Találatok a következő kifejezésre: Átszakadt a ha a (76 db)

Ha átszakad a szüzhártya a csajnál mikor behatol a pénisz és elkezd vérezni, mennyit kell várni? Vagy abba kell hagyni?

Legjobb válasz: Nem kell abbahagyni, csak figyeld a lány arcát, ha fáj neki, akkor áll meg egy picit. Nem lesz "vérfürdõ", alig lehet a vért észrevenni. Pl én annyira fel voltam izgulva, hogy alig éreztem fájdalmat, simán folytattuk.

Nem kell abbahagyni, csak figyeld a lány arcát, ha fáj neki, akkor áll meg egy picit. Nem lesz "vérfürdõ", alig lehet a vért észrevenni. Pl én annyira fel voltam izgulva, hogy alig éreztem fájdalmat, simán folytattuk.
Ha nincs nem várt erõsebb fájdalom és a lány is jelzi hogy nincs gáz akkor lassan mehet a dolog egész a csúcsig. Ha valamiért nem jó valamelyikõtöknek akkor inkább várjatok hiszen nem akarhattok egymásnak rossz élményeket mindjárt az elején. Odafigyelés, ovatosság és GO!

Ha véreztem az első szexkor, akkor biztos, hogy átszakadt a szűzhártyám?

Legjobb válasz: Valószínûleg. Azonban ettõl függetlenül vérezhetsz a következõ alkalomkor is, de nem feltétlen, van aki az elsõkor sem vérzik, tehát nem feltétlenül a vér jelzi, hogy átszakadt, de ha belédhatol a párod, akkor tuti átszakadt valamennyire.

Valószínûleg. Azonban ettõl függetlenül vérezhetsz a következõ alkalomkor is, de nem feltétlen, van aki az elsõkor sem vérzik, tehát nem feltétlenül a vér jelzi, hogy átszakadt, de ha belédhatol a párod, akkor tuti átszakadt valamennyire.
szerintem tutti
Hát ha beléd hatolt és rendesen csináltátok, és érezted h már rendesen azé benned van, meg h fájt akko igen! De a barátodtól nem kérdzted meg h átszakítodtad?! me akivel én elõször voltam együtt, az mondta is nekem h már nem vok szûz, bár nem éreztem semmi fájdalmat ez ritka ahogy az is h vki nem vérzik ha már nem szûz! Lehet h csak felsértet!
Nincs olyan, hogy "átszakadt". Csak beszakadni tud, különbözõ mértékben. Ha rugalmas, elõfordulhat, hogy egyáltalán nem vérzel - és olyan is lehet, hogy a 2. alkalommal (is) vérzik. Olyankor már a fiú is felszabadultabb, és mélyebbre nyomja :-)

Ha már valószínűleg átszakadt a szűzhártyám akkor mondhatom azt a nőgyógyásznak, hogy nem vagyok szűz?

Egy el?z? kérdés által vet?dött fel bennem.

Legjobb válasz: Egy nõ nem attól szûz, hogy átszakadt a szûzhártyája, vagy hogy pld. bedugott egy banánt! Van, akinek nincs is szûzhártyája, és olyan is van, akié olyan rugalmas, hogy évekig megvan a szexuális élet ellenére is. A szüzesség elvesztése konkrétan azt jelenti, hogy a hüvelyedben már járt férfi nemiszerv (hogy szépen fogalmazzak). Tehát neked hiába átszakadt régebben, és vérzett, Te bizony orvosi értelemben szûz vagy.

Egy nõ nem attól szûz, hogy átszakadt a szûzhártyája, vagy hogy pld. bedugott egy banánt! Van, akinek nincs is szûzhártyája, és olyan is van, akié olyan rugalmas, hogy évekig megvan a szexuális élet ellenére is. A szüzesség elvesztése konkrétan azt jelenti, hogy a hüvelyedben már járt férfi nemiszerv (hogy szépen fogalmazzak). Tehát neked hiába átszakadt régebben, és vérzett, Te bizony orvosi értelemben szûz vagy.
A nõgyógyász megnézi és majd õ eldönti, hogy hogyan vizsgáljon meg. Õ jobban tudja, hogy hogyan kell.
A kérdező hozzászólása: Óóh az nem jó, ha kórelõzményt kérdez. Azért ekkorát nem tudok hazudni. Lerí rólam, ha túl nagyon akarok hamukázni.
Egyébként emiatt a 'baleset' miatt elképzelhetõ, hogy hüvelyben vizsgál meg, hisz már nincs mit elszakítania. De ez sem biztos, mert van részleges hártya-szakadás is. Nekem pld. még a szex 5. 6. alkalommal is vérzett. Erre a doki azt mondta, hgoy akkorra szakadt szét teljesen a hártya, és tûnt el az útból.
A kérdező hozzászólása: Te utolsó érted mire szerettem volna kilyukadni. Köszi!
ne menj nõgyógyászhoz, elõtte inkább egy pszichiáterhez szerintem!!!!!
A kérdező hozzászólása: Most ezt miért mondod?
: )Az utolsó, a 91%-os mind én voltam.. :)
Nem kell rá figyelned.. a pszichiáteres hozzászólóra. Minden elõször nõgyógyászhoz menõ nõ feje tele van ilyen és hasonló kérdésekkel.. teljesen normális kérdés volt.
A doki rá fog kérdezni, hogy mi történt már eddig veled (kórelõzmény), alsófertályügyileg. :) Érdemes mindig õszintének lenni, az a legkifizetõdõbb mindig mindenhol.
A kérdező hozzászólása: Hát azt tudom hogy tudja, és épp ezért félek. De hátha elõször megpróbálkozik elõröl :)
A kérdező hozzászólása: Na hát én is valahogy így jártam, szóval szûz vagyok, de szûzhártyám elvileg már nincs. De a dokinak nem kell tudnia miért nincs.
Figyu. A nemi szerved igy is ugyis kicsit széthúzza és belekukkant. Hidd el, tudja õ, hogy hogyan vizsgáljon meg.
A kérdező hozzászólása: Pont az a baj, hogy egy barátnõmnek cisztája van, szûz és mindig a végbélén kersztül tapogatja a doki a méhét... Pedig ez komoly dolog, mégis azon keresztül csinálja. Ezért is félek most jobban, és ezért keresek kiskapukat.
Szerintem légy vele teljesen õszinte, és bízd rá a dolgot! :) Amúgy nem egyedi eset a szûzhártya átszakadása nem szex által. Egyik ismerõs kislányunk elesett biciklizés közben, és olyan szerencsétlenül, hogy nagyon megütötte ott lent magát (a bicikli elsõ fékje majdhogynem felnyársalta esés közben). hogy õ is így járt.. de attól még õ is szûz.
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg pont orvosi esetben nem vagyok szûz :) ) De ez mindegy, amúgy én is így gondolom a szüzesség kérdést, csak a dokinak nem mondanám azt, hogy pl tampon által nem vagyok szûz, csak simán hogy nem vagyok. Vagyhát nem is mondanám, mert gondolom az alap hogy szólni kell, ha az vagy, nem az hogy szólsz hogy nem vagy az.
Én voltam már szûzen is nõgyógyásznál, és mégsem esett egybõl az ánuszomnak. Egy ujjal vizsgált. Alapból is kettõvel szoktak, de amit kettõvel tapintani tud, azt eggyel is, nem kell ahhoz a fenekedbe nyúlnia. Szóval bátorkodom neked mégis azt mondani, hogy úgysem fog a fenekedbe nyúlni. Ha olyan komoly gondod van, akkor azt úgyse tudja végbélen megnézni, hanem a hüvelybe fog bekukucskálni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ és hogy nem oltottatok le! :) Akkor legyek õszinte hogy mi van, és hogy mit nem szeretnék?
Szerintem ah ragaszkodsz hozzá, hogy hüvelyen keresztül vizsgáljon, akkor nem fogja erõltetni a másik verziót.
A kérdező hozzászólása: Na nem baj, végülis az összes kommented hasznos volt és segített. De az utolsó teljesen a kérdésemre válasz :) ) És köszi, hogy megvédtél, nagyon rendes vagy! :)

Ha egy kb 16 cmeres penis behatol egy szuz lannynal akkor az 100%, hogy atszakad a szuzhartyaja?

Legjobb válasz: Én úgy tudodm,hogy a szûzhártya egy rugalmas "dolog", egyáltalán nem biztos, hogy az elsõ alkalomkor át fog szakadni. Viszont nincs két egyforma ember, van akinek hamar átszakad, van akinek "masszívabb" :))

Én úgy tudodm, hogy a szûzhártya egy rugalmas "dolog", egyáltalán nem biztos, hogy az elsõ alkalomkor át fog szakadni. Viszont nincs két egyforma ember, van akinek hamar átszakad, van akinek "masszívabb" :) )
Valakinek csak szülésnél szakad át valakinek meg már a spárgától is 8 évesen. De nem ez számít, ha behatolás történt onnantól számít NEM szûznek a lány.
ha egy 10 centis hatol be, akkor is átszakad.nem az ujjadtól vagy a tampontól veszted el a szüzességed, és tök mindegy hány centis az a pénisz...
Jaj ez az átszakad a szûzhártya dolog...az nem egy lezárt dolog az át van szakad...nem egy lezárt fólia amit át kell törnöd...az lukas amugyis ..

Ha 2-3 ujj befér az azt jelenti hogy átszakadt a szűzhártya valamitől?

Pasival úgy még nem voltam. Valamint izgalmi állapot nélkül ien a helyzet:) köszi el?re is a válaszokat pux

Legjobb válasz: Lehetséges,hogyha feldugtad az ujjad akkor átszakadt.Lehetséges hangsúlyozom.Am az ujjak számának szerintem semmi köze a szüzességhez...

Lehetséges, hogyha feldugtad az ujjad akkor átszakadt.Lehetséges hangsúlyozom.Am az ujjak számának szerintem semmi köze a szüzességhez...
Csatlakozom az elsõ válaszadóhoz... egyéntõl is függõ hogy kinek milyen rugalmas
valamitõl....valószinüleg az ujjaktól
Befér oda (kifér onnan) még egy kisbaba feje is... Lehet hogy azt jelenti, vagy csak rugalmasabb a szûzhártyád. Szerintem elég nagy butaság ez a méricskélés (meg tágítgatás) , eddig csak a fiúk méricskéltek, most már a lányok is? Mellesleg a fiúknak is jobb ha "szûk" a csaj, ezért sem értem az egészet. Ha valamit tenni akartok "elõkészületként" a felnõttkorra (az elméleten kívül, mert az is fontos!), inkább a hüvelyizmok edzését ajánlanám. (lásd. gésa, kegel-gyakorlat, kriston andrea, stb. )
Az elõttem szólónak annyira igaza van, hogy legszívesebben kezet fognék vele, még ha vírtuálisan is!! Ezzel a tágítgatással csak azt éritek el, hogy a fiúnak épp olyan lesz, mintha már egy gyermekes anyukával szexelne. Oda a szüzesség öröme meg a szûk hüvely élménye. Az intim tornával épp azt éred el, hogy jól megszorongathatod a pasidat, amitõl tuti elveszt a fejét. A srác imádni fog érte, és nem utolsósorban neked is sokkal jobb lesz a szex. Kár hogy nem az intim torna terjedt el divatként. Na de egyszerûbb egy uborkát magába gyömöszölnie egy lánynak, mint a tornát elsajátítani és rendszeresen gyakorolni.
Jah és hogy a kérdésre válaszoljak: ha 2 ujjad simán befér, akkor a szûzhártya már átszakadt. Na de az elsõ behatolásig szûznek számítassz akkor is ha a hártya már sérült.
Akkor még nem szakadt át, majd ha könyékig merülsz el önmagadban! Az a korrekt. Ezekután áttérhetsz az ánuszodra is, nem fog vérezni, annyira, inkább bélsár fog távozni a széttágított járaton. Amikor így felkészültél a szexre, akkor már kezdheted is kiszemelni az elsõ pasidat a réten legelõ lovak közül. Csak így tovább! http://www.beszamolok.hu itt foolytathatod az életmûved.

Ha ujjazás után több napig vérzek, akkor átszakadt a szűzhártyám vagy megjött a menstruációm?

Legjobb válasz: hat meglehet h atszakad a szuzhartya de az nem napokig verzik..de ha menstrualsz akkor igen napodik,3-4napig.:)

hat meglehet h atszakad a szuzhartya de az nem napokig verzik..de ha menstrualsz akkor igen napodik, 3-4napig.:)
Szerintem ha átszakadt a szûzhártyád az akkor sem vérzik napokig. Lehet az a mensid, de azt neked kell tudnod, hogy kb mikor szokott megjönni.
Hát amúgy sem árt néha a nõgyógyász, ez pont jó ok, hogy elmenj egy dokihoz! Meg szerintem sem vérzik napokig!
Tuti megjött. Az egy dolog, hogy a hártya is a nagytöbbségnél vérzik, de nem napokig. Ha annyira megsértette volna a hüvelyedet, hogy napokig vérezz, az már fájna is!
Sztem bizti az h átszakadt és még most dolgozza fel a tested, nekem is volt olyan hogy már 3, 4.szeretkezésnél jártam és még véreztem, azt hittem ez midnig igy lesz, de már elmult, sztem csak megsértett és azért van ez :(
nem ! Nem ciki ez természetes! van aki nem is vérzik! Van aki szûzhártya nélkül születik!
Igen fog vérezni de egyén függõ, hogy neked mennyire...nem kell tõle tartani..mond meg a barátodnak, hogy mielõtt betenné neked elõtte kb 20 percig izgasson fel.., hogy kellõen ellazulj...és akkor elvileg nem fog annyira fájni..és nem lesz véres neki mert gumit kell használni :P jah és tuti nem fog ott hagyni:) ) --- F/17
Elsõ alkalommal nem árt óvszerrel védekezni (a továbbiakban sem, de feltételezem, hogy elsõre nem fogamzásgátlóval indít az ember) szóval a fiú farka nem lesz véres. Másfelõl pedig nyilván olyan kapcsolatban veszítsd el a szüzességed, ahol NEM CIKI a biológia.
Jájj, miért nem nézel vissza, mielõtt felteszed a 823. ilyen kérdést... 1. Igen, lehetséges vérzés, de nem fog ömleni belõled 2. Egy nagyon pici fájdalommal járhat a dolog, de kellõen felizgult állapot és figyelmes partner hamar átlendít a fájdalmon 3. Remélhetõleg tudja a leendõ partner, hogy szûz vagy, akkor meg miért lenne ciki? 4. Az "otthagyást" nem is kommentálom, mert nevetséges
Általában van vérzés, de kevés. Fájdalom teljesen egyénfüggö. Miért hagyna ott a fiu ezért? Inkább arra gondsoljatok, hogy -ha nem akartok gyereket - a fiu huzzon kotont! (Te fel vagy készülve?)
Nekem az elsõ nem fájt, nem is véreztem. Aztán másodjára (egy másik fiúval) kb. fél évre rá együtt voltam, az már fájt és véreztem is. Érdekes.. De amúgy a másodiknál is hamar elmúlt a fájdalom és elég jó volt :)
Nagyjából négy csepp vér az egész, nem sok. Igen, fáj. Nem, nem ciki, természetes. Ha cikinek érzed, nem jó pasival készülsz elveszíteni.
Én sem véreztem.Nem is fájt.
nekem fájt de nem volt vészes és nem véreztem

Ha még szűz vagyok és esetleg felnyúlok a hüvelyembe (és ugy ujjazom magamam) vagy egy pasi akkor attol átszakad a szűzhártyám?

Jah és persze hogy ha át is szakad akkor ha együtt leszek egy férfival akkor az észre fogja venni? Vagy lehet ez zavaró? Foghatom a tamponra? Lehet egyáltalán így szüzen úgy orgazmusom hogy felnyúlok?

Legjobb válasz: átszakad észre fogja venni zavaró lehet foghatod a tamponra de vigyázz terhes is lehetsz a tampontól:S és szerintem szûz lánynak nem lehet úgy orgazmusa!! Hihetetlen.

átszakad észre fogja venni zavaró lehet foghatod a tamponra de vigyázz terhes is lehetsz a tampontól:S és szerintem szûz lánynak nem lehet úgy orgazmusa!! Hihetetlen.
Felnyúlok a hüvelyembe, és úgy ujjazom magam.... Miért hogy lehet még ujjazni??? Pffffff.....
A kérdező hozzászólása: nem nyúlsz fel csak csikló......
A kérdező hozzászólása: de egyébként is arra voltam kíváncsi hogy késõbb ezt észre e lehet venni vagy rá e lehet fogni tamponra ......
Ha át is szakad, a pasi nem fogja tudni, hogy mitõl szakadt át.
A csiklót nem tudod ujjazni. attól hogy a szûzhártyád átszakad..attól még szûz vagy..a szüzességed akkor veszted el ha egy pasi farka van benned. Miért lenne zavaró? nem hiszem hogy az lenne, és nem hiszem hogy magyarázkodnod kéne mert mondjuk már nincs szûzhártyád..és igen lehet szüzen is orgazmusod.
Ha fáj, akkor szólj neki, hogy ne ujjazzon!
Igen, elképzelhetõ, hogy átszakadt a szûzhártyád!
Lehet, hogy csak felsértetted. Nem lehet, hogy egy kicsi durván beleélted magad? :D
Igen. Igen. Azért.
biztos hogy átszakadt de minimum megsérült a szûzhártyád és azért fájt és azért vérzel.
Ja de várjál: te ujjaztad magad, vagy a barátod téged(már ha van barátod)? Mert ez nincs benne a kérdésben. :D
A kérdező hozzászólása: De ez a fájdalom nem csak az miatt van mert az elsõ? De a vérzés akkor is mi miatt van?
A kérdező hozzászólása: Ja amugy igen barátom csinálta:)
a vérzés akár a menstruációd is lehet, ezt neked kell tudnod! de valószínûbb, hogy azért vérzel, mert megsérült a szûzhártyád!
van aki vérzik ha átszakad neki
sok lánynak vérzik a szûzhártya amikor átszakad vagy megsérül, sokaknak meg nem. A fájdalom is azért volt, még pár alkalom könnyen lehet nem lesz kellemes de aztán jóbb lesz. A lényeg csak akkor dugja be az ujját ha már nagyon fel vagy izgulva, különben nagyon kellemetlen tud lenni.

Ha a szűz hártya "átszakad" azonnal elkezd vérezni vagy csak rá pár napra vérzik? Értitek mire gondolok.

Legjobb válasz: Ha vérzik, az csak pár csepp. Azonnal. Ott csak hajszál erek vannak.

Ha vérzik, az csak pár csepp. Azonnal. Ott csak hajszál erek vannak.
Nem is vérzik mindenkinek, pl. nekem nem vérzett. De ha neked fog, akkor természetesen akkor fog vérezni, nem pedig napokkal utána.
Ha a szûzhártya elszakad, az egyértelmûen egy sérülés, ami nem napokkal késõbb kezd vérezni... olyan, mintha megvágnád magad valahol. Azonnal vérzik, de nem mindenkinek egyforma mértékben, sõt valakinek egyáltalán nem.
Nem feltétlen vérzik, de ha vérzik akkor azonnal. Ez ugyanolyan seb mint amikor megvágod az ujjad. Az se napokkal késõbb kezd el vérezni. Viszont az is változó, kinek meddig vérzik. Elõfordulhat, hogy pár napig eltart. De itt csak nagyon kevés vérrõl beszélünk. Pár csepp az egész.
nekem vérzett, de csak egy nap.
Nekem semmi sem volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!