Találatok a következő kifejezésre: Élvezik a az (784 db)

Fiúk lányok! Zavar-e titeket vagy élvezitek ha párotok hangosan élvezi a szexet vagy az előjátékot?

nem a végletekre gondolok..tehát nem amikor fekszik mint egy darab fa és azt sem hallod hogy levegöt vesz..és nem is arra mikor ugysikit h a szomszéd faluban is hallani..köszi a válaszokat

Legjobb válasz: én élvezem 35F

én élvezem 35F
aha bejön, az a legjobb ! mondjuk még az úgy sikít, hogy a szomszédok csöngetnek is belefér, legalább másnap amikor kimegyek az ajtón büszkeséggel és vigyorral az arcomon tehetem :D
A barátomat izgatja ha hangos vagyok, engem viszont bánt, h õ abszolút csöndben van, majdnem teljesen.azt mondja neki így jó!hát ez van.24n
Én szeretem hallani, hogyha a párom hangban (akár nyögésben, akár sóhajokban) kiadja, hogy mit mennyire élvez. Alapjáraton, hogyha csendben kell lennünk (esetleg a mellettünk lévõ szobában vannak, stb.), akkor is valahogy jelzi, hogyha élvezi a dolgot, de szerintem sokkal jobb a szeretkezés, ha az ember hallhatja a másikat. Ha én adom ki a hangomat, az még jobban beindítja a barátomat, szóval minket egyáltalán nem zavar! :) 18/L
Igen!!!!
nem zavar, de arra izgulok ha nyávog vagy ugat
Engem nem zavar mikor picit sikítozik miközben huncutkodunk. SP voltam sziasztok
A kérdező hozzászólása: XD..:) ..köszönöm szépen a válaszokat
sok mindentõl függ az, hogy egy nõ mikor nyög..vagy, hogy nyög-e egyáltalán, vagy sem...de nálam még nem igazán volt olyan, hogy ne nyögött volna...nem mellesleg én ezt szeretem :) had izzadjon a drága x)
imádnám ha nem lennének szomszédaink
dehogy zavar! az a jó! régi albiba annyira élvezte a fenti szomszéd, hogy még nekem is jó volt :D
Dehogy zavar !! Totál beindulok tõle , ha hallom, hogy élvezi :) Ha csöndbe van akivel vagyok azt nagyon nem szeretem mert ez egyfajta visszajelzés, hogy jól csinálom-e a dolgokat.
Miért zavarna? Örülök, hogy élvezi
Nem zavar sõt még izgatónak is találom (ráadásul abból tudom, hogy mi az ami igazán jó neki vagy mi az ami kevésbé..)
nálam ez attól függ, mien hangja van az élvezkedésének, ha nyávogós, akkor idegesítõ, ha normális, akkor sokkal izgatóbb, mint a csupasz mellek látványa.legalább is nekem.

Az mit jelent h ha már nagyon élvez a csaj és ujjazom közben pukizik párat?

Legjobb válasz: kérdésedben a válasz. már nagyon élvez. élvezi.

kérdésedben a válasz. már nagyon élvez. élvezi.
nem tudja visszatartani a fingot az élvezettõl
Kijon a levego a huvelyebol
bablevest evett
nem ciki egy csajnak ez?
ez azt jelenti hogy közel van ahhoz hogy összesz*rja magát, úgyhogy vedd onnan a kezed te hülye...
a hármas áll közel valszeg a valósághoz
puncipuki. kijön a levegõ ami az ujjazás közbe bemegy.

Meglehet játszani az orgazmust? Honnan tudja a pasi, hogy élvezi a nő agy sem? (Csak normális válaszokat! )

Legjobb válasz: meg lehet, de mi értelme? 1. ha élvezed, akkor mutasd ki 2. ha nem élvezed, akkor mutasd ki, hogy lehessen rajta javítani, és akkor az 1es pont lépjen érvénybe! ez is csak hazugság, ráadásul magaddal tolsz ki...

meg lehet, de mi értelme? 1. ha élvezed, akkor mutasd ki 2. ha nem élvezed, akkor mutasd ki, hogy lehessen rajta javítani, és akkor az 1es pont lépjen érvénybe! ez is csak hazugság, ráadásul magaddal tolsz ki...
miért ne lehetne megjátszani?
és te hány éves vagy? miért hiszed azt, hogy egy 47 éves nem dughat ?
Akkor mindketten kínlódtok. Nem jó ez így. Egyikõtök sem kapja meg amire szüksége van, õ a kívánt mennyiségû/minõségû szexet, te a nyugalmat. Nem jó, ha átvered.
inkább örülj neki h 47 évesen olyan aktív -.-"
A kérdező hozzászólása: Már unom hogy 47 éves létére folyton szexelni akar.
ha saját ellenséged vagy, akkor tegyed ha figyel Rád és ismer, rá fog jönni nem látom értelmét, de Te tudod N
inkább hagyd el, minthpgy kínlódjon szegény!
Miért nem irányítod inkább, h neked is jó legyen?
"hogy a párom békén hagyjon" jesszus. jó nemi életetek lehet....
A kérdező hozzászólása: Azért akarom megjátszani hogy a párom békén hagyon.
Érezhetõ, így érezheted a hiányát is. tehát tudod mikor kamu.
Pár másodpercig érezhetõen összlbb húzódik a lyuk, a csajnak enyhén kivörösödik a mellkasa, sûrû lélegzetvétel és kissebb-nagyobb nyögések elõzik meg
Én is kíváncsi lennék, hány éves vagy. Már csak azért is, mert ilyen kérdést felteszel. Ennyire már ismerni kellene Magad. Amúgy igen, meg lehet játszani, de ha nem tudod hogy reagál a tested, esélytelen, hogy élethûen tudd leutánozni. (pl. hüvely összehúzódását)

Miért van az, hogy nem élvezem a barátommal a szexet? Nem kicsi neki nincs semmi zavaró tényező sem, de már vagy két hete nem élvezem. Pedig hiányom is van eléggé. Nem értem miért van ez most.

Legjobb válasz: Idõjárás, rossz hangulat, hormonok, ilyesmi.... Egyébként korábban élvezted? Mert ha két hete szexeltek, és azóta nem élvezed, akkor más a gond. És ehhez az õ méretének kevés köze van....

Idõjárás, rossz hangulat, hormonok, ilyesmi.... Egyébként korábban élvezted? Mert ha két hete szexeltek, és azóta nem élvezed, akkor más a gond. És ehhez az õ méretének kevés köze van....
Talán próbáljátok meg máshol, másképp, különbözõ pozíciókban hátha jobb lesz.Vagy esetleg mond meg neki éppen akkor mit és hogyan szeretnél, mire vágysz és azt tegye.Akkor talán jó lesz.Halika 29/F
Szerintem minden nõnek vannak ilyen "gondjai" idõnként. Rövid idõtartamúak, de az utána lévõ idõszak csodás. Kitartás, és ilyenkor szervezzetek más programokat:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: A párommal több mint 3 hónapja vagyunk együtt és ebbõl csak ezt az utolsó két hetet nem élveztem vele elõtte élveztem nagyon is, de azért ki próbálunk más pózokat vagy már programot tervezünk inkább aztán meg látjuk mi lesz.

A baratom azt mondta, hogy nem latszik rajtam, hogy elvezem a sexet. Mit kene csinaljak, hogy lassa rajtam, hogy elvezem?

Kerdeztem tole,hogy mit var el de nem valaszolt.Nem vagyok tul tapasztalt..Kerlek segitsetek..mit csinaljak kozbe,hogy lassa,hogy en elvezem..

Legjobb válasz: Mondjuk élvezd. A színlelésnek semmi értelme.

Mondjuk élvezd. A színlelésnek semmi értelme.
Mondd neki, hogy nézzen be az ablakon, amikor a barátja van a kanapén veled. Mindjárt látja, hogy élvezed.
nyögj, sikíts, karmold, rángatozz, mozogj, légy vad és a végén mondd azt hogy: "Huh ez qrva jó volt, te férfiállat"
lallar voltam:)
nyögj:D
Megnézném ahogy csináljátok, minden 20 lökés után megkérdi hogy most jó most jó?Talán azért nem adsz le olyan jeleket mert nem is élvezed.Tudod a szeretkezés (és nem a [email protected]ás) kölcsönös kell hogy legyen, ha meg te csak fekszel mint egy gumibaba ha odafigyel rád egybõl levágja hogy csak színlelsz(ergo hiába adsz csak hangokat rengeteg más jel van még amit nem tudsz "színlelni"). Hány éves vagy ? 15? Mi ez a duma hogy mit vár el?Nem való még neked a szex, várj legalább addig amíg kijárod a középiskolát. 29 F voltam, Pá
Ez inkább a barátodról szól és nem rólad! A barátodnak van teljesítménykényszere és téged is stresszel vele! Emellett nem bízik önmagában, hogy elég jó pasi. De inkább rád tolja/ná a felelõsséget, hogy a te hibád, hogy nem élvezed! Én azt mondanám, hogy nem szabad hagyni, ne zsaroljon. Valóban jó vele a szex? Ezt komolyan kérdezem. Van orgazmusod? Ha van- ezt garantáltan megérzi- és még akkor is problémázik, át kell gondolni a kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: nagyjabol ezeket csinalom..de megis azt mondta, hogy nem latszik rajtam..
élvezed egyáltalán? Ha igen akkor mutasd ki... szexy-sen nyögdécselj például, de ne úgy mint valami ribi. Mondd neki néha, hogy ezaz. jól csinálod. stb.
- kezdeményezz te is szeretkezést - kérd, hogy csináljátok olyan pózban, ahol te irányítasz - simogasd, csókolgasd szeretkezés közben, ne csak feküdj, mint egy darab fa - esetleg nyögdécselhetsz kicsit, amikor igazán jó, de csak mértékkel, nem kell pornós módjára
Szerintem élvezd, és akkor nem lesz probléma!!
Köpd le!
sikonyálj
A kérdező hozzászólása: utolso!az iskolat mar befejeztem.., nem kell mindig olyan hamar itelkezni...

Ha bele élvezek a lány szájába az neki kellemetlen érzés és csak nekem jó? Vagy a lányok is élvezik mikor a szájukba élvezek?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ! Indítsd azzal, hogy elképzeled, ahogy belespiccel valami meleg, ragacsos anyag (kóstold meg nyugodtan, mennyire finom mindezek tetejébe). Onnantól már tudni fogod a választ :)

Kedves kérdezõ! Indítsd azzal, hogy elképzeled, ahogy belespiccel valami meleg, ragacsos anyag (kóstold meg nyugodtan, mennyire finom mindezek tetejébe). Onnantól már tudni fogod a választ :)
Simán csak jó a szemem:)
sasna, te a megszakításfóbiás csaj vagy? Rég nem láttalak.
neked jó ha meleg takonyszerû anyag van a szádba???sztem te sem élveznéd annyira! Bár ki tudja, mindeki más! Én nem élvezem és ezért nem is szeretem ha a barátom ezt kéri tõlem!
neked valami fóbiád lehet.. eddig nem voltam tag, ugyanis cserediákként tanultam külföldön, de jó neked, h így mindent jobban tudsz másoknál :) a megszakítás pedig nem csak szerintem nem védekezés, mások szerint is az oldalon, ahogy így a napokban olvasgattam..
Mondom, hogy az vagy :DDDDD Régen is tag voltál itt nem? Csak nem volt kiírva a neved. Kb. minden kérdéshez beírtad, hogy ez nem védekezés, holott a lóf*sz sem kérdezte :D Egyébként felõlem tedd a jót, engem nem zavar, csak ne csodálkozz, ha törlik.
nekem nem jó érzés.. és h védekezel?
nem vok, ugyanis én tudok normálisan védekezni :) gondoltam, csak megkérdezem, és ha igy védekezik, szólok, h ez nem védekezés.. csak teszem a jót, ne izgulj :)
igen próbáltam már..különben nem irtam volna ide:) elsõ voltam.
elsõ, egyébként te próbáltad már?
Én szeretem a párom, szeretek nagyon örömet okozni neki, de undorít a spermája ez van. Ettõl még nem szeretem õt kevésbé, ne ezzel mérjétek már a szerelmet... Lassan 5 éve együtt
18 éves létemre, kicsit tapasztalatlanként ugyan, de nagyon szeretem azt, amikor a páromat kielégíthetem, és a végén a számba élvez el. :) És talán még az ízét is szeretem, mert tõle van, és az is Õ..! :)
Szia én szeretem kielégíteni a barátomat , mert imádom, ha élvezi, de nem "élvezem", hogy beleélvez a számba. Nekem ez a dolog semleges. Azt élvezem, hogy látom, hogy élvezi.. 19/L
Van olyan lány aki élvezi és van olyan aki nem, képzeld, van olyan ember aki szereti a csokit és van aki nem...
Engem nem vonz, szerintem sem a sperma lenyelése vagy szájba engedése a szerelem és az elfogadás mércéje. Ismerek olyan nõket is, akiknek bejön az ilyesmi, de nem sokat. Olyat is ismerek, aki nem élvezi, de "a párja kedvéért" megteszi. Engem a kedvesem úgy is szeret, hogy csak olyanokat csinálunk a szexben, ami mindkettõnknek kellemes.
Hát igen, hülye aki szerint ez a szerelem mércéje. Én is szeretem a párom szõröstõl bõröstõl, mégsem nyelem le neki, sõt, soha nem is kérte ezt tõlem. Számomra kb. ez annyira lenne taszító mintha a vizeletét nyelném le. Ha szeretné, akkor sem lennék hajlandó olyat tenni, amitõl undorodom... ez van.
Én szeretem :$ Bár kissé perverz is vagyok, szóval érthetõ. Egyszerûen az a tudat hogy abban a pillanatban õ mennyire élvezheti *.*
Maradjunk annyiban, hogy ha az az anyag nem a pasikból jönne, és nem úgy találkoznánk vele, hogy mi is fel vagyunk izgulva, akkor valószínûleg nem sok nõ fogyasztaná szívesen. Viszont amit 19:54 írt, az nagyon igaz. Látni és érezni közben a másik orgazmusát, nos azért bõven megéri. Nem is értem, miért nem 100%-on áll az a hozzászólás.
"A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 19:54" Ez a helyes hozzáállás!!!!!!
Nem szeretem az ízét... De fél percig érzem max, nem tragédia. Illúzióromboló kiköpni, és az se tetszene, ha nem elégíteném ki teljesen, és otthon kellene 'befejeznie'. Nemszeretem ha a torkomon ledugnak vmi keményet. Mégis imádok naponta többször letérdelni a barátom elé, jól leszopni és a végén lenyelni.
Sok lány van, aki azért élvezi, mert látja, hogy a fiú mennyire élvezi. Ez az odaadás, gyerekek, ilyen is létezik. Volt barátnõm imádta az ízét is például, ilyen is van.
megtennéd, h nem zaklatsz a kitalációiddal? köszönöm.
Nem zavar ha ezeket törlik :)
nem, neked a fantáziád a jó :) sok sikert vele, de inkább a te kommentjeidet fogják törölni, mert off-olsz :D
Ja és a kérdésre a válasz: NEM JÓ ÉRZÉS.
Én részemrõl imádom, mikor a számba élvez a srác (feltéve, hogy szívesen csinálom épp, és nem kényszerûen).

Miért élvezik a lányok, ha nyalják őket (punci, fenék, talp)? Pusztán jó érzés, vagy az is ad némi pluszt, hogy a fiú totál behódol?

Ha valaki nem élvezi, úgy nem neki szól a kérdés. Amúgy pedig sok fiú számára növeli az izgalmat, ha orális aktus során a n? el?tte térdel, legfeljebb letagadja. Fordított esetben vajon szintén számít ez? Mármint az esetek többségében (1-1 kirívó példa mindenre van). Kort, nemet írjatok!

Legjobb válasz: Én inkább csak az élvezet miatt szeretem:) Bár ki tudja...lehet, tudat alatt benne van ez is, hogy "behódol" nem tudom:D mindenesetre én ezt nem érzem:) Szerintem inkább a hapsiknál van így, hogy élvezik ha a nõ "kiszolgáltatott":)

Én inkább csak az élvezet miatt szeretem:) Bár ki tudja...lehet, tudat alatt benne van ez is, hogy "behódol" nem tudom:D mindenesetre én ezt nem érzem:) Szerintem inkább a hapsiknál van így, hogy élvezik ha a nõ "kiszolgáltatott":)
jah és 19/L vagyok 13:00ás
Én csak az élvezet miatt szeretem semmi másért...
Én is nagyon szeretem ha nyalnak, élvezetbõl, mert nagyon izgató tud lenni.Kellemes, bizsergõ érzés, s ez a fajta kényeztetés beinditja a páromat meg engem is.Behódólásnak szerintem nem igazán lehet ezt nevezni, inkább a másik iránti teljes elfogadás, figyelem és szeretet-szerelem jele ha képesek vagyunk a másikat ilyen módón kényeztetni.A forditottját is szeretem én is-a páromat szopni. :) 28/L
Én is szeretek a pasim szájára ráülni puncival és én mozgok a nyelvén, közben nézzen fel rám, és beletúrok a hajába!!! Nekem ez izgi!!! De fordítva is szeretem! Ha térdelve szopom... :) 25/L
Tudatalatt mindenkinél ott van ez az utóbbi tényezõ is. Nõknél és férfiaknál egyaránt. Aki tudatosan is így érzi, az viszont valószínüleg visszamaradt a lelki fejlõdésben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hasznos válaszok! Látom mégiscsak tudatosul lányokban is, hogy konkrétan mi az, ami ebben izgalmas, és ettõl még pont, hogy nem "visszamaradott". Miért is lenne az? Sokszor a másik félben is tudatosul, hogy Õ most alul van, rendesen, és hidd el, ez - akár - mégjobban begerjesztheti.

Miket élvez a fiú, ha kikötözöm az előjáték során, miket csináljak vele, amikor már meg van kötözve?

Komolya válaszokat szeretnék, de ne mindenki az orális szex-et mondja, mert mást is szeretnék.

Legjobb válasz: Miért nem kérdezed meg tõle, mi honnan tudjuk miket élvezne az az egy bizonyos fiú? Mindenki mást élvez.

Miért nem kérdezed meg tõle, mi honnan tudjuk miket élvezne az az egy bizonyos fiú? Mindenki mást élvez.
(ja igen, kis figyelmeztetés, csak az nézzen bele akinek hihetetlen erõs gyomra van)
Nézesd meg vele ezt a filmet :D http://www.youtube.com/watch?v=N6Svt_YSqQ0
Ha már ki van kötözve akkor nincs neki mit dumálni azt csinálsz vele amit akarsz. Akár az orra elõtt is masztizhatsz, nehogy már õ kikötözve mondja meg mi legyen. Verd ki a farkát kétszer egymás után. Ha spriccelt folytasd tovább hagy vergõdjön :-)
Ilyenkor jöhet a kakiszex. Leszarod, aztán mondván, hogy te már végeztél, otthagyod.
Já, rábold ki a csóringert, há má olyan áberrált, hogy a kötödzést évezi.:)
hhhhhhaaaaaatoooooossssss! vedd el a bankkártyáját és mej el vásárolni vele....
vegyél elõ egy ollót és mondd meg neki, hogy ki fogod herélni
Puszilgasd a farka körül, amíg iszonyúan nem fog kívánni és már könyörög, hogy csinálj vele valamit. Aztán ülj bele és lovagold meg.
A kérdező hozzászólása: Nem szereti, ha elõtte masztizok, mert feleslegesnek érzi magát állítólag.
Maszti elõtte, ingereld, úgy, hogy ne érhessen hozzád! ;)
A kérdező hozzászólása: Azért nem tõle kérdezem, mert amikor megkérdeztem, azt mondta, hogy találjam ki én... És most valami újat is szeretnék.
Itt is ki van kötözve a pasi de a vége nem tetszik neki, :-) [link]
Kérdezd meg SP-t.
Ezt meg hol olvastad?:D
Nincs is jobb mint reggeli kávé után egy jó egészségeset szarni, mégsem találom vonzónak... F/16
Hogyne és a kakiszexért is rajongani fog. :)
Én is imádom amikor reggel cigivel a kezemben szarhatok egy jót, de semmi pénzér nem k*ratnám magam seggbe. 18F
A kakiláson mit lehet élvezni? Ronda, gusztustalan, és büdös szagot okoz. Arról nem is beszélve, ha esetleg nyilvános helyen jön rád. Akkor még a környezet is koszos és fertõzõ, valamint roppant kényelmetlen úgy megejteni, hogy ne érj hozzá semmihez. Ettõl függetlenül az anális szexszel szemben nincs kifogásom. Természetesen alapos tisztálkodást és rákészülést követõen. ;)

A nők élvezik egyáltalán az anális szexet?

úgy értem nincs ott semmi amit?l jó lehetne.

Legjobb válasz: Persze hogy élvezik, azért csinálják.

Persze hogy élvezik, azért csinálják.
De, ott van a legtöbb erogén érzõ ideg.De szerintem is, inkább rakd meg a másik lukat.
ja
én élveztem 20/L
sztem nem élvezik. ami a pornóban van az SZÍNJÁTÉK!! hozzáérnek a mellükhöz és máris kéjesen lihegnek és majdnem elélveznek tõle. ez az egész csak egyfajta hangbeli ingerlés a ffiaknak hogy jobban tudják kiverni
Elélvezhetnek közben... Ha meg a pasi nem profi a szerszáma használatában, akkor könnyebben mint egyébként. De még mindig fenttartom, a másik lukba menj
miért ne élveznének el??????
A kérdező hozzászólása: nem hiszem el hogy ez tényleg élvezhetõ. fõleg ha el se élveznek közbe.
Jóaz.P
Ja ba×ze a kínai pornóbe mit össze vinnyognak mintha Disznókat nézném hogy k*nak DXD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!