Találatok a következő kifejezésre: Égő egy a (427 db)

Mi lehet az égen? Egy inkább szabálytalan kör alakú valamit látok az égen, amely nagyobb mint a nem sokkal mellette látható csillagok. Vibrál. "Lábai" vannak. Nem mozog semerre, fél órája nézem, azóta mozdulatlan.

Amikor lámpát kapcsoltam a csillagokat már nem láttam,de azt a valamit kis világitó pontként igen. Nincs csillag alakja, nagyobb attól. Mûhold? eddig nem láttam szabad szemmel soha.

Legjobb válasz: Androidos telód van? Töltsd le a Star chart alkalmazást, nézd meg vele az eget, minden bolygót és szinte minden szabad szemmel látható csillagot mutatni fog. Kukkants vele oda, nagy valószínûséggel valamelyik bolygóval azonosítani tudod majd, aminek a látványát eltorzította a légkör.

Androidos telód van? Töltsd le a Star chart alkalmazást, nézd meg vele az eget, minden bolygót és szinte minden szabad szemmel látható csillagot mutatni fog. Kukkants vele oda, nagy valószínûséggel valamelyik bolygóval azonosítani tudod majd, aminek a látványát eltorzította a légkör.
Ha kelet felé láttad, akkor jó eséllyel a Jupiter volt az. Mit értesz az alatt, hogy lábai vannak? Ezt ki tudod fejteni bõvebben?
mühold vagy a földel mozog ez esetbe nem látod mozogni vagy ha más a sebessége akkor látod mozogni. mindig ugyan abban az idõpontban és mindig ugyan ott.
Geoszinkron hold nem lehetett, azok túl messze vannak ahhoz, hogy látsszanak szabad szemmel.
Szerintem a Plejádok (M45) nyílt csillaghalmazt láthattad: az egyik legfényesebb halmaz, összfényessége 1, 2 magnitúdó (fényesebb csillagokkal vetekszik, de nagyobb területen elszórva), viszont szabad szemmel nem nagyon lehet bontani, ezért látszik olyan fura formájúnak. Viszont már egy sima kistávcsõben is bámulatos látvány. A vibrálást a légkör nyugtalansága okozza.
A Plejádokat miért ne lehetne szabad szemmel felbontani? Én nem vagyok egy jó szemû ember, de hat csillagot lazán meg tudok különböztetni benne. :)

Ma reggel óta érzem, hogy a hüvelybemenetem körül fáj meg égek egy picit :S folyásom fehér, mint eddig és nem büdös. Mást nem érzek csak hogy fáj meg kicsit ég:S Ez szerintetek mitől lehet?

lehet pl tusfürdőtől,mert elfogyott a intim mosakodó,és rexona tusolózselével mosakodtam meg ott lent..bár máskor is fürödtem vele csak akkor a vízbe nyomtam bele vagy nemtudom,de tegnap még nem éreztem semmit:SKöszönöm a segítséget!18L

Legjobb válasz: Mosogasd jó erõsre fõzött kamillateával, és kend be Neogranormon kenõccsel. Ha nem múlik, irány az orvos.

Mosogasd jó erõsre fõzött kamillateával, és kend be Neogranormon kenõccsel. Ha nem múlik, irány az orvos.
A kérdező hozzászólása: ilyen kistükörrel megnéztem magam lent, de nempiros semmi..:S


Egy 50 perces kemény kondi közben, pl hátazásnál, mikor jó keményen megeddzük a hátunkat, ezzel mennyi zsírt éget el a szervezet? Éget valamennyit egyáltalán, vagy csak az aerobbal lehet égetni?

Én sokat szálkásodtam mióta kondizok, de még aerob edzést nem sûrûn csinálta, biciklizni szoktam meg sokat gyalogolok azért, de 1,5 hónapos kondi alatt sokat szálkásodtam.

Legjobb válasz: Akkor szálkásodsz, amikor nem cukros szilvásbuktát eszel. A tested normál állapota szálkás, edzéstõl függetlenül. Amikor nem tömöd magad szénhidráttal, akkor ezért teszel. Jó, alkat kérdése, ha összeeszel is mindent, az edzés egy ideig sokat segíthet, hogy mégse hízz el. De alapvetõen kajálás kérdése.

Akkor szálkásodsz, amikor nem cukros szilvásbuktát eszel. A tested normál állapota szálkás, edzéstõl függetlenül. Amikor nem tömöd magad szénhidráttal, akkor ezért teszel. Jó, alkat kérdése, ha összeeszel is mindent, az edzés egy ideig sokat segíthet, hogy mégse hízz el. De alapvetõen kajálás kérdése.
Kemény edzésnél inkább glikogénbõl fedezi a szervezet a szükségleteit. Közepes aerobnál tudja legjobban zsírból. Inkább kajálás és alkat kérdése.
A kérdező hozzászólása: értem, de akkor kizárólag aerobbal adhatok le majd zsírt? mit csináljak és mennyit? minden nap gyalogoljak 1 órát?
Aludj.. az is aerob. Ezt valahogy mindig sikerül elfelejteni. Az emberi szervezet zsírégetõ, csak az idióta cukorevés (keményítõ, stb.) zavarja össze ezt a folyamatot. Mondhatnám, hogy minden dagadt csajban lakozik egy csinos nõ, de nem az idétlen kocogáson múlik hogy kihozzák ezt. Hát, le kéne tenni a francia krémest (vagy átvitt értelemben kéne csak használni, nem süteményként:D ) Te gondolom azért szálkásodtál, mert jó hatással van rád az edzés, meg egyelõre jó ez a kajálásod.
A kérdező hozzászólása: nem eszek már fehér kenyeret és pék süteményeket csak ritkán és kis mennyiségben, ami még tudom, hogy nem okoz problémát, tehát nem két pofára tömöm.. Eddig nagyon sok olyat ettem ami hízlalt és ezt akarom leadni. Indultam 87 kilóról, de a kondizás utána lettem 91 kg. A haverom szerint izomban híztam, nem zsírban. Ez lehetséges? Fogyasztok tejsavó fehérjét is.
Aerobnál az edzés közben égetsz zsírt, utána már szinte semmit, a súlyzós edzésnél meg utána 36-48 órán keresztül, a regeneráció alatt, tehát összességben IGEN, a súlyzós edzéssel zsírt éget a szervezet.
Elõzõ vagyok. Az kifelejtettem, hogy természetesen ez megfelelõ (kalóriadeficites) étrendnél igaz.

Nemrég bekötettük az internetet és adtak hozzá egy modernt a modernen van 7 vonal ami zölden vílágit és egypár napja csak 2 éget zölden a többi meg nem éget és nem volt jó az internet mit kéne vele csinálni?

Legjobb válasz: Azt úgy hívják, hogy modem. :) Ha valami nem stimmel nyugodtan lehet áramtalanítani pár percre, ez megoldhatja a problémát. Lehet, hogy ideiglenes szolgáltatási probléma van, ilyenkor egy idõ után helyreáll a rend. Ha hosszabb ideig nem mûködik rendesen a net szolgáltatással és a modem újraindítása sem segít, akkor be kell jelenteni a szolgáltatónál a hibát (vagy tudnak távolról segíteni vagy informálnak esetleges külsõ hibáról illetve egyeztetéssel kiküldhetnek egy szervizest).

Azt úgy hívják, hogy modem. :) Ha valami nem stimmel nyugodtan lehet áramtalanítani pár percre, ez megoldhatja a problémát. Lehet, hogy ideiglenes szolgáltatási probléma van, ilyenkor egy idõ után helyreáll a rend. Ha hosszabb ideig nem mûködik rendesen a net szolgáltatással és a modem újraindítása sem segít, akkor be kell jelenteni a szolgáltatónál a hibát (vagy tudnak távolról segíteni vagy informálnak esetleges külsõ hibáról illetve egyeztetéssel kiküldhetnek egy szervizest).
meg kellene nezni , hogy a modern minden csatlakozo kabele a helyen van , es ha akkor se megy a net ..szolni kell a szolgaltatonak hogy cserelje ki a modern-t ;-)
modern? inkább modem: http://hu.wikipedia.org/wiki/Modem
A kérdező hozzászólása: kösz már müködik

Égő egy 125-s ETZ? A csajok értékelik e az ilyen mocikat még vagy mindegyik a sport/robogókra bukik?

A1 jogsim van, és árban ez a legmegfelel?bb motor amit kinéztem, mivel nem vagyunk valami pénzesek. De nem tudom ,hogy a csajok értékelik e az ilyen mocikat még vagy mindegyik a sport/robogókra bukik?

Legjobb válasz: én csaj vagyok és nekem nem az a fontos hogy milyen mocin ül, hanem hogy látsszon rajta hogy nem csak menõzik vele. Ha szeretsz motorozni, tedd azt és ne foglalkozz már a csajokkal! ja, és nem égõ. ;)

én csaj vagyok és nekem nem az a fontos hogy milyen mocin ül, hanem hogy látsszon rajta hogy nem csak menõzik vele. Ha szeretsz motorozni, tedd azt és ne foglalkozz már a csajokkal! ja, és nem égõ. ;)
A kérdező hozzászólása: ja és télleg szeretek motorozni nem csak vagánykodni kell, de akkor még gyüjtök egy évig :D
nekem nincs bajom a robogókkal tényleg hasznos jármûvek... csak v.hogy elveszik a motrozás IGAZI ÉLMÉNYÉT azzal hogy csak gázt húzol és semmi kuplung semmi váltás nem érzed hogy ebben a sebességben igy húz abban így... ezek apróságok de mégsem ézem vele a konkrélt motorozás élményét amugy az MZ-k fasza jármûvek szal nyugodtan vegyél egyet nemhiszem hogy egy csaj azért nem akar közeldni feléd mert ilyen mocid van vagy olyan
ma 14:34 Nekem robogóm volt, igaz, hogy egy százassal nagyobb, mint egy simson, de én már akkor kinõttem abból, hogy "csajozzak" egy jármûvel. Eléggé "gáz", hogy valaki szerint szégyen robogóval közlekedni. Ezeken az embereken látszik, hogy csak a menõzés meg a pénz érdekli.
na végre egy csaj aki nem bukik a szappantartóborítású kávédarálókra. ment a zöldkéz :)
ezen ne múljon, leírom :) volt már simsonos fiúm és yamaha dt-s fiúm is :D és nem a motorjuk miatt jártam velük :D egyébként nekem dt-m van. meg vagyok vele elégedve, talán találnál ilyet te is! mellékesen aki biztos esélytelen: a robogósok! meg a napszemcsi rövidgatya és ennyi az össz öltözet motorosok!
Ilyen árfekvésbe üzemképes, megbizható motort az mz-n kivûl nemigen tudsz venni. Szerintem pedig semmi baj az Mz-vel. A motorozás önmagadnak szól, neked ad szabadságot, szoval inkább azt tartsd szem elõtt hogy neked jó lesz-e . Egyébként a csajok a motorozás érzésére buknak, szoval tök mindegy mivel viszed õket:)
A kérdező hozzászólása: hát.. várom a tippeket , hogy ennyi pénzért rendszámos müszakist honnan tudnék venni és milyet? ha van tipped ird le pls
Szerintem ennyiért már tudsz jobbat is venni. Nagyon jó a tz, de te is tudod, hogy a simsonnal is mindig gondok vannak.
A kérdező hozzászólása: oh köszi! saját kedvemért motorozok nem a csajok miatt! egyébként nekem is simson van most és sose fogom eladni :) amugy most egy etz 70-80-90-100 már müszakis és jó állapotú
Mennyi most egy tz? Nekem ts volt.
engem '94-es, apukám F astrájával megnéznek, igaz 18 vagyok és apa mellettem ül általában, így esélyem sincs vagánykodni...
A lányokat a bankszámla, aranyóra és a kocsi érdekli.
Én 15 vagyok és Simsonom van elég szépen felújítva, rendes metálfényezéssel és szép kis tuninggal, a csajok szeretik :D mindig könyörögnek hogy vigyem õket :D viszont nagyon hangos és azt sokan nemszeretik, bár az én kipuffogómon át lehet látni mert nincs benne semmi :DDD
A nõk kedvéért akarsz motorozni v a sajátodért?Elõször ezt kéne eldöntened.Különben kezdõ motornak ideális.
Nekem pl:van egy Jawa cz 125 (sport) eladó.Szép állapotu mûszakis.50eft vagy cserélhetünk a simsonra is.

30 hetes kismama vagyok.57kg-mal kezdtem, majd 62 kg sikerült felszednem. Akármit eszem minden éget. Egy pár hete alig merek valamit is enni, rögtön éget a torkomban. Le is adtam kb 4 kg. Lehet valami problémám ebből? (vagy a babának).

Legjobb válasz: Szia! Ugye nem összesen plusz 62 kg-t szedtél fel? Hanem most vagy 62 kg? Ha így van nem szedtél fel sokat. A savasság miatt bizony nics étvágy és ezért fogyunk a babának szerintem nem lersz baja. De ha +62 kg van rajtad akkor bizony az súlyos gond.

Szia! Ugye nem összesen plusz 62 kg-t szedtél fel? Hanem most vagy 62 kg? Ha így van nem szedtél fel sokat. A savasság miatt bizony nics étvágy és ezért fogyunk a babának szerintem nem lersz baja. De ha +62 kg van rajtad akkor bizony az súlyos gond.
Nekem is rettentõ gyomorégésem volt mindentõl, és az egyetlen dolog ami segített, az Rennie volt. Azonnal hatott, megkönnyebülést hozott, és semmi baja nem lett a babámnak. Szerintem próbáld ki, mert nem jó, ha olyan keveset eszel, neked is, és a babának is szüksége van tápláló ételekre.
A kérdező hozzászólása: 5 kg-ot szedtem fel, azaz 57-rõl 62 -re.

Égő egy fiúnak a rózsaszín poló?

egyre jobban teccik és beakarok szerezni legalább egyet:S xD

Legjobb válasz: vegyél egyet és kérdezd meg egyik közeli ismerõsöd hogy szerinte hogy áll neked. ha azt mondja b**is akkor inkább tegyél le róla, bár én mindig ammondó voltam hogy letojom mások mit mondanak, mindig azt hordom ami nekem teccik

vegyél egyet és kérdezd meg egyik közeli ismerõsöd hogy szerinte hogy áll neked. ha azt mondja b**is akkor inkább tegyél le róla, bár én mindig ammondó voltam hogy letojom mások mit mondanak, mindig azt hordom ami nekem teccik
Szerintem igen! Nagyon! Szerintem megvannak a lányos, és a fiús színek. De mindenkinek más a stílusa, és el kell fogadni olyannak, amilyen.
Én egy konzervatív nõ vagyok, de azt mondom, hogy minden színt viselhet egy férfi is, ami jól áll neki. Ha illik az egyéniségéhez és az összhang megvan, akkor a rózsaszín is jól fog mutatni. Nem ettõl lesz pojáca egy fickó.
ez szerintem kortol függ. minden korba lehet hordani rózsaszíntés nem égõ de 25 éves korig szerintem tök jó egy rózsaszín poló és semmi roszat nem gondolok arrol aki felveszi. 25évs kor felett egy világos rózsaszín ign szerintem jól áll. lényeg hogy ne ciklámen hanem szigoruan világos rózsaszín jól áll
Hát, szerintem kissé égõ, bár van ennél rosszabb is. Én személy szerint, ha meglátok egy fiún rózsaszín pólót, akkor azt gondolom, hogy homoszexuális.
Ez a franciás hozzászólás nagyon üt: és tényleg így van! Majdnem minden francia pasinak van a szekrényében vagy "izompóló" vagy klasszikus ing a rózsaszín egy bizonyos árnyalatában. Nagyon vicces volt, ahogy az egyetemre bejött hozzánk a francia vendégelõadó (kb. 50 éves), rózsaszín ing, levendulaszín öltöny, derékig érõ haj (!), hosszú, befont szakáll. Viccesnek vicces volt, de hihetetlenül elegáns és FÉRFIAS! :) Szóval én azt hiszem, nem ezen múlik, hogy a "gyökér diszkós b*zi" kategóriába sorolnak-e be...
Szerintem nem! Nekem tetszik egy pasin. A barátommal épp tegnap beszélgettünk róla, hogy kap tõlem egyet ajándékba. Bár, õ azt mondta, hogy nem fogja felvenni...de majd ráveszem valahogy.
Nekem nagyon-nagyon tetszik egy pasin a rózsaszín. Meg amúgy is Franciaországban éppen a rózsaszín jelenti a férfias színt, ellenben a kékkel:)
szerintem cuki:P
szerintem egyáltalán nem égõ, nekem is van két rózsaszin pólóm és mindenki azt mondta(mert én is megkérdeztem hogy jól áll-e) hogy jól áll. szüleim és haverok is! nyugodtan vegyél!
Vedd fel nyugodtan, ne törõdj a mások véleményével!
Akkor nézzétek meg az adatlapomat myvipen!Szeli Kitti:)
Személy szerint nekem nagyon nem tetszik, ha egy pasin meglátom a rózsaszínt, elég lányosnak találom, de szerintem a többség másképp vélekedik.
lehet maradi vagyok de..... en nem vallom azt az elvet hogy 1 igazi ferfi rozsaszint hord mert meg abban is ferfias tud lenni. xtem boven eleg ha az osszes cicababa azt hord..... :p de te tudod......
egyáltalán nem ciki, nyugodtan vegyél, szerintem sok lánynak tetszik.
Egyáltalán nem ciki. Komoly politikusok (Sõt államfõk), TVbemondók is hordanak rózsaszín inget! Viseld bátran. Akinek nem tetszik az nem tudja tartani a lépést.
Hát, az az igazság, hogy számomra kifejezetten taszító...nekem nagyon nem tetszik...mondjuk alapból a rózsaszín nem jön be, de ha pasi hordja....én biztos megkérném a páromat, hogyha rózsaszínt vesz föl, hogy mellõzzük ezt a színt...mondjuk neki sem tetszik... De van akinek meg kifejezetten bejön...szóval ahogy érzed...
Szerintem kicsit égõ a rózsaszín póló, mert ha vkit meglátok benne(férfit), akkor mindig elkezdem tök sok ideig nézni, hogy "milyen béna", nem szégyenli , hogy rózsaszín póló van rajta, de szerintem, ha tetszik próbáld ki, aztán úgyis meglátod, hogyha rajtad van tényleg tetszik-e. Barbi
Szerintem is tök jól néz ki én is bírom ha egy pasin ilyen van:P
nekem nagyon tetszik!:) a barátom is hord rózsaszín pólót és szexi benne!:P
Pár éve még el sem tudtam volna képzelni egy férfit narancssárgában virítani, ma pedig már minden második pasin van valami narancssárga.
A kérdező hozzászólása: megoszlanak a vélemények:)
A Gayo Chixben most adnak mellé egy tubus vazelint is, meg van ingyé AIDS teszt is.
Iskolai zuhanyzás? Ti zuhanyoztok az iskolában?
Az enyém is csak 12 cenki mikor nem áll...
Ne felülrõl nézd, hanem tükörben. Még mindig kicsinek látod?
Nem megy, a tied ilyen típusú.
A kérdező hozzászólása: tükörbe is
a nyújtó gyakorlatok nekem pont csak a petyhüdt állapotot "nyújtják" meg, szóval PICIT javíthatsz a dolgon, de nagyon ne várj csodát! :)
Igazából ezzel nem lehet mit csinálni. Törölközõt ha akkor veszed csak le, amikor belépsz a zuhany alá, akkor elvileg nem látszik, zuhany alatt meg úgy állj, hogy ne kifelé. Miután végeztél törölközõ fel. Amúgy zuhany alatt valszeg nagyobb lesz, a meleg víztõl tágulnak a szövetek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Hasmenésem volt, és egy pár napja ég, viszket a nemi szervem. Mit tudok ellene tenni? Elmúlik magától? Nem elviselhetetlen de kellemetlen érzés.

Legjobb válasz: valószinü,h elmúlik magától!esetlegesen kamillás ülö fürdöt vehetsz,az csak segit!

valószinü, h elmúlik magától!esetlegesen kamillás ülö fürdöt vehetsz, az csak segit!
Szerintem jobb lenne ha orvoshoz mennél.
Kamillás fürdõ vagy grapefruit cseppes fürdõ segíthet. Vagy használj 4-es ph értékû intim lemosót. Ha nem múlik el, akkor orvos. :)
A sok törléssel megsértettet ott a bõrt. Vagy pedig gomba.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!