Találatok a következő kifejezésre: Élvezik a az orális (38 db)

A pasik melyiket élvezik inkább, az orális kielégítést, vagy a rendes szexet?

Legjobb válasz: hol így, hol úgy ... attól függ, hogy ki és hogy csinálja :)

hol így, hol úgy ... attól függ, hogy ki és hogy csinálja :)

A barátom jobban élvezi az orális szexet mint a "rendeset". Ez normális? Fiú válaszok sokat segítenének.

Kiegészítésképp: Nagyon jól kijövünk az ágyban, nem csak szerintem, szerinte is. Azt is mondta, hogy soha nem kívánt még úgy senkit mint engem. Mégis azt mondta ma, hogy a sima szex unalmas, ? sokkal jobban szereti az orális szexet. Úgy, hogy ha ? is csinálhatja nekem és én is neki.

Legjobb válasz: Nincs veled semmi gond ne izgulj. Nos, minden pasi imádja az orális szexet, fõleg ha jól csinálják. A párod pont azért szeretheti jobban, mert ahogy írtad másképp nem képes elmenni. Segíts neki, hogy az együttlét alatt is sikerüljön neki. Az exemmel pl. az volt a baj, hogy orális közben nem tudott elmenni..végül kiderült, hogy egy korábbi rossz tapasztalat miatt.. Úgy tudod elérni a kívánt hatást, hogy megkéred, hogy ne önkielégítsen egy ideig (minden pasi csinálja, barátnõ mellett is..de ez nem gáz) és ne csináld végig neki az orálist.. Jól húzd fel.. és a szexet néha szakítsd meg, hogy orálisan kényeztethesd.. Jah még az jutott eszembe, hogy a szexnél lehet azért nem megy el, mert fél, hogy esetleg terherbe eshetsz.. használj gyógyszert.

Nincs veled semmi gond ne izgulj. Nos, minden pasi imádja az orális szexet, fõleg ha jól csinálják. A párod pont azért szeretheti jobban, mert ahogy írtad másképp nem képes elmenni. Segíts neki, hogy az együttlét alatt is sikerüljön neki. Az exemmel pl. az volt a baj, hogy orális közben nem tudott elmenni..végül kiderült, hogy egy korábbi rossz tapasztalat miatt.. Úgy tudod elérni a kívánt hatást, hogy megkéred, hogy ne önkielégítsen egy ideig (minden pasi csinálja, barátnõ mellett is..de ez nem gáz) és ne csináld végig neki az orálist.. Jól húzd fel.. és a szexet néha szakítsd meg, hogy orálisan kényeztethesd.. Jah még az jutott eszembe, hogy a szexnél lehet azért nem megy el, mert fél, hogy esetleg terherbe eshetsz.. használj gyógyszert.
Hát te (már bocs) de tök hülye vagy! Terhes akarsz lenni? Inkább megköszönnéd hogy nem megy el....vagy akarsz egy kisgyereket? Óvszer aztán sztem elfog menni -.- de inkább biztos. Hisz csak vigyázni akar rád -.-
Nem értelek: ha nem védekeztek semmilyen módon, akkor egyáltalán hogy jöhet szóba, hogy elmenjen benned? Vagy félreértelek?
Nem értem. Ha azért nem megy el, mert nem akar, akkor miért az a kérdés, hogy miért nem tud.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm. Nem hinném, hogy lusta lenne, mert mind sima szex mind orális közben nagyon odaadó és nagyon figyel rám. Remélem az elmenõs dolgon tudunk majd javítani. Szerintem egyébként abban lesz a megoldás, amit a 3. kommentelõ írt, hogy orálisan felhúzom, és utána pedig hátha.. :)
Én vagyok az, aki nem értett az elõbb. Nem fogok papolni, gondolom tisztában vagy a kockázatokkal, és tudod hogy simán teherbe eshetsz ha nem védekeztek normálisan. Én azt szoktam mondani, hogy a fiú kötelessége a védekezés, de hülye az a lány aki ráhagyja. Egyébként megmondom õszintén a barátod azért szereti jobban az orális szexet, mert akkor nem kell mûködnie, csak hátradõlni és élveznie... Az orál "tiszta munka": ha kapod, akkor élvezed és kész, ha csinálod akkor meg nem kell másra figyelni, csak arra. Szex közben meg egyszerre több dologra kell figyelnie: rád, magára, stb. Aki lusta, macerásnak tartja ezt, vagy csak hülye hozzá, az nem fogja élvezni. Ezért szereti jobban az orált... És ezt nem egy feminista nõ írja, hanem 25 éves férfi:)
Nem érted félre, hülye debil csaj ez is...
A kérdező hozzászólása: Eleinte úgy volt, hogy azt gondoltam, hogy nyilván azért nem megy el, mert nem védekezünk. Aztán mondtam, hogy én ezen változtatni szeretnék, és használjunk óvszert. Mondta, hogy ne, mert nem szereti, és elmenni úgyse tudna, mert így is elég nehezen menne neki (ha lehetne). De végül kipróbáltuk az óvszert, tényleg szar volt. Na és majd most fogjuk kipróbálni a helyi fogamzásgátlót, remélem így menni fog neki is..
A barátoddal van a baj.Az orális szex nem természetes, azt csak a szexuálisan túlfûtöttek szeretik.Aki nem tudja normálisan kielégíteni a barátnõjét, vagy õmaga nem tud kielégülni, kénytelen más módszert keresni.
A kérdező hozzászólása: Igazad van, tényleg hülyeség így csinálni.. De gyógyszert nem akarok szedni, már szedtem, és nagyon rossz hatásai is vannak a jók mellett. Egyébként helyi fogamzásgátlót fogunk használni. Próbáltuk már óvszerrel, de azt tényleg nagyon utálja. Én nem akarom, hogy ne legyen jó neki.
A kérdező hozzászólása: Nem használunk óvszert (sajna egyelõre semmi mást sem), és tényleg mondott ilyet, hogy tart tõle, hogy terhes leszek. Fõleg, hogy az elõzõ barátnõjével volt egy pozitív teszt, amirõl szerencsére végül is kiderült, hogy vaklárma. Egyébként mondta, hogy van olyan pozíció, amikor már érzi, hogy el tudna menni (csak mivel nem védekezünk, ezért nem). És valami olyasmit mondott, hogy a mozdulatoknak monotonnak kell lenniük, és nem akarja ezt rám kényszeríteni, mert fél, hogy én azt nem élvezném.
Óvszert használtok? Ha igen, akkor biztos azért. Ha nem... akkor nemtom.
Szerintem meggátolja a tudat hogy esetleg teherbe eshetsz!Nem találkoztam mg olyan pasival aki ne ment volna el aktus közben!Biztos kellemetlen lehet!Neked, és neki is!Próbáld meg hogy te vagy felül, és nem hagyod hogy õ irányítson!Te irányítsd, és mond neki csukja be a szemét, te pedig addig lovagolj, míg el nem élvez!
páromnak sztem fel se állna, ha tudná, hogy nincs ami véd a terhességtõl... bár belém se dughatná védekezés nélkül... hülye vagy, nagyonhülye, pasiddal együtt

Eddig 4 fiút szoptam le de csak az egyik élvezettel el. A többi miért nem mit lehet elrontani az orális szexbe? És milyen a jó orális szex szerintetek?

ebb?l a négy fiúbók 3 nál éreztem hogy élvezi viszont 2 nem ment el pedig nem rövid ideig csináltam egyiknek se.Mi lehet velem a baj?

Legjobb válasz: Aki nem való ku*vának az ne ku*válodjon...

Aki nem való ku*vának az ne ku*válodjon...
Lehet, hogy valamir rosszul csináltál persze. De az is lehet, hogy a fiuk izgulták tul a dolgot. Ha megirod priviben, hogy hogyan csináltad, talán tudok tanácsolni megoldást.
Ne aggódj, sok férfi nem tud elmenni CSAK oráltól, vagy ritkán! A végefelé már lehet nyögvenyelõs neki egy pont után, hogy csak nyammogsz rajta. Utána válts kézre, azzal erõteljesebben tudod izgatni. Aztán egyre gyorsabb legyen a kézmunkád, de gondolom ezt már te is tudod. Beszélgettünk errõl a barátommal, õ is nagyon élvezi az orált, -sõt, mindig megkér, hogy csináljam- csak egyszerûen nem elég neki egy pont után. Innentõl szükséges a kéz is, utána már hamar elmegy. Tipp: Ne legyél unalmas! Elõször csak csókolgasd, aztán próbáld mindig máshogy izgatni a nyelveddel, a makk területe különösen érzékeny. 18L
Lehet szörnyen csinálod.
gyakorlat teszi a mestert
rosszul csináltad vagy nem voltál vonzó a számukra...gyakoroljál még :)
Teljesen véletlenül nem te vagy Jabba a Star Wars-ból?
kedves kérdezõ adjak szopási technikából leckét, ? nõ vagyok!
Egyszerre négy fiút leszopni? Nem sok az neked egy kicsit? Hány éves vagy? Ebbõl még pénzt is csinálhatnál magadnak!
Nekem a szop.s mindig is ribancos dolog volt. a sima sex már ki halt emberek? xd 16f
nem haltki csak uncsi, am a szopás nem sex
22:27-es: Már hogy ne lenne szex a szopás??? ORÁLIS SZEX!!!
Lenyelted a spermát a végén?
07:36-es ebben egyt értek veled :D
ja lemaradt, az elején csak épphogy nyalogatni kell, csokolgatni, aztán szájba venni egyre jobban/mélyebben, a vége felé erõteljesen szívni
a pia is gátolja az elélvezést tapasztalatból tudom. Gyakori hiba a fogazás, és a gyenge szivás, illetve az akadozó "szivogatás" számomra tökéletes orál:kéz nélküli(max a tövénél) és lassú-hosszú.mert akkor nagyot élvezek és az egész testem bele remeg.És a barátnõm meg nagyon örül, hogy így "kitud készíteni" UI:gyakorlat teszi a mestert.
te még azok után komolyan veszel h le Jabbáztalak meg leChewbaccáztalak? :D kicsit megsajnáltalak, bár nemtudom, hogy miért hiszen nyílvánvalóan egy 16 éves [email protected] vagy vagy egy 12 éves fiú.Rossz a technikád ! Tanulj pornóból. És másra ne hallgass csak rám.
A kérdező hozzászólása: miért annak van vmi köze hozzá? :O
akkor itt valami nagy gáz van.nézesd meg a fogaidat.nem szokott vérezni a nyelved?
A kérdező hozzászólása: sem
Chewbacca?
A kérdező hozzászólása: véletlenül sem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippet :)
A kérdező hozzászólása: kösz hogy válaszoltatok a kérdésemre -.-'
Az én orális kényeztetésemtõl eddig elmentek a férfiak, de még hogy%!Csak dõlt belõlük a sperma, szerintem olyanal kezdj akit szeretsz! Mivel ezt éerezni kel mi jo a pasinak.Hu nagyon jo õket igy kikésiteni!
Nem lesz az. Szerintem téged élvez és nem egy pasit.
Nem lesz az. Nekem is bejön a dolog, mégis írtózom a b uziktól.
Ettõl nem lesz egy pasi sem meleg. Mert akkor minden pasi meleg lenne aki még azt is megengedi és élvezi, hogy a bejárathoz is oda tegyük az ujjunk. Ez csupán anatómia. A bõrünk a legnagyobb érzékszervünk a simogatás pedig jól esik.
Nem lesz meleg. Ez a játék nekem is bejön. De pasikkal soha nem bírnék kezdeni! 30F
Ja, és nem tudom, hogy azt próbáltad-e már, hogy a gátjára finoman nyomoóhatást fejtesz ki, miközben kényezteted. Azt is szeretni fogja:)
nem hiszem, hogy csak úgy bemelegedne. fogdosod a fenekét és ez jól esik neki, ez szerintem normális.

Ha először elégítem ki a barátomat orálisan azt is élvezi? Először mindenki béna?

Nincs valami tipp amivel az els? is nagyon jó élmény lehet a barátomnak?

Legjobb válasz: hogy jobban be tudd kapni,kicsit döntsd majd hátra a fejed,amugy meg senki sem béna,mindenki ráérez hogyan kell és mindeen pasi élvezi,bárhogyan-bárki csinálja... (:

hogy jobban be tudd kapni, kicsit döntsd majd hátra a fejed, amugy meg senki sem béna, mindenki ráérez hogyan kell és mindeen pasi élvezi, bárhogyan-bárki csinálja... (:
Szerintem imádni fogja, és biztos értékeli, hogy megteszed neki. Az orális szextõl teljes a szexuális élet. Elõször finoman csináld, vigyázz a fogaiddal, játszadozz a péniszével, aztán már lehet gyorsabb, egy kicsit vadabb. Hidd el minden rendben lesz. Petranova
nézz meg szerintem egy ilyen kazit. sokat tanulhat az ember. egyébként: ne szorítsd, körmökre, fogakra vigyázz, nem muszály tövig bekapni, a nyelvjáték is jó. elõször szép lassan, aztán ha figyeled a reakciókat, akkor úgyis belejössz. nyugodtan kérj segítséget. fogd fel a hajad, szeretik nézni, h mit csinálsz. ...
Én nemrég csináltam elõször(nagyon élveztem), és másnap már kérte:) Tök jól esett, ezekszerint nem volt neki rossz. De kb nem is tudsz olyat csinálni, h rossz legyen. Én néhányszor elejtettem, az gondolom nem lehet vmi kellemes:S...
Elsõre pont az újdonság miatt az is lehet, hogy alig fogja tudni visszatartani :-)
Ne fogazz és kérd meg, h irányítson. Bõ nyállal és szûk szájjal!
Elsõre még nem tudod, hogy mi a jó.Pár alkalom után már fogod tudni, hogy mikor hogyan nyög, vagy feszül a pénisze...fog az menni. :)
annyira sokat nem lehet bénázni. :) ne fogazz, ne félj a szádbavenni. a barátod nagyon fog örülni annak, hogy megteszed ezt neki, vannak csajok akik teljesen elzárkóznak tõle. pedig fantasztikus érezni, hogy mennyire élvezi ezt a srác. ha abbahagytam kicsit, már mondta, hogy csináljam még :) idõm se volt filozofálni, elment, lenyeltem a cuccot. szerintem ez egyáltalán nem valami kibírhatatlan dolog :) persze semmi nem kötelezõ, de ezer százalék, hogy jól esik neki és macera sem lesz vele. elsõ volt, és a srác csak annyit tudott nyögni utána, hogy úristen de jó volt. hajrá :)

A barátnőmet orálisan kényesztettem és mokor élvezet közbe egy kicsit lepisilt. De ő azt mondta hogy nem igaz ő mem pisilt le akkor mi ez?

Nem sokk jött csak egy kicsi spricc.

Legjobb válasz: könnyen lehet, hogy igaza volt. szerintem te is meg tudod különböztetni a pisitõl. az élvezet színtelen, szagtalan, kicsit édeskés ízû, a pisit gondolom nem kell leírnom

könnyen lehet, hogy igaza volt. szerintem te is meg tudod különböztetni a pisitõl. az élvezet színtelen, szagtalan, kicsit édeskés ízû, a pisit gondolom nem kell leírnom
Nem sokk jött? Helyes. Ronda dolog lenne, ha sokkolna ahogy a barátnõd elélvez.
Elélvezett a barátnõd. Örülj neki, hogy elérted! :) A komentekhez: NEM hüvelyváladék (csak a mirigyek vannak a hüvelyben), és a húgycsövön keresztül távozik. "A nõi ejakuláció során, az orgazmussal egy idõben folyadék távozik a húgycsõbõl, a G-pont vagy a csiklók erõteljes ingerlésének köszönhetõen. Sokan – helytelenül – azt hiszik, hogy ilyenkor a nõk egyszerûen bepisilnek az élvezettõl, pedig nem errõl van szó: legelõször a nyolcvanas évek elején vizsgálták meg a tudósok az ilyenkor kilövellt testnedv összetételét, és megállapították, hogy ez a folyadék állagát (és nem összetételét!) tekintve sokkal inkább a spermához hasonlít. Az eddigi legátfogóbb vizsgálatra 2002-ben került sor, Emanuele Jannini, olasz endokrinológus laboratóriumában. Kiderítette, hogy bár a folyadék a húgycsõn keresztül éri el a külvilágot, nem a húgyhólyagból ered, hanem a vaginában található mirigyekbõl, amelyek a beteljesülés során ki is ürülnek."
A huvely gorcsossen osszerandul orgazmus kozben es ilyenkor spriccel egy kis huvelyvaladekot, foleg ha mar jo hosszu elojatek volt es omlik a csajbol a valadek...szerintem, de meg en sem lattam ilyet eloben.
Maydy4- nek igaza van, elmagyarázhatnátok ha nem pisi....akkómi? Tudtommal a nõknek nincs olyan szerve amibõl más jöhet.
#9: a húgycsövön távozik, ez nem kérdés. A kérdés az, hogy ami ott távozik az mi. Példának okáért - talán te is tudod - a férfiaknál is a húgycsövön keresztül távozik az ondó.
Mondjatok mar meg hogy anatomiailag hol van az a szerv ahol spriccelve tud tavozni is barmi, a hugycsovon kivul! Egészen nyugodt lehet a kérdezo hogy egy kis pisit kapott.
A kérdező hozzászólása: Jo hoosszu elöjáték .Peobáld huzni a kéjt mikkor már majdnem elélvez vegyél vissza. Csináld ezt jo sokkáig utána nagyot fog élvwzni
Csodálatos élmény lehet eljuttatni egy lányt olyan szintû orgazmusig, hogy spricceljen! :) Nekem eddig még nem sikerült, sajnos, pedig mindig nagyon igyekszem...
A kérdező hozzászólása: Pasi vok
4" ugye? :-D szintén egy szerencsés lány vagy?
2! igaza van N
A kérdező hozzászólása: Nem taszit a dolog söt örülök nekki hogy ilyen nagyot tud élvezni.
17:09 Te aztán okos vagy! És arrol már hallottál hogy a fiuknak van heréjük, ondóvezetékük ami a hugycsõhöz csatlakozva "lövi" ki a napi betevõt!? Nõknek semmi ilyenyük nincs. A hugycsõ csak a hugyhólyaghoz van kötve oszt doszt

Más hogy van ezzel, én akkor élvezek nagyobbat ha az orális kényeztetést kézzel fejezi be a párom. Másnak is jó ha erősebben megszorítva szinte kipréseli a spermát?

Legjobb válasz: Szerintem az egyénfüggõ, hogy mennyi "ingerre" van szükség. A barátom valahogy nem is tud elmenni úgy, hogy CSAK szájjal kényeztetem, élvezi, de ahhoz, hogy el tudjon élvezni, kell a kézi "rásegítés" is.

Szerintem az egyénfüggõ, hogy mennyi "ingerre" van szükség. A barátom valahogy nem is tud elmenni úgy, hogy CSAK szájjal kényeztetem, élvezi, de ahhoz, hogy el tudjon élvezni, kell a kézi "rásegítés" is.
Préselõgéppel a legjobb.
én is így vagyok utolsó:) a barátnõm csak akkor tud elvinni, ha a kezét is használja

Gáz az, ha gumival történik az orális szex? Mármint a péniszre húzok gumit és abba is élvez el?

Ugyanúgy szeretik a pasik mintha anélkül csinálnám,vagy ez inkább gáz?? F?leg pasik válaszát várom! Köszi!

Legjobb válasz: Hát a pasiknak ez nem akkora élvezet, ahogy gumiban szexelni sem annyira jó, mint anélkül: nincs annyi nedvesség, nem csúszkál annyira, hogy jó legyen. Ráadásul neked sem hiszem, hogy jó érzés a gumit nyalogatni.

Hát a pasiknak ez nem akkora élvezet, ahogy gumiban szexelni sem annyira jó, mint anélkül: nincs annyi nedvesség, nem csúszkál annyira, hogy jó legyen. Ráadásul neked sem hiszem, hogy jó érzés a gumit nyalogatni.
Valószínû, hogy a pasiknak se jó annyira, de neked se biztos h tetszene úgy. ha nem vagy felkészülve még erre, vagy te nem szeretnéd még, akkor beszéld meg a pasiddal, hogy neked ez nem jön be, és hogy várjatok még ezzel, vagy próbáld ki gumival ahogy te szeretnéd. A lényeg, hogy semmiképp se csináld úgy ahogy azt te nem szeretnéd, mert akkor soha nem fogod szeretni ezt a fajta szexet, csak undorodni fogsz tõle. Ha nem vagy még kész valamire akkor várj vele, ha szeret a párod megérti hidd el!
Ha igazán szereted a barátodat, akkor nem hiszem, hogy undorodnod kéne a spermájától, vagy az ízétõl...Tény, hogy nem ennek van a legeslegjobb íze, de én szeretem csinálni a barátomnak, úgy ahogy van, mert tudom, hogy neki ez mennyire jó, és nekem ez számít.A pasik meg egyáltalán nem élvezik így, még szexhez is "utálják" használni, nem hogy orálisan...szerintem nem örülne neki a párod.(ha konkrétan a barátodról van szó..)
Nyalogatni a gumit? Bleeeeee Biztos, hogy nem találsz olyan pasit aki ezt élvezné..
Orális szexhez nem szükséges óvszer. Szerintem felesleges.
kimundhatatlanul utalom a gumit! az egvilagon semmit sem erzek benne. amugy nem ertem, hogy oralisnal minek kell az. undorodsz tole?
En soha az eletben nem vennem a parom kukijat a szamba gumival!!! A guminak meg a szaga is gleeeepfujjjjj. Ha a szadba elvez siman tartsad hatul a nyelved es nem erzed majd az izet ha ettol felsz es egyben kikopheted. De gumit szopogatni...na azt nem.
Egyáltalán miért akarod gumival? Félsz az ízétõl? Lehet, hogy ez banális hasonlat, de milyen lenne, ha õ is egy fólián "keresztül" nyalna ki téged? (Bocsánat a vulgáris szóhasználatért.) Minden mechanikai ingert kb. megfelez a gumi. Feljebb írták, hogy hagyományos szexhez is utálják a pasik (ezzel egyet értek én is) nemhogy orálishoz... Ha szereted a barátodat és õ is szeret téged, akkor ez igazán nem nagy áldozat...
a multkor szemléltem egy amerikai (tényleg) oktató filmet, ott még az egymáshoz való nyulkálást is csak gumikesztyûben javasolták... szóval szerintem gáz. Nem is kicsit. Ennyire sem undorodni sem félni nem kell. Vagy ha mégis, akkor inkább ne csináld.
hÁT EZ GÁZ DE NAGYON!
Sokan elvetik ezt a dolgot az elõttem szólók közül, de mondok nekik egy felvetést: akkor vajon az ízesített óvszer mire jó? Én már csináltam így a párommal és nem gáz, ha így jobb Neked.
és az ízesítés mennyiben befolyásolja a férfi élvezetét? mert a kérdés errõl szól...
Ebben igazad van, de sokan már elvben is elvetették a gondolatot. Ezért írtam.
Hát ez kb. olyan mintha a puncidra rátenne a srác egy nejlon zacskot és azon át nyalna ki. bocs a megfogalmazásért.
Szerintem a gumival történõ orális szexet csak azok csinálják, akiknek alkalmi/egéjszakás kapcsolataik vannak, mert orálisan is lehet nemi betgséget kapni. De akinek tartós kapcsolata van, azok álatlában nem, bár ki tudja, mi már próbltuk ízesített óvszerrel orálisan, és úgy sokkal jobb volt.:D

A csiklóm be van gyulladva, így nem élvezem az orális kényeztetést. Mit csináljak?

Mikor összejöttünk 2 éve a párommal, orálisan kielégített többször is, sosem fájt. Kb. fél éve nem engedem, hogy csinálja, hogy hozzá nyúljon, mert iszonyatosan fáj, csak én izgatom, mikor szeretkezünk, hogy orgazmusom legyen, mert sajnos hüvelyileg nem tudok elélvezni. Az orvosom egy undorító ember, a családomból többen is jártak hozzá és 45 felett is javasolta a fogamzásgátlót, magas hormontartalommal, a méhen belüli problémákat elvileg nem vette észre. Ezek után én nem megyek hozzá, a környéken lévõ doktornõ meg szabadságon van, ezért fordulok hozzátok, mit tehetnék, hogy meggyógyuljon a csiklóm? A hülvelyi orgazmust meg tudom, kevesek érik el, de hogyan lehet mégis oda eljutni?

Legjobb válasz: Szerintem menj magándokihoz, sokkal jobb mint egy sima orvos. De evvel mindenképpen orvoshoz kell menni.

Szerintem menj magándokihoz, sokkal jobb mint egy sima orvos. De evvel mindenképpen orvoshoz kell menni.
azonnal keress másik orvost! ne haragudj meg de él éve fáj és annyi eszed nemvolt hogy másik orvoshoz menj? ki tudja mi lehet a baj, ezzel nagyon nem éri meg szórakozni, ez nem egy fogfájás hogy majd kiesik magától és kész. ha komoly bajod nem fog elmulni magától, söt ki tudja mi lehet belöle. azonnal keress fel egy orvost!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommentjeiteket! Sajnos mivel dolgozó és tanuló ember vagyok egyszerre, reggel 8-tól este fél 12-ig nincs egy percem sem, hogy elmenjek orvoshoz. Igyekszem szabadnapot kérni, de ritka, ha megkapom a kéréseimet. Mindenképpen a legközelebbi szabadnapomon megyek, de tényleg, amióta van ez a bajom, egyszer voltam annál a nõgyógyásznál, de annyit mondott, hogy aha, jó. És nem foglalkozott vele, hiába kértem kétszer is.
Ezért írtam hogy menj magánorvoshoz. Fizetni kell de legalább normálisan megvizsgál, én is rengeteget dolgoztam de volt egy probléma ami miatt el kellett mennem de nagyon precíz volt, mindent kivizsgált. Nem volt bunkó sem mint a másik dokim, szóval pozitívan csalódtam. :)
A kérdező hozzászólása: Igyekszem mihamarabb magán orvoshoz eljutni, de amíg nincs fizetésem (a páromnak sincs jelenleg), addig várnom kell.
Nem értem. Fél éve fáj a csiklod amikor a párod nyal, de te tudod izgatni. Ezen én nem tudok elmenni. Kérem pontositsd mi fáj, hol fáj, mikor fáj, mitöl áj? (Ha akarod priviben.)

Miből látom, hogy a partnerem valóban élvezi az orális kényeztetést?

Közben mindig nyögdécsel, hol halkabban, hol hangosabban, szorítja a kezem, húzza oda a fejem.... De honnan tudhatom, hogy nem csak rájátszik és valóban jó neki ? Fiú vagyok...

Legjobb válasz: "Fiú vagyok..." Légy férfi

"Fiú vagyok..." Légy férfi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!