Találatok a következő kifejezésre: Édesanyám 9 54 évesen halt meg (1 db)

Édesanyám 9 éve, 54 évesen halt meg mellrákban. Én 32 éves vagyok, és meg vagyok róla győződve, hogy örököltem az emlődaganatért felelős hibás gént. Hogyan éljem túl az esetleges hibás génemet?

Ahogy telik az id? egyre jobban meg vagyok gy?z?dve arról, hogy én is ebben fogok meghalni. Viszont ha mégsem örököltem, magamba beszélem, így tényleg kialalkuhat. Hiszek a gondolat teremt? erejében. Hogyan tudnék felülkerekedni ezeken a negatív gondolatokon?

Legjobb válasz: Hát nehéz lesz meggyõzni magadat ebben.De mindenesetre járj szûrésre a te esetedben fél illetve negyed évente is jó lenne szûrésre menni , mert ha hamar felfedezik akkor legalább még menthetõ vagy és talán mégse örökölted ezt a hajlamot akkor is legalább az orvos meg tud nyugtatni hogy minden oké.Ha viszont annyira el van fajulva a dolog hogy szinte már halál félelmed van akkor még a pszchihologus

Hát nehéz lesz meggyõzni magadat ebben.De mindenesetre járj szûrésre a te esetedben fél illetve negyed évente is jó lenne szûrésre menni , mert ha hamar felfedezik akkor legalább még menthetõ vagy és talán mégse örökölted ezt a hajlamot akkor is legalább az orvos meg tud nyugtatni hogy minden oké.Ha viszont annyira el van fajulva a dolog hogy szinte már halál félelmed van akkor még a pszchihologus
A kérdező hozzászólása: A melleimet havonta vizsgálom, ezt mondjuk mindenkinek kell, de mammográfiára nem javasolják a túl gyakori szûrést. Meghát a TB sem fizeti. Talán még az UH-ot sem. A pszichológust viszont jó ötletnek tartom! !
Szia! Próbálj meg egészségesen élni. Fontosnak tartom a méregtelenítést, és az immunrendszer erõsítését. Valamint a nyirokrendszer méregtelenítését. Erre ma már magyon jó gyógynövény termékek vannak. Szívesen megírom privát e-mailban, hogy én melyiket használom. Mellesleg ma már a környezeti hatások miatt sajnos mindenki veszlyeztetett egy kicsit, én is ezért próbálom tisztítani a szervezetem.
A kérdező hozzászólása: Hallottam már a vízprogramozásról, érdekesnek hangzik! Utolsó hozzászóló, köszönöm, várom az emiledet.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Félek, hogy komolyabb bajom lesz ha ezt így folytatom. Mit tegyek?

Tisztában vagyok vele, hogy kiskorom óta vannak lelki problémáim, bár azt nem tudom, hogy mi okozta/okozza. Ne fogjátok a koromra, ez annál több.
Szóval szinte egyáltalán nincs önbizalmam, csak akkor merek máshoz szólni ha felidegesítenek vagy van mellettem valaki akit ismerek. Ha kimegyek az utcára folyton azon stresszelek, hogy ez rajtam röhög, ez engem néz, ez rólam beszél, úristen mit gondolhat, érjünk már haza, menjünk már. Pedig tisztában vagyok azzal, hogy észre se vesznek. Ha egyedül vagyok az 1000x rosszabb ennél. Legjobb barátnőmmel elmentem egy rendezvényre ahol nagyon sok ember volt és amit beértem a nagy tömegbe elkezdtem kicsit szédülni meg furcsa érzésem volt de pár perc alatt elmúlt és nem is gondoltam olyanokra amire szoktam pedig sok fiatal volt. Az iskola a rémálmom mert még nem tudtam beilleszkedni 1 év alatt és nem is hiszem, hogy menni fog. A régi osztályomban is voltak ilyen érzéseim ha nem jött suliba a legjobb barátnőm de az jobb volt. A mostani osztályomba (10-be megyek) is vannak ilyen érzéseim de annyira nem zavar mint az iskola többi tanulója. Megfeszülök, görcsbe rándul a gyomrom és a sírás kerülget ha egyedül kell elmenni előttük. Utálom őket mert mindig azt várom, hogy mikor fognak beszólni pedig én vagyok az akit a legtöbbször kihagytak az ilyenekből, mégis én félek a legjobban. Bele szoktam nézni idegenek szemébe de azokéba nem akikkel egy iskolába járok vagy valamiért tartok tőlük. Előfordul, hogy egy 3-4 éves kisgyerekkel se működik a dolog. A felnőttekébe simán bele merek nézni. Mit tegyek? :(
16/L

3

Depresszios vagyok es egyre melyebbre sujjedek. Mit tegyek?

16 eves lany vagyok. Nagyon szegenyek vagyunk. Nincs rendesen ruham csak szakadt vagy ami nagy ram. Nincs penzem sportolni futni meg nem lehet farmerban. Szeretek olvasni de nincs penz konyveket venni konyvtarba meg nem tudok menni mert tartozasom van. Szoval amihez kell penz az nallam lehetetlen megoldas. Volt egy fiu akivel tetszettunk egymasnak de o azt mondta hogy nem megy neki a dolog szoval csak baratok vagyunk. De sajnos megszerettem es emiatt is magam alatt vagyok. A csaladom hulyenek es betegnek tart. Szerintuk mindig mindent rosszul csinalok es egyre inkabb ugy latom hogy igazuk van. Mindenki ellok magatol. Egyedul vagyok mint a kisujjam. Nincs egy baratom aki mellettem alna. Neten van 1-2 de azok nek olyanok. Meg okk fiuk es nem csupan baratkozni akarnak. Ezt murisnak is tartom. Rengeteg fiu hajt ram de annak nem kellek aki nekem kell. Mindegy. Lehet tenni valamit hogy ne legyek depresszios? Vagy remenytelen a hejzetem? Magantanulo leszek mert a suliban.is folyton bantanak es megalaznak engem. Sajat szobam sincs. Anyukammal vagyok egy szobaban.

4

A pszichológus tényleg tud segíteni?

4

Beszéne valaki nekem bövebben ezekröl a mentális betegségekröl? (Lent)

Bipoláris zavar
skizofrénia
Bipoláris depresszió

1

Mihez kezdjek az életemmel?

Sziasztok.

Ma szóltak a kórházból,hogy apa meg fog halni,úgyhogy
látogassuk amíg lehet,ő a mindenem,ő nevelt fel,egyetlen
ember az életben aki szeret,akire számíthattam. Folyamatosan épült le,egy életvidám 46 éves ember,
a szemem előtt.

Voltak már kapcsolataim,de most 21 évesen találtam meg az első fiút,aki életem első nagy szerelme,sokat kellett harcolnom érte,aztán végre együtt lehetünk,majd múlthét
csütörtökön belém rúgott és elhagyott.

Egy másik városba kell járnom hetente kezelésre,2:30 óra az út oda,tegnap voltam,jövőhét csütörtökön be kell feküdnöm,mert annyi vizsgálat kell,mert rosszak az eredményeim.

Egyik napról a másikra,2 hónapja apa két állását kell betöltenem belecsöppentem. 2 hete munka közben leestem a lépcsőn agyrázkódásom lett,és megsérült a lábam,még azóta
is sántítva megyek dolgozni,ezzel telik el a nyaram.

Elkezdtem az egyetemet,mert apa rám erőltette,de nem tetszik,nagyon nehéz,nem is sikerült pár vizsga,a
nyáron olyan szinten depressziós lettem,hogy most is
azon gondolkodom,hogy kimegyek a konyhába,és szíven
szúrom magamat,így ott hagyom az iskolát,dolgozom
apa helyett,és ez is külön ideg,hogy miből fogom
én azt az 1 év képzést visszafizetni,mondjuk azt
mondták,ha meghalok,akkor nem kell visszafizetni.

Szerintetek is az öngyilkosság lenne a legjobb ötlet?

Szeretném megkérni,most az egyszer a vicces válaszokat
kerüljük,csak komoly válaszok érdekelnének,most is ülök az ágyam szélén,már ég a szemem a sírástól.

21/L

9

Akikből felnőtt korukra gonosz, gyilkos emberek lesznek, azoknál gyerek, kamasz korukban vannak erre utaló előjelek?

Milyen jelek utalhatnak rá, hogy valakiből ilyen ember lesz majd?

4

Hogyan lehet leszokni a FRONTIN tabletta szedéséről?

Akinek van ebben tapasztalata kérem az írjon.Tudom rá van írva,hogy nincs rászokási lehetőség,de én nem tudok nélküle elaludni...ráadásul a kezelőorvosom sem elérhető aki felírta valamikor régen.
Szóval le akarok állni... Tapasztalatok?

7

Ti nem érzitek úgy, hogy ez az oldal kezd függőséget okozni?

Naponta többször megnézem a válaszokat és a véleményeket. Azt hiszem ez kezd kóros lenni, le kell szoknom róla. Mással is tölthetném az időmet. Ti nem így gondoljátok?

10

Az apakomplexussal kell szakemberhez fordulni?

12

Amikor pszichiáterhez jártam, miért csak gyógyszereket írtak fel, miért nem említették egyáltalán, hogy a probléma gyökerét is kezelni kéne?

Régen volt ez. Már felnőtt voltam, de lelkileg egyáltalán nem voltam felnőtt és nem lettem volna magamtól képes arra, hogy utánajárjak, egyáltalán bármit foglalkozzak vele, hogy ki és hol próbálja a probléma gyökerét kezelni, ki pedig nem.
Számomra a napnál világosabb volt, hogy több frusztráció és probléma miatt alakult ki a betegségem, ami miatt akkor pszichiáterhez kerültem, de már nagyon átlátszó volt, hogy ezekre soha nem kérdezett rá évek alatt. Mintha egyáltalán nem tudna róla, mi okozhatja ezeket a betegségeket. Párszor érintőlegesen szóba hoztam ezeket, de akkor is "elsimította" a témát.
Akkor is nagyon-nagyon furcsa, szinte átlátszó volt ez, de mai fejemmel határozottan hanyagnak tartom ezt a fajta gyógykezelést. Nem mondom, hogy nincs szükség ilyen gyógyszerekre, de a problémát kiváltó dolgokról egyáltalán nem esett szó. És mondom, éppen a lelki bajok részét képezte az is, hogy ennek én magam nem lettem volna képes önállóan utánajárni.
Miért csak gyógyszereket írnak fel, miért nem próbálnak érdemi segítséget adni az embernek?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!