Találatok a következő kifejezésre: Éjszakánként nagyon Ez (11 db)

33 hetes vagyok. Éjszakánként nagyon fáj a csípő csontom. Mintha szét akarna robbanni. Ugye ez tágulás? Normális ez ebben az idöszakban?

Legjobb válasz: Igen,ez a tágulás.Vannak szerencsésebbek,akiknek csak a legvégén kezd el fájni(nekem a 38 héttõl volt elõször,de most mindent pótol),vannak kevésbé széles medencéjûek,akiknek korábban.A jómúltkorában találkoztam gondozáson egy kismamával,aki 16 hetesen medencefájdalomra panaszkodott.Lehet most éppen nagyot nõtt hírtelen a babád,és attól fáj,és majd néhány nap múlva javulni fog a helyzet.

Igen, ez a tágulás.Vannak szerencsésebbek, akiknek csak a legvégén kezd el fájni(nekem a 38 héttõl volt elõször, de most mindent pótol), vannak kevésbé széles medencéjûek, akiknek korábban.A jómúltkorában találkoztam gondozáson egy kismamával, aki 16 hetesen medencefájdalomra panaszkodott.Lehet most éppen nagyot nõtt hírtelen a babád, és attól fáj, és majd néhány nap múlva javulni fog a helyzet.

Éjszakánként nagyon izzadok. Ez normális dolog?

33 hetes kismama

Legjobb válasz: Ha egyébként nincs lázad vagy hõemelkedésed, nem lehet nagy baj. Én is sokszor izzadok éjszaka, a párommal örökös vitatéma, hogy kinyissuk vagy becsukjuk az ablakot. Õ már úgy fázik, hogy sapkában akar aludni :)) én meg alig takaródzok be. Szerintem ez egyéni, hogy kinek hány fokos szoba jó az alváshoz. Nekem 18-19 C fok lenne jó. Ennél melegebbben én is izzadok. Nem lehet, hogy túl meleg a szobátok?

Ha egyébként nincs lázad vagy hõemelkedésed, nem lehet nagy baj. Én is sokszor izzadok éjszaka, a párommal örökös vitatéma, hogy kinyissuk vagy becsukjuk az ablakot. Õ már úgy fázik, hogy sapkában akar aludni :) ) én meg alig takaródzok be. Szerintem ez egyéni, hogy kinek hány fokos szoba jó az alváshoz. Nekem 18-19 C fok lenne jó. Ennél melegebbben én is izzadok. Nem lehet, hogy túl meleg a szobátok?
Szerintem normális, csak kellemetlen. Én az elejétõl fogva izzadok, mint még soha..Éjszakánként kis tócsa van a fejem alatt..Nagyon kellemetlen, de hát ez van. Remélem nagyobb kellemetlenség nem ér!:) Sok sikert!31 hetes kismama

Éjszakánként nagyon félek. Lehunyom a szemem, megpróbálok aludni és különbözõ rémisztõ dolgokat látok. Pl. Samara a körbõl vagy sikolyok, szörnyfejek.12 éves vagyok de ez már nagyon hosszú ideje tart. Mit tegyek?

Nagyon ciki, de a fõ baj az, hogy így általában aludni sem tudok. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Elalvás elõtt próbálj meg relaxálni, és mellõzd a horrorfilmeket, vagy azokat, emelyek csak erõszakosak.

Elalvás elõtt próbálj meg relaxálni, és mellõzd a horrorfilmeket, vagy azokat, emelyek csak erõszakosak.
A tanárt fel lehetne az ilyenért jelenteni. Max nem lesz tesi óra az iskolában. A szüleid meg felelõtlenek. Gondolom, iskolapszichológus nincs... Esetleg beszélj az egyik kedvesebb tanárral vagy felnõttel, hátha tud segíteni és hatni tud a szüleidre, mert ez nem játék.
Vitaminok szedését, fõleg magnézium és kalciumot tudom neked elsõ körben ajánlani. Aztán L. Ron Hubbard: Dianetika - Az emberi elme anatómiája címû könyvet. Dianetika weboldalán megtudod nézni a bevezetõ videofilmet, hogy tud mirõl is van szó.
nem könnyû szembe-nézni a félelmeinkkel. van, hogy álmainkban törnek ránk. hogy vehetjük fel a harcot a félelmeinkkel, álmunkban? belinkelek egy filmet, ami részben ezzel foglalkozik. ugyanakkor, elismerem, ez a film annyiban nem jó példa, hogy ott külsõ segítséggel történik meg a félelem megszüntetése. de, ötletet meríthetünk belõle. videó címe: Álomküzdõk - teljes film http://www.youtube.com/watch?v=OvCHmlzXLU4
A kérdező hozzászólása: Tudják és nem vittek el orvoshoz. Ha pszichológushoz vinnének, valószínûleg kussolnék. Egy idegen ember ne próbáljon vele csevegni.
Szólj a szüleidnek és el fognak vinni orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: pedig de.A bunkó tesitanár (ofõm) nézette velünk mikor fájt a lába és nem tudott tesiórát tartani. Egy kis falusi iskolába járok. Az igazgató tisztában van a tanár hibáival (mert bõvelkedik bennük), de nem rúghatja ki mert nincs utánpótlás. Ezt onnan tudom, hogy édesanyám ott tanított. ( hónapja ment el.)
Azt nem hiszem el, hogy 10 évesen kötelezõen KÖR-t NÉZETTEK VELETEK!!!!!! Vagy ha mégis akkor szólj a szüleidnek mindenképpen, ha TÉNYLEG igaz, egy tanár nézette veletek, akkor azt minimum ki kell rúgni a suliból...
A kérdező hozzászólása: Direkt ügyelek arra, hogy ne nézzek vagy olvassak ilyeneket. De a Kört is 2 éve láttam mégis teljesen bennem van a film. Szívem szerint azt sem néztem volna meg, de kötelezõ volt az iskolában.
Próbálj elalvás elõtt valami vicceset nézni, vagy arra gondolni és ha nem gondolsz a horrorfilmre akkor nem lesz gond.Szerintem természetes dolog az, ha valaki fél egy horrorfilm beli karakterõl hisz azért alkotta meg az író.


A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ, megnyutató, de igy már nem aggodalmaskodok annyira.
Szia. Én 35 hetes vagyok, és én is tapasztaltam már ilyent. Engem fel is készített a védõnõ, hogy elõfordulhat. Ne aggódj, tényleg csak a hormonok okozzák. Azt mondta a védõnõm, hogy elõfordulhatnak olyan tünetek, mint a klimaxolóknál. Kitartás, már nincs sok vissza, minden jót!
Szia! Igen tuti a hormonok.Nekem szinte végig hõhullámaim voltak, néha kevert a viz néha nem.Ez tök természetes. Minden jót egy 7 hetes anyuka.

23 hetes terhes vagyok, éjszakánként nagyon fáj a hasam alja, sokszor alig tudok megmozdulni. Mitől lehet ez?

Hiába próbálok lassan fordulni,nagyon fáj.

Legjobb válasz: Szia! Én is 23 hetes vagyok, és én is ilyesmit érzek, de én inkább feszülésnek nevezném, meg olyan mintha kb.2-3 kilós lenne a hasam.Pedig bevallom nekem még mindig alig van hasam...

Szia! Én is 23 hetes vagyok, és én is ilyesmit érzek, de én inkább feszülésnek nevezném, meg olyan mintha kb.2-3 kilós lenne a hasam.Pedig bevallom nekem még mindig alig van hasam...
Szia! Én 33 hetes vagyok. kb nekem is azóta fáj a hasam alja. Nekem a szülésznõm azt mondta, hogy nõ a baba, és a méhtartó szalagok lehet, hogy nem tudnak olyan gyorsan nyúlni, ezért is fájhat. Szedjél magnéziumot és pihenj sokat! Gratulálok a babához!

22 hónapos a fiam, de éjszakánként még mindig nagyon sokat iszik, és sokat pisil is. Ez gond? Hogy fog így menni a szoba és ágytisztaság?

Napközben állandóan "tukmálom" rá a vizet, hogy elég legyen a folyadékbevitel, hátha azt pótolja éjszaka, de akármennyit iszik napközben, éjszaka elfogy minimum 3 deci...

Legjobb válasz: Azért ez még mindig jobb helyzet annál, mintha nem inna. Sztem gondnak nem gond, a folyadék az fontos.:D

Azért ez még mindig jobb helyzet annál, mintha nem inna. Sztem gondnak nem gond, a folyadék az fontos.:D
Nem száraza szoba levegõje.Tegyél a radiátorra vizes törölközõt.De lehet a cumisüveghez való ragaszkodás is.Pót cselekvés.Az én kislányom 2, 5 éves és még mindig iszik éjszaka, de õ tejet vagy teát.De sokszor csak úgy elkéri, nem iszik.

Beteg vagyok. Nagyon csúnyán köhögök, szinte nem alszom éjszakánként. A hasamban már ilyen izomlázszerű fájdalmat érzek a sok köhögés miatt. Árthat ez valahogy a babámnak? Úgy értem a folyamatos rázkódás a hasamban. Érzi ő ezt egyáltalán? 24 hetes km

Legjobb válasz: Én is nemrég sokat köhögtem. Nekem sûrûbben keményedett a pocim, ami ugye nem igazán jó! Erre figyelj! Nekem nem volt gond, csak kellemetlen a keményedés! Viszont ha görcsölni is kezd, vagy fájni, akkor doki!!! Amúgy a babád szerintem fõleg azt érzi, hogy anya beteg, hogy nem érzi jól magát! Jó kis rengéscsillapítójuk van odabent! :) 25 hetes kismami

Én is nemrég sokat köhögtem. Nekem sûrûbben keményedett a pocim, ami ugye nem igazán jó! Erre figyelj! Nekem nem volt gond, csak kellemetlen a keményedés! Viszont ha görcsölni is kezd, vagy fájni, akkor doki!!! Amúgy a babád szerintem fõleg azt érzi, hogy anya beteg, hogy nem érzi jól magát! Jó kis rengéscsillapítójuk van odabent! :) 25 hetes kismami

Mióta terhes vagyok, azóta nagyon nehezen tudok aludni. Éjszakánként rengeteget forgolódok. Ez már így is marad végig?

8 hetes kismami

Legjobb válasz: Én szintén így vagyok, plusz az éjszakai pisilések! A szervezet felkészül, aggódik, átáll! Ne aggódj, ez normális és valószínû így is marad! Gratula a babócához! 25 hetes kismama!

Én szintén így vagyok, plusz az éjszakai pisilések! A szervezet felkészül, aggódik, átáll! Ne aggódj, ez normális és valószínû így is marad! Gratula a babócához! 25 hetes kismama!
nekem változó van olyan hogy halgatom a férjem horkolását:) és van olyan amikor õ az enyémet:) még nem tudom olyankor mikor jól alszok mitõl van de biztos vagyok hogy olyankor aktivabb vagyok napközbe van séta is lehet ezért próbálkoz 11hetes mamika
Nyugodj meg, én is így voltam az elején. Nem nagyon tudtam aludni, fent voltam éjszaka többször is, mint aki már jól kialudta magát. Közben meg álmos is voltam, meg nem is. Aludtam volna én, de nem tudtam. Gondolj valami szépre, a babáddal kapcsolatban és tudsz majd aludni.Nekem a 8.-héten elmúlt. Üdv: 20 hetes kismama
Én szinten ebben a cipoben jarok.Nem is ertettem, h én aki aztan mindenhol minden korulmeny kozott kepes voltam aludni most nem tudok.Az elalvassal nincs gondom, de par ora mulva felebredek es nem tudok visszaaludni, a par ora alatt is eleg ebren alszom, ami eddig nem volt jellemzo ram. En remelem, h nem marad ez igy sokaig, hiszen most meg nekunk is lehetne aludni, mert kesobb ez egy kicsit nehezkesebb lesz. 7 hetes kismama

Mi lehet ez a furcsa, nagyon mély, alig hallható, mégis erőteljes zúgás, amit már napok óta hallok késő éjszakánként? Mintha egy repülő zúgna a házunk felett, de se nem közeledne, se nem távolodna, hanem mindig egyenletesen zúgna.

Budapesten a XI. kerületben lakom, és már 3. éjszaka, hogy érzem. A hallható tartomány és az infrahangok határán lehet, mert bár alig hallani, mégis úgy érzem, hogy a dobhártyám majd beszakad olyan erősen remeg.

Legjobb válasz: Nekem a számítógép hangszórója produkál idõnként éjjelenete (valószínûleg nappal is csak akkor a háttérzaj miatt nem hallani) egy alig hallható frekvenciájú zúgást, akkor is ha áramtalanítva van. Újat kellene már venni.

Nekem a számítógép hangszórója produkál idõnként éjjelenete (valószínûleg nappal is csak akkor a háttérzaj miatt nem hallani) egy alig hallható frekvenciájú zúgást, akkor is ha áramtalanítva van. Újat kellene már venni.
Házban valaki nem vett új keringetõ-szivattyút a központi fûtésébe? A csõ+víz+fal viszi a hangot ám rendesen.
Ha panelben laksz, akkor eléggé valószínû, hogy a világító aknában vagy a szellõzõ rendszerben fütyül a szél - azok keltenek ilyen nagyon mély, alig hallható hangot, amit a beton remekül közvetít. Az összeesküvés elméletekre meg inkább több szót nem is vesztegetek, annyira röhejesek :)
Igen, egyértelmû - hallasz egy hangot, az biztos az UFO-k mûve :D
En par napja kezdtem el hallani ezt a hangot, Budapest 1.keruleteben lakom. Ejjel, nappal kb 8 perces intervallummal, bar ez neha hosszabb. Kizartnak tartom hogy szellozo berendezes vagy miegyeb okozna a zajt. Kifejezetten az egbol jon, nagyon eros. Maga a hang valoban sokszor epphogy hallhato de szinte faj tole a dobhartyam. kb 4 eve itt lakom es pont dec 25 hajnalban hallottam eloszor ezt a hangot, ami sok kivalto okot mar eleve kizar. Gondoltam a katonai repuloktol kezdve mindenre de semmi sem magyarazza meg, masra nem tudok gondolni mint hogy valami termeszetfeletti vagy foldonkivuli dologrol van szo.
sokszor meglepõen egyszerû, semmitmondó dolgok okozzák a megmagyarázhatatlan zajokat. Például egy nemrég berakott, ám bizonyos ponton rosszul záró bejárati ajtó, ami valahol ellenpólust találva huzatot gerjeszt a lépcsõházban. csak egy pici lyuk, és mekkora galibát okoz. Ehhez persze az is kell, hogy szél legyen. Ha van gázvezeték-hálózat végpont a környéken (nem hiszem, hogy lakott területen van ilyen, de elképzelhetõ, hogy egy távolabbi helyen van és hallani), az is okozhat ilyet, amikor elégetik a gázfelesleget. De a legkézenfekvõbb egy nemrég felszerelt bolti hûtõ, annak is a ventilátora. Nagyon zavaró tud lenni! Érdemes lenne körüljárni a környéket.
#6: Hááát.... -Reklamálsz a fûtõközpontosoknál -Szabotálod a fûtõközpontot kézigránáttal, síppal, dobbal, nádihegedûvel. -Befogod a füled, vagy felhangosítod a tévét. Sajnos kb. ennyi. Ebbõl az elsõ és a harmadik a legális és attól nem is fázol. :)
A kérdező hozzászólása: 4-es zseniális: pár hete csináltak valamit a hõközpontban. Csak azt nem tudom mit tehetnék ellene.
http://en.wikipedia.org/wiki/Taos_Hum remélem, ez a forrás Butcher cica igényeinek is megfelel
"Kifejezetten az egbol jon" "pont dec 25 hajnalban hallottam eloszor ezt a hangot, ami sok kivalto okot mar eleve kizar." "Gondoltam a katonai repuloktol kezdve mindenre de semmi sem magyarazza meg, masra nem tudok gondolni mint hogy valami termeszetfeletti vagy foldonkivuli dologrol van szo." Semmi nem magyarázza meg szerinted (azaz nincs elég tudásod/adatod hozzá, hogy magyarázatot találj), tehát természetfeletti vagy földönkívüli dolog. http://hu.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_ignorantiam http://hu.wikipedia.org/wiki/Vágyvezérelt_gondolkodás Hogy a kérdéshez is hozzászóljak: a mi lakóházunkban az internetszolgáltató egyik eszközében csapágyas lett a ventilátor. Annak pont ilyen hangja volt. Csak éjszaka hallatszott, mert nappal elnyomták a környezeti hangok.

Éjszakánként van, hogy órákig remegek, tudok magamról, de nem tudok felébredni. Olyan a remegés, mint mikor nagyon fázunk, de természetesen nem szoktam fázni éjszaka. Mi ez?

Most lett vége egy 4 éves párkapcsolatomnak, lelkileg eléggé a padlón vagyok. Gondolom az ok ez, de mi lehet ez az egész? Reggelre mindig szétharapom a szám belülről. Hozzátenném minden éjszaka másodpercre pontosan 3-kor vagy 4-kor kezdődik. Nagyon ijesztő..

Legjobb válasz: Stressztõl is lehet, amit a szakítás idézhetett elõ. Nyugtatót végképp ne vegyél be, hanem vegyél patikában levendula-teát, fõzd meg este lefekvés elõtt, és fogyaszd el mindet! Attól úgy alszol, mint a bunda.

Stressztõl is lehet, amit a szakítás idézhetett elõ. Nyugtatót végképp ne vegyél be, hanem vegyél patikában levendula-teát, fõzd meg este lefekvés elõtt, és fogyaszd el mindet! Attól úgy alszol, mint a bunda.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!