Találatok a következő kifejezésre: Édesanyám meghalt. pluszpontot (1 db)

Édesanyám meghalt. Mennyi pluszpontot kapnék?

Édesanyám meghalt:(Azt olvastam a felvi.hu-n,hogy hátrányos helyzet miatt 4 pontot kapnék...

Legjobb válasz: a 4 pont sztem az elõzõ pontszámítási rendszerben járt volna(144-esben),most ugye 480 pontos van,amibõl 25 járna.keresd meg a felvin v.valahol, ahol részletesen kifejtik, ki számít hátr.helyzetûnek,az alapján megtudhatod, h.neked jár-e..azt hiszem árva,félárva,v.akit egyedül nevelnek kaphat, de keress a felvi.hu-n.

a 4 pont sztem az elõzõ pontszámítási rendszerben járt volna(144-esben), most ugye 480 pontos van, amibõl 25 járna.keresd meg a felvin v.valahol, ahol részletesen kifejtik, ki számít hátr.helyzetûnek, az alapján megtudhatod, h.neked jár-e..azt hiszem árva, félárva, v.akit egyedül nevelnek kaphat, de keress a felvi.hu-n.
közben kerestem neked egy kis infót: Hátrányos helyzetûnek számít az a huszonöt évnél fiatalabb jelentkezõ, akit középfokú tanulmányai során családi körülményei, szociális helyzete miatt a jegyzõ védelembe vett, illetve aki után rendszeres gyermekvédelmi támogatást folyósítottak, illetve rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult vagy állami gondozott volt. Halmozottan hátrányos helyzetû felvételizõ, akinek a fentebb leírtakon kívül a tankötelessé válásának idõpontjában a törvényes felügyeletét ellátó szülõje legfeljebb alapfokú iskolai végzettséggel rendelkezik, valamint akit tartós nevelésbe vettek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek, sokat segítettetek...:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, majd érdeklõdõm mindenképp.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hová lenne érdemes biológia szakra jelentkezni? SZTE, ELTE vagy SZIE?

Kutatóbiológus szeretnék lenni, de nem tudom, hogy melyik egyetemre lenne érdemes jelentkezni. Sajnos az ELTE-ről nagyon sok rossz véleményt olvastam. És hol vannak a legjobb lehetőségek? Melyik egyetemnek milyen a hangulata?

6

Gyógytornászokat és mentőtiszteket visznek az egyetemi évek alatt boncolásra?

Barátnőm mentőtisztnek, én gyógytornásznak tanulok. Szeretnénk tudni, hogy ezen szakokon szokták-e vinni a hallgatókat boncolást nézni.Köszönjük a válaszokat!

6

Van olyan iskola Budapesten ahol nem nézik, hogy bejárok vagy nem vagy valami nagyon gyenge iskola ahol nem kell bent rohadni egész nap?

Ha van akkor melyik? Normális válaszokat ha lehet nem oltogatást kérek.

2

Ha helyszínelő szeretnék lenni akkor a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen milyen szakra kell jelentkezzek?

2

A BME VIK-en nem csak kocka fiúk vannak, ugye?

Két osztálytársammal beszélgettem tegnap. Õk ELTE BTK-ra készülnek, én meg BME VIK-re. Előjöttek azzal hogy milyen rossz lesz nekem ha bekerülök a BME-re mert csak kocka fiúk lesznek. Hát mondom nem a fiúk miatt megyek oda, de azért nem hiszem hogy CSAK kocka fiúk lennének a bme-n. Vélemény?

7

Milyen iskolába kell mennem hogy TEK-es lehessek?

Ez az irányzat érdekelne.

1

Mi a véleményetek a Pápai Gazadasági Szakközépiskoláról? Mi a véleményetek a kollégiumáról? Milyen lehetőségek vannak? Megéri oda menni?

1

A szekszardi cimenius altalanos iskolarol mi a velemenyetek?

0

Hogy is van most a felcételi pontok számítása egyetemre (érettségi alapján)?

Azt tudom h 2 emelt éretségim lesz, é ez +100 pont. Na de az érettségik eredményéért hogy és mennyi pontot kapok?

3

A PE-t vagy a ZSKF-et ajánlanátok inkább?

Nemzetközi tanulmányok szakra szeretnék továbbtanulni, és e két suli között nem tudok dönteni.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!