Találatok a következő kifejezésre: Édesanyám meghalt. pluszpontot (1 db)

Édesanyám meghalt. Mennyi pluszpontot kapnék?

Édesanyám meghalt:(Azt olvastam a felvi.hu-n,hogy hátrányos helyzet miatt 4 pontot kapnék...

Legjobb válasz: a 4 pont sztem az elõzõ pontszámítási rendszerben járt volna(144-esben),most ugye 480 pontos van,amibõl 25 járna.keresd meg a felvin v.valahol, ahol részletesen kifejtik, ki számít hátr.helyzetûnek,az alapján megtudhatod, h.neked jár-e..azt hiszem árva,félárva,v.akit egyedül nevelnek kaphat, de keress a felvi.hu-n.

a 4 pont sztem az elõzõ pontszámítási rendszerben járt volna(144-esben), most ugye 480 pontos van, amibõl 25 járna.keresd meg a felvin v.valahol, ahol részletesen kifejtik, ki számít hátr.helyzetûnek, az alapján megtudhatod, h.neked jár-e..azt hiszem árva, félárva, v.akit egyedül nevelnek kaphat, de keress a felvi.hu-n.
közben kerestem neked egy kis infót: Hátrányos helyzetûnek számít az a huszonöt évnél fiatalabb jelentkezõ, akit középfokú tanulmányai során családi körülményei, szociális helyzete miatt a jegyzõ védelembe vett, illetve aki után rendszeres gyermekvédelmi támogatást folyósítottak, illetve rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult vagy állami gondozott volt. Halmozottan hátrányos helyzetû felvételizõ, akinek a fentebb leírtakon kívül a tankötelessé válásának idõpontjában a törvényes felügyeletét ellátó szülõje legfeljebb alapfokú iskolai végzettséggel rendelkezik, valamint akit tartós nevelésbe vettek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek, sokat segítettetek...:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, majd érdeklõdõm mindenképp.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A pécsi Deákba médiára szeretnék menni továbbtanulni, vki válaszolna, hányas átlaggal kerülhetek be?

Most 8.-os vagyok, és már most év elején gyötörnek ezek a gondolatok, hogy mi lesz, ha esetleg nem vesznek föl sehova? A barátnőm nővére a Deákba jár, és azt mondják, hogy szeret oda járni, mert nagyon jó iskola. A barátnőm is oda akar menni, és mondta, hogy én is oda menjek. Sokan azt mondják, hogy engem biztosan fölvesznek majd oda.. Remélem. :D Az az évvégi átlagomtól fog függeni. Akik tudnak választ adni a kérdésemre, légyszíves írjanak, fontos! Köszönöm szépen! :) 13/L

6

A szegedi Táltos iskolát csak a gazdagok engedhetik meg maguknak?

3

Melyiket válasszam itt lakhelyemhez közeli Berzsenyi Dániel gimnáziumot vagy a 300 km re lévő tóht árpádot (ahol kollégista lennék)?

Írjatok le mindent mind 2 suliról meg kollégiumról írhatjátok priviben is köszi előre is

0

Lehetséges az évugrás? Ha igen, hogyan?

0

Egerbe a Neumann középiskolába mennyi a tandíj?

7.-es vagyok 3.-ba és 6-ba nem voltam kitűnő csak, magyarból színötös matekból 4-5.. egyke vagyok két szülőmmel élek nem vagyok hátrányos helyzetű meg semmi ilyesmi.

4

Melyik budapesti gimnázium (ok) ban tanítanak japán nyelvet?

Én csak a Babitsról tudok.

3

Most 7. -esek vagyunk. Szeretnenk a baratnommel felvetelizni Egerbe a Neumann Janosba mar a nyolcadikot ott jarnank. Akkor a hetediket ujra kell jarnunk?

En 2001-es baratnom 2000-es szuletesu

1

Stratégiai tanácsadó, hogy lehetnék? Milyen egyetemi végzettség kell hozzá?

Milyen végzettség ez? Mert nem találok ilyen egyetemet egyáltalán. Valaki tudna segíteni?

2

Tudnátok írni budapesti gimnáziumokat, ahol van angol nyek-es osztály?

Most a 20. kerületbe járok, de szeretnék iskolát váltani. A közelben szeretnék továbbra is tanulni. Kisebb, nem olyan ismert iskolákat is írhattok.

0

Az orvosi egyetem hatodévén is ugyanúgy lehet halasztani, mint az első öt éven?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!