Találatok a következő kifejezésre: Éhgyomorra kell cukorterhelésre (2 db)

Éhgyomorra kell menni cukorterhelésre?

péterfy

Legjobb válasz: Mindenképp...sajnos. Aztán 2 óra éhezés(Kibirható)Vérvétel és ehetsz.Kitartás.

Mindenképp...sajnos. Aztán 2 óra éhezés(Kibirható)Vérvétel és ehetsz.Kitartás.
A kérdező hozzászólása: köszi
Igen, nagyon fontos!
Igen!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Holnap reggel 7-re kell mennem cukorterhelésre éhgyomorral, de mikortól nem lehet enni elötte? Elfelejtettem megkérdezni a védőnőt, most meg szabin van nem tudom elérni.

Legjobb válasz: Szia Nekem azt mondták, hogy elõtte 12 órával már ne egyek, ha megoldható és maximum vizet igyak, semmi mást.

Szia Nekem azt mondták, hogy elõtte 12 órával már ne egyek, ha megoldható és maximum vizet igyak, semmi mást.
este 6-7 után már ne egyél.
Nekem is azt mondta a védõnõm, hogy elõzõ este 7-ig ehetek, utána már nem igazán. Fura, mert 4 éve, mikor a fiammal voltam terhes, csak aznap kellett éhgyomorra menni, elõzõ estétõl tartó koplalásról szó sem volt. :S
Nekem este 10et mondott a doki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat. Ha este ég a gyomrom Salvus vizet ihatok vagy azt se szabad már? Általában hajnal 1 körül szoktam rá felkelni akkor már elviselhetetlen:-s vagy igyak inkább lefekvés elött megelõzésképp?
Vizet ihatsz éjjel.
Vizet még vérvétel elõtt is ihatsz! Nekem az asszisztens mondta, hogy nyugodtan ihatok, mert akkor jobban talál vénát is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat akkor ezek szerint inni lehet, mert a védõnõ azt mondta, hogy azt se nagyon kéne max pár kortyot, pedig tudja, hogy így is alacsony a vérnyomásom :-s
vizet én a kettõ közt is ihattam, nekem azt mondták 10 órát kell kihagyni az evést


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!