Találatok a következő kifejezésre: Élete végéig egy (95 db)

Lehetséges, hogy életem végéig egyedül maradok? (bőv lent)

Sziasztok, 18 éves vagyok... A külső megjelenés az ugye elég fontos, ha egy idegen ember lát így jellemezne: helyes, magas és sovány, de valójában testi rendellességem van (tyúkmellkas) és hiába van izmos karom, mellizmom semmi, nem hiszem, hogy így kellenék akárkinek is, sokan a tökéletest keresik, én csak olyan valakit akinek megfelenék - így is; persze vannak emberek akiknek sokkal nagyobb problémai vannak, de ez a rendellenség nem csak kozmetikai külömbségeket jelent, hanem lelki gondokat is, - igen - emiatt kell sokkal alacsonyabb életmínőséggel élnem, ennél még az is jobb lett volna ha kövérnek születek:/// talán hülyeség azt mondani, hogy örökre egyedül maradok, de akárki nyit az irányomba, csak ez az egy dolog jut eszembe, hogy szabáytalan vagyok - így biztos nem kellenék neki és ahogy lehet le is rázom...mindenkinek vannak hibái, de ez olyan - amivel meg kell tanulnom együtt élni, nem tudok ellene sokat tenni./

Legjobb válasz: "akárki nyit az irányomba...... és ahogy lehet le is rázom..." Ne haragudj, de így biztos hogy egyedül fogsz maradni! Egyébként meg lehet mûteni!

"akárki nyit az irányomba...... és ahogy lehet le is rázom..." Ne haragudj, de így biztos hogy egyedül fogsz maradni! Egyébként meg lehet mûteni!
Erre megoldást jelenthet egy átlagnál nagyobb izomzat, szóval esetedben indokolt lenne az igazi testépítés, helyes diétával.Nyugi, nagyon mellizmokkal szépen lehet korrigálni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, sokat segítettél!! :)
Nekem kb. 2 hónapja gennyszagú a székletem, de én nem tapasztaltam semmilyen váladékot. 3 hete pedig székrekedésem van.
Te hány éves vagy és milyen dokinál voltál?
Egyél minimum egy hétig rostokban gazdag étrendet, sok szilvát, körtét és el fog múlni. Ha 50 év feletti vagy, egy Colonix rostos béltisztító kúrát is csinálhatsz.
Nem!
Igen. Akinek 25 éves koráig nem jött össze, annak már semmit nem tartogat az élet. Ideje leülnöd egy csendes sarokba, és belenyugvással várni a szép lassú elmúlást. Hidd el, nem fog fájni. (Vagy pedig kapd össze magad öregem, és ne sajnáltasd itt magad, hanem tegyél a dolog érdekében. Menj ismerkedni, haverok, buli, fanta..... Vagy mégis inkább az elõzõ verziót választod?)
Lehetni lehet, csak rohadt kemény meló lesz. 25 év kb egy ember életének egyharmada, ennyi idõ után elég durva berögzõdéseid lehetnek a nõkkel kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Én inkább amiatt aggódok, hogy senkinek nem kellenék már így.
Ez talán a legerõsebb berögzõdés. Segítenék a leküzdésében, de az a helyzet, hogy még magamat se sikerült teljesen meggyõznöm róla, hogy ez nem így van.
Ez egy marhaság, sosem késõ változtatni. A probléma az hogy hajtogatod magadnak ezt a hülyeséget és szépen el is hiszed. Önbizalomra van elõször szükséged, utána már menni fog a csajozás is. Senkit nem érdekel hogy hány nõvel voltál már korábban ha jól csinálod amit csinálsz. Hagyd abba a siránkozást, szedd össze magad, az internet tele van önbizalom növelõ módszerekkel, meg csajozási tippekkel. Guglizz rá és szépen olvasgasd õket, ahelyett hogy itt sajnáltatod magad. A kérdésedben szereplõ állítás CSAK ÉS KIZÁRÓLAG RAJTAD ÁLL HOGY IGAZ LESZ E AVAGY SEM.
Törvényszerû, ez már Mózes kõtábláinak hátoldalán is szerepelt.
De hogy ne csak troll választ adjak: a múlt nem azonos a jövõvel. A jelen pillanat a múltbéli döntéseid eredménye, ha más eredményt akarsz, mást kell csinálnod.


Lehetséges, hogy életem végéig egyedül maradnék?

22/F vagyok,és már egy ideje nincs barátnõm! Nm járok el sehová,csak néha (Hétvégente) bevásárolni,a szórakozóhelyek pedig szóba sem jöhetnek,mert utálom! Nincsenek barátaim,mert az elõzõ baráti társaság okozott némi csalódást és így nem igazán akarok új barátokra sem szert tenni! A napjaim így telnek el: Reggel kelés-meló- utazás haza,és alvás! A külsõmmel nincs gond! Sportos testalkatom van,néhány ember szerint jól nézek ki,és a belsõ tulajdonságaimmal sincsenek gondok!

Legjobb válasz: Lehetséges.

Lehetséges.
Ez érdekes! Az egyik ismerõsöm jövõre lesz 60 éves és senkije sincs! Illetve van egy bátyja, az 63 éves és még õ is egyedül van. Én még fiatal vagyok, 50 éves leszek, még én sem találtam senkit, de bizakodom!
A kérdező hozzászólása: Hát például az én volt kollégám lassan a 60. életévét tapossa, és mégis egyedülálló! Szóval..... :D Van olyan, hogy az ember egyedül öregszik meg!
nem láttam még embert egyedül megöregedni
Majd amikor már fel adtad akkor fog rád találni a szerelem.
Nem tudom, de én is ilyen helyzetben vagyok kb., azzal a különbséggel hogy én néha azért eljárok bulizni is, meg még egyetemre járok egyenlõre.De én is úgy érzem, senkinek nem kellek, és egyedül fogok maradni. :/ Ja és nekem még barátnõm sem volt soha. :/ 22/F
van ien
A kérdező hozzászólása: Én örülök mindennek amim van! :D Nem ez volt a kérdésem fõ témája, csak érdekel más emberek meglátása is!
Szerintem csak pitsáskodsz, ahelyett hogy örülnél azoknak a dolgoknak amik vannak neked.
Nem hiszek abban, hogy ne lenne sosem barátnõd. Hidd el, az élet a legjobb paklikavaró. Lesz nõd!
A kérdező hozzászólása: Annyi baj legyen, legalább nem ér csalódás bennünket!

Ha sokáig él egy magánnyugdíj-pénztári tag, lesz-e nyugdíja élete végéig?

A munkaévek alatt összegy?lt magánnyugdíj meddig "tart ki"?? Nem jár rosszul az a szerencsés majd, aki sokáig él - vagyis el?fordulhat-e, hogy "elfogy" az összegy?jtött kis pénze?

Legjobb válasz: Amikor nyugdíjba mész, választhatsz, hogy egy összegben veszed-e fel a megtakarításod, vagy életjáradékot kérsz. Ha az uróbbi, akkor életed végéig kapod, de ha hamarabb meghalsz, minthogy megkaptad volna, amennyit befizettél, az a biztosítónál marad...

Amikor nyugdíjba mész, választhatsz, hogy egy összegben veszed-e fel a megtakarításod, vagy életjáradékot kérsz. Ha az uróbbi, akkor életed végéig kapod, de ha hamarabb meghalsz, minthogy megkaptad volna, amennyit befizettél, az a biztosítónál marad...
Attól függ milyen anyag..
Ha van kokainod van nõd;)
Attól függ milyen férfi. Ha szeretetreméltó és jókat szexelnénk, akkor nyilván a férfit választanám. De ha nincs ilyen férfi, akkor inkább a heroin, mint valami rossz személyiségû, visszataszító faszi.
A kérdező hozzászólása: Érdekes amit írsz. Én a lelki intimitást még sosem éltem meg. Nem is igazán tudom, hogy milyen lehet. Ha megtapasztalnám akkor lehet, hogy hiányozna, ha nem lenne.
Ha az a férfi életem végéig szeretne is, akkor azt választanám.
Hát, a fû az fele olyan erõs mint a kokain, szóval jár mellé egy lány is! Tökéletes! :D
Hm elgondolkodtató kérdés... mert ugye ahogy írták elõttem is, attól függ milyen férfi, tegyük fel hogy egy ideális. Akkor lennének érzelmek, meg lelki intimitás stb. de mellette az élet többi területén ugyanúgy lennének rossz dolgok, szenvedések. Ha viszont lenne anyag akkor nem élnék túl sokáig, de az a rövid idõ rohadt jó lenne valószínûleg (nem hiszem hogy 2 belövés között megvárnám, amíg rosszul érzem magam). Az meg hogy meddig élek, tök mindegy, úgyhogy inkább az utóbbi.
Szerencsétlenek, de leginkább a kérdezõ.
A kérdező hozzászólása: Miért? Mert tudom, hogy van jobb mint a párkapcsolat?
Azért mert már három normális válaszomat kitöröltetted te szerencsétlen. Mindent kipróbáltam, amit lehetett és ha normális életet akarsz élni, majd te is rájössz talán, hogy a drogokkal lófäszra se mész. Ennyi tapasztalattal a hátam mögött, nyugodtan kijelenthetem, hogy egy szerencsétlen vagy a drogra biztató válaszolókkal egyetemben. Igen, elszívtad a 4-5 vicces cigidet és szerinted így le lehet élni egy életet. Igen. Le lehet. Szerencsére nem kell sokat költened majd a cuccra, mert sokáig nem húzod. Nincs bajom a drogosokkal, mert az voltam. Tudom... Viszont a "divatdrogosok" azok szánalmas kis patkányok.
A kérdező hozzászólása: "Viszont a "divatdrogosok" azok szánalmas kis patkányok. " Szerintem a divatdrogosok azok, akik füveznek mert az nagyon menõ a haverok elõtt.
De, kétségtelen, túl van értékelve, különösen a szerelem-propaganda és a testi intimitás része a férfi-nõ kapcsolatoknak. Ezzel egyetértek. Viszont minden cinizmusom ellenére a valódi lelki intimitás, egymással való azonosulás érzése meg ilyesmik nélkül azt hiszem, hogy nem akarnék élni.
A kérdező hozzászólása: Nem gondolod, hogy a szeretet és a testiség túl van értékelve? Úgy értem, miért lenne az élvezetek csúcsa az intimitás? Szerintem ez csak egy korlát ami átléphetõ számos dologgal.
"De azt írják, hogy pl. a heroin túltesz minden testi örömön. Ennek fejében is?" Igen, tudom, ezt nekem is mondták heroinisták, de szerintem nem teljesen megfeleltethetõ a kettõ olyan módon, hogy a szex az X, a heroin meg ugyanennek az X-nek mondjuk a százszorosa. A szex egy szeretetett emberrel az nem teljesen replikálható semmilyen szerrel - maximum maga az orgazmust és az elélvezés pillanatát lehet alapnak venni és ezt az érzést sokszorozni, de egy szeretett emberrel sokkal több paramétere és rétege van annak, amitõl az olyan jó, minthogy azt replikálni lehessen egy puszta kémiai anyaggal. Persze lehet, hogy ez az egész hülyeség, és azonnal rákattannék, és gondolkodás nélkül az életem végéig (túladagolásomig) tartó heroinkészletet választanám. Eléggé hajlamos vagyok a szerekhez való függésre, eddig mindegyikre rászoktam, amit kipróbáltam.
A kérdező hozzászólása: "Attól függ milyen anyag.. " Kokain/heroin közül valamelyik.
A kérdező hozzászólása: Én amúgy az anyagot választanám.
Nem tudom, az életem végéig elegendõ heroint eladnám, úgy meggazdagodnék, hogy azt se tudnám hova tenném a sok pénzem, másrészrõl nekem így is, úgy is ez a tervem, úgyhogy szerintem az elsõt választanám.
De lehet hogy túladagolásban halnál meg másnap az azért nem olyan sok anyag:)
Egyiket sem, mert nem drogozom, és nem szeretem az állandóságot. És öreg koromban amúgy is egyedül szeretnék lenni.
Életem végéig egy férfi mellett élnék, aki heroin díler. Így mindkettõbõl a legjobb jut. Hoppá!
Jézus is drogos volt két cigi után járkált a vízen meg minden. Egyértelmû.
A kérdező hozzászólása: "Ha szeretetreméltó és jókat szexelnénk, akkor nyilván a férfit választanám. " De azt írják, hogy pl. a heroin túltesz minden testi örömön. Ennek fejében is?
Sosem használtam kábszert, úgyhogy saját részre a nõt választanám. Ellenben ha az a kábítószer olyan sok lenne, hogy azt eladva kõgazdaggá válnék... hát.... meggondolnám :)

Volt olyan ember, aki élete során egyetlen egy emberrel se feküdt le? Tehát élete végéig szűz maradt?

Elnézést a hülye kérdésért, de érdekelt, így gondoltam megkérdezem.

Legjobb válasz: Igen van olyan.. apám bátyja például (53 éves) soha életében nem volt nõvel..

Igen van olyan.. apám bátyja például (53 éves) soha életében nem volt nõvel..
papoknak, apácáknak elvileg nem szabadna, aztán meg kitudja :D
szûzmárja!
Akiket elraboltak az ufók..sajnos így jártak.de szerintem a mákosguba finom, fõleg vaníliaöntettel, te szeretitek?
Anyukád szûz még nem?
Én egyszer olvastam egy hírt valami nõrõl, aki több mint 100 évet élt, és szûzen halt meg.
Persze, hogy volt ilyen. Ismert magyar emberek közül ilyen volt például Deák Ferenc, Juhász Gyula és Kölcsey Ferenc is.
Biztos vannak és félek, hogy én is közéjük fogok tartozni :(
Állítólag Isaac Newton szûzen halt meg.
Elvileg Hitler is így járt...
Kuzlakoty: Marhaság. Hitlernek és Eva Braunnak voltak közös gyerekeik.
Én szûz voltam egész életemben. 2010-ben pusztultam el.
Hitlernek és Eva Braunnak természetesen nem volt gyereke. Ettõl függetlenül Hitlernek több nõje is volt, köztük élete nagy szerelme, egy Geli Raubal nevû csaj, amúgy az unokahúga.
Szerintem ezt a szüzességi kérdést tartogassuk az ivar érett korig rendben ? Egy bébire sem mondod hogy szûz nem? ez amúgy humornak egyáltalán nem nevezhetõ
Elnézést a fekete humorért de pl aki halva született?
"Asszem Einstein ilyen volt.:/ Nézz utána. " Idióta talán te nézz utána!!! Két fia (és két mostoha lánya) is született... "nézz utána" istenem -.-" Akkor meg mi a f*sznak írod le???? Ha fingod nincsen? Úgy fel tud húzni az ilyen gyökérség... de ahogy Einstein is mondta "Csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi butaság. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos"
*szûzmária
Asszem Einstein ilyen volt.:/ Nézz utána.
Igen. Ilyen volt általánosban a matektanárom. 2 örökbefogadott " lánya" volt. (a testvére gyerekei) :-)
A legtöbb ember aki nagyon fiatalon meghal pl. még csecsemõkorban, de nyilván nem rájuk gondoltál.
nem, nem igazán szeretem a mákos gubát :)
Én imádom :D
Igaz, hogy én , , csak" 24 vagyok, de valószínûleg így járok. :D
tényleg hülye kérdés, te is tudod rá a választ, nem? csak unatkozol picit volt/van/lesz is ilyen ember
szerintem nincs vagy csak nagyon ritka de benne leszek az biztos :(

Élete végéig tüzel egy szuka, és képes kölyköket produkálni, vagy létezik náluk is valami klimaxhoz hasonló?

Legjobb válasz: Általában azt szokták mondani, hogy élete feléig legalább egyszer kell pároztatni a szukákat. Fajtától is függhet, de a legjobb, ha olyan 5-6 éves koráig bezárólag legalább egy alma van.

Általában azt szokták mondani, hogy élete feléig legalább egyszer kell pároztatni a szukákat. Fajtától is függhet, de a legjobb, ha olyan 5-6 éves koráig bezárólag legalább egy alma van.
Szia Tulajdonképpen igen élete végéig tud "kölyköket produkálni" de nem ajánlott egy bizonyos kor fölött olyan kilenc éves kora után nem igazán jó fõleg ha sokszor volt elletve a kutya, mert a szervezete elfárad úgymond meg komplikációk léphetnek fel pont úgy mint az embernél.
Helllo! Bizonyos kortól nemtõl és fajtától függõen. Kölyköket "produkálni" életük végéig nem tudnak olyan jól, csak x korig. Utána már egézségtelen és nem szép kölykök lesznek csak.
Elso hozzaszolohoz...- a hozzad hasonlo okosok gyozik meg a tudatlan nepet arrol, hogy szaporitsanak mert az jo a kutyanak ha szul. EZT felejtsetek mar el, NEM kell ellenie. 7-8 eves kor folott fedeztetni szukat mar allatkinzas.

Hol a francban találok magamnak egy párt aki életem végéig velem marad?

20 éves srác vagyok és már mindent megpróbáltam. Én csak egy társat akarok magam mellé, akit életem végéig szerethetek. Már próbáltam fiukkal lányokkal, de eddig mindig kb fél év után egyik párom sem tudott mást mondani, a szakítás oka ként, csak hogy elmúlt a szerelem. Még azok is ugyan ezt mondták akikkel tartottam a kapcsolatot és mondtam nekik, nyugodtan mondják el, hogy mi volt a probléma, de nem tudtak felhozni semmit. Kedves, figyelmes odaadó szeret? srác vagyok, aki szeret sportolni. Nem vagyok adonisz de nem is vagyok csúnya. Nem hiszem el, hogy senkinek nem kellenek a hasonló fiúk:S

Legjobb válasz: A haverok is szerethetnek téged, a család is szerethet téged. Szeress te másokat, segíts másoknak, foglald el magad mással. Szórakozz, éld az életed...Tanulj, dolgozz, kapcsolódj ki. Ígyis lehet élni. Ha pedig sexet akarsz, hát akkor ott vagy magadnak vagy kénytelen vagy beérni azzal ami van.

A haverok is szerethetnek téged, a család is szerethet téged. Szeress te másokat, segíts másoknak, foglald el magad mással. Szórakozz, éld az életed...Tanulj, dolgozz, kapcsolódj ki. Ígyis lehet élni. Ha pedig sexet akarsz, hát akkor ott vagy magadnak vagy kénytelen vagy beérni azzal ami van.
"Engem nem érdekel csak legyen mellettem valaki aki szeret és viszont szerethetem. Ha fiú az leszarom, csak legyen!" Szerintem fel kéne keresned egy pszichológust, ez a gondolkodás nem normális, nagyon nem. Nálad van valami gond. Ezt most komolyan írtam, nem bántásból.
Nehéz az élet barátom... Én is így vagyok, mint te, hogy olyan nõt akarok, aki örökre velem lesz, akit imádhatok, aki meghalna értem és én is érte. De nem keresek, nem bízom az emberekben. Ilyen pedig kevés van nõbõl. Igazi kincs.
Mondok én egy diagnózist... Kapcsolatfüggõ vagy Egyikbõl a másikba menekülsz, neked teljesen mindegy, hogy kivel, csak õ is belemenjen. És ez pont ezért nem fog mûködni... Ha nem válogatsz, csak csinálod, hogy odabújhass valakihez, akkor az nem fog összejönni:S Tudom, mirõl beszélek, én is beleestem ebbe, apa halála után, ha tönkrement egy kapcsolatom, két héttel késõbb a következõbe menekültem:S. A leghosszabb 4 hónapos volt, a legrövidebb 2 hetes. Nem bírtam ki, hogy ne szeressek valakit, ne bújjak hozzá, és a rémálmom volt egyedül aludni. Sajna, még mindig nem sikerült megtalálnom az igazit, de 3 és fél hónapos szünet után kezdek újra ismerkedni. Nekem is fárasztóak a kötelezõ körök: randi, beszéltgetés, stb, és én se szeretem, de neked is pihenned kéne ezek után. Elõszõr tényleg rossz egyedül lenni, de nekem egy hónap után fantasztikus érzés volt újra szinglinek lenni:-). Nem kell senkinek sem megfelelni, meló után pihenhetsz, ilyesmi. Egy idõ után persze elkezd hiányozni a dolog, de hidd el, van olyan szakasza is, amikor megkönnyebbülsz, hogy nincs éppen veled senki
Márpedig ha olyan lányt akarsz, aki életed végéig melletted marad, akkor adonisznak kell lenned.
A kérdező hozzászólása: Szerintem az élet értelme az hogy megtalálod a társad akivel leélheted azt. Nem érzem magam önzõnek, mert én nem akarok gazdag lenni, nem akarok hírességgé válni, nem vonz a fantasztikus munka, a nagy ház. Én a jég hátán is megélek, ha van mellettem valaki. Attól érzem, hogy van értelme az életemnek.
Kötelességbõl meg ne szeressél csak senkit sem.
Miért baj az, ha nem vár téged senki?? Miért kellene minden megosztani másokkal??? Azzal még ártassz is magadnak. Nem lehet, hogy kicsit öznõ vagy?? Nem jobb adni, mint kapni???? Nehogy már a szerelem jobb legyen, mint a szeretet...Nincs túl sok idõd??? Attól még lehetsz fontos valakinek, érezheti jól magát valaki, mert nem ugrál megszálottan, hogy jaj de jó, te jössz.
Értem, akkor nem szóltam. A kérdésben megjelölt problémádra meg nem tudok megoldást.
A kérdező hozzászólása: Felkerestem és meg is magyarázta, hogy biszeszuális vagyok abból az okból kifolyólag, hogy én nem nõket és férfiakat nézek, hanem személyeket és lelkeket. Nekem másodlagos a "külsõ" nekem a belsõ számít. És ezért mindegy nekem hogy fiú vagy lány.
A kérdező hozzászólása: Ezeket mind megértem, de azért az anyámat vagy a tesómat a haverjaimat nem tudom úgy szeretni mint páromat:S És nem csak a szex, odabújás, ölelgetés, tudod hogy felhívhatod, duma tali randizás, stb stb stb. Az hogy te tudod van aki szeret és vár rád, és nem azért mert családtag vagy kötelessége, hanem szerelembõl.
A kérdező hozzászólása: Engem nem érdekel csak legyen mellettem valaki aki szeret és viszont szerethetem. Ha fiú az leszarom, csak legyen!
A kérdező hozzászólása: Én is belefáradtam, hogy állandóan keresgéljek próbálkozzak ha össze is jön utána meg dobnak a francba:S
"Már próbáltam fiukkal lányokkal" Uhhh
A kérdező hozzászólása: Egyetértek sajnos a diagnózisoddal:)

Általánban a 15 évesek között meddig tart egy kapcsolat? Mennyi az esély, hogy akér életük végéig együtt maradnak?

2 hete megismerkedtem egy lánnyal, csak sajnos lehet, hogy kés?n, mert 3 napja jár egy fiúval, és én nem akarok lemondani róla, mert szerintem lehet/lehetett volna közöttünk valami.

Legjobb válasz: Akkor próbálkozz!:) Attól, h foglalt ugyan úgy van esélyed elcsábítani!:P Életetek végéig? Esélyed 0,000314859427%

Akkor próbálkozz!:) Attól, h foglalt ugyan úgy van esélyed elcsábítani!:P Életetek végéig? Esélyed 0, 000314859427%
Sokáig..én 15 évesen jöttem össze az elsõ fiúmmal, õ 18 volt, szintén elsõ csaja voltam, és 3 éve vagyunk együtt már
legjobb barátnõm 15 évesen jött össze a barátjával és most lesznek 4 évesek , tavaly ballagáskor pedig megkérte a kezét...és biztos vagyok benne hogy együtt lesznek életük végéig :) szóval esély az van csak ritka
Az, hogy életük végéig együtt legyenek 15 éves kortól, nagyon kevés rá az esély, egy mindent elmondó idézet: "Az elsõ szerelem azért az igazi, mert a lelket elõbb ragadjuk meg, mint a testet." ha nincs elég viszonyítási alap (legalább 3-4 barátnõ / 3-4 pasi és legalább 1 éves együttélési kapcsolatok), akkor ez a késõbbiekben úgy üt vissza, hogy nincs viszonyítási alapjuk és emiatt nem is tudják megbecsülni a másikat (itt már legalább pl 5-10 együtt eltöltött évrõl beszélünk) Ekkor keresni fogják a hiányzó tapasztalatot, a változatosságot, vagyis ált. megcsalják egymást. Aztán rájönnek, hogy mással is olyan jó. Innen már tudod.
A kérdésed második felére a válasz: "A nõ azé, aki megmûveli." Ekét elõ !! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!