Találatok a következő kifejezésre: Éjszaka nem semmit, (64 db)

Mit csináltunk tegnap éjszaka? Nem emlékszem semmire. Miért nem emlékszem?

Nem, nem voltam részeg!

Legjobb válasz: Tudom nem kellett volna... de elmondom, hogy... hogy... egy kicsit belekevertem abból a cuccból, amit egy fickó árult. Nem sokat, tényleg egy kicsit!! Alan

nyalosdit , de józan se voltál , akkor lökött
Tudom nem kellett volna... de elmondom, hogy... hogy... egy kicsit belekevertem abból a cuccból, amit egy fickó árult. Nem sokat, tényleg egy kicsit!! Alan
Úgy értem belekevertem az italunkba a tetõn. (Na, a fogalmazás nem egyszerû így másnaposan!) Alan
A kérdező hozzászólása: Akkor most kinek higgyek?? :/
senkinek.a reptoidok elraboltak és feldugtak egy kommunikációs eszközt neked!csak kitörölték az emlékezeted!
Azt hittem, nem lesz nagy gáz, a pasas nem úgy árulta, hogy ettõl kifekszünk... Én sem emlékszem. :S
dillo gádzsó
Dugtál egy pár emberrel! és hogy miért nem emlékszel? Hát be Gináztál!
Pokereztunk a kutyaiddal xD
velem voltál nem emlékszel??? :O pedig felejthetetlen egy éjszaka volt :) )
Gyereket.Én jól emlékszem... :P Azt nem tudom, Te miért nem emlékszel, pedig elég felejthetetlen éjszaka volt. Tudom, én sem voltam részeg! :DD
gbg

Nagyon elviselhetetlenül fáj a gátsebem. Algopyrint vehetek be? Mennyit szabad? A Panadolt próbáltam éjszaka, de semmit nem használt.

Legjobb válasz: Szia! Nekem a kórházban algopyrint adtak a szülés utáni éjjelre. Sztem nyugodtan bevehetsz. Azt, hogy mennyit lehet, sajna nem tudom...

Szia! Nekem a kórházban algopyrint adtak a szülés utáni éjjelre. Sztem nyugodtan bevehetsz. Azt, hogy mennyit lehet, sajna nem tudom...
Csatlakozom az elõttem szólóhoz! Nálunk is ugyanígy volt, de nem csak elsõ éjjelre adtak, hanem amikor kértünk. Szerintem egyszerre egyet vegyél be, de ha elmúlik a hatás, akkor nyugodtan bevehetsz mégegyet.
Szerintem is vehetsz be. Nekem is algopyrint adtak a kórházba, akár minden nap is ha kértem.
Én paracetamolt kaptam gátsebre. Használt. Ami viszont még jobban használt, ah az Aloe First. Szülés után másfél héttel még a falat tudtam volna kaparni, annyira fájt. Csak ekkor ruháztam be egy flakonra. Két nap alatt TELJKESEN elmúlt tõle a fájdalom... A második szülésemnél hamarabb fogok kapcsolni, annyi szent.
Egyébként nekem addig fájt csak a sebem, amíg meg nem volt a varratszedés, azóta semmi bajom. (második voltam)
jó tipp nekem bevált jegeld korházba is kaptuk és algopyrint!
Szia! Nekem is csak a jegelés segített, semmi gyógyszer vagy krém nem jött be.

Egész éjszaka nem aludtam azt néztem mozog-e a baba de semmi pedig tegnap este mozgot miért van ez? Egyszerüen le kell irnom ami bánt. Mit kell tennem, hogy felkeljen a baba?

Tegnap este neteztem és találtam egy olyan oldalt ahol az anyukák azt mesélik ki hogy veszitette el a magzatot.az egyiknél 5-hónaposan derült ki,hogy a babának nincs meg az egyik keze!és más baja is volt.meg STB.??????akkor azon agodtam,hogy remélem meg van mindene 14-héten kellett mennem uh-ra de ott minden jóvolt.de aztán bebeszéltem magamnak,hogy a 18-hétig valami történik.megfogattam,hogy soha többet ilyen oldalt nem nézek.Mivel kelthetem fel a babám??????

Legjobb válasz: ez a legrosszabb amit tehettél!nem tudtad,hogy terhesen IILOS ilyen rémtörténeteket olvasni?biztosan felesleges aggódnod,próbálj meg erõsen arra gondolni,hogy minden rendben van.állítólag a csoki hatásos,mi még nem mozgunk,ezért nem tudok érdemben beszélni róla.

ez a legrosszabb amit tehettél!nem tudtad, hogy terhesen IILOS ilyen rémtörténeteket olvasni?biztosan felesleges aggódnod, próbálj meg erõsen arra gondolni, hogy minden rendben van.állítólag a csoki hatásos, mi még nem mozgunk, ezért nem tudok érdemben beszélni róla.
Szia. Mintha magamat olvasnám, mikor még a babát vártam. Tele voltam ilyen félelmekkel, és én is sok rémtörténetet olvastam, ha akartam, ha nem állandóan ilyenekbe botlottam. Nekem a hideg cola vált be ha meg akartam kicsit mozgatni. Próbáld elkerülni, ha lehet az ilyen cikkeket. Én egészen addig rettegtem, hogy elhal a babám, vagy nem lesz egészséges, amíg meg nem született. Minden jót! 3 hetes egészséges kisfiú anyukája.
Sokat alszanak legalább 80-90%-át a a napnak. Nekem valaki azt mondta, hogy próbáljak kicsit úgy gondolkodni, hogy Õ most éli a saját életét oda bent, és Én is ezt tegyem. Nekem van amikor egész nap nem érzem, de este olyan buli van, viszont mivel egész nap mozgok elringatom Õt és jót alszik. Muszáj pozitívan gondolkodni!
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagyon szépen köszönöm ezeket a megnyugtató sorokat.Nagyon jól esik és már nem parázok.egyébként 16-hetes vagyok szombaton este mozgott és azota semmi.majd kiprobálom a hideg folyadékokat.reggel ettem egy kis csokit de semmi nem történt.akkor a hideg??????
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat.menyi csokit kell megennem??????most készülödök megyek a 16-heti vizsgálatokra.szisztok
szia!Én gyakran csinálom, hogy hanyatt fekszem és nézem a hasam, mert van, hogy látom, hogy mozog, de meg se érzem, pedig már 37.hetes vagyok!
Én is 16 hetes vagyok, ilyenkor még nem lehet mindig érezni õt, csak néha-néha.Nekem már õ lesz a 4. gyerkõcöm, de még mindig parázok, ha egy napig nem érzem õt, pedig tudom, hogy ez ennyi idõs terhesen teljesen normális.Lesz idõ, amikor majd aludni sem fogunk tudni, annyit mocorog és rugdos a pocaklakónk!Fel a fejjel, minden rendben van!
Nekem még 18 hetesen is azt mondta az orvos, hogy nem kell érezzem minden nap, úgyhogy neked semmi okod az aggodalomra. Lehet egyébként, hogy nem is alszik, de olyan helyen van, ahol éppen nem érzed. Azt javaslom, kikapcsolódásképpen kezd bele valami olyan tevékenységbe, ami nem a terhességgel kapcsolatos, és nagy koncentrációt igényel. Ez majd kiszellõzteti az agyadat, és meglátod, utána már nem látod olyan sötéten a helyzetet! Üdv. 33 hetes

Éjszaka nem aludtam semmit, mert annyira fájt a derekam és a pocakom. Normális ez 19 hetesen?

Orvoshoz megyek, de csak délután, kíváncsi vagyok, hogy másnak is volt e már ilyen, bajt jelent? Tegnap kicsit többet mászkáltam, mint szoktam, lehet a meger?ltetést?l?

Legjobb válasz: Szedek magnéziumot, sõt nospát is szednem kell. Mostanra elmúlt minden bajom, de este nagyon meg voltam rémülve. Remélem a doki megnyugtat, és most pihizek ezerrel.

A kérdező hozzászólása: Szedek magnéziumot, sõt nospát is szednem kell. Mostanra elmúlt minden bajom, de este nagyon meg voltam rémülve. Remélem a doki megnyugtat, és most pihizek ezerrel.
Szia! Mit mondott a doki? Remélem ez az éjszakád már pihentetõbb volt!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm, igen, most nem volt gond. Azt mondta, hogy ebben a korban nagyon nõ a méhem, ezért minden sokszor megerõltetõbb a szervezetemnek, de semmi baj szerencsére:) )
Szia! Ne hari, hogy a Te kérdésedben, vissza kérdezek, de nekem is ugyan ez a problémám.Neked folyamatosan fájt a hasad, vagy csak szúrkált a köldököd alatt? És milyen rendszereséggel? Mi 20 hetesek vagyunk, már szedem a Magne B6-t is az orvosom tanácsára, de ugyan úgy szúrkál, fõleg reggel.Gonolom nekem is nõnek odabenn a dolgok, de azért idegesít. Üdv.:20 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Szia. Szurkálni is szokott, de most az egész hasam fájt. Szúrkálni hol itt, hol ott szokott. Van hogy 1-2 napig semmi, majd szinte egésznap. Azt mondta az orvos, hogy ilyenkor, nõnek tágulnak bent a dolgok, de lehet, hogy a babszi ült rá valamire.
fájhat az oltás helye, vagy lázas.
ez a prevenar volt? Mi jövõ héten megyünk csak azért kérdezem...
A kérdező hozzászólása: Nem volt lázas, mert megnéztem töbször is neki. az utolsonak igen az volt.
Szia, nálunk is így volt, teljesen normális, láztól függetlenül nyugodtan adjál neki egy fél germicid c kúpot, az kicsit nyugtat is, meg fogd többet a karodban, dajkáld.
Az oltás utáni 72 óra alatt jelentkezhet vmilyen tünet:láz, fájdalom, alvás probléma ....
A Prevenártól az én kislányom is nyûgös volt és másnapra lett hõemelkedése.

Semmit nem aludt a lányom éjszaka másnál is volt ilyen talán a front?

3 hónapos lányom már régen végig alussza az éjszakát, hajnal 5 körül kell csak fel enni! Most viszont kb fél 12 óta nem alszik csak fél órákat! Nincs láza láthatólag nem fáj semmije! Lehet, hogy a hidegfront?

Legjobb válasz: Szia A kisfiam 5 hónapos. 8 hetes kora alussza át az éjszakát. Most az éjjel semmit nem aludtam, ráadásul egy kicsit kimozdultunk a férjemmel és fél egykor feküdtem le. Szinte fél óránként keltem hozzá fel mert felsírt. Reggel 6-kor végleg kibújtam az ágyból, mert már nem bírtam.. a gyerek meg visszaauldt Most 7 óra van és visszaaludt. Én meg internetezek jobb híján :))) Két nappal ezelõtt ez megismétlõdött. Úgyhogy tuti a front nálunk!!

Szia A kisfiam 5 hónapos. 8 hetes kora alussza át az éjszakát. Most az éjjel semmit nem aludtam, ráadásul egy kicsit kimozdultunk a férjemmel és fél egykor feküdtem le. Szinte fél óránként keltem hozzá fel mert felsírt. Reggel 6-kor végleg kibújtam az ágyból, mert már nem bírtam.. a gyerek meg visszaauldt Most 7 óra van és visszaaludt. Én meg internetezek jobb híján :) )) Két nappal ezelõtt ez megismétlõdött. Úgyhogy tuti a front nálunk!!
biztos front van.Kisfiam három hónapos, fél kilenckor szokott elaludni, két napja nem hajlandó csak tízkor.Utána alszik reggel negyed nyolcig, ez eddig is így volt, de este simán elaludt, ha leraktam fél kilenckor.
Lányom 10 hónapos, és nálunk pont az ellenkezõje van... Tegnap 8kor kelt, és ma is még mindíg alszik. Reggel 6-fél7 felé szokott kelni, este fél9kor megy aludni. Nem tudom mi lehet, betegnek nem beteg, én is a frontokra gyanakszom.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. Most elaltattam a babakocsiban és betettem az ágyába, remélem kialussza magát!!! Nem tudtok véletlenül valami más krémet vagy oldatot fogzásra mint a dentinox?
Dologél, homeopátiás gyógynövényes készítmény, de jó a viburcol kúp és a chamomilla is.
Nurofen, ha nagyon fáj neki, nálunk csak az segít.

Sims 2-ben vettem kocsit, de nem tudok semmit csinálni vele, pedig normális garázsbeállón van. Ha ráviszem az egeret nem jelenik meg semmi, magyarul nem lehet vele semmit csinálni. Hogy lehet vele menni? Vagy csak éjszaka lehet, esetleg jogsi kell?

Legjobb válasz: Semmit nem lehet vele csinálni csak ha megvan a Sims2 Éjszakák kiegészítõ. Különben csak dísznek jó. Ha megvan a szabadidõ akkor tudsz csinálni kocsit de azzal sem tudsz semmit sem csinálni.

Semmit nem lehet vele csinálni csak ha megvan a Sims2 Éjszakák kiegészítõ. Különben csak dísznek jó. Ha megvan a szabadidõ akkor tudsz csinálni kocsit de azzal sem tudsz semmit sem csinálni.
A kérdező hozzászólása: de megvan az éjszakák!!
Rákattintasz és semmit nem csinál? Felnõtt sim tud vezetni csak.
Jézusom! Ha hiszed ha nem ma UGYANEZ történt velem!!!!! Vettem kocsit, de nem tudtam vele mit csinálni! Annyira elkseredtem hogy ledózeroltam az egész házat! Nem tudom mi lehetett a gond! :(
A tinik is tudnak vezetni egyébként!

Hetek, hónapok óta nagyon rosszul alszom. Kialvatlan vagyok éjszaka többször fölkelek és nem tudok visszaaludni. Sok mindent próbáltam már, de nem használ semmi. Van rá megoldás?

Tudtok jó szereket, ami jó az alvásra?

Legjobb válasz: Én is így vagyok, és elemztem magamat. Sokkal több édességet eszek, fõleg esténként olyan ételeket, amit nem is kéne, süti, csoki, hogy fogyjon a karácsonyi maradék. De ma is rémálmaim voltak éjszaka, így elhatároztam, hogy befejeztem. Délután ne egyél szénhidrátot, édességet, és vegyél be B vitmain komplexumot, sokkal jobb lesz, meglátod.

Én is így vagyok, és elemztem magamat. Sokkal több édességet eszek, fõleg esténként olyan ételeket, amit nem is kéne, süti, csoki, hogy fogyjon a karácsonyi maradék. De ma is rémálmaim voltak éjszaka, így elhatároztam, hogy befejeztem. Délután ne egyél szénhidrátot, édességet, és vegyél be B vitmain komplexumot, sokkal jobb lesz, meglátod.
Nekem is voltak ilyen problémáim, s amikor rendszeresen futni kezdtem, hamar elmúltak. Nekem szerek nem segítettek, csak a mozgás. Szerintem próbáld meg.
Nekem is ilyen problémám van. Most. De talán elmúlik az élmúlt napokban 5 max 6-7 órákat aludtam

Holnap érettségizem, még nem tudok semmit nyelvtanbólés csomó mindent magyarból és áá. és még rengeteget kéne tanulnom. Szerintetek tanuljam végig az éjszakát vagy aludjak? Red bull és kóla+csoki kombináció lehet, hogy jó lenne.

Legjobb válasz: szerintem aludj, ott lesz a mû, irodalmi atlasz csomó idõ a kidolgozáshoz. ha éjszaka tanulsz nem csak a magyar lesz rossz... én ma szóbeliztem egyszer olvastam el az osztálytársam kidolgozott tételsorát és nem volt gond

szerintem aludj, ott lesz a mû, irodalmi atlasz csomó idõ a kidolgozáshoz. ha éjszaka tanulsz nem csak a magyar lesz rossz... én ma szóbeliztem egyszer olvastam el az osztálytársam kidolgozott tételsorát és nem volt gond
és eddig mi a fenét csináltál? aludj inkább. én szóbelire nem is készültem. mégis 4-es volt a legrosszabb jegy.
Én is ma voltam. Hihetetlen jó érzés úgy kijönni, hogy tudtad és nem is kérdeztek. Kívánom neked is!:)
azért az egész éjszakát ne tanuld végig, sõt már utolsó nap nem ajánlják a tanulást, magolást. nekem is lesz vizsgám a héten, igaz ez már nem érettségi vizsga, de már rájöttem, hogy nem kéne mindig a végére hagyni, mert nem tud leülepedni a dolog. legközelebb hamarabb állj neki tanulni, mert így elég nagy zavar lesz a fejedben.
Szerintem tanulj. Én ma voltam, és pont azt húztam amiket az éjszaka tanultam. Tanulni sosem késõ, még ha csak egy kicsit is. De ne magold, értsd! Én legalábbis úgy tanultam, nyilván, ha magolok reggelre elfelejtem.
Normális válasz az lenne, hogy aludj, mert ilyenkor már nem lenne szabad tanulni. (Azaz eddig már mindegyiken végig kellett volna menni így vagy úgy). De ebben a helyzetben szerintem kevés ember tudna aludni, fõleg aki így aggódik azon hogy mennyi mindent nem tud. Szóval szerintem te már így is úgy is fent leszel fél este, és akkor azt ne a percek visszaszámlálásával töltsd, hanem tanulással!
Én is így éreztem tegnap, pontosan így. Viszont nekem sosem lehet semmi olyan fontos, hogy ne aludjam ki magam :) Aludd ki magad! Fõleg, hogy a red bull rohadtul nem egészséges, és csak tönkreteszed magad. Mindennél fontosabb, hogy holnap kipihenten jelenj meg, és át tudd gondolni amit húztál. Biztosan átolvastál azért mindent, akkor az ott van valahol passzívan az agyadban. Ha eléggé el tudsz lazulni, akkor talán elõ is jön. Legalábbis nekem ez volt :)
Én is így éreztem magam anno. Szerintem nem fognak szétszedni, hisz azok ülnek ott többségben, akik a 4 év alatt tanítottak ismernek, tudják mik a képességeid. Ha jószándékú a tanár valamilyen szinten az egész 4 éves munkádat osztályozza, nem csak ezt az 1 tételt, amit kihúzol. Persze nem árt, ha képben vagy, meg segítenek is neked, plusz ott lesz egy csomó segédanyag is. Tudod te ezt, csak most ráparáztál. Pihend ki magad, aztán holnap kijössz a terembõl és ez lesz az elsõ gondolatod: Csak ennyi volt? Ezért paráztam? :D Szóval relax és menni fog minden.
A kérdező hozzászólása: nem aludtam semmit, de jól mentek a dolgok kb és és tényleg ilyen volt: kijöttem és és és ..ennyi volt?ezért izgultam? most meg úgy vissza mennék..annyira, de annyira fog hiányozni.a barátok megmaradnak, de a tanároktól most elbúcsúzkodunk:((

Ha szüléshez (utánra) sok-sok éjszakai betétet viszek, annak van értelme? Vagy az jó? Vagy nem ér semmit?

Legjobb válasz: Always éjszakai volt sokaknál. Császárok voltam, úgy ki pucolt a doki, tisztasági betét is elég volt, de volt aki óránként átázott. Volt akinek azt tanácsolták, vastag darab vattát térjen le, tekerje körbe gézzel, jobban funkcionál mint a drága betét, a nõvérek azt osztogatták!

Always éjszakai volt sokaknál. Császárok voltam, úgy ki pucolt a doki, tisztasági betét is elég volt, de volt aki óránként átázott. Volt akinek azt tanácsolták, vastag darab vattát térjen le, tekerje körbe gézzel, jobban funkcionál mint a drága betét, a nõvérek azt osztogatták!
Mindkét szülésem után éjszakai betétet használtam. Az elsõ egy-két napban kétóránként cseréltem, utána elég volt ritkábban. Szerintem praktikusabb, mint a Tena, mert biztosan nem csúszik el.
Molimed pants active hálós bugyit szereztem be, szintén császár volt, véreztem bõven, nagyon kényelmes, semmi macera, húzós az ára, de a következõhöz is beruházok majd, sima betéttel áztak volna a hálóingek naponta többször.
Nekem nem lett volna elég a sima betét. Császáros voltam, dõlt belõlem a vér napokig. Én Chicco szülés utáni betétet használtam hálós bugyival, az bírta pár órát.
Szerintem mindenképpen Tena lady-t vegyél (vagy hasonlót). A szülés utáni vérzést úgy képzeld, hogy naggggyon durván vérzel. Hiszen a méhfaladról levállt a méhlepény. Nem érdemes ezen spórolni, plusz eldobható bugyit is vigyél, aztán mehet pár óránként az egész a kukába. Nálam kb 4 napig tartott, 2 csomagot használtam el, aztán kött a sima betét úgy 6 hétig.
Nekem a Tena betét volt nagyon jó! Egyáltalán nem ázott át és biztonságos érzetet adott a khban is, mikor elkezdtem sétálgatni és itthon is. Késõbb kezdtem el itthon éjszakai betétre váltani, amikor már nem volt annyira erõs a vérzés. Ez kb talán szülés után nagyjából 3-4 hét volt. Vihetsz amúgy éjszakai betétet, de azt célszerû duplán raknki egymásra, úgy biztos nem ázik át.. vagy nagyon gyakran kell cserélni, ami azért necces, mert nem feltétlen fog örömet okozni a járkálás szülés után :)
Elsõ szülés után kellett az inkontinencia betét, kb 2 napig, aztán elég volt a sima. Második szülés után az éjszakai elég volt, de csak 2 napig kellett, utána a sima is elég volt. Ez szerintem agyén függõ, elõre nem nagyon lehet megjósolni.
Nekem szülés elõtt a védõnõ inkontinencia betétet javasolt, olyan mint egy hagyományos betét, csak vastagabb, és nagyobb a kapacitása... Én örülök utólag ennek a tanácsnak! Kényelmes volt, és megbízható. nekem a sima betét nem lett volna elég, fõleg, mert én nem voltam utána jól, és nem tudtam olyan gyakran cserélgetni. De lehet, hogy meg lehet oldani normál betéttel, is, de azért bele kell kalkulálni, hogy lehet, hogy jól jön az extra betét, és legalább arra nem lesz gondod. persze pluszba nálam is volt normál betét, már nem emlékszem, hogy végül azt is használtam-e.
Én Tena Lady inkontinencia betétet vettem, a normált és nagyon jó választás, és bent a nõvérek kiröhögték a sima betéteket, hogy az semmire nem lesz elég, a Tena a jó. Szobatársaimnak is adtam, mert aki sima eü betétet vitt, 2 percig birta. A Tena nagyon kényelmes és puha, sokat bir, szerettem, pedig azelõtt gyûlöltem a betéteket, csak tampont használtam. Az elsõ 1-2 nap volt erõs, aztán fokozatosan gyengül, akkor már elég a sima betét is. Én kb 1 hónapig véreztem.
15-ös válaszolo voltam. Sajnos halva született.
Nekem az Always éjszakai nem vált be. Elsõ reggel felkeltem, és csöpögött ki a vér. A kórház adott 3 vastagabb betétet, meg papírt, azok jók voltak. Aztán délután jött a Párom és hozott be Tenát (normál), az jó volt, azt használtam. Amióta hazajöttem, elég egy vékonyabb, Helen Harperes betét, az is jó puha. Megjegyzem, korábban Always betéteket használtam (meg tampont), de most azok olyan mûanyagosnak tûnnek.
én egy Tescosat vittem be, majd férjem hozott utánam egy csomag Tenát, mert elfogyott. Vittem éjszakait is, de abból csak a császáros szobatársamnak adtam amikor hazament.
A kérdező hozzászólása: És akkor mibõl mennyit kell vinni?
5. válaszoló vagyok, azért kiváncsi lennék, hogy miért pontoztak le, amikor mások is a Tenát ajánlották, õk meg 100% pozitivak? Érdekes...
A kérdező hozzászólása: Huha... Remélem megmaradt a baba, és jól van...
Vegyél legalább egy tenalédit és egy csomag sokcseppes betétet. Nekem sajnos 22 hetesen született meg tavaly, nem voltunk rá felkészülve, akkor elég volt a sokcseppes. Most ismét babát várunk, így megvettem a másikat is. Mikor lesz meg a kicsi? (25 hetes kismama)
Mi a kórházba kaptunk jó nagy betétet. Én vittem azért Tenát magammal, de így nem kellett. Mikor hazajöttünk a kórházból, már elég volt a sima betét.
Mindenképp nagyméretû Tenát vegyél azok jó puhák én még vattát is vettem biztos ami biztos a lényeg , hogy a szülés után minél hamarabb menj pisilni amint tudsz.
Még annyi, hogy szerintem azért is érdemes TEnát venni, vagy bármilyen szüléshez ajánlottat (pl az elsõ csomag nekem Tescos volt), mert jóval vastagabb mint egy Allways és ez által puhább is. Nekem pl jól esett szülés után a puha, vastag betétre ráülni, olyan kipárnázott érzésem volt:) Szülés után nekem a szülésznõ rögtön kettõt tett be (egyiket a bugyi elejébe, másikat a hátuljába, középen persze összeértek), uh kb köldöktõl tarkóig betéten ültem, de kellett is. Este szültem, utána éjszaka nem tudtam volna betétet cserélgetni óránként, és nem is volt véres a lepedõm és a hálóingem, mint a szobatársaimnak.
Én always sokcseppes éjszakait használtam mind a négy szülésem után. Nekem nagyon bevált, pedig voltak igazán bõséges napok is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! És utána kb. mennyi ideig véreztetek? És mennyi ideig olyan erõsen, hogy ilyen nagyonnagy betét kelljen?
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom, bocsánat ha tapintatlan voltam. Remélem most minden rendben van a babával, én nagyon megnyugodtam, amikor túl voltam a 24. héten, hogy mostmár egyre több esélyünk van arra, hogy életben marad, ha megszületik. Mostmár pedig a vége felé vagyok. Úgyhogy bátorság!! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!