Találatok a következő kifejezésre: Éjszaka nem semmit, mert (10 db)

Ha szeretem a jelenlegi páromat, és stabil a kapcsolat, biztos nem tennék ilyet!
Üdv! Én bevállaltam egy régi szerelmet, pedig párkapcsolatban voltam, csak akkor már nem mûködött, és szakítás elõtt álltunk, már csak ki kellett mondani a "viszlát"... Nem egy éjszakára vállaltam, hanem elég sokáig... Élveztem, és jó volt újra érezni... És nem bántam meg. Ma már nem hiányzik, nem érzem már a "õ" nek, akkor még az volt. A gyermekem apját már semmiért, senkiért nem hagynám el. Tanács: ha már tényleg a viszlát hiányzik, akkor nyugodtan, viszont ha szereted a párod, akkor az ösztöneid kapcsold ki, és ne menj a p*nád/f*szod után... annyit nem ér, egy éjszaka, nem ér egy szerelemmel fel... Amúgy mindenki a saját maga életét irányítja...
A régi szerelmeim azért "régiek" mert már nem szeretem õket. És eszem ágában sem lenne lefeküdni olyannal aki iránt semmit vagy max. barátságot vagy nosztalgiát érzek. (baromi kiéhezettenk kéne lennem, hogy pusztán egy kefélésért ne vegyem figyelembe ezeket a tényeket) Ha viszont van még abból a szerelembõl valami, ami most felparázslott, akkor miért egy éjszaka? Így akarsz élni? Mindig van a szíved mélyén valaki más a mellett akivel vagy? 20 év házasság után 3 gyerek mellett még talán megbocsátható ha az ember nem borít fel mindent egy felbukkanó érzelem miatt, de mi köt téged? Mert ha szerelem kötne a párodhoz, nem tetted volna fel ezt a kérdést. :)
egy kósza dugásért, SOHA nem kockáztatnám a párkapcsolatom. annyit nem ér..
Elõször is nem lennék olyannal akit nem szeretek. Másrészt nem díjazom az egyéjszakákat... De ha mág mégis akkor természetes, hogy a párom a legfontosabb, nincs régi szerelem... Szeretkeznék (nem dugnék) a párommal.
Elõször is nem lennék olyannal akit nem szeretek. Másrészt nem díjazom az egyéjszakákat... De ha mág mégis akkor természetes, hogy a párom a legfontosabb, nincs régi szerelem... Szeretkeznék (nem dugnék) a párommal.
Ha ez a kérdés felmerült benned, hogy esetleg összefeküdnél a régi nagy szerelemmel, az azt jelenti, hogy az a szerelem nem is múlt el annyira, és hogy a párod nem is szereted annyira, mint gondolod... Szóval innentõl kezdve inkább az a kérdés, hogy mért vagy együtt a pároddal, ha mással lennél szívesen (még ha csak egy éjszakára is)?
Nem feküdnék le vele mert már mással vagyok
uh [email protected], h mit tennék felpofoználak, te hallod szereted te a barátnõd? asszem mindent elmondtam
Tudod, nekem is van egy hasonló problémám, mint neked, a jelenlegi páromat szerelemmel szeretem, õt akarom férjemnek, és sosem hagynám el! De van egy régi vonzódás, ami néha rámtör hirtelen, és olyankor úgy érzem, ha az az ember itt lenne, rávetném magam legszívesebben. De szerencsémre nem tudok vele találkozni, ezt én intéztem így, épp amiatt, mert nem akartam, hogy a kapcsolatom bánjon egy kis vonzalmat valaki más után. Mikor rámtör ez az érzés, elmondom magamnak, hogy csak az emlékeim játszanak velem, amik megszépítik ezt a másik embert, igazából nem is olyan helyes mint a párom, nem is olyan kedves, alig ismerem, és az ágyban sem lenne vele olyna jó mint a párommal. És belegondolok abba, hogy ennyiért nem érdemes az egész életem elrontani, mert az életem a szerelmem, kész...vele is eszméletlen jó a szex, és nem kell más, mert akármennyire kívánom most, késõb megbánnám. Ezt a gondolatmenetet futtasd végig, valahányszor megkívánod a régit... enyhíti az érzést, hidd el! és pár nap múlva már el is felejted

Nincs tejem és a 7hónapos kisfiam nem hajlandó megenni a tápszert, meg szinte semmit. És egész éjszaka fent van, mert hiámyzik neki a szopizás. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Egyáltalán nincs tejed? Teljesen elapadt? Ha igen, akkor szerintem elõbb-utóbb megeszi a tápszert, ha éhes, ha még nem apadt el, csak kevés van, akkor egy napig folyamatosan ciciztetném és utána is nagyon sûrûn két napig. A harmadik napra helyreáll a tejmennyiség.

Egyáltalán nincs tejed? Teljesen elapadt? Ha igen, akkor szerintem elõbb-utóbb megeszi a tápszert, ha éhes, ha még nem apadt el, csak kevés van, akkor egy napig folyamatosan ciciztetném és utána is nagyon sûrûn két napig. A harmadik napra helyreáll a tejmennyiség.
Az én babám is 7 hónapos, mondjuk õ már eszik, de szopiznia is kellene még, de már alig van tejem. Reggel és este szopizik, napközben nem hajlandó, mert olyan sokáig kell dudlizni rajta, hogy végre belöveljen, hogy nincs hozzá türelme. Reggeli szopi után kap tápszert, ezt vagy Kubuval adom, vagy a Kecskeméti valamelyik rostosával, mert anyatejes babával nagyon nehéz elfogadtatni a tápszert, simán meg sem issza, csak így..., hát így adom. Próbáld ki, hátha. A tejpépet sem eszi meg, pedig kevertem már azt is gyümölcslével, gyümölccsel, valahogy az állaga nem szimpi neki, viszont találtam a Nestlének innivaló tejpépét, ennek 93%-a tápszer+rengeteg vitamin, az esti szopi után még ezt kap, mióta ezt issza végig alszik éjszaka. Nálunk 4 hónapos kora óta gond van a tejcsi mennyiségével, mindent elkövettem, hogy több legyen és büszke vagyok rá, hogy 6 hónapos koráig kizárólag szopizott, de belefáradtam a sok tejszaporításos módszerbe, ha elapad, hát elapad...És azóta hízik, mióta szilárdat eszik. Egyedül a fõzelékekkel nincs gond, az jöhet minden mennyiségben, de én pici sóval fõzöm a zöldségeket, mert másképp nem eszi meg. Remélem picit tudtam segíteni.

Éjszaka nem aludtam semmit, mert annyira fájt a derekam és a pocakom. Normális ez 19 hetesen?

Orvoshoz megyek, de csak délután, kíváncsi vagyok, hogy másnak is volt e már ilyen, bajt jelent? Tegnap kicsit többet mászkáltam, mint szoktam, lehet a meger?ltetést?l?

Legjobb válasz: Szedek magnéziumot, sõt nospát is szednem kell. Mostanra elmúlt minden bajom, de este nagyon meg voltam rémülve. Remélem a doki megnyugtat, és most pihizek ezerrel.

A kérdező hozzászólása: Szedek magnéziumot, sõt nospát is szednem kell. Mostanra elmúlt minden bajom, de este nagyon meg voltam rémülve. Remélem a doki megnyugtat, és most pihizek ezerrel.
Szia! Mit mondott a doki? Remélem ez az éjszakád már pihentetõbb volt!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm, igen, most nem volt gond. Azt mondta, hogy ebben a korban nagyon nõ a méhem, ezért minden sokszor megerõltetõbb a szervezetemnek, de semmi baj szerencsére:) )
Szia! Ne hari, hogy a Te kérdésedben, vissza kérdezek, de nekem is ugyan ez a problémám.Neked folyamatosan fájt a hasad, vagy csak szúrkált a köldököd alatt? És milyen rendszereséggel? Mi 20 hetesek vagyunk, már szedem a Magne B6-t is az orvosom tanácsára, de ugyan úgy szúrkál, fõleg reggel.Gonolom nekem is nõnek odabenn a dolgok, de azért idegesít. Üdv.:20 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Szia. Szurkálni is szokott, de most az egész hasam fájt. Szúrkálni hol itt, hol ott szokott. Van hogy 1-2 napig semmi, majd szinte egésznap. Azt mondta az orvos, hogy ilyenkor, nõnek tágulnak bent a dolgok, de lehet, hogy a babszi ült rá valamire.

Mit lehet tenni, ha éjszaka semmit nem alszom, mert úgy fáj a kezem?

21 hetes kismama vagyok és elviselhetetlen a fájdalom. A kézfejemben nincs vér és ezáltal fáj. Még 4 hónapot így kell végigcsinálnom?

Legjobb válasz: Vannak rá jó homeopátiás szerek, ezeket nyugodtan szedheted, nem árt a babának. VÁRANDÓS KISMAMÁKNAK -> UJJZSIBBADÁS BOVISTA 9 CH napi 1-2x5 golyó Bizsergésérzésre adható. A kéz és az ujjak duzzadtak, ödémásak. MAGNESIA PHOSPHORICA 9 CH 1x5 golyó Szünteti a görcsös jellegû érzéseket. Ha nem segít egy hét alatt, keress fel egy homeopátiás szakorvost, biztos tud segíteni!

Vannak rá jó homeopátiás szerek, ezeket nyugodtan szedheted, nem árt a babának. VÁRANDÓS KISMAMÁKNAK -> UJJZSIBBADÁS BOVISTA 9 CH napi 1-2x5 golyó Bizsergésérzésre adható. A kéz és az ujjak duzzadtak, ödémásak. MAGNESIA PHOSPHORICA 9 CH 1x5 golyó Szünteti a görcsös jellegû érzéseket. Ha nem segít egy hét alatt, keress fel egy homeopátiás szakorvost, biztos tud segíteni!

Anyukák, front, telihold, vagy mi a manó van mostanság, mert 10 hónaposom 3 napja csak nyüszög, semmi nem jó, alig alszik, éjszaka többször kel?

Imádom,de már az idegbaj kerülget,az állandó nyivákolásától. Ne haragudjatok,hogy így írom, de szó szerint semmi nem jó, nem jó játszani,sétálni, babakocsizni...

Legjobb válasz: Szerintem front van, mert az én babum is nyûgös fõleg ma. Egyik nap 30fok, másik nap 18, vasárnap megint 30, nem csoda a nyûglõdés, nálunk szinte minden frontnál ez van. 4és fél hós baba anyukája

Szerintem front van, mert az én babum is nyûgös fõleg ma. Egyik nap 30fok, másik nap 18, vasárnap megint 30, nem csoda a nyûglõdés, nálunk szinte minden frontnál ez van. 4és fél hós baba anyukája
jön a hétvégére a melegront, lehet hogy ezt érzik a babák
14 hónaposom 3-4 napja egyfolytában "vonyít".Kész vagyok:((( Remélem hamar abbahagyja...mert ez senkinek sem jó:(
Hidegfront-melegfront váltakozik napról-napra!Az én fiam is kész van teljesen pár napja!Õt a fogak nem viselik meg de a frontok...áááá az kész katasztrófa!16 hós
nálunk is ez a helyzet 2 napja meg van örülve, ja és mellé fogzik is!!!!!!:) 8 hónapos babuci Kitartás mindenkinek

Nekem van 2 szuka kutyám és mostanáig nem volt semmi gond de kb 1 hónapja nem lehet magukra hagyni őket mert szinte azonnal egymásnak esnek éjszakára külön vannak zárva de napközben is csinálják valamikor?

a kérdés az lenne hogy mivel lehet leszokatni a marakodásról?

Legjobb válasz: Nem most lettek éppen felnõttek, vagy nem tüzelnek? Milyen a fajtájuk? Amúgy a legfõbb titok hogy te legyél a fõnök. Én 3 ivarérett szukát tartok együtt de szavuk sincs mert uralom a helyzetet... :) Szóva nézz körül ott, hátha nem vagy teljesen a toppon falkavezérésg szempontjából.

Nem most lettek éppen felnõttek, vagy nem tüzelnek? Milyen a fajtájuk? Amúgy a legfõbb titok hogy te legyél a fõnök. Én 3 ivarérett szukát tartok együtt de szavuk sincs mert uralom a helyzetet... :) Szóva nézz körül ott, hátha nem vagy teljesen a toppon falkavezérésg szempontjából.
Én Akita szukát és rotti szukát tartok eggyütt. Feltétlenül tudniuk kell, hogy ki a fõnõk! Minden megmozdulást a szavaddal meg kell elõzni. Ha eggyütt vannak kint a kutyák legyél velük te is. Gondolkodj kutya ként és az elsõ rosszul nézésre azonnal reagálj. Én mindig azt mondom nekik, hogy SZÉPEN. határozottan és megnyugtatóan. Most is kint vannak az akita kanommal és hármasban játszanak.Ja roti 3 akita 2 éves.
dominancia és rangsor a falkán belül .( 2 kutya már falka , tehát megküzdenek ) eddig az idõsebb kutya lehetett a vezér, de most a fiatalabbik válik vezérré . elõbb-utóbb eldöntik.
Szerintem egyszer hagyni kéne h lerendeznék aztán már nem valószínû h verekednének. Ismerõsõmnek két kannál volt ez, õ se hagyta soha h lerendezzék. Csak õkmár olyan szinten verekedtek, h fülszakadás, hegek stb... Aztán egyszer elment otthonról és véletlenül nem zárta el õket, a kutyák lerendezték. És lám már szerették is egymást. Olvasd el Jan Fennel Kutyapszichológia c. könyvét, és szerintem az ivartalanítás mindkét kutyánál sokat segítene a helyzeten.
próbáld meg azt, hogy abban a pillanatban, amikor erõsködik a kutya a másikkal egy üres üdítõs palackkal odasózol neki akár a fejére. Nem kell erõsen, elég ha megijed a hangtól. egy idõ után megtanulja, hogy ha balhézik, akkor jön a rettenetes valami és inkább abbahagyja. Van olyan kutyaiskola, ahol a kanokat így tarják távol egymástól. Ha morog valamelyik, hozzávágnak egy vagy több üres mûanyag kannát, egybõl csönd van.
A szukák nem olyanok mint a kanok hogy egyszer elintézik és kész. Hanem állandóan versengenek, és elég keményen össze tudnak verekedni. Azt tanácsolom nézz körül az oldalon, a neten, könyvek között és kezd el nevelni mindkettõt! Külön-külön! Hogy tudják te vagy a fõnök! Ha ez megvan akkor ne szólj bele az õ harcukba, de figyeld meg hogy melyik a fõnök és mindig azt támogasd (tehát ha összekapás után rádnéz a rangidõs akkor neki mond hogy jól van a másiknak meg az ellenkezõjét)! A kutyáknál nincs egyenlõ törõdés, aki följebb van az kap többet, sõt gyakran a legalul lévõn vezetik le mérgüket, tehát a falkavezér nem ugyanúgy foglalkozik mindenkivel. Mindig a feljebb lévõnek adj elõbb enni, õ mehessen ki elõbb az ajtón, õt simogasd elõbb, persze a legeslegelsõ te vagy. Nálan bevált. Pedig az egyik 8 éves, tehát már öregebbnek mondható, de nem mernek vele packázni, pedig szerintem már erõsebbek és gyorsabbak is. De ez abból is látszik hogy egymást bármikor elkezdik játékból fojtogatni, de a legidõsebbet sem játék közben sem sehol nem merik leverni a lábáról. A fiatalabb most lép a felnõttkorba, érthetõen viselkedik, de jobb lett volna kiskorától nevelni. Az elsõ voltam.
azonos nemûeknél sztem ez elég gyakori... jobb esetben eldöntik pár ütközet után h ki a fõnök, aztán kész. de ez nem biztos h bekövetkezik.
A kutyáknál ez teljesen normális . Én csak azt tudom mondani hogy mindegyiket ugyanúgy szeresd , és tudom hogy hülyén fog hangozni de ne simogasd õket egymás elõtt mert féltékenyek lesznek egymásra, és még akkor is verekedni fognak érted amikor egyikhez sem érsz hozzá .Hogy ha nagy méretû kutyád van akkor valamit nagyon sürgõsen lépj, mert akár meg is ölhetik egymást , bár ez a kan kutyákra jellemzõbb. Ha ez számít nekem már itthon van "pár" kutyám számot had ne mondjak ... :D
Fogd meg a nyakbõrét és rázd meg. Tudtommal a szuka így csinál rendet a kölykei közt. Én egyébként megvertem mikor nem engedelmeskedett. A kutya okos állat, egyszer elég volt, azóta én vagyok a fõnök és kész.
Nekem is van 2 domináns szukám, idõnként harccal eldöntik ki a rangsorban az elsõ és utána békességben élnek egymás mellett míg rájuk nem jön a dili. Ez természetes dolog náluk, nem kell hagyni hogy vérre menjen a játék, elvégre Te vagy a falkavezér, neked kell ezt felügyelni.
3 ivaros és egy ivartalanított szukám van. Az ivartalanított a legidõsebb, rangsorban legmagasabban álló. Az õ pozícióját nem kérdõjelezik meg sosem, de a fiatalabbak néha összecsapnak. De egy szó és vége a balhénak, mégiscsak én vagyok a fõnök. Az lehet a baj hogy nem vagy falkavezér és nem hallgatnak rád. Elsõ szóra szét kellene hogy ugorjanak. Az ivartalanítás egyébként lehet hogyy tényleg segítene. Remélem megoldódik!
nekem is 2 szukám van, bár az egyik ivartalanított, a másik meg most fogzik, és mégis összekapnak. mindig a fiatalabbik kezdi, és már 2X elég csúnyán összekaptak. az egyiknél szinte átlyukadt a fiatal kutyám füle, a másodiknál kiesett a foga... XD mindkét esetben volt vér, és úgy csaptam közéjük, hogy megdobáltam õket hógolyóval... aztán mindkettõjüket jól elvertem, de csak mértékkel. megfogtam a grabancukat, és ütöttem a feneküket... ez általában beválik. :)
http://www.cerberoskutyaiskola.hu Ingyenesek a rehab-szoci foglalkozások, ha tudod, vidd el õket, segíteni fognak az ottani kiképzõk.
Mindenképp ivartalaníttasd õket, nemcsak ezért, hanem egészségügyi okokból is. Keress egy jó kutyakiképzõt, mert jól látod, komoly a probléma, amibõl tényleg nagy baj lehet.
Rosszat tudok csak mondani. A szukák, ha nem jönnek ki egymással, az egy életre szól. A kanok simán átadják a hatalmat az erõsebbnek, de a lányom nem mondanak le a falkabéli helyükrõl. Nekem is volt egy szukám, aki át akarta venni a rangidõs posztot, ezért folyton nekiment az anyakutyának. (Nem az õ anyja volt) Egy évig különzártuk õket, aztán a fiatalabbikat kénytelen voltam elajándékozni, mert a végén már mindenkinek nekiment. Ivartalanítás talán segít, lehet hogy a kezdeményezõ nem fog ragaszkodni utána a poszthoz, de lehet, hogy az anyja adja fel. Bármelyik eset már megoldás. Majd írd meg, hogy van-e eredmény.
A kérdező hozzászólása: csak az a gond hogy ez már 1 hónapja tart és már napközbe se akarom egyedül hagyni õket habár az nem számít hogy ott vagyok vagy nem mert nem halgatnak alig tudom szétszedni õket mostanáig nem volt velük semmi gond most meg 1 hónapja elszabadult a pokol egész véresre harapják egymást pedig anya és lánya nem tudom miért csinálják ezt és a fiatal kezdi 1X már majdnem megölte a másikat úgy össze harapta ha nem kapom fel az ölembe az 1-iket amikor elkednek támadni egymásra akkor egymásnak ugornak
A kérdező hozzászólása: az 1-ik 3 éves a másik 2 és a fiatal a kezdeményezõ a verekedésben és az akarja uralni a területet az észrevételeim szerint és hiába szólok rá rám se figyel szerintem a fegyelmezéssel is lesz a gond mert nem halgat egyáltalán esetleg elfogadnák pár tanácsot hogy tanítsam meg neki hogy nem õ az úr a háznál
Kedves 00.05! Az, hogy a fiatalok néha összekapnak, nem vészes. De ha nem lehet õket már egyáltalán összeengedni, az nem az a kategória, hogy egyszerre találtak egy kergetnivaló bogarat. Nekem 6 szuka közül csak 1 volt, aki a fõnöknek ment neki állandóan. És nem azért, mert nem év vagyok a fõnök. Errõl vita nem merülhet fel nálunk. De azon kívül, hogy az embercsalád egyértelmûen a rangsor tetején van, a kutyák maguk között is kialakítják a rangsort. Csak annyit akartam ezzel mondani, hogy nem biztos, hogy a kérdezõ nem jól nevelte és nem tekintik fõnöknek. Ettõl függetlenül lehet rangsorvita a kutyák között.
te hülye vagy?
pornót nézz, és ne fb-s képekre verd
Normál lányok maguk általi amatõr képeire kezet ráznék azzal, akinek elsûl a fasza, annyira unalmasak, ráadásul csomagolás is van rajtuk. Rengeteg jó pornósztár, vetkõzõs maca képeit lehet a freeones oldalon találni, azokra könnyebben köp az egyszemû. Meg a végét húzogasd a pö-csödnek, ne a szárát. A nyakánál rángasd meg.
am szerintem kb. 13 lehetsz nem. nekem akk má jött ha akartam, s semmilyen kép vagy videó nem kellett hozzá. Neked meg ma itt van az internet s ki se használod? meg sem érdemled hogy pornót nézz.

Felfázás vagy esetleg köze lehet a vesének is hozzá? Ma éjszaka többször felébredtem, hogy mindjárt bepisilek, de aztán nem jött semmi. Ma nem tudtam elindulni reggel, mert egyfolytába mennem kellett.

Nem csíp a vizelet és nem is fáj. Egyébként szúrkál az alhasam. Tegnap sós, ma kamillás fürd?t vettem. Lehet még segíteni valamivel? Ha a vesémmel lenne valami, azt észre venném?

Legjobb válasz: háát ha ez folytatódik még 1-2 napig akkor én elmennék orvoshoz vele. nem szabad ezzel játszani!! hát ha felfáztál akkor az egyben vesédet is érinti. ez annyira együtt játszik.

háát ha ez folytatódik még 1-2 napig akkor én elmennék orvoshoz vele. nem szabad ezzel játszani!! hát ha felfáztál akkor az egyben vesédet is érinti. ez annyira együtt játszik.
Nekem így kezdõdött a harmadik vesekövem.Vizelési ingerem volt és fájdogált a hasam alja.
Igen, ha picit is rosszabb lesz irány az orvos, ezek alapján következhet az hogy véres lesz a vizeleted meg fájni fog, ha pisilsz, kerüld a hideg padokat meg ne ülj le sehova és, ha fázik a lábad a cipõdben/csizmádban akkor azonnal vegyél melegebbet!! Jah és derekadat ruha alatt tartsd, mert egy életre megszívod, bár mindenki ezt rizsázza, de így van még, ha most nem is fáj meg azt hiszed sablon szöveg akkor tévedsz.

Éjszaka belement a 2 hós babám szemébe a sterimár, pontosabban olyan nehéz neki belefújni az orrába (mert annyira ordít), hogy a szemébe fújtam. Nem lesz semmi baja a szemének?

Egyb?l letöröltem meg megmostam neki egy kis vízzel.

Legjobb válasz: A sterimar steril,fiziológiás só oldat,majdnem olyan mint a könny.Nyugodj meg nem lesz baja!Max a só marhatná a szemét,de hát a könny is sós!

A sterimar steril, fiziológiás só oldat, majdnem olyan mint a könny.Nyugodj meg nem lesz baja!Max a só marhatná a szemét, de hát a könny is sós!
Sima fizsó semmi baja nem lesz. A só nem marja aszemet egyátalán, kipróbálhatod magadon.
Ne aggódj nálunk is már belement, mert mire megnyomtam, õ szépen elrántotta fejét, és semmi baja, nyugodj meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!