Találatok a következő kifejezésre: Éjjel rosszat és (42 db)

Minden éjjel rosszat álmodom. Ez lehet hormon? 36 hetes vagyok és kb.2 hete minden nap rossz álmom van. Nálatok hogy van ez? Nem a babáról álmodok, csak úgy!

Legjobb válasz: Hu, most hogy olvaslak, eszembe jutott, hogy nagyon rosszat álmodtam az éjjel, de hogy mit, nem emlékszem. Nagyon megijedtem álmomban... de mi a fene volt??? Állítólag ilyenkor a hormonok miatt álmodunk össze-vissza, egyre több álom van a babával kapcsolatban is, rossz álmok, de azt mondják nem szabad jelentõséget tulajdonítani neki.

Hu, most hogy olvaslak, eszembe jutott, hogy nagyon rosszat álmodtam az éjjel, de hogy mit, nem emlékszem. Nagyon megijedtem álmomban... de mi a fene volt??? Állítólag ilyenkor a hormonok miatt álmodunk össze-vissza, egyre több álom van a babával kapcsolatban is, rossz álmok, de azt mondják nem szabad jelentõséget tulajdonítani neki.
Valoszinu a hormonok.Bar en a terhesseg elejen almodtam rosszakat.
nálam ez elõször a 2. trimeszter elején kezdõdött, pár hétig tartott aztán elmúlt.és most kb másfél hete megint tart.nagyon rossz. 35+5 hetes km

Éjjel rosszat álmodtam, és arra keltem fel, hogy annyira feszes a hasam, szinte minden mozdulat fájt.14 hetes kismama vagyok, ebben a korban a babám érzékelhet már valamit abból ami nekem rossz?

Legjobb válasz: Hogy ne érzekelné!!12 hetesen már fájdalmat is éreznek babák.Én mindig szokok neki beszélgetni,és sokkat gondolok rá.Próbálj meg beszélni hozzá,és nyugtasd meg,hogy nincs semmi baj!!Ha esteleg nem mulik a feszülö érzés vegyélbe Magne B6 vitamint 2x1.Én mindig oda teszem hasamra kezem,és õ úgy jellez,hogy ott mozog ahol kezem van,és elmondom neki mennyire szeressük õt.18 hetes kismami

Hogy ne érzekelné!!12 hetesen már fájdalmat is éreznek babák.Én mindig szokok neki beszélgetni, és sokkat gondolok rá.Próbálj meg beszélni hozzá, és nyugtasd meg, hogy nincs semmi baj!!Ha esteleg nem mulik a feszülö érzés vegyélbe Magne B6 vitamint 2x1.Én mindig oda teszem hasamra kezem, és õ úgy jellez, hogy ott mozog ahol kezem van, és elmondom neki mennyire szeressük õt.18 hetes kismami
Ilyenkor kell gyorsan bekapni egy Hova nyugtatót, hogy ne legyen gond!
Jajjj istenem, miért kell egybõl nyugtatózni?! Még akkor is ha homeopátiás. Persze érzi a babád, de többet érsz vele, ha kommunikálsz vele és megnyugtatod õt is meg magadat is , mintha csak ridegen bedobnál vmit. Az Elõzõ válaszolótól megkérdezném azért, hogy ha a gyereke lesz ideges vagy rosszat álmodik vagy rossz lesz neki, majd azt is egy Hova tabival elintézi?? Szép mondhatom!

Észrevettétek már a hõgörbéteken, hogy ha egy éjjel nagyon rosszul és keveset alszotok, akkor alacsonyabb a reggeli hõ?

6 órát kellene aludni minimum, de néha ez csak 6 óra fekvés, forgolódás, agyalás. Olyankor a hõm egy tizeddel mindig alacsonyabb.

Legjobb válasz: Én annak idején éjszaka is dolgoztam, váltott mûszakban, és ezért nem igazán tudtam használni a hõmérõ módszert pont ezért, mert ha dolgoztam kevesebb volt a reggeli hõm. Igazából egy szép hónapom volt amikor szabin voltam, a váltott mûszakos görbéim mind össze vissza keszekuszák voltak.

Én annak idején éjszaka is dolgoztam, váltott mûszakban, és ezért nem igazán tudtam használni a hõmérõ módszert pont ezért, mert ha dolgoztam kevesebb volt a reggeli hõm. Igazából egy szép hónapom volt amikor szabin voltam, a váltott mûszakos görbéim mind össze vissza keszekuszák voltak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod. Tényleg nehéz váltott mûszakban hõmérõzni! Olvastam, hogy még az is kihat az eredményre, ha reggel rázod le a hõmérõt. Na de hogy az alvás minõsége is ilyen fontos, hát erre nem gondoltam.


17 hetes kismama vagyok és minden éjjel rosszat álmodok a babámmal. Legfőképp arról szól hogy koraszülött lesz és életben van de aztán én nem figyelek rá és eltünik! Mitől lehet?

Legjobb válasz: Az álmokban, vágyaink és félelmeink jelennek meg, ezek pedig még egybe folynak a napközben megélt élményeinkkel. Egyszerüen aggódsz a terhesség miatt. èn nem álmodtam olyan durván, de nekem az elején volt egy rettegésem, hogy elvetélek, iszonyatosan utáltam.

Az álmokban, vágyaink és félelmeink jelennek meg, ezek pedig még egybe folynak a napközben megélt élményeinkkel. Egyszerüen aggódsz a terhesség miatt. èn nem álmodtam olyan durván, de nekem az elején volt egy rettegésem, hogy elvetélek, iszonyatosan utáltam.
Nekem a koraszülés nem, de az, hogy nem tudok figyelni, és eltûnik a baba, és baja lesz, az megvolt az elsõ idõszakban. A félelmeid törnek felszínre álmaidban. Nézz velük szembe, és gyõzd meg magad, hogy nem lesz semmi baj, idõvel remélhetõleg elmúlnak (legalábbis nálam így volt).

Apám mentalevelet rágott és evett és egész éjjel rosszul volt görcsölt, a gyomra. Lehet valami további baja?

Legjobb válasz: Hát csak nem evett meg egy egész kazallal! Valami mástól lehet gyomorproblémája. Néhány mentalevél szerintem nem okoz ilyen görcsöket.

Hát csak nem evett meg egy egész kazallal! Valami mástól lehet gyomorproblémája. Néhány mentalevél szerintem nem okoz ilyen görcsöket.

Állandóan rémálmok gyötörnek. Mindig lekésem a jármüveket. Nem ismernek meg a munkatársaim. Még soha nem volt szép álmom. Egész éjjel álmodok. Rendszerint emlékszem is a álmomra. Az mindig rossz és nagyon kifáradok tőle. Mit jelentenek ezek az álmok?

Legjobb válasz: Ideje venned egy kocsit, mert kikészít a tömegközlekedés.. Nem csoda, engem is kiborítana ha másfél órát kellene mennem hogy megtegyek 30 kilométert, és akkor igazodni menetrendekhez, meg elviselni a többi embert, és akkor még egy csomó pénzbe is kerül.. Egy kocsiba meg beülsz, berakod a kedvenc zenéd, és elindulsz, és arra mész amerre akarsz, akár rövidíthetsz is!!

Ideje venned egy kocsit, mert kikészít a tömegközlekedés.. Nem csoda, engem is kiborítana ha másfél órát kellene mennem hogy megtegyek 30 kilométert, és akkor igazodni menetrendekhez, meg elviselni a többi embert, és akkor még egy csomó pénzbe is kerül.. Egy kocsiba meg beülsz, berakod a kedvenc zenéd, és elindulsz, és arra mész amerre akarsz, akár rövidíthetsz is!!
Én is megfigyeltem már, hogy sokkal feszültebb vagyok ha tömegközlekedni kell mintha kocsival mennék. Szerintem tömegiszonyod is van, nameg a mai késelések korában mennyivel biztonságosabb már egy autó, és kevésbé zajos is.. Emléxem még 10 éve amikor metróztam, minden út után vagy 40 percig csengett a fülem!!
Az álmaid is azt jelzik, hogy napközben túl erõs ingerek érik az idegrendszeredet, gondolok itt zajokra, koncentrációra, emberek közegébe való asszimilálódásra. Pl engem kifejezetten irritál ha tökidegenekkel kell együtt lennem 1-2 méteres közelségben zárt térben.
szerintem stresszes lehetsz. vagy valami régi emléked van amitõl szabadulni szeretnél és álom formájában vetíti ki. gondolkozz el rajta. túl sokat is idegeskedhetsz mostanában.
Vizsgáld meg a fontosabb életterületeidet. Minden rendben van? Van pasid? Ha van, elég gyakran szexeltek? Elég a fizetésed? Vannak gyerekek? stb... A gyakori rémálmok mindig valami megoldatlan, feldolgozatlan dolgot jeleznek. Esetleg még gyerekkorodra is visszagondolhatsz: hogyan bántak veled a szüleid, osztálytársaid, stb.
PFFF....nem tom miért vannak rémálmaid...de, hogy nem azért mert tömegközlekedéssel jársz ez szinte tuti. Én Csepelrõl járok be minden nap a belvárosba...és nem zavar, hogy busszal, hévvel, villamossal, metróval kell járnom... Szerintem inkább valami társadalmi problémád van...

Rosszul csinaltam? A Kanavit csopogot pusztan adtam be a lanyomnak. Nem tettem tejet ra neki hanem csak utana adtam a tejet. Es ejjel folkelt es kb 1 oran at fajt a hasa.

6honapos es most csinaltam eloszor igy.ez lehetett a baj?

Legjobb válasz: nem. én mindig így adtam neki. csepp, aztán a tej.

nem. én mindig így adtam neki. csepp, aztán a tej.

Ha félek hazamenni éjjel (rossz környék miatt), és útközben "összefutok" egy rendőrrel/járőrrel stb. , akkor kérhetem, hogy kísérjen el hazáig?

Végülis ?k szolgálnak és védenek, ugyebár...

Legjobb válasz: Nem igazán. Õk nem ezért vannak, persze, lehet, hogy teljesen szabálytalanul megteszik. Javaslom a paprika, vagy, bors-spray-t. Hatásos, de nem okoz maradandó egészségkárosodást. Jó ember, kutya ellen is. Hasonló helyen lakom, nekem biztonságérzetet ad.

Nem igazán. Õk nem ezért vannak, persze, lehet, hogy teljesen szabálytalanul megteszik. Javaslom a paprika, vagy, bors-spray-t. Hatásos, de nem okoz maradandó egészségkárosodást. Jó ember, kutya ellen is. Hasonló helyen lakom, nekem biztonságérzetet ad.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kicsit pedig reménykedtem. :) De egy paprika spray nem kevés 6 "sötét alak" ellen? Persze, több, mint a semmi... Hamis kutyáktól is kevésbé félek, mint tõlük.
Ha nagyon beparázol, akkor hazavisznek jó eséllyel. Én úgy jártam, hogy diákmunka után elment az utsó buszom és kint szorultam Budapest határában pénz nélkül. Pont arra jött egy járõr én pedig leintettem, szóltam, hogy jártam (eléggé ki voltam borulva), õk pedig hazavittek szó nélkül. Azért nem mindenki szemét, aki rendõr.
Persze, kérheted, de nem kötelesek segíteni.
Ha nõ vagy, õk pedig rendes és udvarias férfiak, talán megteszik. De ha a bunkó paraszt-fajtából vannak, akkor még ki is röhögnek. Hány éves vagy?
Elõfordulhat persze, hogy megsajnálnak és hazavisznek, de csekély az esély, hogy pont akkor járnak arra, mikor mennél haza. Az meg, hogy napi szinten õk oldják ezt meg, az lehetetlen.
Engem már a kocsmába is elvittek...:D De csak mert haverok és találkoztam velük, na mind1...Ha betelefonálsz hogy kisérjenek haza, nem fognak...Csak ha olyan van....:) )
Ezt most komolyan kérdezed? Nem kérheted. Még ha valaki megtörtént bûncselekmény miatt hívja õket, arra is csak azt mondják, akkor mennek, ha vér folyik. Hát ha még meg se történt, csak te úgy gondolod, hogy megtörténhet! Simán kiröhögnének, hacsak nem ismerõs az illetõ rendõr.
Én jobban félnék tõlük mint a bûnözõktõl :D.

Mitol lehet, h ejjel rosszul voltam es hanytam is?

Ejfelkorul arra ebredtem fel, h faj a hasam, szedultem. Voltam nagywc-n is, aztan 10perccel kesobb hanytam.Majd valahogy sikerult visszaaludnom, de sokszor felkeltem. Hajnalban 4 korul megint hanytam. Most mar jol vagyok. De nem tudom mitol lehetett? Multheten rendesen megvolt a menzeszem.Ja es vacsorara is azt ettem amit delben es akkor nem volt semmi bajom ugyh nem hiszem h a kaja miatt. koszonom a valaszokat.

Legjobb válasz: Lehet simán a kaja miatt, csak nem tûnt fel, hogy romlott volt. Én is elég gjóízûen anno befaltam egy negyed dinnyét, 1 órát ha bennem volt... Na érted.

Lehet simán a kaja miatt, csak nem tûnt fel, hogy romlott volt. Én is elég gjóízûen anno befaltam egy negyed dinnyét, 1 órát ha bennem volt... Na érted.
A kérdező hozzászólása: Anyum fozte, ugyh nem hiszem h romlott volt. Meg 6kor ettem utoljara es 12korul voltam rosszul. Ha romlott lett volna, akk mar este rosszul lettem volna, nem?
Szimpla vírusfertõzés is lehetett, nálunk a gyerekekkel néha elõfordul. A hányós-f.sós is néha végigvonul a családon, mindenkinél más tünetet okozva. Ha nincs folytatás, akkor nem számít.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!