Találatok a következő kifejezésre: Édesköményteát puffadásra inni (2 db)

Édesköményteát puffadásra lehet inni?

8 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Emésztést segíti az édeskömény-tea. Viszont ez járhat kevés szelesedéssel, sõt, nekem a rendes köménytõl is van ilyen problémám...

Emésztést segíti az édeskömény-tea. Viszont ez járhat kevés szelesedéssel, sõt, nekem a rendes köménytõl is van ilyen problémám...
A kérdező hozzászólása: Köszi! De akkor ez azt jelenti, h. iható terhesen, ugye?
Szia! Én is ittam, nem volt hatása. Ha csúnyán puffadsz az Espumisant nyugodtan beveheted, akár kettõt is egyszerre.Nekem az segített. Sok sikert!:-)

Puffadás ellen terhesen lehet inni édesköményteát? Vagy az Espumisan gyöngy használhat?

Már semmit se eszek ami puffasztó lenne, mégis a hasam egész nap mint egy lufi. Kellemetlen és fájó érzés is. 10 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Ahogy nõ a méhed, a belsõ szerveis helye is változik, leggyakrabban az okoz puffadást. Én is Espumisant szedtem napi 5-6 golyót is, a helyzettõl függõen. A második trimeszterben könnyebb lett.

Ahogy nõ a méhed, a belsõ szerveis helye is változik, leggyakrabban az okoz puffadást. Én is Espumisant szedtem napi 5-6 golyót is, a helyzettõl függõen. A második trimeszterben könnyebb lett.
Nekem is a 10. hét körül kezdõdött a (fõleg) esti puffadás, hiába nem ettem semmi puffasztót. Nekem csak az Espumisan segít, abból délután vagy este egyszerre kettõt veszek be és mindjárt jobb. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Mennyibe kerül mostanában egy dobozzal?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!