá a fejemet, ezt általában addig és olyan mélyen csinálja, hogy alig kapok levegõt, és másnap fáj a torkom:P de nem érdekel, imádom, azt is ahogy utána kifolyik a számon....mivel szeretem az embert, így természetesen le is nyelem, abszolút nem zavar, sõõõt szexinek tartom. 23N
nekem kicsit megalázó volt az elején. Most sem vagyok oda érte, mármint fizikailag jó meg minden de valahogy fura.
nem, é sem találkoztam még pasival, aki ezt tudta volna "mívelni", pedig volt köztük olyan, aki nagyon büszke volt ebbéli képességeire.Lehet hogy én vagyok a hibás, de az is lehet, hogy ez a technika tényleg nem egyszerû, sõt...Honnan tudja szegény pasi ott lenn, hogy mi milyen érzés nekünk? Hol túl gyengéd, hol túl erõs... van hogy nem érzek semmit, vagy hogy lassabban, van hogy gyorsabban kéne...Próbáltam már szóban is navigálni, nem jött be. ma már az elején megmondom, hogy hagyjuk inkább - az elõjáték részeként OK, de ne akarjon csúcsra juttatni...
Nekem valahogy fura érzés. Jó, csak igen kevés az a pasi, aki tudja is, hogy mit csinál. Még rosszabb, amikor azt hiszi, hogy istendémoncsászár, és közben borzasztó. Ennek szerintem az lehet az oka, hogy más lányok, máshogy szeretik, õ egynél megtanulta, és úgy csinálja az összesnél, holott másoknak nem úgy tetszik. Szóval én nem erõltetem, ha épp nincs, hát nincs. 21L
Én se élvezem, soha nem szerettem. Nem tudom, hogy nálad is ez van-e, vagy csak a párod csinálja esetleg rosszul. Irányítgasd, hátha valamit jól eltalál. :) 22/L
Bocsi, hogy beleszólok, a párom reakciójából ítélve, jól esik neki, nyögdécsel, sóhajtozik, de semmi extra, mondjuk nem vagyok 1 izom pro amúgy is nagyon trükkös meló, de sztem nõ függö van aki nagyon élvezi van aki nem. 21/f
Az én barátnõm is hasonló cipõben járhat veletek... akárhogy csinálom, nem megy el. Nyögdécsel, sóhajtozik, markolássza a párnát, de semmi... múltkor vagy 1-1, 5 órán át csináltam és már õ kérte a "cerkát" (gondolom unta xd). Bár hamar el is ment.
Soha nem szerettem a nyalást, pedig már volt egynéhány partnerem. A barátnõm viszont hihetetlenül jól csinálja, vele szeretem. Pasiknál viszont a szopás annyira felizgat, hogy rögtön a behatolást szeretném, mindenféle nyalás nélkül. :) A farok sokkal élvezetesebb! 20/N, biszex.
nem, csak, szexprotokoll
- Nem lehetsz terhes ha a s.ggedbe élvez. - Azért szeretik mert jó érzés. - Azért szokás azzal kezdeni, mert mindenkinek jó "bemelegedni" aktus elõtt.
én meg 128
Nem. Elõjáték!
Hány éves vagy?...
A kérdező hozzászólása: 25
ma 21:35 Ezt így hosszú lenne de szívesebben mutatom meg ha akarod. Terhesség-->fogantatás-->általános iskolás biológia. Petesejt honnét hová megy? Hímivarsejt hol találkozik vele? Az orális szex nagyon jó dolog. Ha eddig nem élvezted akkor rosszul csinálták neked. Azért azzal kezdik mert az az elõjáték. Ha van még kérdésed írj privit! 25F

Jobban élvezik a nők az orális szexet, mint az eredetit? Ha igen miért és akkor minek nekik a rendes?

Sokszor halottam már hogy a nők jobban élvezik, ha kinyalják vagy megujjazák őket... a rendeset is csak ezt jobban. Vagy ez csak személyiség kérdése?

Legjobb válasz: csak személyiség kérdése

csak személyiség kérdése
Azok a nõk élvezik igazán jobban az orális kielégülést akiknek a párjuk a második löketnél már kész van. Amúgy ez egy végtelenül komplex dolog, mert ugye miden az agyban zajlik aminek a mûködésérõl mióta többet tudunk róla, azóta szinte semmit nem tudunk :) Paradoxon de így van.

A pasik melyiket élvezik inkább, az orális kielégítést, vagy a rendes szexet?

Legjobb válasz: hol így, hol úgy ... attól függ, hogy ki és hogy csinálja :)

hol így, hol úgy ... attól függ, hogy ki és hogy csinálja :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!