Találatok a következő kifejezésre: Átszakadt a ha a barátom (5 db)

Lefeküdtem a barátommal, de nemvéreztem, ésnemis fájt annyira, akkor lehet hogy még szüz vagyok? Mert gondolom nagyon fáj ha átszakad a szüzháryta, de lehet hogy nekem nem szakadt el, ha nemvéreztem, akkor most mi is lehet velem?

Legjobb válasz: Én se véreztem...nekem sem fájt élveztem és utána se fájt egyik alkalom se. Van aki vérzik van aki nem, van akinek fáj van akinek nem.....Ügyes volt a barátod. 20L

Én se véreztem...nekem sem fájt élveztem és utána se fájt egyik alkalom se. Van aki vérzik van aki nem, van akinek fáj van akinek nem.....Ügyes volt a barátod. 20L
Ha behatolt a fiú a hüvelyedbe, akkor ha fájt, ha nem, már nem vagy szûz. A szûzhártya átszakadása egyáltalán nem fáj, az mm vékony, nem lehet érezni. És a vérzés sem kötelezõen jön.
Nem 100%, hogy átszakad: van, akinek rugalmas. Akkor majd a baba... nézd meg tükörrel.
Mikor fogjátok már fel, hogy akkor nem vagy szûz, ha a pénisz behatolt vaginádba, és hogy nem mindenki vérzik, és nem mindenkinek fáj, miért nem lehet megtanulni mindent a szexrõl mielõtt csináljátok?? hány éves vagy?
az én barátnõm sajnos nem volt ilyen szerencsés, pedig vigyáztam :( nagyon :(

Átszakadt a szűzhártyám, ha a barátom előszőr ujjazott meg 2 ujjal és kicsit vérzett, de nem fájt?

Pár csepp vér volt az egész. Nemhiszem h felsértett volna. Az eset óta akár 3 ujja is befér...

Legjobb válasz: lehetseges :) es hany eves vagy?

lehetseges :) es hany eves vagy?
Igen, átszakadt. Gondolod csak farokkal szakad át, három ujjal nem???
Igen, nagyon valószínü, én is így voltam annó.-)
valószínûleg átszakadt, de attól h 3 ujja befér az nem jelent semmit... barátom is ujjazott engem nagyon sokat 3 ujjal és csak sokszori eset után véreztem úgy h még nem feküdtem le vele(és senkivel sem)
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok!szal nem koria ez a dolog...:)
azért az, hogy nem korai ez a dolog, egy kicsit túlzás.

Ha átszakadt a szûzhártyám, utána kb. mennyi ideig vérzek? És mennyi ideig fáj? Ma délután megujjazott a barátom és most úgy érzem, hogy meghalok.

(személyes tapasztalatokat is nagyon szívesen fogadok!) 16/L

Legjobb válasz: Akkor az nem biztos, hogy a szûzhártyád! Elvileg az nem fáj sokáig és nem annyira. Nekem csak a behatolásnál fájt és vérzett. Lehet megsértett a körmével.

Akkor az nem biztos, hogy a szûzhártyád! Elvileg az nem fáj sokáig és nem annyira. Nekem csak a behatolásnál fájt és vérzett. Lehet megsértett a körmével.
Durva volt.. ennyi! Legközelebb türtõztesse magát!
A kérdező hozzászólása: egészen biztos, hogy átszakadt... és nem sértett meg a körmével, mert levágta...plusz egyáltalán nem volt durva! :) akkor nem is fájt csak egy nagyon kicsit az elején...és utána elmentem a mosdóba és akkor láttam, hogy egy nagyon kicsit vérzek! :S és most egyre jobban fáj... biztosan nem jött meg, mert nem régen múlt el, viszont kb. úgy fáj mint akkor... :s
pár órát simán fájdogálhat. Vérezni nem mindenkinek vérzik. söt a legtöbb esetben nem is vérzik. Rendesen fel voltál izgulva mikor csinlta? Máskor legyen ovatosabb.
1-es vagyok. Akkor passz. Én nem emlékszem, hogy nekem fájt volna utána :/
A kérdező hozzászólása: igen! nagyon fel voltam izgulva és elég rendesen be is nedvesedtem, szóval simán ment minden...

Ha ovis korom óta sportolok és nyújtok, valamint kb 5éve tampont használok, akkor átszakadt a szûzhártyám? Ha nem mondom meg a barátomnak, hogy szûz vagyok, akkor észreveszi?

Legjobb válasz: Konkrétan a kérdésedre válaszolva! A szûzhártya átszakadhat erõs fizikai behatástól (nyújtás, spárga tipikusan), de nem törvényszerû. Minden szûzhártya más, és más! Van akinek szinte teljesen elfedi a hüvelynyilást, van akinek szinte nincs is, csak vékony csikocska. (tükörrel keresheted, ha nem találod, akkor valósziüleg már nincsen) A tampon sem törvényszerûen szakitja át, úgy van tervezve, hogy lehetõleg ne nagyon zavarja a hártyát! Simán használhattad évekig a tampont a kis szûzhártyád mellett is! Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem a szexuális kultúra ismeret anyagába beletartozik,hogy a szûzhártya nem csak szeretkezéstõl szakadhat át! Ezt illik tudnia a fiúnak is, (neki pláne) legalábbis szerintem! Ettõl még az elsõ tágitó feszitõ érzés meglesz ha behatol, szóval óvatosan kell behatolnia, és különös körültekintéssel kell eljárnia. Neked maga a szûzhártya átszakadása már nem fog jelentkezni, de a hüvelyednek szoknia kell a dolgot. Egy ilyen behatolás eltart percekig is. (1 centi, megállás, várni, aztán megint egy pici, stb...) Szerintem. - Tükörrel nézd meg, hogy van e még. Gyakorlati haszna nincsen, viszont a kiváncsiságoadt kieléigti. - A fiúnak feltétlnül tudnia kell, hogy te szûz vagy e. (szexuális értelmben, nem a hártya meglététõl függ, hanem attól, hogy õ lesz az elsõ) Ugyanis alapvetõen különös gonddal kell eljárnia. Ha ügyes, és te is alaposan fel vagy izgulva, akkor óvatossággal, de nagyon kellemes estére számithatsz. Egyébként sikositóval készülj! Az elsõ behatoláskor ideges lehetsz/félhetsz ez nem tesz jót a nedvesedésnek. A sikositó bõséges használata viszont ezt a gondot lenullázza, és 0 kellemetlenség a jutalom.

Konkrétan a kérdésedre válaszolva! A szûzhártya átszakadhat erõs fizikai behatástól (nyújtás, spárga tipikusan), de nem törvényszerû. Minden szûzhártya más, és más! Van akinek szinte teljesen elfedi a hüvelynyilást, van akinek szinte nincs is, csak vékony csikocska. (tükörrel keresheted, ha nem találod, akkor valósziüleg már nincsen) A tampon sem törvényszerûen szakitja át, úgy van tervezve, hogy lehetõleg ne nagyon zavarja a hártyát! Simán használhattad évekig a tampont a kis szûzhártyád mellett is! Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem a szexuális kultúra ismeret anyagába beletartozik, hogy a szûzhártya nem csak szeretkezéstõl szakadhat át! Ezt illik tudnia a fiúnak is, (neki pláne) legalábbis szerintem! Ettõl még az elsõ tágitó feszitõ érzés meglesz ha behatol, szóval óvatosan kell behatolnia, és különös körültekintéssel kell eljárnia. Neked maga a szûzhártya átszakadása már nem fog jelentkezni, de a hüvelyednek szoknia kell a dolgot. Egy ilyen behatolás eltart percekig is. (1 centi, megállás, várni, aztán megint egy pici, stb...) Szerintem. - Tükörrel nézd meg, hogy van e még. Gyakorlati haszna nincsen, viszont a kiváncsiságoadt kieléigti. - A fiúnak feltétlnül tudnia kell, hogy te szûz vagy e. (szexuális értelmben, nem a hártya meglététõl függ, hanem attól, hogy õ lesz az elsõ) Ugyanis alapvetõen különös gonddal kell eljárnia. Ha ügyes, és te is alaposan fel vagy izgulva, akkor óvatossággal, de nagyon kellemes estére számithatsz. Egyébként sikositóval készülj! Az elsõ behatoláskor ideges lehetsz/félhetsz ez nem tesz jót a nedvesedésnek. A sikositó bõséges használata viszont ezt a gondot lenullázza, és 0 kellemetlenség a jutalom.
Szánalmas vagy...
És miért is nem akarod megmondani? Igen, észreveszi, mert szûk vagy.... De ha mégsem... egy tapasztalt lányhoz másként nyúlnak a fiúk, mint egy szûz lányhoz... Ha nem jól indít, sokkal jobban fog fájni, mintha ennek tudatában óvatosabban kezelne... És az elsõ élmény elég maradandó tud lenni!
Gyere a Váci 13-ba egy doboz vazelinnel, keresd Koczkás Lacit! Elmagyarázom, hogy hogy is van ez, mert így leírva nem fogod érteni.
Azért mert nem tágultál ki eléggé vagy mert nem nedvesedtél be eléggé. Hosszabb elõjáték vagy síkosító, és be fog csusszanni :P
nyugi, senki sem úgy kezdte, hogy felcsúszott neki...elsõre nekem is kellemetlen volt, de nyugodtan szólj a párodnak, ha nem jó. a lényeg az ellazulás és én nagyon ajánlom a sikosítót. sokan azt hiszik azt csak az használ, aki nem elég nedves, az meg ugye ciki, de ez hülyeség. elsõ alkalmakkor nagyon sokat segít. és ha az ujját már fel tudja dugni, kicsit idõzzön el ott, simogasson és utána tök könnyen menni fog a többi. nincsa a testeddel semmi baj, ehhez mindenkinek idõ kell...
Be kell nyálazni, aztán bemegy az! Csak próbálgassátok. Majd ha kitágulsz egy kicsit, nem is fog fájni.
Mellesleg.. Attól hogy megujjazott, még a szûzhártyád nem biztos hogy átszakadt.
Rengeteg nyalás kell, ameddig el nem zsibbad a nyelve, aztán jöhet egy kis ujjazás, de tényleg óvatosan, elõször egy ujj, és csak kicsit lassan mozgatni, aztán egyre beljebb és egyre jobban, aztán jöhet mégegy ujj és a harmadik, de közbe nyaljon mint az örült, folyamatosan, és amikor már tocsogsz a nedvedben akkor lehet óvatosan lassan nagyon lassan behelyezni elõször csak a makkal dörzsölni aztán egyre beljebb nyomni és lassan mozogni, majd ha már elkezded évezni akkor lehet tempózni és beljebb menni.Remélem tudtam segíteni
:D h miért van..? azért mert nemvagytok még gondolom elég idõsek. v pedig a farka béna..
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat, megnyugottam hogy nem velem van a baj:) Legközelebb akkor kipróbáljuk a sikosítót is.
szia! ez természetes hogy után a érzed hogyfáj mivel a hüvelyed még szûk. anagyon sok elõjáték amiben jól érzed te is magad kis sikosító és nagyon fontos hogy lassan fokozatosan tolja be a fiú neked , akár úgy hogy makkig aztán teljesen kihúzza aztán megint és legközelebb beljebb szépen fokozatossan , neked fontos hogy ne ess kétségbe ne ilyedj megmaradj laza a hasad lazísd el az is megoldás lehet ha a fiúnak nagyobb a mérete hogy téged jól felizgat és elötte mindenképp ujjacskáját ishasználja 1 et aztán kettõt mikor a 3 is megvanakényelmesen akkor lehet a következõ lépésben fokozatosan.a lényeg nevdes ésfelizgúlt legyél.sok sikert.
Szerintem elég egy jokora nyalás :D EGy jo egybe jötött ujazással én pl nem tudok ugy ujjazni hogy ne nyalnék és ha mégis akkor párom jelzi hogy hogy az ujjad is kérném, :D Majd rájösz mekkora orgazmus támadja meg az agyadat :D Sok SIKERT HOZZÁ:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!