Találatok a következő kifejezésre: Átlagosan milyen egy férfi (11 db)

Szerintetek milyen egy férfi átlagos viselkedése?

A válaszokat egy 20 oldalas házi dolgozathoz gy?jtön. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Szerintem rossz a kérdés. Nem egy férfi átlagos viselkedése hanem egy átlagos férfi viselkedése.

Szerintem rossz a kérdés. Nem egy férfi átlagos viselkedése hanem egy átlagos férfi viselkedése.
egyértelmûen skizofrének.....
Ez olyasmi, mintha megpróbálnál átlagot vonni egy zacskó csigatésztából, egy hózentrógerból és egy részecskegyorsítóból.
Most fiú vagy férfi testalkatra vagy kíváncsi? ;)
Ugye nem Te vagy a Robinson Kurzor a lakatlan szigetrõl? Nézz szét a kortársaid között (még falun is mozog jópár), oszt értékeld, hogy most jó-e a mostani testalkatod, vagy nem. Buksiban kell rendet tenni, és máris elfogadod magad :)
De ki akar átlagos lenni? :D :D :D

Lányok! Nektek milyen egy jó pasi kül alakra magasságra arcra testre nektek inkább csak az arc számít vagy egy rondabb de izmosabb fiú/férfi is bejön, vagy egy átlagos jó humorú is szoba jöhet?

Minde véleményre kiváncsi vagyok kort es nemet is ha lehet

Legjobb válasz: :) Ez egy nagyon szigorú vélemény lesz. Hát ugye mindenkinek van egy elképzelése, ami sokszor, közel sem hasonlít a párunkhoz. Az én ,,jó pasi"-m. : Magas. 180-220. Helyes arc. Olyan barátságos. Szép fogak. Kellemes hang. Rövid haj. Barna haj. Sötétebb szemek. Se túl fehér se túl sötét bõr. Lehet pocija :) Szóval nekem inkább az arc. Testileg csak a magasság ami döntõ lehet. Jó oké ne legyen kövér. Lehet rajta felesleg, de ne olyan igazi kövér. Vékony se. EZ mondjuk olyan dolog, hogy nem mindenki tehet errõl. De én még az izmos állat testû férfiakat sem szeretem. Nem tudom. Lehet csak azért mert szerelmes vagyok egy ilyen kaliberû pasiba mint ahogy leírtam. :) Ha nem lennék oda érte amennyire csak lehet, lehet másféle fiúk tetszenének. De ha választani kéne a ronda de izmos fiú és az átlagos jó humorú közül, akkor nem kérdés, hogy az izmos fiú idõ elõtt ki lenne selejtezve. Nálam.

:) Ez egy nagyon szigorú vélemény lesz. Hát ugye mindenkinek van egy elképzelése, ami sokszor, közel sem hasonlít a párunkhoz. Az én , , jó pasi"-m. : Magas. 180-220. Helyes arc. Olyan barátságos. Szép fogak. Kellemes hang. Rövid haj. Barna haj. Sötétebb szemek. Se túl fehér se túl sötét bõr. Lehet pocija :) Szóval nekem inkább az arc. Testileg csak a magasság ami döntõ lehet. Jó oké ne legyen kövér. Lehet rajta felesleg, de ne olyan igazi kövér. Vékony se. EZ mondjuk olyan dolog, hogy nem mindenki tehet errõl. De én még az izmos állat testû férfiakat sem szeretem. Nem tudom. Lehet csak azért mert szerelmes vagyok egy ilyen kaliberû pasiba mint ahogy leírtam. :) Ha nem lennék oda érte amennyire csak lehet, lehet másféle fiúk tetszenének. De ha választani kéne a ronda de izmos fiú és az átlagos jó humorú közül, akkor nem kérdés, hogy az izmos fiú idõ elõtt ki lenne selejtezve. Nálam.
Nem szeretem a kigyurtakat...
Nekem mindig volt zsánerem, de most 1-2 év alatt rájöttem, hogy nem is a külsõ számít. Már nincsenek sztereotípiáim, a személyisége sokkal fontosabb a külsejénél. Bár az agyongyúrtakat én sem szeretem.
Kicsit hosszabb haj, nem tüsi, lehessen benne turkálni :D. Nem jár kondiba sem szoliba. Középmagas 177-185cm. Vékony se legyen és túl izmos sem. Legtöbb 17 éves fiú már nem piszkavas. :) Fülbevalós, tetkó, piercinges, divat.bu.z.i, egyéb ízléstelen stílusirányzatos automatikusan ejtve. Arca nekem fontos a magas homlok, széles száj, szép, mélyen ülõ szemek. Persze, átlagos humorú is szóba jöhet. :) Kisugárzás eszméletlen sokat számít, lehet valaki ronda ha vonzó a személyisége. 22N
Ami leginkabb megfog egy ferfiban, az a vonzo arc :) nem kell feltetlen szepnek lennie, boven eleg egy sarmos mosoly vagy kedves szempar. A test atlagnal ne legyen rosszabb, tehat nagyon ne hanyagolja el magat es persze fontos, hogy meg tudjon nevettetni :) 20/L
Ilyen-olyan-amolyan... mindenkinek más! :)
Nekem a hosszú haj, a kicsit "macisabb" alkat jön be:) a kigyúrtakat én sem kedvelem...valahogy nem vonzanak:S Belsõleg meg csak annyi, hogy egy kapcsolatban érezzem azt, hogy õ FÉRFI és ne az jusson eszembe róla, hogy na most ez akkor hogy is van...:) 20/L
Tele legyen lóvéval.nem kor

Átlagosan milyen vastag egy férfi pénisze?

Legjobb válasz: Az angol wikipédián szerepelnek mérési adatok a kerületrõl, oszd el pi-vel, és megkapod az átmérõt. http://en.wikipedia.org/wiki/Penis_size#Erect_circumference Az átlagos péniszvastagság eszerint 4,0 cm, a szórása 0,4 cm.

Az angol wikipédián szerepelnek mérési adatok a kerületrõl, oszd el pi-vel, és megkapod az átmérõt. http://en.wikipedia.org/wiki/Penis_size#Erect_circumference Az átlagos péniszvastagság eszerint 4, 0 cm, a szórása 0, 4 cm.
Az enyém 5 cm. :)
az enyém meg 3, 5cm. de a barátnõm aztmondja, hogy találkozott már legalább 6cm vastaggal.
rengeteg turelem es a masik szemely elfogadasa..de nem art egy kis torodes sem :D
Mindenféle kapcsolat alapja a kölcsönös bizalom és az, hogy elfogadd a másikat olyannak amilyen. Továbbá, az sem árt, ha kölcsönösen számíthatnak egymásra...

Mekkora egy férfi nemiszerve átlagosan? Lányok, milyenek a tapasztalataitok?

Legjobb válasz: Nem értem. Hogy mért mindig a méret a lényeg. De azért segítek :D szerintem az átlag 15/4 cm. Ezen lehet vitatkozni de nem érdemes. Egyik pasi sem tehet róla hogy neki kisebb vagy nagyobb. Amúgy egy példa: Van egy lány ismerõsöm akinek volt egy fiúja. A fiúnak 10 centis volt és a lányt mégis a csúcsra tudta juttatni. Meglepõ de igaz.

Nem értem. Hogy mért mindig a méret a lényeg. De azért segítek :D szerintem az átlag 15/4 cm. Ezen lehet vitatkozni de nem érdemes. Egyik pasi sem tehet róla hogy neki kisebb vagy nagyobb. Amúgy egy példa: Van egy lány ismerõsöm akinek volt egy fiúja. A fiúnak 10 centis volt és a lányt mégis a csúcsra tudta juttatni. Meglepõ de igaz.
sztem 16/17 De nem a méret a lényeg hanem, hogy használják.
Az attól fugg, hogy a Jupiter és az Uránusz milyen együttállásban vannak.
16 körül. aztán vannak ezek a nagyon eltérõ méretek, mindkettõhöz volt szerencsém. volt amelyiket nem is éreztem és volt h a pasi egy valódi anakondát rejtegetett, az viszont már ijesztõ
Szerintem 16cm.
Igen, mert általában a lányonak 10 centis a hüvelybemenetük, ezért tudta elvinni a csúcsra õt, am. meg sztem is 16/17 legalábbis a tapasztalatom szerint.
Az erekció állapotában lévõ pénisz átlagos mérete 14 centiméter.<---ezt úgy copiztam ki a MiMi.hu-ról.
17 cm sztem...
42 cm
A kérdező hozzászólása: A 42 cm-esnek: szerintem egy "kicsit" túlzol. :-)
Én azt olvastam, az átlagos méret 14-16 cm.
Szerintem 14-20.
Nekem 19/4, 5 bibííí :P Viszont könnyen lehet vele fájdalmat okozni :(
A MiMi.hu-ról másoltad ki? Húúú ba*d meg, az aztán nagyon komoly és mérvadó oldal lehet. :) )))))
kezed XD egy kis masszázsolajjal XD
Majonézes flakon.
plüss, nutella, méz, tejföl xD kivágott belsejõ kifli (hot-dog kifli) az a hosszúkás tök ( szintén belül kifaragva ) xD ennyi puruttyán legalábbis ezek szoktak elõfordulni :D
Pornó XDDD
Barátnõ.
sajtreszelõ
mitszolnál pl a szomszéd nagyihoz mindinhol lakik a szomszédba egy nagyi ... aki melesleg özvegy :)
A bal és a jobb kezedXDXDXDXDXD vagy akár kutya LÓ mcska tyúk ezeket könnyen mozgathatodXDXDXD De ne ezen gondolkodj hanem, hogy valami csaj segítsen meg!
nejlon zacsi minek?
ÉN egyszer kipróbáltam zsemlével. Kiszedtem a belsejét , majd nejlon zacso bele és utána a farkam. Jóérzés volt, elélveztem De a nagy kifli is tök jó megoldás ha kiszeded a belsejét, de nejlon zacsó legyen benne.
ágy bemélyedés ^^ (választóvonal:D)
Kutya, macska, papagáj.
Szerintem valamilyen hidratáló krém vagy olaj.Másra nem tudok gondolni.Talán pórszívó:P
Maszírozó gép
Drótkefe ha viszket a zacsi Üvegmosó, WC kefe, ha anális örömökre vágysz Porszívó, Kénsav, sósav ( hogy igazán bizsergetõ érzés legyen ), Nagyfeszültségû kábel az érzéki bizsergésért. Nagy kés, hogy le****hasd magad. am a Puruttyán rengeteg fantasztikus ötlettel gazdagíthatod tudásod :D am az elõttem szólóknak igaza van.. keress barátnõt, vagy rendelj guminõt
mikróban felmelegített banánhéj. csak ügyesen kell kiszedni belõle a banánt.
A kérdező hozzászólása: Azon kívûl
mákdarálóXD
szerinted miért kell bele nejlonzacsi. Meddig tudnád nélküle belenyomkodni, hogy ne lyukadjon ki a zsemle. De próbáld ki szerintem és tudni fogod miért kell

Egy 28 éves férfi irányába milyen elvárásai vannak egy átlagosan csinos, átlagosan intelligens 25 körüli nõnek? Õszintén. Ne csak, hogy legyenek, mint a befõtt és csak szerelem legyen.

Legjobb válasz: Mindennemû elvárás érdekel, érzelem, intelligencia, munkahely, kereset, megtakarítás, családi háttér. Minden.

A kérdező hozzászólása: Mindennemû elvárás érdekel, érzelem, intelligencia, munkahely, kereset, megtakarítás, családi háttér. Minden.
-pénz -egzisztencia -saját lakás -munkahely
Lakás alatt azt akartam érteni, hogy külsõ segítség nélkül, önállóan is képes legyen egy leendõ háztartást fenntartani. Ezzel a pasi azt fejezi ki magáról, hogy õ egy érett felnõtt személyiség, és nem a szülei nyakán élõsködik, mint egy gyerek. Hogy ez albérlet, öröklakás, vagy bankhiteles lakás - ez nem annyira lényeges.
Amit kihagytam, hogy ne legyen elvált lehetõleg, ne legyen gyereke.Engem szeressen rajongásig, cserébe én is ezt adom.Nem fontos az egzisztencia, de akaraterõ a megteremtéséhez közösen azért némileg elvárás.Hatos vagyok. 27/N
A kérdező hozzászólása: Vagy albérletre is gondolsz ebben, amit írtál?
Legyen olyan végzettsége, amellyel tud valamit kezdeni az életben, legyen munkája, amibõl meg tud élni.Legyen életcélja és ambiciói.Akarjon közös életet és családot a késõbbiekben, és ne okozzon neki gontod ezt véghez vinni.Itt elsõsorban az elszántságra, önállóságra, talpraesettségre gondolok.Legyen becsületes, szeressen, tiszteljen.Külsõleg átlagos, ápolt pasi képét mutassa.Ennyi lenne dióhéjban.
A kérdező hozzászólása: Lakást fenntartani. Az jó, de mibõl legyen lakása ha szülõk nem segítik?
Legyen tiszta szívû, megértõ, és derûlátó. Legyen munkahelye, amibõl képes egy lakást fenntartani, más kapcsolatból gyereke ne. Tömören, ennyi.
Jó sok kefélés
a szerelmet nem lehet erõltetni :) (mert...remélem tudod tovább)
-Legyen inkább kiskeresetû, de becsületes állása -Legyen intelligens, de tökös is, nem nyámnyila -Legyenek céljai, és tegyen is értük -Legyen velem tisztességes, õszinte, kompromisszumképes, érett gondolkodású -Ne a szülei kisfia legyen, hanem független, önálló felnõtt férfi, saját elképzelésekkel és egzisztenciával

Egy átlagos 40-es egészséges férfinek fizikailag milyen gyakran van szüksége orgazmusra?

Normális dolog, ha egy mindenki által csinos feleséget 3 hónapja nem kíván ?

Legjobb válasz: Akkor valószínûleg pornót néz, és arra maszturbál.Biológiailag képtelenség, hogy 3 hónapig ne legyen orgazmusa. És azt is írod, hogy hazugságokon kapod, tehát valami biztos nem kerek vele. Üljetek le, és õszintén beszéljétek meg, mi a probléma. Ne oktasd ki, ne ítélkezz, hallgasd meg, mert csak így lehet elõre jutni. Tudom mirõl beszélek, teljesen hasonlón már én is átmentem, és CSAK az õszinte kommunikáció segített. Szurkolok nektek, hogy túllendüljetek ezen a krízisen.

Akkor valószínûleg pornót néz, és arra maszturbál.Biológiailag képtelenség, hogy 3 hónapig ne legyen orgazmusa. És azt is írod, hogy hazugságokon kapod, tehát valami biztos nem kerek vele. Üljetek le, és õszintén beszéljétek meg, mi a probléma. Ne oktasd ki, ne ítélkezz, hallgasd meg, mert csak így lehet elõre jutni. Tudom mirõl beszélek, teljesen hasonlón már én is átmentem, és CSAK az õszinte kommunikáció segített. Szurkolok nektek, hogy túllendüljetek ezen a krízisen.
Én férjem 42 éves, de pár napot sem bír ki szex nélkül. Majdnem naponta szexelünk. 13 éve vagyunk együtt, azóta nem csökkent az étvágya, úgyhogy nem hinném, hogy nálatok a kor miatt van ez az érdektelenség. Tényleg vérmérséklet függõ, kinek mennyi szüksége van rá, de ha azt írod, elõtte nem ez volt, akkor mindenképp esélyes, hogy most máshol vezeti le.
Nem igazán :/
öregember nem rakéta de 3 hónapnál azért gyakrabban
Azért ne lepõdj meg, ha a "mindenki által csinos feleséget" valaki 3 hónapnál rövidebb intervallumonként kielégíti! Attól, hogy neked nem hiányzik, az nem jelenti azt, hogy neki sem.
Szerintem teljesen egyén (temperamentum) függõ kinek mennyi orgazmusra van szüksége. A feleségeddel lehet nem illetek össze, azért nem kívánod. A kapcsolatotok elején még minden rendben volt? De az ilyen mértékû libidó csökkenés mögött szerintem valami pszichés probléma húzódik meg. Légy õszinte magadhoz. Ha pedig nem jutsz semmire a kérdésben, érdemes lenne felkeresned egy pszichológust.
A kérdező hozzászólása: A feleség volnék, és az elsõ pár év elég aktív volt, viszont folyamatosan hazugságokkal találom magam szemben, alibigyártással, de esküdözik, hogy nincs senkije... Szeretnék Neki hinné, éppen ezért érdekelne, hogy 3 hónap maszturbálás és sex nélkül technikailag , fizikálisan kibírható e egy pasinak ...
hát szerintem nem igazán kibírható. vagyis kibírható, de pár hét után már elég nehéz. sztem gáz van...
Ha egészséges és minden rendben van odalenn, akkor kizárt, hogy negyed évente szexel! De ezt ki tudja?

Milyen magas egy átlagos férfi?

Legjobb válasz: kb.178-180cm

kb.178-180cm
Közép-Európában 170 cm körüli az átlagmagasság.
160-180cm
A kérdező hozzászólása: Eddig jóformán mindenki mást írt. xD
Akkor legyen 170cm körül, és akkor mindenkinek igaza van:)
180

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!