Találatok a következő kifejezésre: Ég a meg olyan érzés, mintha (3 db)

Ég a gyomrom meg olyan érzés, mintha éhes lennék, de közben hánynom kellene, kicsit ég is. Nem éreztem még ilyet, mi lehet ez? Lent a petefészkemnél olyan mintha izomlázam lenne, és nem is esik jól ha állok.

Mintha minden fél nap alatt átrendez?dött volna odabent. Nagyon fura, rendben van ez? 22 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Lehet,hogy a babád másként fekszik,és ezért érzed a gyomrodat ilyennek.Ha elkezd a májadnál szúrni,esetleg fa´jni,nyomást érzel ott szólj a dokidnak,nehogy a babád nyomja véletlenül.

Lehet, hogy a babád másként fekszik, és ezért érzed a gyomrodat ilyennek.Ha elkezd a májadnál szúrni, esetleg fa´jni, nyomást érzel ott szólj a dokidnak, nehogy a babád nyomja véletlenül.
Ha hányingered van, próbálj enni pár szem háztartási kekszet. Általában az evés csökkenti a hányigert. Ha ég, ehetsz Renniet, de lehet a keksz is rendbe teszi. Gyorsan rendezõdünk, ez tény:-) Próbálj sokat pihenni, ha etehted, feküdj fél-egy órákat-)
Motilium jó hányinger ellen, ezt háziorvossal tudsz iratni.Gyomorégés ellen pedig Venter granulátum (védi a gyomornyálkahártyát) és Rennie!Ezek vény nélkül kaphatók! Végsõ soron Quamatel minit is szedhetsz!
A kérdező hozzászólása: Fura, de nem hányingerem van, csak olyan mintha valami vagy valaki:) vissza akarná küldeni. Egyébként inkább az alhasi izomláz aggaszt, csak átformálták teljesen a kérdésem. De azért köszi mindenkinek.

Napegestol lehet a fulemnel olyan erzesem mintha picit duzzadt lenne a kagylo es erzestelenitett/zsibbadt? Hogyagok nincsenek csak piros meg eg.

Legjobb válasz: lehet. kenj rá fenistilt vagy körömvirág krémet, vagynem tom mi jó még rá...

lehet. kenj rá fenistilt vagy körömvirág krémet, vagynem tom mi jó még rá...

Miért van az hogy megvan a menstruációm de mégis olyan érzésem van mintha terhes lennék? Szédülök, többet járok pisilni a megszokotnál, ég a gyomrom, és még a mellem is nőtt! Stb. ! és ilyenek még nem nagyon voltak velem! Pedig nem beképzelem!

egyépként a menstruációm is eltér? a megszokotnál!!menszesz el?tt 2 napal csak pecsétel? vérzésem és barnázgatás volt!!pedig el?te nekem soha nem volt ilyen!!

Legjobb válasz: nem stresseled rajta magad? akkor észre sem vetted volna, és nem írtál volna ide. azt mondtad volna biztos valami lappang bennem, lehet elkaptam valamit. amit leírtál sok sok másnak lehet a tünete. pl hormon probléma. felfázás, a melleid a felvizesedéstöl is nönek. a hormonzavart sok minden elöidézheti, pl stress.

nem stresseled rajta magad? akkor észre sem vetted volna, és nem írtál volna ide. azt mondtad volna biztos valami lappang bennem, lehet elkaptam valamit. amit leírtál sok sok másnak lehet a tünete. pl hormon probléma. felfázás, a melleid a felvizesedéstöl is nönek. a hormonzavart sok minden elöidézheti, pl stress.
Szia! Tesztet csináltál?
A kérdező hozzászólása: még nem!!és nem tom hogy csináljak-e!!???
Pszichológus! Régóta akarsz már babát? Mert akkor lehet produkálni a tüneteket simán anélkül, hogy terhes lennél.
A kérdező hozzászólása: nem!!én nem stresszelek rajta!!ezért nem értem a dolgot!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!