Találatok a következő kifejezésre: Élete végéig egy szuka, és (2 db)

Élete végéig tüzel egy szuka, és képes kölyköket produkálni, vagy létezik náluk is valami klimaxhoz hasonló?

Legjobb válasz: Általában azt szokták mondani, hogy élete feléig legalább egyszer kell pároztatni a szukákat. Fajtától is függhet, de a legjobb, ha olyan 5-6 éves koráig bezárólag legalább egy alma van.

Általában azt szokták mondani, hogy élete feléig legalább egyszer kell pároztatni a szukákat. Fajtától is függhet, de a legjobb, ha olyan 5-6 éves koráig bezárólag legalább egy alma van.
Szia Tulajdonképpen igen élete végéig tud "kölyköket produkálni" de nem ajánlott egy bizonyos kor fölött olyan kilenc éves kora után nem igazán jó fõleg ha sokszor volt elletve a kutya, mert a szervezete elfárad úgymond meg komplikációk léphetnek fel pont úgy mint az embernél.
Helllo! Bizonyos kortól nemtõl és fajtától függõen. Kölyköket "produkálni" életük végéig nem tudnak olyan jól, csak x korig. Utána már egézségtelen és nem szép kölykök lesznek csak.
Elso hozzaszolohoz...- a hozzad hasonlo okosok gyozik meg a tudatlan nepet arrol, hogy szaporitsanak mert az jo a kutyanak ha szul. EZT felejtsetek mar el, NEM kell ellenie. 7-8 eves kor folott fedeztetni szukat mar allatkinzas.

Egy szuka kutya élete végéig tűzel vagy őt is eléri a klimax és elmarad a kellemetlen dolog?

Legjobb válasz: Ez kutyafüggõ, de általában 8-9 éves korban már elmaradozik a tüzelés. Viszont olyan kutya is van, aki még 10-11 évesen is tüzel, viszont ilyenkor már nem valószínû, hogy kiskutya is lehet a dologból.

Ez kutyafüggõ, de általában 8-9 éves korban már elmaradozik a tüzelés. Viszont olyan kutya is van, aki még 10-11 évesen is tüzel, viszont ilyenkor már nem valószínû, hogy kiskutya is lehet a dologból.
Akár 10 évesen is képesek vemhesülni ám ez ilyen idõs korban már nagyon veszélyes. A tenyésztésre szánt szukákat is érdemes idõvel ivartalanítani, így csökkenthetõ mostanában olyan gyakorinak számító ivartszervi daganatos betegségek kialakulásának esélye is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!