Találatok a következő kifejezésre: Éghet a az (5 db)

Éghet a gyomrom az almaecet kapszulától?

Legjobb válasz: Mindenképpen!És szerintem nem is ér semmit!De embere válogatja....

Mindenképpen!És szerintem nem is ér semmit!De embere válogatja....
igen mivel az alma savat tartalmaz!
Nekem nem ég tõle a gyomrom, és szerintem hiába savas az alma, a kapszula ezt a tulajdonságot nem hiszem, hogy hordozná. Én azért kezdtem el szedni, hogy rendbetegye az emésztésemet. Szerintem nem fogyaszt, de nálam a kívánt hatást elérte: végre van naponta székletem. :) Az ananászkapszula viszont állítólag nagyon jó, mondjuk én még nem próbáltam.
az ecet savas, ha almaecetet tartalmaz a kapszula akkor savas, én nem tudom elképzelni, hogy ez az egész savasabb lehet egy pohár limonádénál, fõleg ha vízzel veszed be, szóval csak akkor éghet tõle a gyomrod, ha nem ettél semmit. Lényeges az is, hogy mekkora a koncentráció. Mivel ilyen hülyeségeket szedsz (vagy nyilván beteg vagy) merem feltételezni, hogy fogyózol is mellé, ha nem eszel rendesen , akkor bizony éghet tõle, ügyelj arra, hogy ha mégis ragaszkodsz a szedéséhez sok vízzel idd, és ha mégis ég a gyomrod semlegesítsd szódabikarbónával, vagy rennie-vel

A spontán égés, hogyan alakul ki és, hogyan éghet az ember spontán?

Csak kiváncsiságból kérdezem mert semmit nem tudok róla csak nemrég halottam .

Legjobb válasz: Mármint, hogy magadtól kigyulladsz? Sehogy. Öngyulladás nem létezik.

Mármint, hogy magadtól kigyulladsz? Sehogy. Öngyulladás nem létezik.
Ha fing valaki, és pont akkor keletkezik egy kis szikra(pl két ruhaanyag összedörzsölõdésébõl)akkor akár be is gyúladhatsz!Ha alkoholt ittál, veszélyesebb, de annyi az esélye, min hogy egyszerre szar le egy veréb, egy gólya, meg egy lilik!
South Park---> Kinyírták Kenny-t!!!
jajj... ha narancsot magába eszed, akkor se ég tõle a gyomrod...
A kérdező hozzászólása: De ha megiszok 1L-t azért az nem ugyanaz...Egyébként, de ég a gyomrom.Azért is kérdeztem azt is, hogy milyen gyümölcsöt lehet még használni.
Nekem is égett állandóan a narancs létõl, és kiderült azért mert allergiás vagyok rá.
hát egy liter gyümölcslevet töményen nem is szabad meginni...


Az állam mért nem foglalkozik a magyar feltalálóval, és az éghetõ vízzel?

nem rég találtam meg ezt a videót :

Legjobb válasz: Ez az ember egy szélhámos. Inkább valós feltalálókat kellene támogatni. Például aki feltalálta az iknife névre hallgató szikét, ami nagy elõrehaladás a tumor operációknál. A feltaláló magyar, de a találmány brit találmány lesz mivel õk finanszírozták a kutatást....

Ez az ember egy szélhámos. Inkább valós feltalálókat kellene támogatni. Például aki feltalálta az iknife névre hallgató szikét, ami nagy elõrehaladás a tumor operációknál. A feltaláló magyar, de a találmány brit találmány lesz mivel õk finanszírozták a kutatást....
Mert éppen a hamuval való fûtés határtalan lehetõségeit kutatja a kormány, hogy tovább rezsicsökkentést is ki lehessen vitelezni az imperialista szolgáltatók tönkretétele és felvásárlása után. Amúgy ennyit az égõ vízrõl: http://vilagnezet.blog.hu/2011/03/03/grof_spanyol_zoltan_viz..
Mert Magyarország gyarmat és csitt a nevünk!
Azért ebben a videóban elég "érdekes" dolgok hangzanak el itt-ott.
Nem üti meg a szintet. Majd ha instant vízport éget el, az már elég tuti lesz.
Mert ez egy szélhámos + csórók vagyunk.
Ez elég komolytalan. Nem a víz ég el, hanem az elõállított hidrogén. Ennek elõállítása viszont földgázból sokkal gazdaságosabb, mint elektrolízissel, ezért nem foglalkoznak ilyennel az iparban. A 400 millió dolláros ajánlat csak kamu.
szerintem nem egy szélhámos. a termálvizet meg lehet gyújtani.
hatalmas , gyonyoru stadionokat epitunk...

Van egy 2éves ELTA ventillátorom. Csendes nagyon erős, tökéletes a kánikulában. De meddig szabad megállás nélkül mennie? Mert a meleget ez is megérzi. Nem éghet le? Mennyi az az idő ameddig mehete megállás nélkül?

Legjobb válasz: Nekem HAUSER álló ventillátoraim vannak (több is) a lakásban, napok óta mennek éjjel-nappal, semmi bajuk... Évek óta használom õket, minden nyáron ez van a kánikulában, bírják a strapát. :D (Az egyik tavaly "kidõlt" a sorból, de ennek sem a motorja ment tönkre, hanem a mûanyag házán a tartó lyuk eltört, ahol az állvány csövére kell rádugni. Sajnos, így nem tudom használni.)

Nekem HAUSER álló ventillátoraim vannak (több is) a lakásban, napok óta mennek éjjel-nappal, semmi bajuk... Évek óta használom õket, minden nyáron ez van a kánikulában, bírják a strapát. :D (Az egyik tavaly "kidõlt" a sorból, de ennek sem a motorja ment tönkre, hanem a mûanyag házán a tartó lyuk eltört, ahol az állvány csövére kell rádugni. Sajnos, így nem tudom használni.)
Elvileg leéghet, de csak akkor, ha nem jól szellõzik. Amúgy bírnia kell a folyamatos üzemet. A jó szellõzésnek a két legnagyobb akadálya a por a lamellákon és az eltakart/eltömõdött (pormacskával pl.) szellõzõlyukak. Legjobb szétszedve megnézni, de ha a motor környékét a lyukaknál kiporszívózod, vagy ha van ilyened, sûrített levegõvel átfújod, akkor máris sokat tettél a motor megfelelõ hûtéséért. Amúgy pedig kár aggódni, normál otthoni környezetben ezek elõbb kopnak el, mintsem leégnének. (Fentiek inkább az átlagosnál porosabb környezetre vonatkoznak. Ott viszont bármilyen ventilátort tartalmazó gépre igazak. PC, DVD felvevõ, stb.)
Nekem egész nap megy a ventillátorom, idõnként lekapcsolom, de sajnos nem sokszor tudom. Olyankor szoktam amikor kimegyek, vagy ha már nagyon meleg akkor lekapcsolom egy órára, addig meg mondjuk lezuhanyozok meg elfoglalom magam. De éjjel is megy, olyan 8-9 órát simán megy egyfolytában, de van hogy jóval többet. Annyit szoktam, hogy ha úgy kell hagynom éjjelre is, akkor este lefekvés elõtt 1 órára lekapcsolom pihenni. Én is aggódtam, de úgy tudom ha túlmelegszik egyszerûen leáll, nem gyullad ki vagy ilyesmi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!