Találatok a következő kifejezésre: Éhgyomri cukorvizsgálatnak a (3 db)

Éhgyomri cukorvizsgálatnak mennyi a normál értéke? És az étkezés utáninak? Ezt étkezés után mennyi idővel csinálják?

nem a terheléses vizsgálat érdekel, hanem a normál, mikor csak megbökik az újjat.

Legjobb válasz: Én 1hete voltam és éhgyomorra mentem 7re. Ekkor 4,1 volt a cukrom,utána megittam a cokros vizet ami nem rossz és 2 ora mulva vissza kellett mennem. Ekkor levették a vért és 2 nap mulva visszamentem az eredményért. Csak vizet ihattam,semmi mást.Nagyon éhes volta és már hányingerem volt de kibirtam. 27hetes kismama

Én 1hete voltam és éhgyomorra mentem 7re. Ekkor 4, 1 volt a cukrom, utána megittam a cokros vizet ami nem rossz és 2 ora mulva vissza kellett mennem. Ekkor levették a vért és 2 nap mulva visszamentem az eredményért. Csak vizet ihattam, semmi mást.Nagyon éhes volta és már hányingerem volt de kibirtam. 27hetes kismama
Ja! A 27 hetes kismama vagyok. Az értékem a cukorvizsgálat után:3, 3. 3, 5-6, 1 a jo. Nekem szerintem alacsony de állitolag jo
Na akkor ezt is helye válogatja...Nálunk a cukor mindegy hogy étk elõtt v után, de 3.8-5.8ig jó.Alatta és felette is már szólnak...Étkezés után 2 órával csináljak, de olyan is van, akinek leveszik étkezés után 1 órával, és étk után 2 órával is..Bár ha már az 1órási nem jó, akkor már kötekednek....

Terheléses cukorvizsgálaton az éhgyomri 3, 5, az 1 órai 8, 8 és a 2 órai 9, 1 lett. Befolyásolhatja a 2 órás értéket, hogy nem várta ki a laboros az 120 percet?

Legjobb válasz: Ha csak percekkel elõbb nézték meg, akkor nem hiszem. Ez egy picikét magas. 6,8 ,7 az elfogadott felsõ határ.

Ha csak percekkel elõbb nézték meg, akkor nem hiszem. Ez egy picikét magas. 6, 8 , 7 az elfogadott felsõ határ.
A kérdező hozzászólása: Igen tudom, hogy magas, de remélem csak az idõeltérés miatt van, és nem pár percel, hanem 20 percel vették le elõbb a vért.
A 20perc az sok valóban befolyásolhatja, de nem ennyire, mert alapesetben eleve nem megy 7 fölé az érték, neked pedig már azt is meghaladta. Kérd hogy ismételjék meg.
szia. sajnos magas a tied. Befolyásolhatja, mivel mikor a cukorterhelés bekövetkezett, akkor a cukrod felmegy és utána vissza kellene neki állni a norm értékre. De ne aggódj mert a szülés után a legtöbb esetben elmúlik. Nekem érdekes volt: 4.8 a terhelés elõtt és 4.3 az után.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Igen meg kell ismételni:(
Szerintem, ha megvárja azt a 20 percet is, akkor még magasabb lett volna az érték.
Nekem 2 óra után lett 7, 4, erre azt mondták, hogy mág belefér, de azért próbálok kevesebb szénhidrátot enni. Kíváncsi leszek, hogy 3 hét múlva, a 26. heti milyen lesz.

Voltam terheléses cukorvizsgálatom. Az éhgyomri vérvétel az jó lett: 4.5. Megittam a cukrosvizet, 2 óra múlva az eredmény: 8.1. Holnap megyek a tesztebédre. Utána vérvétel. Ugye nem lesz baj?

Azt mondták ha jó lesz az eredmény, akkor 3 hetenete kell majd menni. Kinek milyen diétát javasoltak?Akinek van ebben tapasztalata az írjon egy pár jó tanácsot, légyszi. Köszönöm.

Legjobb válasz: Szia. köszi a választ. megadom az e-mail címemet: [email protected] Jó lenne tudni a tied is és akkor írnék inkább oda neked. Köszi. Szia.

A kérdező hozzászólása: Szia. köszi a választ. megadom az e-mail címemet: [email protected] Jó lenne tudni a tied is és akkor írnék inkább oda neked. Köszi. Szia.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!