Találatok a következő kifejezésre: Éjjel rosszat és arra (4 db)

Éjjel rosszat álmodtam, és arra keltem fel, hogy annyira feszes a hasam, szinte minden mozdulat fájt.14 hetes kismama vagyok, ebben a korban a babám érzékelhet már valamit abból ami nekem rossz?

Legjobb válasz: Hogy ne érzekelné!!12 hetesen már fájdalmat is éreznek babák.Én mindig szokok neki beszélgetni,és sokkat gondolok rá.Próbálj meg beszélni hozzá,és nyugtasd meg,hogy nincs semmi baj!!Ha esteleg nem mulik a feszülö érzés vegyélbe Magne B6 vitamint 2x1.Én mindig oda teszem hasamra kezem,és õ úgy jellez,hogy ott mozog ahol kezem van,és elmondom neki mennyire szeressük õt.18 hetes kismami

Hogy ne érzekelné!!12 hetesen már fájdalmat is éreznek babák.Én mindig szokok neki beszélgetni, és sokkat gondolok rá.Próbálj meg beszélni hozzá, és nyugtasd meg, hogy nincs semmi baj!!Ha esteleg nem mulik a feszülö érzés vegyélbe Magne B6 vitamint 2x1.Én mindig oda teszem hasamra kezem, és õ úgy jellez, hogy ott mozog ahol kezem van, és elmondom neki mennyire szeressük õt.18 hetes kismami
Ilyenkor kell gyorsan bekapni egy Hova nyugtatót, hogy ne legyen gond!
Jajjj istenem, miért kell egybõl nyugtatózni?! Még akkor is ha homeopátiás. Persze érzi a babád, de többet érsz vele, ha kommunikálsz vele és megnyugtatod õt is meg magadat is , mintha csak ridegen bedobnál vmit. Az Elõzõ válaszolótól megkérdezném azért, hogy ha a gyereke lesz ideges vagy rosszat álmodik vagy rossz lesz neki, majd azt is egy Hova tabival elintézi?? Szép mondhatom!

Mi lehet a baj? Éjjel arra ébredtem, hogy rosszul érzem magam és forgott velem a világ. Mikor ültem, akkor a szédülés megszűnt, de ha vissza akartam feküdni vagy lehajolni, akkor újra előjött.

Hánytam is, de csak ilyen nyálkás valamit. Alig megy le egy falat a torkomon. Nem ittam alkoholt,viszont estére ettem egy bundás kenyeret. Lehet epétől?

Legjobb válasz: 03-05 óra körül, a tüdõre kell odafigyelni.

03-05 óra körül, a tüdõre kell odafigyelni.
Ha 23óra, és 01 óra között ébredtél fel, akkor az az epéd miatt lehetett.
Ezekben az idõpontokban dolgozik a megjelölt szerv.
A kérdező hozzászólása: 4 körül
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi a válaszokat!

Az ejjel arra ebredtem, hogy szinte teljesen a hasamon alszom. Nagyon rossz erzesem volt, es most van egy kis lelkiismeret furdalasom. Mas is volt mar igy?

Beszeltem ma a dokimmal, azt mondta semmi gond, söt, inkabb hason, mint haton. 28 hetes km. vagyok, es mar jelentös hasam is van... De bizom a dokimban, ha azt mondta, hogy nem csinaltam semmi artalmasat.

Legjobb válasz: pont most olvastam az áprilisi baba magazinban,hogy semmi baj nem lehet a hason alvásból,a babát teljesen megvédi a magzatvíz + izmok,ne aggódj! ha úgy aludtál,úgy volt kényelmes,kárt nem tudsz tenni benne!

pont most olvastam az áprilisi baba magazinban, hogy semmi baj nem lehet a hason alvásból, a babát teljesen megvédi a magzatvíz + izmok, ne aggódj! ha úgy aludtál, úgy volt kényelmes, kárt nem tudsz tenni benne!
Persze, ilyenkor még nincs baj. Majd lesz olyan, mikor nem is tudsz megfordulni. Ha a dokid ezt mondta, akkor ne aggódj!
szia! Semmi ártalmasat nem tettél. A kisbabádat odabent úgy kell elképzelni, mint egy nejlonzacsiba zárt valamit . a nejlonzacsit jól betekerték, hogy minden oldalról kemény legyen, de ne feszülésig , csak úgy hogy õrizze a rugalmasságát. Ha elkezded nyomogatni , vagy az asztalhoz préselni nem lesz baja, mert megvan az a tulajdonsága , hogy "összenyomhatatlan" .Na, ilyen helyen van a babád is:) Én eleve nem szeretek ugyan hason aludni , a kedvenc pozícióm a hátonfekvés . Képzelheted, eleinte félve olvastam , hogy az oldalt fekvés a legideálisabb , merthogy háton nem kap elég vért a méh , meg feszül... 37 hetes vagyok, babó jól van köszöni , és továbbra is a fõ alvási irányom a hátonfekvés:) A hason fekvés egy idõ után a még nagyobb pocid miatt lesz kellemetlen , de azt úgyis észreveszed! :) 1 másik kismami
szia volt hogy a 40.heten is majd teljesen hason voltam...a baba ugy helyezkedett hogy neki is nekem is jo legyen :) ne aggodj, ha valami nem jo neki azt a tuttodra hozza...volt hogy arra ebredtem hogy olyan iszonyatos rugdosasba kezdett, mert nem volt neki kenyelmes, hogy majd leesett a pocakom :D


Két napja szinte állandoan mozog a kicsikém, éjjel sokszor arra ébredek hogy jön-megy, mindegy hogy hogy fekszem, de ezt csinálja nappalis. Ugye nincs gond? Ez nem utal rosszra? Elsö baba, és 28 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia, Nekem ezek után tûnt el egy teljes napra:) Nem gond, max gy kicsit jobban kifárad, te meg 24óra után mehetsz az ügyeletre, aggódva, közben meg alszik:D Örülj, hogy mocorog. Ha nagyon unod, akkor kitartást, most már mindjárt vége!

Szia, Nekem ezek után tûnt el egy teljes napra:) Nem gond, max gy kicsit jobban kifárad, te meg 24óra után mehetsz az ügyeletre, aggódva, közben meg alszik:D Örülj, hogy mocorog. Ha nagyon unod, akkor kitartást, most már mindjárt vége!
Szia.Nekem pont az ellenkezõje van, picit lusta.De a sórnõmnek szintén ilyen kis aktív, és azt mondta a doki hogy az a jó, mert akkor erõsödnek az izmai.Én is megkérdeztem a dokim hogy mi a jobb, ha sokat vagy ha keveset mozog, és azt mondta hogy ha többet mozog, az a jó.Hát remélem még az enyém is belendül, imádom mikor "molyol"odabent.
Én is pont 28 hetes vagyok és az én kis babóm is ezt csinálja kb. 2 napja teljesen hiperaktív lett.Szinte nem tudok olyan pózt találni amibe egy kicsit is abba hagyná a mocorgást. Én örülök neki szerintem minden rendben lehet, tegnap voltam ultrahangon ott minden rendben volt. Már 1kg 30dkg a picike. A tied mekkora?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Utolsonak, nem tudom mekkora a kicsike mert 32hetesen megyek ujra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!