Találatok a következő kifejezésre: Édesanyám meghalt. pluszpontot (1 db)

Édesanyám meghalt. Mennyi pluszpontot kapnék?

Édesanyám meghalt:(Azt olvastam a felvi.hu-n,hogy hátrányos helyzet miatt 4 pontot kapnék...

Legjobb válasz: a 4 pont sztem az elõzõ pontszámítási rendszerben járt volna(144-esben),most ugye 480 pontos van,amibõl 25 járna.keresd meg a felvin v.valahol, ahol részletesen kifejtik, ki számít hátr.helyzetûnek,az alapján megtudhatod, h.neked jár-e..azt hiszem árva,félárva,v.akit egyedül nevelnek kaphat, de keress a felvi.hu-n.

a 4 pont sztem az elõzõ pontszámítási rendszerben járt volna(144-esben), most ugye 480 pontos van, amibõl 25 járna.keresd meg a felvin v.valahol, ahol részletesen kifejtik, ki számít hátr.helyzetûnek, az alapján megtudhatod, h.neked jár-e..azt hiszem árva, félárva, v.akit egyedül nevelnek kaphat, de keress a felvi.hu-n.
közben kerestem neked egy kis infót: Hátrányos helyzetûnek számít az a huszonöt évnél fiatalabb jelentkezõ, akit középfokú tanulmányai során családi körülményei, szociális helyzete miatt a jegyzõ védelembe vett, illetve aki után rendszeres gyermekvédelmi támogatást folyósítottak, illetve rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult vagy állami gondozott volt. Halmozottan hátrányos helyzetû felvételizõ, akinek a fentebb leírtakon kívül a tankötelessé válásának idõpontjában a törvényes felügyeletét ellátó szülõje legfeljebb alapfokú iskolai végzettséggel rendelkezik, valamint akit tartós nevelésbe vettek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek, sokat segítettetek...:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, majd érdeklõdõm mindenképp.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Középiskolákban tanulmányi eredményekre lehet ösztöndíjat kapni?

0

Kirúghatnak az egyetemről ha mondjuk bűncselekményt követek el?

Illetve ha elvégzem a jogász szakot, akkor ugye dr. leszek. Ha bűncselekményt követek el, elveszik ez dr. titulus?

3

Melyik középiskolát ajánljátok Pest megyén belül?

4-es átlagú vagyok és az angol nyelvet szeretném tökélyre csiszolni. Két tannyelvű is szóba jöhet.

2

Hogy lehet leváltani egy tanárt?

Az egész osztály utálja, mert mindenkit szo.pat, azt hiszi, hogy csak a tesi körül forog a világ, gyengébb képességűektől is azt várja el, mint a csúcshiperszuperektől, igazságtalanul ír be egy órán több egyest is akár a fél osztálynak, csak mert ő úgy látta, hogy nem dolgoznak, és ilyenek. Országos versenyeken résztvevő sportemberek közül is van, aki csak 3-as. Pedig csinálja is, de a tanár nem csípi. Engem speciel csíp, de én rohadtul utálom a modorát, ahogy lekezel minket, ahogy semmibe veszi az osztályt. És ő panaszkodik egyfolytába osztályfőnöknek, de van, hogy az igazgatónak is szólt. Tavaly is le akartuk váltani, csak azt mondták, hogy idén már nem lesz, de sajnos mégis. Osztályfőnök is tudja, hogy milyen, meg az is feltűnik, hogy csak nála "rossz" az osztály. De azt mondják, nem tudunk mit tenni. Tényleg nem lehet leváltani? Vagy hogy lehetne? Hova kéne írni? Iskolafenntartó? Vagy hova?

6

Tudnátok mesélni a budapesti Városmajori Gimnáziumról?

Bármi érdekelne róla,hogy milyen az iskola,a tanárok milyenek,a diákok milyenek,bármi jó lenne.

Előre is köszi

1

Aki kozépsulis és kolis és jol tanul az kaphat tandíjat?

1

MISKOLCIAK Tudtok sulit ajánlani?

Most vagyok nyolcadikos és még nem tudom hova felvételizzek. Mindenféleképpen matekkal, vagy angollal szeretnék továbbmenni, de szóba jöhet a magyar is. Jeles tanuló vagyok és nem nagyon szeretnék gimibe menni.

5

Miskolc Zrinyi Ilona Gimnázium szigoru a matek tanár? Férfi / nő?

2

Szilágyi erzsébet gimnázium budapesten milyen suli?

mennyire hajtós? jók a tanárok? milyen a közösség? Nagyon fontos lenne!!!

3

Mikor kijártam az általános 8. at huztam az idöt és nem raktam le semmi szakmát jelenleg 20 éves multam és csak lekéne rakni valami szakmát hányéves korig lehet tanulni napalin? és hogy müködik beraknak a 9. esek közé?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!