Találatok a következő kifejezésre: Édesanyám 50. milyen (5 db)

Milyen apró ajándékötleteket ajánlanátok édesanyám 50. születésnapjára?

Itt a kérdések között találtam egy jó ötletet, hogy a válaszoló az anyukájának 50 apró ajándékkal kedveskedett az 50. születésnapjára. Természetesen lesz "nagy" ajándék - aranyfülbevaló, étterem, óriás virág, de nagyon tetszik még ez az 50 apró ajándék is.

Legjobb válasz: Én személyes dolgokat adnék neki. Mondjuk összeállíthatnál neki egy könyvet 50 oldallal, minden évrõl egyet. Mik voltak az akkori hírek, mi történt a családdal, stb... gyakorlatilag egy személyes évkönyv.

Én személyes dolgokat adnék neki. Mondjuk összeállíthatnál neki egy könyvet 50 oldallal, minden évrõl egyet. Mik voltak az akkori hírek, mi történt a családdal, stb... gyakorlatilag egy személyes évkönyv.
mi a maximum méret? mert oké, hogy ne legyen drága, 50 darabnál igy is sok, de mekkora dobozkákra gondoltál? kis szerencseelefánt (felálló ormányú), kis buddha, szerencsesüti, kulcstartó,
Szappan, kis mintatermékek, amik a DM-be vannak, zokni, kendõ, bizsuk, tollak, szemüvegtörlõ, szemüveg-lánc nyakba, körömlakk, gyûszû, zsebkendõ, hajgumik, édességek, tictac, kicsi virágcserép, mini képkeret, kiskanál
virágmag, cd-re irt kedvenc zene, dvd-n kedvenc film, ha siminkel akkor szájfény, minirúzs, szemfesték, pénztárcába rakható kis kép a családról
Én nagyon örülnék egy masszázs utalványnak, vagy egy színházjegynek is. Az apró ajándékok közé tehetsz még fül klipszet, sorsjegyet, bon-bon-t, szerencseköveket, ingát, / ha ezoterikus beállítottságú/ apró porcelán figurákat...
Esetleg egy PowerPoint bemutató 50 képpel vagy idézettel? Kis ajándéknak: Bonbon, csoki, kis szerencsekavics (vett vagy gyûjtött), plüss figura (az idõsebbek is szeretik ám :) ) mindennapokban használható apróságok (toll, kis notesz, egy pár vicces zokni, kendõ, ...stb.) amire épp szüksége van.
Ja, és ha vannak gyerekek, õk is csinálhatnak saját készítésû ajándékot a dobozkákba. Az a legértékesebb!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tippeket, néhányat már fel is írtam a listára :-)

Milyen emlékezetes ajándékot lehetne venni édesanyám 50. szülinapjára?

Legjobb válasz: Hogyha szereti az italt akkor pl.: egy olyan korsót(lehet csináltatni is) amire rá van írva hogy 50éves lett(unokatesóm apukája is ilyet kapott 50.szülinapjára) vagy pólót amire ugyancsak a születésnapjával akpcsolatos dolog van írva:D

Hogyha szereti az italt akkor pl.: egy olyan korsót(lehet csináltatni is) amire rá van írva hogy 50éves lett(unokatesóm apukája is ilyet kapott 50.szülinapjára) vagy pólót amire ugyancsak a születésnapjával akpcsolatos dolog van írva:D
Anyukám 50. születésnapjára mi ékszert vettünk. Édesapám egy aranygyûrût, én az öcsémmel egy aranynyakláncot medállal. Neki ez nagyon szép ajándék volt, mert szívesen hord ékszert és nem volt neki régóta új darab.

Édesanyám 50. szülinapjára milyen zenét állitsak be? Milyen zene lenne illendő?

Sziasztok!20.án lesz anyukám 50 éves és megavn h mit veszek neki egy nagy csokor virágot,arany nyaklánc v nem tudom még,gondoltam feldiszitem a lakást de sajnos még bátyámtól nem kaptam pénzt de remélem nem soká tud adni mert szorit az id? nagyon..de h miylen zenét adjak be amikor felköszöntjük azt nem tudom..Tudtok ajánlani vmi szépet?Köszönöm Üdv Tina

Legjobb válasz: Ja igen azt elfelejtettem h lehetõleg vmi szép magyarnak jobban örülne..:)köszy

A kérdező hozzászólása: Ja igen azt elfelejtettem h lehetõleg vmi szép magyarnak jobban örülne..:) köszy
Kovács Kati - Úgy szeretném meghálálni Emberek - Mama Hexina - Anyám ne sírj Szerintem ezek nagyon szép számok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm meg is nézem!:) Várom még a tippeket:) köszyy
Tina, gondolkodj! Csak eszedbe jut, hogy milyen dalt, zenét hallgatott szivesen! Én 50 évesen ennek örülnék legjobban, a figyelemnek a gyerekemtõl. Szóval annak, hogy TUDJA mi a kedvencem. Egy régi mama.
én annyit mondhatok h édesanyám mostani kedvenc e a capuccino-édesanyám... am meg nézzd meg neten mi volt akkoriban a trendi dal... é is bajban vagyok.. nekem édesapám elsz 50... én meg 18 se pénz sem ötlet:(


Édesanyám hamarosan 50. születésnapjához ér. Milyen ajándéknak örül egy 50 éves anyuka/leendő nagymama?

Szóval anyu 50 éves lesz, szereti a természetet, sétálni, a kiskutyánkat, ékszereket és mindent amit egy 50 éves n? kedvelhet. Hasonló korú hölgyek válaszát külön megköszönnénk :) Anyukám a legjobbat érdemli! :)

Legjobb válasz: Szia! Ötvenes nõ vagyok én is, de tanácsot adni nehéz! Egyénfüggõ a dolog! Attól függ anyukád milyen. Pl. Más lehet, hogy halálosan megsértõdne egy ránctalanító krémtõl, én örülnék neki. Most karácsonyra kaptam testzsír/víz számolós mérleget, ez is tetszett! Ha van valamilyen hobbija esetleg ahhoz valami?

Szia! Ötvenes nõ vagyok én is, de tanácsot adni nehéz! Egyénfüggõ a dolog! Attól függ anyukád milyen. Pl. Más lehet, hogy halálosan megsértõdne egy ránctalanító krémtõl, én örülnék neki. Most karácsonyra kaptam testzsír/víz számolós mérleget, ez is tetszett! Ha van valamilyen hobbija esetleg ahhoz valami?
A kérdező hozzászólása: A ránctalanító krém jó lenne, de most karácsonyra kapott is ilyet :) . És valami igazán különleges dologra gondolok, anyagi korlát kb. 70 000 ft. Ékszerbõl is van neki sok, szóval teljesen tanácstalanok vagyunk.
Okostelefon? Nekem van, és imádom! (elsõ vagyok)
A kérdező hozzászólása: áh, anyu még sms-t is alig tud írni :D meg is õrülne egy okostelótól :D de nem rossz ötlet
egy kiskutya?:D
A kérdező hozzászólása: kiskutya is van már :D
Én mindig parfümöt veszek :)
Egy wellness hétvége! Ha van párja, természetesen azzal!

Édesanyám nemsokára az 50. születésnapját ünnepli. Milyen ajándékkal lepjük meg őt ebből az alkalomból?

Szeretnék kérni ötleteket, amivel örömet okozhatnánk neki ebből az alkalomból. Köszönöm! :)

Legjobb válasz: Mi étterembe mentünk és kapott tõlünk egy méregdrága órát. Esetleg ti is vehettek vmilyen ékszert, olyat, amit nem kap meg mindennap. Vagy esetleg valamilyen jobb minõségû parfümöt. De meglephetitek egy utazással is :)

Mi étterembe mentünk és kapott tõlünk egy méregdrága órát. Esetleg ti is vehettek vmilyen ékszert, olyat, amit nem kap meg mindennap. Vagy esetleg valamilyen jobb minõségû parfümöt. De meglephetitek egy utazással is :)
mi vettünk anyósomnak egy digitális képkeretet, egy pendrive-ot, és feltöltöttünk rá rengeteg fényképet neki :) unokákról, családról :) sírt a meghatottságtól :) plusz felutaztunk Budapestrõl hozzá, ez neki már ajándék volt (mármint a fia) :D Szerintem egy étterem is jó ötlet lehet, vagy valóban egy kis pihenés :) ha szereti az ékszereket, akkor egy nyaklánc medállal, amiben a fényképetek van :)
árujátok már el, hogy akinek nem jó semmi, mert ugye lepontoz, annak milyen tippje van?
Egyetértek az utolsó 2 hozzászólóval. Így adjon az ember tanácsot, hogy utána lepontozzák. Ebben a világban, már úgy látszik a jó szándékú emberbe is belerúgnak.
a csaladdal menjetek etterembe es 50 szal rozsat egy csokorba
Küldjétek el pihenni egy hétvégére valamelyik welness szállodába.
Szeretem az ilyet, írok egy választ, erre lepontozzák. Konkrétan 0%. Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Én, mint kérdezõ senkit nem pontoztam le, nem látom értelmét ezeknek az üzeneteknek.
nemtudom


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!