Találatok a következő kifejezésre: Éjjel a nagyon nagy (302 db)

Éjjel a szeméremdombomom nagyon nagy kiemelkedés volt, aztán feljebb semmi, még feljebb meg újra a nagy hasam. Ez mi lehet?

37hetes vagyok, remélem érthet? voltam

Legjobb válasz: Szerintem a baby helyezkedik a szülési pozicióba.

Szerintem a baby helyezkedik a szülési pozicióba.
A kérdező hozzászólása: de most már nincs úgy
biztos a manó helyezkedett, ne félj.

Egész éjjel sírtam, és a szemeim nagyon nagyon be vannak dagadva és hülyén néz ki. Van erre valami arcpakolás, amit itthon is elkészíthetek? Vagy akármi, mint pl a karikás szemre jó a reszelt krumpli. Meg ilyenek

Legjobb válasz: oldd meg a problémádat és nem fogsz sírni.. a tüneti kezelés nem jó semmire, csak hazugság a világ és önmagad felé... tényleg az a probléma, hogy feldagadt a szemed? azt hittem az, hogy sírtál.. amúgy hideg vizzel próbáld borogatni, az talán lejjebb húzza

oldd meg a problémádat és nem fogsz sírni.. a tüneti kezelés nem jó semmire, csak hazugság a világ és önmagad felé... tényleg az a probléma, hogy feldagadt a szemed? azt hittem az, hogy sírtál.. amúgy hideg vizzel próbáld borogatni, az talán lejjebb húzza
A kérdező hozzászólása: Nagyobb probléma, hogy sírtam, de nem akarom, hogy más lássa :( nemtudok mit kitalálni, hogy miért sírtaam :'( ez hosszú történet....köszi, megpróbálom a hideg vizes borogatást...

Nagyon rosszul aludtam most éjjel, a mai éjjel is ilyen lesz?

Általában jól alszom, annyira mélyen hogy csak akkor emlékszem pl. az álmaimra ha felriadok, de ha pl az éjszaka közepén álmodok nem/nagyon nehezen emlékszem rá. Mindig az ébredés el?ttiekre emlékszem már ha emlékszem egyáltalán. Meg jó mélyen alszom. Most viszont csak forgolódtam jobbra-balra, el sem tudom dönteni ébren voltam-e elaludtam -e? édesanyám azt mondta ez a közelg? változás miatt van. Tényleg emiatt van? Mert amúgy már nem vagyok ideges, vizsgák decemberre megvoltak tanulni se kell januárig sokat, barátom/élettársam nincs... nincs stressz

Legjobb válasz: Nem, mert rohadtul nincs közelgõ változás. Amennyiben egyetemre jársz, kérlek, hagyd ott...

Nem, mert rohadtul nincs közelgõ változás. Amennyiben egyetemre jársz, kérlek, hagyd ott...
De igen, van változás. Állítólag jön megint a hó. Biztosan frontérzékeny vagy.

Nagyon nagyon erõs a menstruációm, éjjel is 4szer cseréltem betétet, de most teljesen fekete és nagyon görcsöl hozzá a hasam, fel se bírok kelni az ágyból?

Hányingerem is va, fejem is fáj és melleim is nagyon

Legjobb válasz: Orvos! Nekem akkor volt ilyen, amikor petefészek cisztám volt.

Orvos! Nekem akkor volt ilyen, amikor petefészek cisztám volt.
Vegyél be vlmi görcsoldót

A macskám vakarózott ma és egy nagyon nagy kullancs jött ki belőle délelőtt. De az éjjel bepirosodott a szőre a fején, ez lehet a kullancstól volt? :S

Legjobb válasz: Nem vetted észre? :O Vidd orvoshoz, valszeg már fertõzõdik! Nagyon nagy rá az esély, hogy a kullancs nagyon megszívta magát, és valahogy belevakarta a kullancsot, ami fertõzi. (Remélem a kullancsot azért eltapostad)

Nem vetted észre? :O Vidd orvoshoz, valszeg már fertõzõdik! Nagyon nagy rá az esély, hogy a kullancs nagyon megszívta magát, és valahogy belevakarta a kullancsot, ami fertõzi. (Remélem a kullancsot azért eltapostad)
A csepegtetõs. Fõleg ha nagyrészt kint van, a nyakörv balesetveszélyes lehet a macskáknak, fennakadhatnak vele valahol.
A kérdező hozzászólása: és amúgy melyik hatásosabb? a nyakörv vagy pedig az a csepegtetõs?
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszi amúgy a valászokat, holnap valószinû hogy hozunk olyan csepegtetõst:)
Gondolom fás területen éltek. Legközelebb, ha orvoshoz mész, szerintem kéne kérned a macskádnak kullancs elleni oltást. Megéri.
A kérdező hozzászólása: tolna megye
Több mint valószínû, hogy ez a kullancstól volt, sajnos... A megelõzés érdekében mindenképpen szerezz be kullancs (bolha, szúnyog stb) elleni nyakörvet, esetleg ilyen csepegtetõs szert. Kérdezd errõl az állatorvost!
csak kíváncsiságból, ez az országnak melyik részén van?
A kérdező hozzászólása: igen eltapostuk.. nem vettem észre pedig pont elõtte simogattam meg nézegettem.. nemtudom hol volt:S de ez már a 3. ami volt benne.. nemrég 2õt kiszedtünk:S
A kérdező hozzászólása: rendben, nagyon szépen köszönöm!:)

Az vajon normális, hogy szinte egész éjjel ébren vagyok, mert fáj a hasam? Nagyon húzódik, a párna sem jó, mert az is nyomja.

Rosszul teszem a hasam alá a párnát, vagy mi lehet a gond? Éjjel ha meg akarok fordulni, akkor olyan mintha egy óriási k? lenne a hasamban. Sokszor be is keményedik, félek, hogy ez nagy baj:(.

Legjobb válasz: Szia! Én is így vagyok már kb. egy hete. Korábban csak 1-2-szer éreztem, hogy nem tudok megfordulni, mostmár monden éjjel. Nem tudom, hogy hogy érted, hogy fáj a hasad, nekem nem fáj, csak húzódik, ha egy kicsit is oldalról hanyatt dõlõk. Hanyatt feküdni meg már nem is tudok, ezért azt a technikát dolgoztam ki, hogy oldalról négykézlábra állok az ágyon, kicsit meghintáztatom a csípõm, mert csak így tudok nyújtózkodni, és utána vagy lemászok az ágyról és megyek pisilni, vagy átfordulok a mások oldalra. Szerintem ez nem baj, hisz nem görcs és nem vérzés :o) hanem egyszerûen csak a babó nyom már bent mindent. Kitartás! Nekem még van majdnem 4 hetem. Azért jó, mert csak 2-3-szor kell megfordulnom éjjel :o)) De alul tényleg nyomódik a pocim, de muszály tényleg szabályos oldalfekvésben aludnom. Szopipárnát használok, az nagyjából enyhíti a húzódást, ha a lábam közé veszem.

Szia! Én is így vagyok már kb. egy hete. Korábban csak 1-2-szer éreztem, hogy nem tudok megfordulni, mostmár monden éjjel. Nem tudom, hogy hogy érted, hogy fáj a hasad, nekem nem fáj, csak húzódik, ha egy kicsit is oldalról hanyatt dõlõk. Hanyatt feküdni meg már nem is tudok, ezért azt a technikát dolgoztam ki, hogy oldalról négykézlábra állok az ágyon, kicsit meghintáztatom a csípõm, mert csak így tudok nyújtózkodni, és utána vagy lemászok az ágyról és megyek pisilni, vagy átfordulok a mások oldalra. Szerintem ez nem baj, hisz nem görcs és nem vérzés :o) hanem egyszerûen csak a babó nyom már bent mindent. Kitartás! Nekem még van majdnem 4 hetem. Azért jó, mert csak 2-3-szor kell megfordulnom éjjel :o)) De alul tényleg nyomódik a pocim, de muszály tényleg szabályos oldalfekvésben aludnom. Szopipárnát használok, az nagyjából enyhíti a húzódást, ha a lábam közé veszem.
A kérdező hozzászólása: Nekem még van minimum 8 hetem a szülésig. Nem tudom addig mit fogok csinálni:S. Hiába teszek párnát a lábam közé, az sem segít. Szoptatós párnám még nincs, nem gondoltam volna, hogy az segít, de most már úgy vagyok, hogy mindent kipróbálok. Nekem sajnos szó szerint fáj, és keményedik a hasam:(. A felkelés az megy, csak az alvás nem. Igazából az a legrosszabb, hogy attól félek, hogy beindul a szülés a keményedések miatt:(

Az normális ha éjjel a nagy viharokra, dörgésekre sem ébredek fel soha?

Gyakran van hogy reggel a többiek mondják hogy mekkora vihar volt éjjel én meg észre sem veszem. Egyszer egy villám közvetlenül a házunk mellé csapott be azt mondták olyan volt mintha bomba robbant volna mégse ébredtem fel. Mindig is jó alvó voltam de normális ez?

Legjobb válasz: Normális. Talán kimerült vagy, és nagyon mélyen alszol, de lehet, hogy ilyen típus vagy. Szerintem nyugodt vagy, és jól alszol. Ennyi.

Normális. Talán kimerült vagy, és nagyon mélyen alszol, de lehet, hogy ilyen típus vagy. Szerintem nyugodt vagy, és jól alszol. Ennyi.
Szerintem emiatt nem kell aggódnod. Én se szoktam felkelni a viharokra. Örülj, hogy tudsz mélyen aludni :)
Én sem ébredek meg soha, nagyon mélyalvó ember vagyok. Valószinüleg te is.

Kaphat tüdőgyulladást 1 hónapos babám ha az éjjel nagyon nagyon átázott a háta közepéig?

Legjobb válasz: Ááááh, nem hiszem. Kisfiamnál többször is elõfordult, hogy nyakig pisis lett, és még csak meg sem fázott tõle.

Ááááh, nem hiszem. Kisfiamnál többször is elõfordult, hogy nyakig pisis lett, és még csak meg sem fázott tõle.
nem meleg van még ahhoz meg gondolom a szél se fújt a szobájában.
Nem hiszem nálunk is volt hasonló baleset és semmi baja nem lett.
A pici fiam télen született, és éjszakánként folyton átázott. Mindig azt gondoltam, hogy biztos bénán pelenkáztam be. Még csak náthás sem lett, pedig én is aggódtam eleget.
A kérdező hozzászólása: Jajj, nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat, nagyon megijedtem, még nem fordult elõ velem ilyen, pedig van egy 2 és fél éves lányom, sosem ázott át ennyire.

Más is küzd álmatlansággal? Mitől lehet vagy mi a megoldás? Nagyon fáradt vagyok már, de éjjel egyszerűen 1-2 órákat tudok aludni.35 hetes vagyok

Legjobb válasz: Nekem is ez volt, a szülés elõtt több héttel és azóta az 5,5 hós babám miatt nem alszom, éjjel is 2-szer eszik még. Meg lehet szokni a fáradságot! Én nappal aludtam.

Nekem is ez volt, a szülés elõtt több héttel és azóta az 5, 5 hós babám miatt nem alszom, éjjel is 2-szer eszik még. Meg lehet szokni a fáradságot! Én nappal aludtam.
Szia!Én is ugyanígy vagyok vele, már a 30.héttõl sajnos...és egyre rosszabb, pedig azt hittem jobb lesz, hát nem...:( Én a melegtõl, és leginkább a kézzsibbadásomtól nemtudok aludni éjjel, sokat mondok ha 1-2órát tudok...nappal meg sose tudtam, de mivel 2hónapja már nemtudok aludni, így elõfordul hogy nappal fél-1órára elalszok, na de az nemolyan mintha éjjel aludnék..:S Olyan vagyok mint a mosott sz.., már erõm sincs sokszor kikelni az ágyból...mindenki mondja hogy most aludjak még lehet, mert meglesz a baba, nemfogok tudni sokáig...hát igen..aludnék én ha tudnék...hogy mi a megoldás?Nekem azt mondta a dokim, ha megszülök az:) Mondom dejó:) Úgyhogy kitartás neked is, nem sok van már hátra, csak kibírjuk!(36h)
nekem is volt ilyen gondom. SEDATIF PC - homeos bogyó, nem árt a babának, nyugi. Vagy elalvás elõtt vegyél be kettõt (de úgy alkalmazd ahogy egy homeos cuccot kell, tehát pl. szopogatás elõtt/után fél órával inni/enni ne, mentolos fogkrémet ne használj, stb. Szóval ha elaludni nem tudsz akkor 2 db elalvás elõtt szopogatva, ha átalvási gondod van (tehát elalszol, de éjjel felkelsz pl. pisilni és nem tudsz már visszaaludni - ez vagyok én -) akkor felébredést követõen szopogass el kettõt. Nekem tutira hatott. Végre újra alszom!!!!
én ugyan ez a bajom, de csak 5 hetes vagyok. és nem tudok aludni nappal meg majd össze esem, de kivárom az éjjelt mindekép..
30 hetes vagyok. nekem ez van már vagy öt hete. annyira zsibbad és fáj a kezem hogy 1, 5-2 órákat fent vagyok plusz még jövök dolgozni is. megértelek sajna :-(

33 hetes vagyok, egész éjjel fent volt a pocaklakóm! Nagyon intenziv volt! Egy kicsit megijedtem! Baj lehet? Ilyen még nem volt!

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy baj van. Bár én még csak a 29. héten járok, de nekem is ezt csinálta a törpe a pocakomban az éjjel, és nálam sem volt még ilyen aktív sosem. Ne aggódj, én az idõjárásra fogtam.

Nem hiszem, hogy baj van. Bár én még csak a 29. héten járok, de nekem is ezt csinálta a törpe a pocakomban az éjjel, és nálam sem volt még ilyen aktív sosem. Ne aggódj, én az idõjárásra fogtam.
20 hetesek vagyunk, és szintén egész éjjel ficánkolt, illetve hajnal 2-ig biztosan, sose volt még ilyen aktív. Nekem nagyon tetszett, annyira élveztem! :)
Nálunk ugyanez volt, reggel hatig nyomta, forgolódott, kereste a helyét, fészkelõdött.Örülök, hogy találtam ezt a kérdést, most jobb, hogy tudom nem csak nálam volt ez.28hetes vagyok, még nem fordult be, azt gondoltam most fog, de reggelre visszaállt a "rend", így kényelmeseb neki még, kevés a hely odalent...
A kérdező hozzászólása: Kicsit ájdogált is a hasam!Remélem nincs baj?
Nekem is csinált már nem egyszer ilyet!
Én elmúltam 34. hetes, de nincs olyan óra, hogy ne ficánkolna, sõt valamikor szinte megállás nélkül csinálja órákig. Szerencsére nem éjjel:-) Nincs miért aggódni, fészkelõdik, mert egyre kevesebb a helye, biztos a jobb testhelyzetet keresi. Állítólag a végére lelassul....hát nekünk még messze van a vége:-) Minden jót!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!