Találatok a következő kifejezésre: Éjjel nagyon az orrom (2 db)

Éjjel nagyon eleredt az orrom vére. Mitől lehet?

12 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia! Az egyik kismamáknak szóló könyvben ezt irják: Némely nõnek gyakori orrvérzése lehet a terhesség folyamán. Ez általában nem a magas vérnyomás jele, hanem azért jelentkezik, mert ebben az idõben fokozódik az orrnyálkahártya vérellátása. Ha vérzik az orrod, pár percig finoman meg kell nyomni az orrnyerget. Ha állandósul az orrvérzés fordulj inkább orvoshoz.

Szia! Az egyik kismamáknak szóló könyvben ezt irják: Némely nõnek gyakori orrvérzése lehet a terhesség folyamán. Ez általában nem a magas vérnyomás jele, hanem azért jelentkezik, mert ebben az idõben fokozódik az orrnyálkahártya vérellátása. Ha vérzik az orrod, pár percig finoman meg kell nyomni az orrnyerget. Ha állandósul az orrvérzés fordulj inkább orvoshoz.
szia. én 24 hetes leszek és minden nap vérzik az orrom, hol erõsebben hol gyengébben. Nekem enyhe értágulatom van. Rutascorbin-t lehet rá szedni napi 3x1-et Nekem a terhességem elõtt is volt ilyen, szdtem egy darabig majd 2 évig nem vérzett. Jó ez a gyógyszer. Kérdezd meg az orvosodat is.
Szia. Úgy tudom a terhesség alatt vérbõség alakul ki. Nekem orrvérzés nem volt. Sztem a védõnõ segít a témában ha megkérdezed. Bátran fordulj hozzá:)

8 hónapos babám nagyon megfázott. Éjjel alig aludt, mert eldugult az orra. Próbáltuk orrszívóval és Sterimarral fújni. Létezik vmi jobb megoldás ilyenkor ami segít kidugítani a kis orrát?

Nem is tudom, hogy elvigyem e orvoshoz, mert jó kedve van amúgy és eszik is rendesen...Érdemes mégis elvinni?

Legjobb válasz: Szia! Hát azért hívd fel a dokit, de ha nincs láza, akkor szerintem nem kell elvinni. Én ilyenkor Cebion cseppeket adok neki, sûrûn párásítom a szobáját, és szoktunk ínhalálni Salvus vízzel (gyógyszertárban lehet kapni). Ez egy sós gyógyvíz, a fürdõszobában érdemes csinálni, hogy ne a szobabútorra csapódjon le a só. Én erre esküszöm, még nekem is megindul az orrom, amikor csináljuk. :)

Szia! Hát azért hívd fel a dokit, de ha nincs láza, akkor szerintem nem kell elvinni. Én ilyenkor Cebion cseppeket adok neki, sûrûn párásítom a szobáját, és szoktunk ínhalálni Salvus vízzel (gyógyszertárban lehet kapni). Ez egy sós gyógyvíz, a fürdõszobában érdemes csinálni, hogy ne a szobabútorra csapódjon le a só. Én erre esküszöm, még nekem is megindul az orrom, amikor csináljuk. :)
Mi elmentünk a dokihoz.Nálunk is ez volt. Vírusos nátha. cebion csepp, köptetõ, estére köhögéscsillapító, calcimusc, nurofen. Ezeket írta fel a doki. hidegpárásítás, stodal szirup, sok folyadék, baby luff balzsam.Vidd el hátha így ezekkel a szerekkel hamarabb gyógyul és nem lesz belõle hörghurut, torokgyuszi stb., mert akkor jöhet az antibiotikum. Meditonsint csepp (Homeós) állítólag nagyon jó.
Nasivin Sanft és otrivin baby való a babáknak. De vidd el orvoshoz is
Mi a Calcimusct, Nurofent és a Baby Loof balzsamot használtuk. 2 nap után kutya baja a kisasszonynak.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!