Találatok a következő kifejezésre: Éjszakánként sokszor a (4 db)

Éjszakánként sokszor begörcsöl a vádlim. Mit tehetek ellene?

28 hetes vagyok. Mostanában többször arra ébredtem, hogy iszonyatosan görcsöl a vádlim. Még a maszírozás se nagyon segít. Reggel meg alig bírok lábra állni.

Legjobb válasz: Szia. Én a bérestõl szedem a calciumot 500mg-os napi egyet. Nekem ez nagyon be vállt. Bár én már az elejétõl szedem, lehet nekem azért használ.De biztos van homeopátiás szer mindjárt megnézem neked, most hoztam pont tájékoztató füzetet. Jó babó várást 40 hetes kismama

Szia. Én a bérestõl szedem a calciumot 500mg-os napi egyet. Nekem ez nagyon be vállt. Bár én már az elejétõl szedem, lehet nekem azért használ.De biztos van homeopátiás szer mindjárt megnézem neked, most hoztam pont tájékoztató füzetet. Jó babó várást 40 hetes kismama
Magne B6-ból napi egyet vagy kettõt!!!!! Boldog babavárást! magnézium hiány okozza, amely a terhességben relatív hiány, mivel megnõ az igény!!!
Szia, én is magne b6 szedek napi 4-et, de a vádlim még minden reggel begörcsöl.Én is kíványcs vagyok rá hogy mit lehetne rá szedni ami segítsen.33 hetes kismama.
MagneB6!!!
Kálcium vagy magnéziumhiány okozhatja. Utóbbit szeded, kizárásos alapon marad a másik :)
A kérdező hozzászólása: MagneB6-ot szedek a haskeményedés miatt, de úgy látszik az a lábamon nem segít. Kipróbálom ezt a homeopátiásat.
Szia! A magnézium is jó erre a problémára, mert izomlazító hatása van! Minden jót! 35 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!
A neve: Cuprum metallicum 9 ch. 1*5 golyó. Patikába kapsz, én is használom a homeopátiás szereket és nagyon jók. Nem drága szerintem max 6-800 ft körül van.
Utolsó válaszoló vagyok! Mivel 28 hetes vagy a Béres magnéziumból is bevehetsz egy tablettát, mivel a méhlazításra is rendkívül kedvezõ!!!

Más is van így? 34+4 hetes terhes vagyok, de már a 32. hét óta rendszeresen alvás problémáim vannak. Sokszor órákat fent vagyok éjszakánként. Ez normális?

Legjobb válasz: Én 28 hetes vagyok,de ha csak 1-2x kell felkelnem éjjel és 6ig tudok aludni,már nagyon boldog vagyok.Nem tudom,mi lesz késõbb.

Én 28 hetes vagyok, de ha csak 1-2x kell felkelnem éjjel és 6ig tudok aludni, már nagyon boldog vagyok.Nem tudom, mi lesz késõbb.
Sajnos én is egyre gyakrabban vagyok így ezzel, pedig én még csak 31 hetes vagyok. Sokszor mikor éjjel kimegyek WCre a baba is felébred és nem hagy visszaaludni, van hogy órákig forgolódom. Ez szerintem a terhesség velejárója .
Én viszonylag szerencsés vagyok, mindig nagyon jó alvó voltam. Mostanában viszont rendszeresen felkelek arra, hogy teljesen elzsibbadtam, és nagyon kell pisilni. Szerencsére utána rögtön vissza tudok aludni. Lefekvés elõtt jól kiszellõztetek, nem eszem-iszom késõ este, és olvasok egy kicsit, hogy elálmosodjak. Megpróbálok nagyon kényelmesen oldalt elhelyezkedni az ágyban, és egy kispárnát rakok a hasam alá. Szerintem egyre rosszabbak lesznek az éjszakáink, de kitartás, már nincs sok hátra! 34h km
Én 33km vok nekem az éjszakáim nagyon rosszak nemtudok aludni egyfolytába forgolodok az oldalam egyfolytába elzsibad meg alig kapok levegöt.Remélem nem soká vége lesz.Boldog baba várást
Nem tudom pontosan, hogy mikortól nem aludtam egy igazán jót. De már legalább 10 hete. Vagy kényelmetlen, vagy nagyon meleg volt, vagy agyaltam valamin. Most pedig úgy másfél hónapja 3-4 pisi éjszaka és ha felkel a pindurka, akkor sokáig nem tudok visszaaludni.Ha õ alszik, akkor sem találom meg mindig a kényelmes pózt. Úgyhogy nyugi, nem vagy egyedül és nyugtasson a tudat, hogy mikor felvagy éjjel sok-sok kismami ugyanúgy virraszt! :) Kitartás!
Ja, 36 hetes :)

23 hetes terhes vagyok, éjszakánként nagyon fáj a hasam alja, sokszor alig tudok megmozdulni. Mitől lehet ez?

Hiába próbálok lassan fordulni,nagyon fáj.

Legjobb válasz: Szia! Én is 23 hetes vagyok, és én is ilyesmit érzek, de én inkább feszülésnek nevezném, meg olyan mintha kb.2-3 kilós lenne a hasam.Pedig bevallom nekem még mindig alig van hasam...

Szia! Én is 23 hetes vagyok, és én is ilyesmit érzek, de én inkább feszülésnek nevezném, meg olyan mintha kb.2-3 kilós lenne a hasam.Pedig bevallom nekem még mindig alig van hasam...
Szia! Én 33 hetes vagyok. kb nekem is azóta fáj a hasam alja. Nekem a szülésznõm azt mondta, hogy nõ a baba, és a méhtartó szalagok lehet, hogy nem tudnak olyan gyorsan nyúlni, ezért is fájhat. Szedjél magnéziumot és pihenj sokat! Gratulálok a babához!


Napok óta fáj a derekam és a hasam? Nem rendszeres, de napjában vagy 10x előfordul és éjszakánként is többször felébredek rá. Gondolom jóslófájás, de normális dolog az, hogy ilyen sokszor?

Ez már a 4. nap volt, hogy ilyen sokszor el?fordul. Ma töltöttem be a 33.hetem és ikreket várok.

Legjobb válasz: Én is azt mondom, nézd meg, hogy mennyire rendszeres. Valamint próbálj venni egy meleg fürdõt, mert a jósló akkor elmúlik! Azért én a helyedben beszélnék a dokival, mert az ikerterhesek nagy többsége amúgy is hamarabb szül. Azért nézzenek meg. Az a biztos! Minden jót!

Én is azt mondom, nézd meg, hogy mennyire rendszeres. Valamint próbálj venni egy meleg fürdõt, mert a jósló akkor elmúlik! Azért én a helyedben beszélnék a dokival, mert az ikerterhesek nagy többsége amúgy is hamarabb szül. Azért nézzenek meg. Az a biztos! Minden jót!
iker terhességnél meglehet hogy a szervezeted jelzi hogy hamarosan anya leszel, azt figyeld meg hogy szabályos idõközönként jelentkezik-e és ha rendszerezõdött akkor irány a korház ne hogy valami probléma lépjen fel, de ha sokat fáj én akkor is azt tanácsolnám menj el orvoshoz inkább nézzenek meg


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!