Találatok a következő kifejezésre: Ég a alatt a hasam (3 db)

Ez mi lehet? 1 napja gyakran van vizelési ingerem, és közben alig pisilek, de fáj a hasam alatt pisilés közben és égő, szúró érzés van, a végén meg véres vizelet van.

Legjobb válasz: Ügyeletre el kell menned szerintem még ma este nehogy vesére húzódjon. Ott vizeletmintából megállapítják milyen kórokozó és adnak rá antibiotikumot.

Ügyeletre el kell menned szerintem még ma este nehogy vesére húzódjon. Ott vizeletmintából megállapítják milyen kórokozó és adnak rá antibiotikumot.
Elhanyagolt fertõzés, hólyaghurut, vesehomok. Igyál nagyon sok folyadékot és menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Holnap akarok menni orvoshoz de már annyira fáj hogy nem bírom! Egyébként 18 éves vagyok és nemtudom hogy ez kortól független??
Fiú vagy vagy lány? Én lányra tippelek a tünetekbõl. Nagy valószínûséggel hólyaghurutod van. Minél elõbb antibiotikum kell! Kérd meg a szüleid, hogy menjetek el az ügyeletre!
Nagyon durván felfáztál. Háziorvos is ír föl neked rá gyógyszert, hamar helyrejössz. Igyál rengeteg vizet, hogy ne tudjon terjedni, mást nem nagyon tudsz tenni vele.
Remélem már jobban vagy! Ha tegnap még nem voltál orvosnál, ma mindenképpen menj el!!!

Mitõl fáj és ég, szúr a gyomrom alatt (nem a hasam! ) már 2 napja?

alig tudok valamit enni, és azt vettem észre hogy fogytam

Legjobb válasz: A levegõvétel,ásítás,tüsszentés is fáj!

A kérdező hozzászólása: A levegõvétel, ásítás, tüsszentés is fáj!

Ég a mellem alatt a hasam igazából a hús.. sokszor már zsibbadásszerű fájdalom. Mitől lehet? Nagy baj ez vagy természetes?

26 hetes kismama vagyok. Ha baj lenne tudnám? nem lehet hogy meg van repedve a magzatburok enyhén??? Egy hete meghúzódott mikor hirtelen fordultam azóta van. Viszont a hátam is nagyon fáj és arra gondoltam átsugárzik.. de azért aggaszt nagyon!!! nyugtassatok meg!

Legjobb válasz: Szerintem csak meghúztad az ottani izmokat.Vegyél sport krémet (richtofit)remélem jól írtam,és kenegesd.hátha jobb lesz.

Szerintem csak meghúztad az ottani izmokat.Vegyél sport krémet (richtofit)remélem jól írtam, és kenegesd.hátha jobb lesz.
Nekem ugyanilyen van.A bal oldalon.Iszonyú kellemetlen, engem kísér már az eleje óta.Nagyon rossz és nem tudom mi ez.Hát én tûröm, mert nem tudok mit tenni.Csak annyit hogy nem fekszem a bal oldalamon. Kitartás.32 hetes kismama
Hát én nem tudom baj-e vagy sem, de nekem is volt ilyen érzésem. Azóta már látott a doki és mindent rendben talált, a fájásokra - amik azóta még jelentkeztek, és nemegyszer húzódásokból amiket én is általában forduláskor érzek - meg azt mondta, hogy a baba rendben van akkor minden oké. De ha nem múlik és nagyon zavar szerintem kérdezd meg a védõnõdet, nõgyógyászodat. A hátad fájhat a tehertõl is amit cipelsz és ami most már egyre nagyobb. Amúgy pár hét múlva még sok "fura" fájdalmat fogsz érezni mikkel nem tudsz mit kezdeni, de ha nem tartósak szerintem akkor nincs miért aggódnod. Kitartást, mert még ezután jön a java :-) 37 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!