Találatok a következő kifejezésre: Ég a alatt (64 db)

8 hetes terhes vagyok, de rettenetesen ég a gyomrom. A védőnő ajánlotta a renit, de nem használ. Próbáltam kekszet rágni, de semmi. Fő étkezés alatt és utánna is ugyan úgy ég. Nagyon rossz. Normális ez? Van rá valami megoldás?

Legjobb válasz: Ez olyan, mint a hányinger, mondanak mindent, h ezt igyál, azt rágjál, sokszor egyél keveset, de nem használ úgysem semmi. Ezt a keksz rágós dolgot is mindig mondják, de semmit sem ér.

Ez olyan, mint a hányinger, mondanak mindent, h ezt igyál, azt rágjál, sokszor egyél keveset, de nem használ úgysem semmi. Ezt a keksz rágós dolgot is mindig mondják, de semmit sem ér.
A dokim javasolta, hogy igyak megy egy deci hideg kólát. Röhögtem rajta, de bevált, számomra is meglepõ módon:)
esetleg homeopátiás készítményt vegyél rá vagy kefír igyál!állítólag a borsmenta levél forrázva is jó ilyen panaszokra
sajnos normális. :-( Lúgos vizet próbáld ki.
Szia!SAjnos tényleg normális, bár nekem késõbb kezdõdött.Nem nagyon van rá semmi, nekem a szódabikarbóna használt valamennyire, van aki a salvus vizet issza.Nem akarlak elkeseriteni, de egyre rosszabb lesz, nekem még a szülõágyra is hozta a dokim a savlekötõt.
Szia! Sajnos én is csak annyit tudok, hogy egyre rosszabb lesz, nekem is rengeteg savam volt. Lehet, hogy hülyeség, de nekem a jó hidegtej segített pár órára, lefekvés elõtt mindig megittam 2-3 decit, meg éjjel is, amikor felkeltem. Esetleg megpróbálhatod, de sajnos erre nem létezik csodaszer...viszont jó tudni, hogy amint megszülsz, azonnal elmúlik!:) (legalábbis nálam ez volt)
Nekem nehany szem olivabogyo szokott hasznalni, ugy, hogy 1-2-nek a magjat is lenyelem. 25+6 hetes pocakos
Salvus víz, Dr Stromi rágótabletta, sósmogyi, egy pár korty hideg tej (ez mondjuk nekem semmit sem használt)... esetleg ezeket meg tudod még próbálni. Én "csak" a 18. héttõl kezdtem ezzel küzdeni, de sajnos a végére már nagyon durva volt, volt hogy 2 óránként Renit rágtam :S remélem rájössz Neked mi a hatásos.
Csatlakozom az egyik elõttem szólóhoz, még a szülõágyon is Salvust ittam, röhögött is rajta a doki, , h ez a legnagyobb problémám:)

Babona? Azt mondják, akinek ég a gyomra a várandóság alatt, annak a babájának nagy haja lesz? !

Tudom hülyeséget kérdezek! :D Köszönöm

Legjobb válasz: Hát, izé, én 14 hetes vagyok, 3 hete ég a gyomrom és nem hinném, hogy olyan hatalmas haja van. :D Amúgy nekem az elõzõ terhességeimnél is nagyon égett a gyomrom, az elsõ fiam hatalmas hajjal született, míg a második majdnem kopaszon, így inkább hajlam és babona. :)

Hát, izé, én 14 hetes vagyok, 3 hete ég a gyomrom és nem hinném, hogy olyan hatalmas haja van. :D Amúgy nekem az elõzõ terhességeimnél is nagyon égett a gyomrom, az elsõ fiam hatalmas hajjal született, míg a második majdnem kopaszon, így inkább hajlam és babona. :)
Majd beleorultem a gyomoregesbe, a fiam kopaszon szuletett, viszont negy kilosan. A mehem feltolta a gyomromat, a gyomorszajam nem zart rendesen, terhesseg alatt ugyanis az izomzat is renyhebb, ezert eg a gyomor. Ellenben a masodik fiam hatalmas hajjal jott, viszont harom kilosan, a pocakom nem is volt fent annyira es kisebb is volt, gyanitom hogy emiatt usztam meg. Ahogy irtad is: ez babona, alapja nincs, kb olyan butasag, mint azt tippelgetni pocakforma alapjan hogy milyen nemu lesz a baba.
en is hallottam mar ezt de ez akkora baromsag :) nekem mar 6 hetesen egett a gyomrom..
hihi :) ez aranyos. 25 hetes UH-án látszódott már a haja :) nem is tudom, hova növeszti :) de csak ma, 32 hetesen ég elõször a gyomrom. nem is ég, hanem inkább feljön a torkomon a sav :S nagyon kellemetlen.
Nekem úgy égett, hogy alig aludtam tõle... a kicsinek szinte semmi haja nem volt. Ki tudja, van, hogy bejön, van, hogy nem. Nekem nem jött be :D
A kérdező hozzászólása: Kitartás...nem lehet már olyan sok! Sok Boldogságot
Ezt nekem is mondta nagymamám. Bár inkább a testvéremmel piszkáltuk ezt ki belõle, nekem olyan nagyon nem ég a gyomrom, de mondtuk, hogy gyomorégés - egybõl jött, hogy biztos nagy a gyerek haja :) jól szórakoztunk rajta :) Most ha kint lenne, akkor elmondanám, bejött-e de sajnos, nem tehetem. Ma töltöm a 41. hetet, még mindig egyben...
Logika: ha a baba feje lenn van hajastól, akkor fenn hogy éghet a gyomor? Az azért ég, mert a baba már akkora, hogy összepréseli az egész gyomrot, felnyomja a savat, az emésztés sem az igazi.
A kérdező hozzászólása: Én 31 hkm vagyok, ilyenkor már van a babáknak haja! :D
Babona! Az én gyomrom sajnos ég ha kell ha nem.:((( A kislányom meg sûrû fekete hajjal született, most 2évesen a háta közepéig ér! Csak a genetikán múlik, mivel nekem is sûrû vastag hosszú hajam van.
Sose égett a gyomrom és valószínûleg nagy haja lesz mert még az ultrahangos hölgy is rácsodálkozott, hogy mekkora haja van a 36 heti uh.

Az előbb (kb 15 perce) 2 erős villanást láttam az égen, a Nagy Göncöl alatt. Se előtte se utána semmi más nem volt ott. Szerintetek mi lehetett az?

Csak komoly válaszokat kérek! Előre is köszi :D

Legjobb válasz: Tûzgömb.Ezt a nagyon erõs fényû (4 magnitúdó alatti) meteorokra mondják.Én is láttam már,elég könnyû lekésni mert rohadtul rövidek.A nagyobbaknak még a színét is látod. Különben mielõtt teleposztolnád vagy te vagy más a GYIK ezó kategóriát a "MI volt ez a rengeteg fény azt égen?" kérdésekkel,elárulom:Most augusztus elejétõl egészen augusztus közepéig perseida maximum lesz,azaz a perseida nevû meteorraj fog nagy mennyiségû meteorhullást okozni.Szóval akár (au 12-én) a percenkénti 5-6 meteort is elérheti a felvillanások száma. Nem kell megijedni. Remélem hasznos voltam,és kimerítõ.

Tûzgömb.Ezt a nagyon erõs fényû (4 magnitúdó alatti) meteorokra mondják.Én is láttam már, elég könnyû lekésni mert rohadtul rövidek.A nagyobbaknak még a színét is látod. Különben mielõtt teleposztolnád vagy te vagy más a GYIK ezó kategóriát a "MI volt ez a rengeteg fény azt égen?" kérdésekkel, elárulom:Most augusztus elejétõl egészen augusztus közepéig perseida maximum lesz, azaz a perseida nevû meteorraj fog nagy mennyiségû meteorhullást okozni.Szóval akár (au 12-én) a percenkénti 5-6 meteort is elérheti a felvillanások száma. Nem kell megijedni. Remélem hasznos voltam, és kimerítõ.
Ne higgyetek végtelenített szalagnak. Be van csavarodva. :-) A perseidák összecsapása volt ez a plejádokkal. A pontszerût nem írtad elõbb, így valóban lehet meteor is. Augusztus egyébként a hullócsillagok, tûgömbök ideje.
szerintem összeütközött két szentjánosbogár, de mivel köztudott hogy ezek az állatok világítanak, még mielõtt az örök vadászmezõkön repkednének, egy utolsót villantottak az égen. ezt láttad.
Elektromos kisülés, azaz villám. Nem kell hozzá mindig zivatar.
A kérdező hozzászólása: 1. nem vagy vicces -.- 2. két pontszerû villanás volt. Tehát? :-? érdekelne :D
én meg tegnap láttam fényt aztán pedig nem, lehet hogy hulló csillag volt??
Érdekes ez a téma, én a 11en lakom, és látok esténként fúrcsaságokat! Tegnap este is volt egy ilyen jelenség! Egyhelyben állt egy villódzó testnek tûnõ valami, s egyszer csak hihetetlen gyorsan felrepûlt a csillagok közé! Kerestük szemmel, de nem láttuk többet!

Egyszerűen a gyomorszájban van fent az egész gyomrom, a mellem alatt közvetlen ez normális és nagyon ég a gyomrom. Mit tegyek olyan kellemetlen ez az érzés?

mit tegyek? 25-hetes ilyenkor hol helyezkedik el a baba? köldök magasság??????ja az én babám kukis és naponta mozog de nagyon kevesset.van mikor csak azért kell fel,hogy helyezkedjen utánna napokig semmi.finoman érzem a mozgását de valahogy lent jobban érzem azt,hogy egy nagy dobbanás és egyböl pisilni kell

Legjobb válasz: Szia! Azért érzed, hogy pisilni kell, mert akkor pont úgy helyezkedik, hogy nyomja a hólyagod. Ez biztos nagyon kényelmes neki, de neked sajna nem az.... A gyomorégésre csak tippelni tudok. Nekem az anyukám mesélte, hogy amikor velem terhes volt a 23.héttõl kezdve úgy égett a gyomra mint az állat. Késõbb kiderült azért mert baromi hosszú hajjal születtem. Lehet, hogy neked is hajas babád lesz és azért ég a gyomrod. De ez csak 1 tipp. Úgy igazából nem tudom mi okozhatja. De az biztos, hogy használ ha többször eszel egy nap keveset és valami olyasmit aki felszívja a savat. Lehetséges hogy sok lenne a savad?... Próbálj kekszet vagy valami ilyesmit eszegetni, hátha attól jobb lesz. Ha nincs változás kérdezz rá a dokidnál, hátha van valami jó ötlete ez ellen.

Szia! Azért érzed, hogy pisilni kell, mert akkor pont úgy helyezkedik, hogy nyomja a hólyagod. Ez biztos nagyon kényelmes neki, de neked sajna nem az.... A gyomorégésre csak tippelni tudok. Nekem az anyukám mesélte, hogy amikor velem terhes volt a 23.héttõl kezdve úgy égett a gyomra mint az állat. Késõbb kiderült azért mert baromi hosszú hajjal születtem. Lehet, hogy neked is hajas babád lesz és azért ég a gyomrod. De ez csak 1 tipp. Úgy igazából nem tudom mi okozhatja. De az biztos, hogy használ ha többször eszel egy nap keveset és valami olyasmit aki felszívja a savat. Lehetséges hogy sok lenne a savad?... Próbálj kekszet vagy valami ilyesmit eszegetni, hátha attól jobb lesz. Ha nincs változás kérdezz rá a dokidnál, hátha van valami jó ötlete ez ellen.
A kérdező hozzászólása: nem tudom az UH-vizszintesen feküdt.az az igaszság, hogy ehez nem értek
Nekem gyomorégésre egy pohár hideg tej volt a gyógyír. Én ezt tudom csak tanácsolni próbáld ki ha szereted a tejet, lehet bejon neked is. Boldog babavárást. Ja, ha csuklik az nagyon aranyos mert ugyanolyan mint mikor Te csuklasz csak ott lent a pocidba csak azt nem tudod elintézni hogy egy podár víztol abbamaradjon. :o)
Szia! Azért ég a gyomrod, mert már "kitúrták a helyérõl" és feljebb került a nyelõcsõ közelébe. Sokkal kevesebb ételtõl jóllaksz, illetve kitágul a gyomorszáj és a sav könnyebben vissza is tud köszönni. Nálam is ez van, 27 hetes vagyok. Próbálj többször keveset enni és kerüld a savat kiváltó ételeket, vagy ha nagyon sok, szedj Rennie-t. Lefekvés elõtt 2 órával már ne egyél, mert vízszintes helyzetben könnyebben visszajön a sav és nagyon kellemetlen tud lenni... A csuklás olyan, mintha belülrõl ütemesen kopogtatna a babád. Nekem vmelyik reggel ez volt az ébresztés és sokáig (vagy 10 percig) eltartott. Nem faros a kisfiad? Mert az enyém az (igaz, õ lány), és ettõl szenvedek, hogy ül és így lefelé rúg, rendszeresen célozva a hugyhólyagomat és méhszájamat. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: ténleg hadd kérdezzem már meg, hogy milyen az az érzés mikor csuklik a baba??????ez fontos lenne
A kérdező hozzászólása: lehet, hogy azért ég a gyomrom mert ma 10-óra felé megettem majdnem egy pár paraszt kolbászt és egy nagy szelet corás vöröshagymás kenyeret.de olyan jol esett.
Higgyétek el semmi összefüggés a baba haja és a gyomorégés között. Nekem végig égett a gyomrom, és mindkét bébim csupasz buksival született.
Csatlakoznék az elõttem válaszolóhoz.Én amikor az elsõ lányommal terhes voltam, így a 23-25.hét tájékán nekem is rettenetesen elkezdett égni a gyomrom és lásd, hatalmas hajjal születet a kis huncut.Most 25 hetes vagyok, a második lányomat várom és úgy 1-2 hete szintén elkezdett égni a gyomrom, de azt vettem észre, hogy nem mindig csak bizonyos ételeknél/pl.ubisali/, de ez mindenkinél más és más, figyeled meg a dolgot.Tehát, ha állandóan ég a gyomrod, akkor valószínûleg a babucid haja, viszont, ha csak bizonyos idõközönként, akkor lehet valami étel a hibás.
A kérdező hozzászólása: Oké köszöke szia Zsuzsa
Ez a terhességi reflux.Szedjél Rennie-t!

Menzesz alatt tényleg több kaloriát éget a testem?

egyszer olvastam az ujságban, hogy azokon a napokon többet ehetünk büntudat nélkül mert több kaloriát égett a testünk.ez tényleg igaz?

Legjobb válasz: lol. nem igaz.

lol. nem igaz.
Én az IM-be olvastam...Az always reklámozta...De sztem nagy baromság... By Fanny Pux
szerintem nem igaz... ha csak nem éget el egy csomó kalóriát a méhizom az összehúzódásaival :D:D
baromság
A kérdező hozzászólása: kár :s pedig aszem valami szárnyasbetét márka rekláámozta XD
szerintem is hülyeség.
Márpedig én is így hallottam. Hogy nyugodtam lehet nassolni mert nem igazán hízunk..
A kérdező hozzászólása: pedig legalább ennyi jusson a nöknek ha már a férfiaknak nem ekll ezeket átélni.:Plegyen valami jo is ebbe :P
nem hinném...inkább súlyosabbak a nõk ilyenkor..a sok víztõl/folyadéktól...
Gyorsan dolgozik.
Dolgos.
Szorgalmas.
Forró anyaggal dolgozik :D

A hímvesszőm viszket, ég a makk alatt. Mit csináljak, mitől van ez? Rohadt idegesítő! Tegnap kezdődött, de már máskor is volt rövid ideig.

Legjobb válasz: Gombás fertõzés lehet, de akár más is. Holnap menj el az urológiára, nem kell beutaló.

Gombás fertõzés lehet, de akár más is. Holnap menj el az urológiára, nem kell beutaló.
A kérdező hozzászólása: Holnap érettségizem:D
Pimafucin kenõcs. Nekem a bõrgyógyász írta hasonló problémára.
Kupak nem fáj?
Valószínûleg gomba. Canesten is nagyon jó!
# 2 Ja, értem! :DD Egy kalappal :) ) De ha túl vagy a vizsgákon, keresd fel a dokit. Addig jó lehet a Canesten. Ha van partnered, õt is kezelni kell, ha gomba. De hogy az e, csak orvos tudja megmondani.
Ugyan ez volt nállam is a probléma egy kis sós ecetes vízes borogatás megoldotta a problémát.

Valóban több kalóriát éget a szervezet a menstruációs ciklus alatt?

ez valóban igaz?

Legjobb válasz: Csak egész minimálisan, ha egyáltalán valamivel többet - mi lenne az indok rá?

Csak egész minimálisan, ha egyáltalán valamivel többet - mi lenne az indok rá?
Maga a "ciklus" a vérzés elsõ napján kezdõdik, és a következõ vérzés elõtti utolsó napig tart. A válasz tehát az, hogy nem igaz. Ha arra gondoltál, hogy menzesz alatt, akkor sem igaz.
xD A menstruációs ciklus az mindig van. A vérzésed elsõ napjától, a következõ vérzés elõtti napig tart. Úgyhogy minden nap beletartozik a ciklusba.

Orgazmus közben igaz hogy kalóriát éget a szervezetünk? (maszturbálás alatt is)

Legjobb válasz: minden mozdulattal kalóriát égetsz, ha a farkadat rángatod akkoris.

minden mozdulattal kalóriát égetsz, ha a farkadat rángatod akkoris.
tuti, hogy igaz! nem véletlenül vagy utána kimerült!
A kérdező hozzászólása: A farkamat nem tudom rángatni, mert lány vagyok:D
Igen, csak sokkalta kevesebb kcal-t, mint amit sokan gondolnak. Az igen mozdulatdús pornó is csak fél futást jelent.
Kis dagi...masztizással akarsz fogyni mi?XD menjél futni inkább, vagy kevebb csülök pékné módra...
Ha fogyás és "karbantartottság" közt kell választani, akkor utóbbi fontosabb. Tehát némi plusz is tud jól állni, ha van szép lányizom alatta. A maszturbációt mint edzési módszert viszonylag ritkán használják alakformálásra... Tehát igen, némi atlétika, némi erõsítés, heti három kellemes elfáradás, és evészetben több finnya, kisebb tányér, rendszeresség, és lassú élvezet (na, mégis összefügg valahol). Megoldva! :D

Miért ég a bőrőm a bal tenyerem alatt, az űtőérnél?

Olyan, mint ha t?z égetné, de semmi nyoma nincs. Nem piros, nem viszket. Csak egyszer?en ég, szinte fáj. Menjek vele orvoshoz?

Legjobb válasz: Mióta? És hány éves vagy? Addig is, azt kell mondanom nyugodj meg, semmi pánik, mert az elmondottak alapján ez valami idegrendszeri eredetû dolog. Próbálj meg hideg vizet engedni rá, majd felváltva H/Meleg. És figyelmedet tereld el, ha el tudod terelni és elmúlik akkor Viktória, ha nem orvos.

Mióta? És hány éves vagy? Addig is, azt kell mondanom nyugodj meg, semmi pánik, mert az elmondottak alapján ez valami idegrendszeri eredetû dolog. Próbálj meg hideg vizet engedni rá, majd felváltva H/Meleg. És figyelmedet tereld el, ha el tudod terelni és elmúlik akkor Viktória, ha nem orvos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! 62 éves vagyok és az elmúlt idõben sok idegedkednivalóm volt, sokat sírtam, nyugtalankodtam. Talán, tényleg idegi a bajom. Sok minden összejött.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!