Találatok a következő kifejezésre: Éjszaka ha akarok (43 db)

Ha éjszaka állatokat akarok lesni a kertben akkor, hogy csináljam? Milyen ruha, mobiltelefon fényét észreveszik, stb.

Legjobb válasz: Hát mondjuk lehet, hogy észreveszik, ha néhány méterre tõlük engribördözöl a telób...

Hát mondjuk lehet, hogy észreveszik, ha néhány méterre tõlük engribördözöl a telób...
*telón

A Hold az ég melyik részén van? (Északi, Déli, Keleti, Nyugati? ) Vagy olyan, mint a Nap? (Keleten kel, Nyugaton nyugszik? ) Ha éjszaka látni akarom a Holdat, melyik égtáji irányba kell építenem az ablakot?

Legjobb válasz: Egy linket is találtam amin szépen nyomon lehet követni a hold egész évi mozgását: http://www.met.hu/admin/script_pr.php?almenu_id=weather&pid=..

Egy linket is találtam amin szépen nyomon lehet követni a hold egész évi mozgását: http://www.met.hu/admin/script_pr.php?almenu_id=weather&pid=..
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm. Ez egymaga 10 másik választ tett ki legalább:)
A kérdező hozzászólása: Egyébként még nem vagyok felnõtt.. félúton vagyok, csak eljátszottam a gondolattal.
És azt is vedd figyelembe, hogy nagyjából azon az "úton jár", ahol a Nap is. Télen ez nagyon oké, de ugye klíma hiányában nem biztos hogy nyáron jó ...
A kérdező hozzászólása: Ilyen problémáim nem lesznek:D;)
A kérdező hozzászólása: Bizony, hogy elolvastam, köszönöm!:)


A kutyám játékos, de este nem akarja hagyni a családot aludni. A konyhában alszik és este aludnánk de ő nyüszít, ugat. Nincs ötlet mitől tudná átaludni az éjszakát? Ha nemhagyja abba elkell ajándékoznom a szomszédok miatt, de nemakarom. Segítsetek

Legjobb válasz: Hagyjátok rá, elõbb-utóbb megunja. Pár napig próbálkozni fog biztos, de ha nem ér el vele semmit, befejezi. Napközben fárasszátok ki sok sétával, és ne csak éjjelre hagyjátok egyedül. Lehet, hogy az a baja, hogy amúgy mindig van vele valaki, és nem érti az új helyzetet.

Hagyjátok rá, elõbb-utóbb megunja. Pár napig próbálkozni fog biztos, de ha nem ér el vele semmit, befejezi. Napközben fárasszátok ki sok sétával, és ne csak éjjelre hagyjátok egyedül. Lehet, hogy az a baja, hogy amúgy mindig van vele valaki, és nem érti az új helyzetet.
Én javaslom hogy alvás elött vigyétek ki egy nagy sétára amig elnem fárad.
Nem engeditek be a hálószobába? úgy értem nyitva hagynátok az ajtókat hogy szabadon jöjjön-menjen a lakásban. Ha szobatiszta, akkor nem fog a hálószobába sem piszkítani, ahogy a konyhába sem. A bezártság zavarhatja szegényt.
Nekem az a véleményem, hogy a kutya nem ember, hogy éjszaka alszik, nappal dolgozik... A kutya rémdkívûl éberen alszik, és rövid idõkre... A nap bármely szakában. Legfeljebb a kicsi kutya fogja átaludni az éjszakát. Ezért sokkal egyszerûbb ha az udvarban lakik, és természetebb is. Persze ha nincs udvar... Szerintem alkalazhatnád ugyanazt mint amit az "amíg haza nem érek, a kutyám ugat" itt, ott vannak rá tanácsok.
hm... kihagyta... szóval az oldalon van ilyen kérdés sok, ott vannak hasznos tanácsok.
Én azt tanácsolnám, hogy este tegyük el aludni õt, és ha nyüszit, ne menjünk oda hozzá vigasztalni hisz nincs baja, csak hiányzik az anyukája...de ezt meg kell szoknia...és a szomszédokat meg kell kérni, hogy legyenek megértõbbek, hisz a kölyökkutya egy idõ után megszokja a magányt...egy kis idõre egyedül is kell lennie, mert a késõbbiekben egész idõ alatt nyüsziteni fog amikor egyedül hagyjuk...és ne vigyük az ágyunkba babusgatni, mert megszokja és elkényesztetjük....

A bugyipelenka jó lehet, ha az éjszakai pelusról akarom leszoktatni kisfiamat?

Nagyon hullámzó a dolog, van, hogy felébred, ha pisilni kell, több egymást követő éjszaka is, és van, hogy akár egy hétig sem, ezért nem szeretném egyelőre pelus nélkül hagyni. A bugyipelenka hasznos lenne, ha felébred, és kimegyünk, de nem tudom, hogy egy olyan éjszakát kibírna-e, amikor nem ébred fel.

Legjobb válasz: Most látom, hogy megszokásból a Kisgyerekek kategóriára kattintottam a Szobatisztaság helyett... Mostmár mindegy, remélem, így is kapok válaszokat. :)

A kérdező hozzászólása: Most látom, hogy megszokásból a Kisgyerekek kategóriára kattintottam a Szobatisztaság helyett... Mostmár mindegy, remélem, így is kapok válaszokat. :)
Persze. Mi fel évig azt használtunk éjszakára, amíg agytiszta nem lett. Sosem ázott át, habár te tudod mennyit pisil a gyereked éjjel, a bugyipellusok kevésbé bírják mint a normál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Egyre csökkenõ az éjszakai pisi mennyisége. Megkérdezhetem, hogy Ti milyen márkájú pelust használtatok? Én Liberoban gondolkozok (sima pelusban is azt használtuk).
Mi nem használtunk bugyipelenkát. Megvártam mindkettõnél, míg egy hétig minden reggel magától száraz volt a pelus. Éjszaka sem járkáltam velük pisilni, csak arra figyeltem, hogy lefekvés elõtt ne igyanak sokat. Egyszerûen elõbb-utóbb megérnek erre a gyermekek. Utána egy ideig a biztonság miatt matracvédõt használtam. Nálunk max. 3 évesen mindkettõ teljesen szobatiszta volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is. Én sem azért járkálok vele, mert ébresztgetem, hanem azért, mert õ ébred fel, és pont ezek miatt az ébredések miatt akarnék inkább bugyipelenkát, mert azt egyszerûbb lehúzni, mint a hagyományost patentolgatni. Ahhoz még nem elég éles a helyzet, hogy pelenka nélkül hagyjam, mert mint írtam is, hullámzó, és van, hogy egy hétig nincs semmi, ha éjszaka pisilnie kell, akkor megyünk, aztán utána ugyanennyi idõ, amíg nem ébred fel. Az ivást nem tudom, és nem is akarom megoldani, ne azért legyen már éjszakára ágytiszta, mert nem adok neki inni este, ha szomjas (ami elõfordul). Én is iszok este, a gyerekemet sem gyötröm azzal, hogy nem adok neki, ha inni kér. Pont az a szoba- és ágytisztaság lényege, hogy bármilyen körülmények között megy pisilni, kakilni, ha kell, akkor is, ha este sokat ivott.
1. vagyok. Ha jól emlékszem huggies-t használtunk, de nem vagyok benne biztos, csak azt tudom, hogy Dórás mintája volt. Nagyon jól leírtad, tényleg nincs értelme levenni róla, amíg naponta összepisili az ágyat, és az italt sem kell megvonni este felé, mint ahogy néhányan gondolják. Én sem vettem le, csak azután, miután 1 hétig száraz maradt reggelre. Addig meg maradt a bugyipelus. Sima pelussal már nem bajlódtam, mert már nehéz volt feladni rá.

Baj az ha egy malamut kutya éjszaka bent akar aludni?

a családnak nem baj, csak olyan érdekes,hogy egy malamut nem tipikus benti kutya.

Legjobb válasz: Valószínûleg bent hûvösebb van.

Valószínûleg bent hûvösebb van.
Miért lenne baj? Biztosan melege van kinnt.
A kérdező hozzászólása: hát szerintem bent sokkal melegebb van este, mint kint.. :D
Minden évszakban bent akar aludni, vagy csak most? Mert én így valószínûbbnek látom, hogy inkább csak a közeletekben akar lenni. Egyáltalán nem baj, ha titeket nem zavar.
Nekünk Huskyink volt, nála nyáron volt az, hogy rendszeresen bekéreckedett a meleg miatt. Más évszakban viszont nem. Szóval a kutyádnak, most vagy csak melege van ezért akar inkább ment lenni vagy egyszerûen csak a közeletekben akar lenni.
Mennyi idõs a kutya? Mióta van nálatok? Lehet hogy csak társaságra vágyik, vagy melege van. Nekem is malamutom van, tudod hogy falkakutya? Az ember mellett szeret lenni.
Mg hiány?
magnézium hiány. szedj magne b6ot
Magnézium hiány 100%. nekem is ez volt. Emelni kellett a Magne B6 adagomat.
Amióta esténként földimogyorót eszem, nincs ilyen. Elõtte nekem is gyakran elõfordult.
Kálcium és magnézium hiány! Én is ezzel szenvedek, 32 hetes vagyok most, ott tartok, hogy: napi 6 db MagneB6, és 2000 mg Kálcium (Calcium Sandoz pezsgõtablettában szedem). Ezek szedése mellett nem görcsölök be. Próbáld meg te is, persze csak ha nem vagy még 36 hetes, mert a 36. héttõl már nem lehet magnéziumot szedni!
Magnézium hiány.

9hónapos babám mostanában ha felébred éjszaka, nem akar visszaaludni. Mit tehetnék?

Eddig cicin szépen visszaaludt, de most már inkább csak harapja, nyúzza....stb. Éhesnek nem éhes, foga nem jön (már van neki 8), ha magam mellé veszem akkor se alszik hanem mászkál az ágyban és beszélget. A párom meg hajnalban menne dolgozni....

Legjobb válasz: segíteni sajnos nem tudok...de mi ebben a cipõben járunk.9 és fél hónapos.eddig is felkelt cumiért,enni,inni,de mindig vissza is aludt.4 napja-elalvás után kb 3 órával felkel és nekiáll játszani.nem tudok mit tenni.bocs a offért...én is várom a válaszokat a tapasztaltabb anyukáktól

segíteni sajnos nem tudok...de mi ebben a cipõben járunk.9 és fél hónapos.eddig is felkelt cumiért, enni, inni, de mindig vissza is aludt.4 napja-elalvás után kb 3 órával felkel és nekiáll játszani.nem tudok mit tenni.bocs a offért...én is várom a válaszokat a tapasztaltabb anyukáktól
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet h az idõ a felelõs....???
Sziasztok!Nálunk ilyenkor jött el a sírás idõszaka.Igaz az én lányom külön szobában aludt és pár napig felébredt éjjel és gondolta, ha már úgy is felvan miért ne játszhatna többnyire velem...Én is a férjem miatt aggódtam mert én alhatok, de neki meló.Kb 4 éjjel után mondtam a férjemnek ne haragudjon rám, de nem csinálhatja ezt a picurkám hajnalban bõgés lesz.Felkelt éjjel kapott enni a cumit villanyt le eltelt vagy 10 perc hallottam, hogy beszélget, majd nyavajgás sírdogálás sírás, komolyan sírás bõgés, bömbölés kb.:1 órán át aztán csend.5 ilyen egész éjszaka volt, most 7 éves azóta nem ébred fel éjjel, vagy ha igen megy pipilni aztán fekszik is vissza.Nem jó hallani, hogy sír, bár inkább hiszti ez, de nem szabad hagyni, hogy felváltsa a nappalt az éjszaka.:) kitartás!
Hát én azért nem állnék le vele játszani de nem is hagynám sírni!valahol a kettõ között egy arany középútat próbálj meg!Bemész, halkan elmondod neki, hogy éjszaka van, aludni kell, apa, anya fáradt, cumi, simi és kijössz!Hagyod egy pár percig, ha sír bemész szintén simi, cumi stb és kijössz, mindíg egyre késõbb menj be hozzá!Sajnos az elején ez biztos kemény de sztem megéri!Egy pár éjszaka után rájön, hogy éjszaka aludni KELL és nem fent "dorbézolni". Kitartás!
Legy unalmas, de nagyon! en igy jartam el, koszontem neki, megsimogattam , de semmi jatek, afeny halvany volt, es egyszercsak rajott h ez nem az a napszak:)

Mit ehet és mit eszik egy 8 hetes rottweiler kutyakölyök, előre gyártottakat nem akarok!? Inni csak vizet és húslevet szabad neki adni? Éjszaka, ha még házon belül tartjuk pár hétig, mennyit alszik, és mennyit csörtet egy ilyen pici kutya?

Kint még nem hiszem, hogy megmaradna, meg nem is akarom rögvest egyedül hagyni. /

Legjobb válasz: Kutyák számára a legjobbak a prémium minõségû puppy (kölyök) száraztápok. Magad is fõzhetsz neki, ez egy kicsit bonyolultabb. Konyhai maradékon(húslevesen) nem él meg egy kölyökkutya, nagyon fontos hogy mit adsz neki, mivel ez kihat az egész fejlõdésére.

Kutyák számára a legjobbak a prémium minõségû puppy (kölyök) száraztápok. Magad is fõzhetsz neki, ez egy kicsit bonyolultabb. Konyhai maradékon(húslevesen) nem él meg egy kölyökkutya, nagyon fontos hogy mit adsz neki, mivel ez kihat az egész fejlõdésére.
Inni vizet adja neki , esetleg húslevest ! Enni jó minõségû kölyök tápot vegyél neki (Acana , Royal Canin , Hill's ). Mellé fõzzél neki (rizs + fõtt húst , zúzát, májat , vadhúst (Én ezt szokta az enyémeknek ) ! Tejet , krumplit NE adj neki! És NE fûszerezd meg a kiskutya ételét, nem szabad ! Az oké , hogy nem szeretnél elõre gyártott tápot , konzervet adni a kutyádnak , de mikor 30-40 kg os lesz , akkor azért a húsból és a rizsbõl elég sokat kell majd venned hogy jól is lakjon !
Utolsó elõtti vagyok. A nõvérem 30, kamasz korában kutyád volt. Nagytestû kutyái voltak. És TÁPPAL etette õket. :) Gyönyörû, kiképzett kutyák voltak, sokáig éltek. Akkor most mi van? Akárhogy számolom, ez 10-15 éve volt. :) Ja és nrem vagyunk és voltunk gazdakok, mégis jutott erre. Az egyik kutya kullancs miatt a másik meg végelgyengülésben halt meg. Egyik sem olyan betegség miatt ami a táp miatt lehetne.
Inni nem kell neki más csak víz. Enni pedig a legjobb a prémium kölyöktáp. A legtöbb kutya ezt eszi és nincs tõle semmi bajuk, szépek, egészségesek. Ha fõzni akarsz neki akkor viszont HÚST kell venni neki (nem csirkalábat meg far-hátat hanem igazi húst) és zöldségeket. Csak az a baj hogy akkor neked kell beállítani az arányokat ezért ennek nagyon utána kell nézni.
Mondjuk nekem 10 hetes a német juhászom de én adok neki száraztápot naponta 2x és egyszer fõt kaját!Rizst, csirkehúst, répát megfõzöm!Evett már fõt csirkenyakat, tojást, túrót, stb. A 10:00 válaszolóval egyet értek, 15-20 éve nem nagyon voltak száraz tápok és akkor is volt már német juhász kutyám neki csak fõztem nem volt más!Gyönyörû egészséges volt és hosszú életet élt meg!Az õ étrendjében szerepelt még a tészta, nyúl máj-tüdõ stb. Egyszer hozattam neki egy BENTO nevû száraztápot az egyik állatkereskedõvel (mert nálunk nem igazán lehetett kapni ilyesmit)de nem ette meg!Csonterõsítõnek pedig a gyógyszertárakban lehetett venni úgynevezett MárkusPort! Ja meg még frolik is volt már akkoriban azt jutalomfalatnak vettem!:)
Mellesleg az a leírás is kábé olyan mintha egy tápügynök mondaná! Ha így lenne ahogy állítod, akkor már nem lennének kutyák! 15 évvel ezelött ugyanis még azt se tudták itt hogy mi az a kutyatáp!! (hogy lehet így átmosni embereknek az agyát? ez már müvészet!)
ma 09:37 Miért ne élne meg? Mert a Tv be a Tápokat reklámozzák? (kiborít az ostobaságod)
Egyébként szerencsésebb lenne mellé egy dajkakutya, vagy egy másik kölyök, mert ha egyedül van akkor fél és vonyít, nameg idegbeteg is lesz... Ha nincs másik kutya akkor szerencsésebb ha veled alszik egy kosárkában az ágyon, vagy legalább a közelében vagy (1 méteren belül)..
Nem bölcselkedek, egyszerûen csak láttam a kutyákat felõni nálunk boldogan és egészségesen táppal és ez nekem elég. Tudod nem mindenkinek van helye meg ideje fõzni. Attól még táp em rosszabb.
Nem azért nem nyúlt hozzá mert finnyás volt hanem azért mert olyan marha "jó" volt! Nem vitatkozom veled, biztosan nagyon öreg lehetsz ha most itt bölcselkedsz!;)
Szia! Sajnosz az oldalról nem lehet ollózni, úgyhogy belinkelem. Itt normálisan állatorvosok, dietetikusok által hitelesített változatban le van írva, hogy egy kiskutyát, hogy és mivel kell etetni(mert ugye másra van szüksége mint egy felnõtt állatnak).Nem hosszú. http://www.allatdoki.hu/menu/dietetika.html?view=66
Az egy dolog ha a te kutyád finnyás volt attól még nem kell azt mondani hogy 15 éve nem volt táp... Meg 100 éve sem volt.... Ja csakhogy akkor le se sz*rták a kutyákat, ha valamelyik elhullott akkor lett másik azt ennyi sõt ha valami nem tetszett a kutyában akkor rá is segítettek. Nem kell annyira dicsõíteni a régi idõket... Nekünk régen is tápot evett mindegyik kutyánk és egyiknek sem volt semmi baja, mind szép, egészséges kutya volt és most is azok.
Második, mi ez a hülyeség, hogy 8 hetesen még szopnia kéne?? Meg hogy dajkakutya kell mellé, mert idegbeteg lesz? Semmit nem értetek a kutyákhoz! A kiskutyákat az anyjuk 6 hetesen óramû pontossággal leválasztja a tejrõl. A tenyésztõnél azért vannak 8 hetes korig, mivel ez a 2 hét olyan nekik, mint az iskolában az elsõ osztály - ha nem tanulod meg a betûket, nem tudsz olvasni! Õk ebben az idõszakban szocializálódnak, tanulnak meg kutyául viselkedni! Kérdezõ, ha 8 hetes kora után elhozod, nem lesz semmi gond! Az elsõ pár napban ugyan fog sírni a testvérei és a mamája után, de ez csak átmeneti idõszak, hamar megfogja szokni az új helyét. A lakásba semmi értelme bevinni, hiszen egy rottweilerrõl beszélünk, jobb, ha kezdetektõl kint tartjátok, mert utána az is megviseli, ha csak úgy kirakjátok a lakásból! Egy szigetelt, szélvédett kutyaház kell neki kibélelve, és hamar odaszokik! Ha van elég pénzed, miért ne fõzhetnél neki? Ha bírod pénztárcával a napi 700-1000Ft-ot, vegyél neki húsokat, fõzz mellé tésztát, rizst, répát. Én táp párti vagyok, mert kényelmesebb így nekem, meg olcsóbban is kijön egy minõségi táp a fõzésnél, és nem kell vele pepecselni. Eukanuba, Flatazor, Pro Plan, Belcando, Acana, ezekkel jobban jársz. Inni csak vizet adj neki!
Utolsó leírnád mi volt a táp neve ami olyan szuper volt már 15éve és még jó minõségû is volt?Mert hidd el 20-éve nem volt minden sarkon állateledeles!Ez akkoriban nem pénz függvénye volt mert mint most úgy régen is sokba volt a fõzõcske!Mint elõzõleg írtam két féle tápot ismertem abból az egyikhez hozzá sem nyúlt anno a kutyám!A mostanival szerencsésebb vagyok mert bõven van választék jó minõségû száraztápokból + neki is fõzök!
*kutyás
Sztem 8 hetesen még szopnia kéne.. Vagy fõtt hús, péppé törve meg tej..
Kedves "finnyáskutyás" (bocsi, valahogy meg kell különböztetni) 15 évvel ezelõtt egészen konkrétan Royal Caninnal etettem a kutyáimat. Igen, léteztek már akkor is prémium tápok.

Mi vált be ha éjszaka nem akar a babátok visszaaludni?

Ma éjszaka kett? körül felkelt, széken ülve elaludt az ölemben ,de amikor beraktam a kiságyba ordított. Nem volt más beraktuk közénk,de soha többé,nagyon kényelmetlenül aludtunk :(

Legjobb válasz: Hát nálunk mellettem aludt a lányom csak az...... Van,hogy még most is.....Különben nem aludnék.

Hát nálunk mellettem aludt a lányom csak az...... Van, hogy még most is.....Különben nem aludnék.
kedves hármasikrek anyuka (9.06-os vagyok), elõször is úristen, nem semmit amit te csinálsz, le a kalappal! :) Ha napközben bejött a sírni hagyás, akkor nem lehet, hogy éjszaka is bejönne? Nappal nem keltették fel egymást?
Szia, én elkövettem azt a hibát, hogy elsõ nyikkanásnál mindig kivettem és cicit adtam neki, az lett a vége, hogy kb óránként kezdett nyafogni és akkor azt mondtam, hogy állj! egy hete kezdtük, hogy egyedül alszik el este, nem cicin, és éjszak anem veszem ki ha felébred hanem addig simizem, itatom, cumival visszaalszik. És most már csak kb 1szer ébred, és szépen vissza is alszik.
9:06-os, én is úgy megcsinálnám ezt, csak hármasikreim vannak, és ha csak egy ébred, felébredne a másik kettõ is a sírásra. Pedig a napközbeni alvásnál is ez nagyon bejött, nálunk még 10 perc sem volt, 5-6 perc után már alszanak is. Nálunk amúgy az éjszakai felkelésre nem válik be semmi, csak néha, ha megetetem. Nem lehet, hogy foga jön neki? VAgy esetleg ebben a korban nincs valami szeparációs szorongás és azért sír fel, mert hiányzol neki? Nem hideg a kiságya, m ikor visszateszed? Én néha annak is örülnék, ha aludnának a mi ágyunkban, de õk annál inkább felébrednek s játszani akarnak. Ugyanez van, ha ott állok az ágyuk mellett és úgy próbálom csitítgatni õket. Elkezdenek vigyorogni, és már megy is a játék, hiába van hajnali 2. Úgyhogy én rögtön kiveszem õket és próbálom visszaringatni. Ez az egy dolog van, ha bejön egyáltalán. Nem mindig...
Ha nálunk este ébred a fiam, nem oltunk villanyt, nem beszélünk, csak suttogunk azt is keveset.A fiam mellettem alszik a földön egy matracon, a párom régebben külön szobában aludt, de megunta az egyedül létet és vissza költözött hozzánk, hogy ha a fiunk elaludt együtt aludhassunk.Esti ébredéseknél melléfekszem, õ cicizik és mivel mellette fekszem de meg se moccanok, egy idõ után vissza bújik mellém és alszik.Néha bepróbálkozik hogy sír, de akkor magam mellé fektetem , cici a szájába és csönd!14hónapos...nem tudom kiságyban és külön hogyan lehetne vissza altatni a picid.
hát tudom, hogy ez mostanában fõbenjáró bûnnek számít, de 6 hónap után, úgy döntöttünk, hogy elég, aludni kell, és hagytuk sírni, mikor éjjel felébredt. Nagy meglepetésemre 10 perc alatt visszaaludt (persze idõközben úgy üvöltött mint akit nyúznak), ez még 3 napig megismétlõdött, hogy 10 hol 20 percig, és most már pár napja egyáltalán nem ébred (vagy visszaalszik magától) csak a reggeli etetésre. Én sajnálom, hogy nem hallgattam a férjemre, és nem hagytuk õt már 2 hónapja, amikor is már nem kellett ennie éjjel, saját magammal szúrtam ki, hogy állandóan rohantam hozzá, ha csak megnyikkant éjjel...
A kérdező hozzászólása: De mi már 16 hónaposak vagyunk, és nem volt éhes éjszaka.
Az én fiam kb. 1 hónapja kel éjszakánként. Eleinte megetettem és így visszaaludt, de utána kelt 2-3 óránként. Elkezdtem azt csinálni, hogy nem veszem ki az ágyából és nem etetem meg, hanem próbálom csitítgatni, pacskolom a popóját, cumit adok neki. Eleinte sokáig ordított (volt hogy 1 órát is éjjel 1-2 körül). Mostanra ott tartunk, hogy éjfél és 2 körül felriad és elkezd sírni, odaülök a kiságy mellé, csitítgatom és így kb. 10 perc alatt visszaalszik és alszik reggel 5-6-ig.
Nálunk az, ha adok neki enni. Lassan 1 hónapja majdnem minden hajnalban felébred, és csak úgy tud visszaaludni, ha a adok neki enni. Szia
Elsö vagyok.Nekem a lányom már 23 hónapos.Régen nálunk is a cicizés jött be, de annak már a 14.hónaptól vége. van mikor vissza alszik a kiságybabn, de ha nem akar., mert "anya gyere, " "anya kezed"......Ha nem alszik 10 perc után jön mellém, mert másként nem alszik vissza.Jó ez nem minden éjjel van.Elöbb utóbb csak el múlik.Sosem volt jó alvó.pl.amíg szopott minden éjjel 6-7x ébredt.....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!