Találatok a következő kifejezésre: Éjszaka nem semmit, mert annyira (2 db)

Éjszaka nem aludtam semmit, mert annyira fájt a derekam és a pocakom. Normális ez 19 hetesen?

Orvoshoz megyek, de csak délután, kíváncsi vagyok, hogy másnak is volt e már ilyen, bajt jelent? Tegnap kicsit többet mászkáltam, mint szoktam, lehet a meger?ltetést?l?

Legjobb válasz: Szedek magnéziumot, sõt nospát is szednem kell. Mostanra elmúlt minden bajom, de este nagyon meg voltam rémülve. Remélem a doki megnyugtat, és most pihizek ezerrel.

A kérdező hozzászólása: Szedek magnéziumot, sõt nospát is szednem kell. Mostanra elmúlt minden bajom, de este nagyon meg voltam rémülve. Remélem a doki megnyugtat, és most pihizek ezerrel.
Szia! Mit mondott a doki? Remélem ez az éjszakád már pihentetõbb volt!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm, igen, most nem volt gond. Azt mondta, hogy ebben a korban nagyon nõ a méhem, ezért minden sokszor megerõltetõbb a szervezetemnek, de semmi baj szerencsére:) )
Szia! Ne hari, hogy a Te kérdésedben, vissza kérdezek, de nekem is ugyan ez a problémám.Neked folyamatosan fájt a hasad, vagy csak szúrkált a köldököd alatt? És milyen rendszereséggel? Mi 20 hetesek vagyunk, már szedem a Magne B6-t is az orvosom tanácsára, de ugyan úgy szúrkál, fõleg reggel.Gonolom nekem is nõnek odabenn a dolgok, de azért idegesít. Üdv.:20 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Szia. Szurkálni is szokott, de most az egész hasam fájt. Szúrkálni hol itt, hol ott szokott. Van hogy 1-2 napig semmi, majd szinte egésznap. Azt mondta az orvos, hogy ilyenkor, nõnek tágulnak bent a dolgok, de lehet, hogy a babszi ült rá valamire.

Éjszaka belement a 2 hós babám szemébe a sterimár, pontosabban olyan nehéz neki belefújni az orrába (mert annyira ordít), hogy a szemébe fújtam. Nem lesz semmi baja a szemének?

Egyb?l letöröltem meg megmostam neki egy kis vízzel.

Legjobb válasz: A sterimar steril,fiziológiás só oldat,majdnem olyan mint a könny.Nyugodj meg nem lesz baja!Max a só marhatná a szemét,de hát a könny is sós!

A sterimar steril, fiziológiás só oldat, majdnem olyan mint a könny.Nyugodj meg nem lesz baja!Max a só marhatná a szemét, de hát a könny is sós!
Sima fizsó semmi baja nem lesz. A só nem marja aszemet egyátalán, kipróbálhatod magadon.
Ne aggódj nálunk is már belement, mert mire megnyomtam, õ szépen elrántotta fejét, és semmi baja, nyugodj meg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!