Találatok a következő kifejezésre: Édesanyám minden csak (7 db)

Édesanyám minden gyógyszert csak összetörve tud bevenni. Van olyan módszer, hogy egészbe jusson le a torkán?

Vannak olyan gyógyszerek amik a gyomorba kellenének oldodni.

Legjobb válasz: Valamikor régen a gyógyszertárban árultak ostya-lapkákat, ebbe lehetett "becsomagolni" pl a keserû pirulákat. Nekem azt mondták a multkor az egyik patikában, hogy megszünt a gyártása. Talán a háziorvosod tud valamit tanácsolni.

Valamikor régen a gyógyszertárban árultak ostya-lapkákat, ebbe lehetett "becsomagolni" pl a keserû pirulákat. Nekem azt mondták a multkor az egyik patikában, hogy megszünt a gyártása. Talán a háziorvosod tud valamit tanácsolni.

Édesanyámnak több mint 3 hónapja másodfokú égési sérülése volt (a lábán). A seb már úgy tűnik begyógyult, ám a foltok, azok megmaradtak. Szabad-e szoláriumba mennie, hogy egy kicsit színt kapjon? . Nem szeretne lebarnulni, csak legyen egy kis színe.

Legjobb válasz: Nem vagyok szolárium barát, ezt azonnal meg kell jegyeznem. A sebnek is, meg egyébként édesanyádnak is sokkal jobbat tenne a napozás, persze nem délután kettõkor. Most, amikor szinte menekülünk a napról, miért menne szoláriumba? Kora délelõtti, vagy késõ délutáni órákban való napozás gyorsitaná a bõr regenerálódást, feltöltené természetes D vitaminnal, pihenne is közben kicsit, maga is töltõdne. Ha megkaphatod mindenbõl a természeteset, miért alkalmaznád a mût?

Nem vagyok szolárium barát, ezt azonnal meg kell jegyeznem. A sebnek is, meg egyébként édesanyádnak is sokkal jobbat tenne a napozás, persze nem délután kettõkor. Most, amikor szinte menekülünk a napról, miért menne szoláriumba? Kora délelõtti, vagy késõ délutáni órákban való napozás gyorsitaná a bõr regenerálódást, feltöltené természetes D vitaminnal, pihenne is közben kicsit, maga is töltõdne. Ha megkaphatod mindenbõl a természeteset, miért alkalmaznád a mût?
A kérdező hozzászólása: értem:-) nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: igen, én is ezt látom helyesnek :-) csak az a probléma, hogy nagyon sokat dolgozik, ezért nincs ideje kijárogatni napozni :-(
Én sem javaslom még a szoláriumot, a napozás (fényvédõ krémmel) jó lehet, mert segít a bõrnek is regenerálódni picit. Esetleg önbarnító? vagy ha mindenáron szolárium szerintem minimum 30 faktoros krémmel kenje be a lábát elõtte. És ha éget vagy valami azonnal szálljon ki.
Hány éves? És te mennyi vagy?
Ha 40 alatt van akkor nyomjátok 4esben :)
40 alatt? Ismerek én egy 56 éves k.u.r.v.a.j.ó. dudát, ajj k.ú.r.n.ám.
érdekes, de nem hihetõ a saját lánya barátját, öcsém ha fiatal kell, keres máshol, de kell legyen annyi agya, nem Te leszel, szóval én így nem tenném N
Hogy mondja a szólás? "B...d meg az anyját, és vedd el a lányát!" :D

Sokszor gondolok egy bizonyos emberre. Nem szerelemből, csak szeretem mint embert és tisztelem. Édesanyám lehetne, sokat tett értem és nagyon hálás vagyok neki. Honnan tudom hogy ő is gondol-e rám? Õ érzi, hogy nekem sokat jár az eszemben? 18/L

Legjobb válasz: Miért nem kérdezed meg õt hogy gondol-e rád? Egyébként biztos hogy gondol rád. Pl. én is segítettem már valakin vagy rajtam is segítettek már, és mindkét esetben elmondható hogy gondoltunk egymásra. Nem csak egy adott esetnél, hanem például késõbb is elgondolkozik az illetõ hogy " Most mi lehet vele? Megoldotta már a problémáját? Mi történt vele mióta utoljára beszéltünk "stb.. Ha sokat tett érted, akkor gondolom közel is álltok egymáshoz, így szinte 100% hogy õ is gondolt már rád. Hogy õ ezt megérzi-e azt nem tudom, szerintem nem, max. eljátszik a gondolattal hogy neked vajon néha eszedbe jut-e az õ személye.

Miért nem kérdezed meg õt hogy gondol-e rád? Egyébként biztos hogy gondol rád. Pl. én is segítettem már valakin vagy rajtam is segítettek már, és mindkét esetben elmondható hogy gondoltunk egymásra. Nem csak egy adott esetnél, hanem például késõbb is elgondolkozik az illetõ hogy " Most mi lehet vele? Megoldotta már a problémáját? Mi történt vele mióta utoljára beszéltünk "stb.. Ha sokat tett érted, akkor gondolom közel is álltok egymáshoz, így szinte 100% hogy õ is gondolt már rád. Hogy õ ezt megérzi-e azt nem tudom, szerintem nem, max. eljátszik a gondolattal hogy neked vajon néha eszedbe jut-e az õ személye.
A kérdező hozzászólása: + Miben nyilvánul az meg, ha megérezzük egymást? Hidegrázás, fuvallat, vagy hasonló?:) Köszi a válaszokat elõre is

Csak azért írok, hogy honnan tudnék nőialakos-bikinis vagy férfi felsőtestes főzőkötényt venni? Már minden boltot végigjártam, interneten is próbálkoztam, de nem sikerült sehol. Nagyon kéne! Édesanyámat akarom meglepni vele születésnapján.

Legjobb válasz: anno volt a Teleshopban... xD nagymamám nagy függõ és valami ultradrága, de annál haszontalanabb izéhez kapott egyet ajándékba, amit nekem adott... hát, én nem nagyon viselem. :D Szerintem ott biztos találsz.

anno volt a Teleshopban... xD nagymamám nagy függõ és valami ultradrága, de annál haszontalanabb izéhez kapott egyet ajándékba, amit nekem adott... hát, én nem nagyon viselem. :D Szerintem ott biztos találsz.
teleshop.
Bármelyik sexshopban találsz. Lehet nem pont ilyet, de hasonlót biztosan.

Mit tegyek, mint elvált Apukaként nevelem gyermekem, s az "Édesanya", nem tiszteli gyermeke lelki nyugalmát, Gyermektartásdíjat is úgy kell végrehajtón keresztül behajtatni, s a bíróság is "csak a minimum" tartásdíjat ítéli meg?

Legjobb válasz: Ha tudod bizonyítani,akkor kérjél a gyámügynél felügyeleti láthatást a családsegítõben. Nem maradnak kettesben és közbelépnek ha van valami baj.

Ha tudsz költözzetek el és a pénzt az ügyvéden keresztül intézzétek el vagy utaltassátok, vagy kérj távoltartást ha annyira gáz a helyzet.Az anyagiakba nem tudok beleszólni, mert nem tudom, az anya milyen anyagi helyzetben van. Amúgy ez lehet valamilyen bosszú is vagy félelem.Ha meg nem nézi a gyerek érdekeit csak a sajátják, akkor minél elõbb le kell állítani valahogyan, mert a végén a gyereket fogja ellened uszítani (ilyet is láttam már)
Amit lehetett már megtetted. Próbáld meg hogy minél kevesebbet legyen az anyjával. De már úgy vettem észre, a lány is "átlát" az anyja hazugságain. Sok sikert! Hugicád :)
Ha tudod bizonyítani, akkor kérjél a gyámügynél felügyeleti láthatást a családsegítõben. Nem maradnak kettesben és közbelépnek ha van valami baj.
A birosag a fizetese alapjan iteli meg a tartasdijat. Ezt fizetnie kell, a legjobb ha minden honapban automatikusan levonjak a fizetesebol. A gyerek lelki nyugalmat nem tiszteli ez pontosan mit jelent? Mit csinal az anya? Mennyi idot tolt az anya a gyerekkel? Beszelj normalisan az anyaval es kerd meg, hogy viselkedjen felnott ember modjara.
a tartásdíjat ha így kell követelni, hagyd (persze ha nem feltétlen szükséges ahhoz h eltartsd a lányodat), többet fogsz ügyvédre költeni és nem fogja megérni. van egy csodás lányod akinek Te vagy az Apucikája, és ez örökre így is fog maradni, ez pedig mindennél többet ér!! :) :) hidd el :)
Hát a gyerektartással nem tudsz sokat tenni.Én 10 éve nem kapok egy vasat sem, de már nem is érdekel. Viszont, ha zaklatja a gyereket, akkor próbálj meg vele beszélni. mondd meg neki, ha szereti a gyereket, akkor gondoljon bele, mi is lenne neki a legjobb.Ne zaklassa fel, mert akkor csak a gyereknek tenne rosszat. Az már eleve minõsíti, ha nem az anya, hanem az apa neveli a gyereket. Én a gyerek apjától oly módon tiltottam el a gyereket, hogy megmondtam, ha a kötelezettségeit nem teljesíti, akkor a jogaira se tartson igényt.Szerencsére tényleg nem látogatja a gyereket. Amúgy, 1-2 jó nagy büdös pofont megérdemelne.
Most jó lenne ha az a nagypofájú is olvasná aki állandóan az elvált anyák seggét bújja! Láthatná hogy egyedülálló Apa is létezik aki szeretettel neveli gyermekét! Bocs hogy így kezdtem, csak a bíróságon tudod érvényesíteni az igazad!
Vágd jól pofán a ribancot 1x, 2 x, aztán elmegy a kedve, hogy veletek szórakozzon!!
Ha szerencséd van elõbb (de inkább)utóbb rá fog jönni dolgokra, csak már késõlesz... Mennyi idelye váltataok el, és mennyi idõs a gyerek?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Sokan ugy gondoljátok, hogy "vágjam pofán" az "anyát". Nem tehetem meg, mert akkor elveszítem azt amit 7 éve szeretek, s ímádok, a lányomat. Feri
Szomorú ha egy nõ nem képes nevelni a gyerekét az meg leminõsíti hogy még zaklatja is!Szeríntem ha tudsz menjetek kicsit messzebb az anyától szeríntem ha elköltöztök nem megy utánatok!Meg ütni ne ûsd mert a gyerek beleroppanhat ha megtudja hisz õ most úgy érzi hogy csak rád számithat!
Nem tudom az en valaszom mennyire szamit..en gyerek vagyok nem anya nem szulo :) de az en Apukam nem tiszteli az en lelki nyugalmamat....tartasdijat o sem fizet anyukam nevel egyedul...es anyam mar ki van keszulve azert mert apam nem fogalkozik velem es ki sem fizeti a gyerektartast :-? Azt mondta birosaghoz fordul ha meg sokat folytatja igy. Vagy koltozz el mesze az anyatol..mert romlik a gyerek lelkiallapota ;) szerintem :D Tudom magamrol :| (16/L)

Miért van az hogy amíg nem házasodnak össze az emberek addig az egyik fél szinte mindig azt mondja hogy a párom édesanyjának, miután meg már összeházasodtak már csak anyósom?

Legjobb válasz: A válasz egyszerû. Az anyós definíciója: házastárs anyja. Ezért hát nem lehet anyósod, ha nem vagy házas.

A válasz egyszerû. Az anyós definíciója: házastárs anyja. Ezért hát nem lehet anyósod, ha nem vagy házas.
Na nálunk épp a multkor volt ebbõl egy kis nézeteltérés.Anyuéknál voltunk a férjem beszélt apámmal és mondta neki , hogy a feleséged(tehát az én anyukám) erre anyu hogy " nem ám azt mondja anyósom, hanem a feleséged!".Na ezen igazodj ki, szépen akarta mondani a férjem erre anyu támadja le.Nem mindenkinek negatív ez a megszólítás.
Nekem az a tapasztalatom, hogy amíg nem házasodik össze két ember, addig a férfi anyja tényleg kedves, rendes, "a párom anyja", aztán az esküvõvel mintha leesne neki, hogy a fia komolyan gondolta...és lesz belõle az ANYÓS!
Es miert van az, hogy amig nem hazasodnak ossze a parok, addig a ffi ugy szolitja a not, hogy dragam, szerelmem, nyuszifulem, egyetlenem, hazassag utan nemsokara pedig o lesz azasszony.
A kérdező hozzászólása: az anyós szót szerintem manapság negatív szóként használjuk míg a párom édesanyja olyan szép pozitív jelzõ és mihelyt összeházasodunk egybõl csak anyós lesz.
Talán mert amíg nem érezzük biztonságban magunkat, addig óvatosabbak vagyunk a kritikával is, mint a házasságkötés után. A võlegény is így udvarol a menyasszonyának:"olyan gyönyörû vagy drágám mint az édesanyád.Tíz év házasság után a férj:"Olyan hisztis vagy mint az anyád":) )))) Egyébként talán az anyósok is bátrabban mernek próbálkozni a házasság után, hogy beleavatkozzanak a fiatalok életébe mint elõtte, ez is sok konfliktust szül.És amikor már nem szimpatikus számunkra az "anyós", akkor már nem anyuka, édesanya a számunkra, csak egyszerûen anyós. Valóban negatívumnak számít a szó sajnos. Persze nem törvényszerû, hogy így kell alakulnia a viszonynak, de azért, hogy jó maradjon a kapcsolat mindenkinek tenni kell. Én is szeretnék egy szeretnivaló anyóst, akire bármikor lehet számítani, de sajna az enyém nem ilyen.
Ez azért van, mert az ideális családban a feleség a háztartást, a férj az autót, az anyós meg az áramot vezeti.
drágáim! ezért nem kell házasodni! mindent csak elront. meg aztán: ha nem házasodsz, akkor nem is tudsz elválni :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!