Találatok a következő kifejezésre: Égetö érzést a számban, (3 db)

Mitől van égető érzés a számban? (foylt lenmt)

Sokat stresszelek

Legjobb válasz: afta

afta
sok a gyomorsavad.
A kérdező hozzászólása: meg a fogaim is
A kérdező hozzászólása: PLUMP POUT (Elnézést , az elõbb félreírtam!)
Nem katalógusból vásárolsz? Mert onnan kiderül, hogy ez a Színmegújító szájfény a teltebb ajkakért, kis helyi vérbõséget okoz, ezért a bizsergõ érzés. 5 árnyalata van, mind így viselkedik :) .
A kérdező hozzászólása: Ó ezt nem tudtam , köszi.Már kezdtem aggódni , hogy lehet allergiás vagyok rá vagy valami.:D

Égetö érzést érzek a számban, nem lehet, hogy valami fertözést kaptam el, pl a Candidat, szájpenész. Mik a tünetei? Pedig csak csókoloztam.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy afta? Az egy fekély a szájban, magától meggyógyul. A szájpenész az durva lenne. Azt általában nagyon gyenge immunrendszerû emberek kapják el, vagy egész pici babák, mert nekik (még) nem jó az immunrendszerük. Szerintem valami más fertõzést kaptál. Ha egy hét alatt nem múlik el, menj el fogorvoshoz, õ biztos látja majd, hogy mi a gond.

Nem lehet, hogy afta? Az egy fekély a szájban, magától meggyógyul. A szájpenész az durva lenne. Azt általában nagyon gyenge immunrendszerû emberek kapják el, vagy egész pici babák, mert nekik (még) nem jó az immunrendszerük. Szerintem valami más fertõzést kaptál. Ha egy hét alatt nem múlik el, menj el fogorvoshoz, õ biztos látja majd, hogy mi a gond.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!