Találatok a következő kifejezésre: Átlagosan mennyibe egy (801 db)

Átlagosan mennyi egy átlag ember IQ - ja?

Legjobb válasz: Az ÁTLAGOS IQ definicó szerint 100! Nem 110, nem 130! SZÁZ!!!! Azért ennyi, mert az IQ fogalmát úgy definiálták, úgy találták ki, hogy legyen 100 az átlag.

Az ÁTLAGOS IQ definicó szerint 100! Nem 110, nem 130! SZÁZ!!!! Azért ennyi, mert az IQ fogalmát úgy definiálták, úgy találták ki, hogy legyen 100 az átlag.
Az IQ teszteket úgy állítják össze, hogy az átlagos érték legyen a 100, tehát elvileg, ha mindenkivel kitöltetnék a tesztet és átlagolnák a pontokat, ennyinek kellene kijönnie. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fc/IQ_curve... Ha az átlagos eltér a 100-tól, akkor a teszt nem a vizsgált csoport számára készült, vagy elavult (mivel az IQ generációról generációra nõ). Ezért is nem lehet messzemenõ következtetéseket levonni egy IQ teszt eredményeibõl.
A különbözõ kultúrából jött emberek intelligenciája nem hasonlítható össze, mivel a tesztek vagy kultúraspecifikusak, vagy képtelenek az iskolázatlanok intelligenciájának mérésére. A jól kalibrált IQ teszt szerint az adott kultúra tagjainak átlagos intelligenciája 100, szórása 15.
Az IQ az áltagos intelligenciát jelenti, és a kimért IQ az átlaghoz viszonyitott képességet jelenti. Ezért van, hogy gyerekeknél az életkor is fontos, mert ami egy 10 évesnél 100% lenne, az egy 18 évesnél már eléggé 60 alattit jelent.
Tudom, piros kezet fogok kapni: Az átlagos IQ a gyakori közösségének – a válaszok alapján – a másfélszerese. Az átlagos IQ az EZO közösségének – a válaszok alapján – a harmincszorosa.
A rasszista beírás úgy látszik nem zavarja a moderátort.
én úgy tudom felnõttek esetében olyan 110-130 közötti, de ma volt a Bumerángban hogy egy óvodás kislánynak 156os van :)
Attól függ , ez faji alapon számít. 1.zsidók 2. japánok , koreaiak 3.fehér európaiak 4. indiánok És a legalacsonyabb IQ-val a feketék rendelkeznek.
100... Mivelhogy ez a mérés lényege.
Nekem 130-as IQ-m van:) .
Milyen szórású teszten, és vajon sztenderdizált teszt volt-e?

Átlagosan mennyi egy ritmikus gimnasztika tagdíj Budapesten?

Legjobb válasz: Egyesulet fuggo, meg attol is fugg mennyire komolyan szeretned csinalni.

Egyesulet fuggo, meg attol is fugg mennyire komolyan szeretned csinalni.

Horvátország- Plitvicei tavak. Megéri elmenni? Ft/fő átlagosan mennyi egy napra?

Legjobb válasz: Sajnos, hogy mennyibe kerül, azt nem tudom, de megéri elmenni. Nagyon szép. És nagy az a park, szóval 1 napot simán el lehet ott tölteni. Lehet hajóval menni, busszal ott a parkon belül, ilyen kis hidakon, nagyon szép, én csak ajánlani tudom.

Sajnos, hogy mennyibe kerül, azt nem tudom, de megéri elmenni. Nagyon szép. És nagy az a park, szóval 1 napot simán el lehet ott tölteni. Lehet hajóval menni, busszal ott a parkon belül, ilyen kis hidakon, nagyon szép, én csak ajánlani tudom.
Megéri!én sem tudom hogy mennyi, de voltak szuleim és nagyon dicsérik!

Átlagosan mennyi egy videókártya élettartama húzások nélkül játékra használva? Az msi megbizahtó videókártyákat gyárt?

Legjobb válasz: Nem lehet elõre megmondani. Elvileg évekig mennie kellene, de ez nem garantált. Idõként találkozok én is 6-8 éves kártyákkal is, de elképzelhetõ, hogy tizenéves mûködõ videokarival fut össze az ember. Ezzel szemben sok olyan eset is van, ahol 2-3-4 éven belül is meghal egy kártya...hogy ez hardveres vagy külsõ hiba az egy másik kérdés. Az MSI nem rossz márka, fõleg az utóbbi években szépen feljöttek. Tesómnak kb 2 hete szereztem MSI HD7770 karit Sleeping Dogs játékkal 23,5k-ért 3 év garival. Szerintem nagyon jó vétel volt! Reméljük szépen bírja majd, de a 3 év gari is megnyugtató. Most megint van hasonló árcsökkenés, ráadásul most hosszabb ideje is tart: http://www.ipon.hu/webshop/product/msi_r7770_pmd1gd5_hd7770_.. Ennyiért sztem ez ajándék!

Nem lehet elõre megmondani. Elvileg évekig mennie kellene, de ez nem garantált. Idõként találkozok én is 6-8 éves kártyákkal is, de elképzelhetõ, hogy tizenéves mûködõ videokarival fut össze az ember. Ezzel szemben sok olyan eset is van, ahol 2-3-4 éven belül is meghal egy kártya...hogy ez hardveres vagy külsõ hiba az egy másik kérdés. Az MSI nem rossz márka, fõleg az utóbbi években szépen feljöttek. Tesómnak kb 2 hete szereztem MSI HD7770 karit Sleeping Dogs játékkal 23, 5k-ért 3 év garival. Szerintem nagyon jó vétel volt! Reméljük szépen bírja majd, de a 3 év gari is megnyugtató. Most megint van hasonló árcsökkenés, ráadásul most hosszabb ideje is tart: http://www.ipon.hu/webshop/product/msi_r7770_pmd1gd5_hd7770_.. Ennyiért sztem ez ajándék!
Mostani új technológia stb. sokáig bírja, de függ attól, hogy milyen gyakran, mennyit, milyen hõfokon játszol vele
Az MSI is megbízható, ráadásul hosszú garanciát kapsz rá.
A kérdező hozzászólása: Kb mindennap 4 órát max 70.C.on.(Hd7770)
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

Átlagosan mennyi egy fogtömés diáknak, magánrendelésben?

Diáknak nincs kedvezmény magán dokinál?

Legjobb válasz: Mint egy felnõttnek. Magánrendelésben ugyanannyit kérnek, akárhány éves vagy. Amalgámmal már nem igazán tömnek, inkább fehér tömést használnak. De SZTK-ban ingyen megcsinálják és ott is ki lehet fogni jó szakembert.

Mint egy felnõttnek. Magánrendelésben ugyanannyit kérnek, akárhány éves vagy. Amalgámmal már nem igazán tömnek, inkább fehér tömést használnak. De SZTK-ban ingyen megcsinálják és ott is ki lehet fogni jó szakembert.
A kérdező hozzászólása: Hát ahova mentem volna ott sztk-s de azmondják több meber fogát cseszte el! Bazinagy lukat fúrt aztán púpos tömést bele! Hát inkább nem!
Szia! Igaza van az elõttem szólónak, hogy ugyanannyi diáknak/felnõttnek pláne magán fogorvosoknál.Nekem szegeden csinálták, de attól is függ az ár, hogy mekkora tömés kellett az adott fogba. 4500-8500Ft között mozgott az ára, de nagyon igényes és szép, harapásnyomot is vett, hogy nem magasabb-e a tömés így kiszûrte nehogy zavarjon majd az evésben vagy csak simán ha összecsukom a szám. De tényleg gyönyörû szép, hat tömésem van és úgy néz ki a fogsorom mintha egy se lenne.
én magánba járok sokan erre megjegyzést is tesznek, de pont ezeknek az embereknek törött bele a foga szó szerint és hasonlók az SZTK-ba, ott is van 1-2 jó szakember de ennek utána kell kérdezni mindenképpen!!! a magánba hófehér tömés van, hogy mennyit fizetsz az változó de az elõzõ hozzászóló árai a reálisak, de nem fizetsz kevesebbet mivel diák vagy
Én nem magánban voltam, ingyenes tömés volt (bár asszem nem lett volna az, csak ismerõs a doki, így kaptam is róla blokkot, 8 fog összesen, ráment volna egy minimálbér az tuti...) és minden ami csak kellett. Színminta alapján választották ki, hogy milyen színû legyen a tömés, hiszen egy sárgás fogsornál érdekesen fest a hófehér tömés, harapásminta stb... Csak utánakell érdeklõdni.
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat!
A tömésed függ a lyuk nagyságától 8-15 ezer között van. Ha rágófogad lyukas akkor jobb amalgámmal tömetni, egy az, hogy olcsóbb, kettõ az, hogy tévhit, hogy káros, mert egyáltlaán nem, három sokkal tovább bírja, mint a fehér tömés. De ezt akkor ha csak hátra kell, ott úgyse látja senki
Akkor manapság miért nem tömnek már amalgámmal, ha az olyan marha tartós? Csak nem azért mert mégis káros? Nekem is van pár, de ki is szedetem, mert igenis ha hátul van, akkor is látszik, és valami katasztrófálisan néz ki. Szerintem manapság ugyanolyan tartósat tudnak csinálni fehérbõl is, és sokkal szebb.

Átlagosan mennyi egy jó kategóriájú panellakás regie-je?

Kb. egy 2-3 szobás max. 100m2 lakás havi költségei érdekelnének Budapest külvárosában. Víz, f?tés, közösktg, villany, minden. Kérlek a válaszokhoz írjátok oda a lakásotok méretét. Köszönöm!

Legjobb válasz: Írhatsz nyugodtan "rezsi"-t is, nem leszel kevesebb tõle, sõt!

Írhatsz nyugodtan "rezsi"-t is, nem leszel kevesebb tõle, sõt!
Debrecen, 10 emeletes panel, távfûtéses, 63m2 2+félszobás lakás, átlagos családi használat mellett, mindennel együtt: nyáron 20.000, télen 40.000 körül.

Vágóhídon csak lesoványodott lovakkal lehet találkozni? Átlagosan mennyi egy jól tartott ló súlya?

Legjobb válasz: Ellenkezõleg, sokan felhízlalják a lovat elõtte.

Ellenkezõleg, sokan felhízlalják a lovat elõtte.
Így van, mivel a lovat kilóra veszik át, ezért az a kupec, aki mondjuk vágóra is szállít, az direkt hizlalja azokat a lovakat, hogy többet kapjon értük. Csontrakétákkal ott találkozhatsz, ahol mondjuk nincs pénze a gazdának tartani vagy spórol a kaján, és ha elgyengül a ló, akkor inkább beadja vágóba, hogy kapjon érte valamit. A húscélú lovak kifejezetten jól vannak tartva.

Mennyi egy fenyőfa átlagos élettartama?

Az átlagos feny?fára gondolok.

Legjobb válasz: Nem létezik olyan, hogy "átlagos fenyõ". Van vörös fenyõ, meg erdei fenyõ, meg fekete fenyõ, stb - ezek mind más és más fajok eltérõ tulajdonsággal, és egyik sem olyan extrám, mint pl a mammutfenyõ. Szóval mit tekintsünk átlagosnak? De azért a jó hír: egy adatot találtam neked, ez ugyan egy amerikai fenyõ fajta, a ponderosa fenyõ (más néven sárgafenyõ), ami átlagosan 125 évet él, de vannak 300 éves példányai. Ez Észak-amerikában igen gyakori, mondhatni "átlagos" fafajta, de Európában tudtommal nem él.

Nem létezik olyan, hogy "átlagos fenyõ". Van vörös fenyõ, meg erdei fenyõ, meg fekete fenyõ, stb - ezek mind más és más fajok eltérõ tulajdonsággal, és egyik sem olyan extrám, mint pl a mammutfenyõ. Szóval mit tekintsünk átlagosnak? De azért a jó hír: egy adatot találtam neked, ez ugyan egy amerikai fenyõ fajta, a ponderosa fenyõ (más néven sárgafenyõ), ami átlagosan 125 évet él, de vannak 300 éves példányai. Ez Észak-amerikában igen gyakori, mondhatni "átlagos" fafajta, de Európában tudtommal nem él.
Erdészfüggõ, addig él amíg ki nem vágja...Amúgy az Erdei fenyõ "négyszáz–ötszáz éves koráig is elélhet."
Az átlagos fenyõ (latinul: Pine Ordinaria) addig él ameddig a körülmények engedik. Nagyjából bármelyik fenyõfaj épes akár 10000 évig is elvegetálgatni egy helyben, egyedül a környezetétõl kell tartania: éghajlat, állatok, emberek, talaj, víz, nap, hõmérséklet a legnagyobb ellenségei. Persze elvileg képesek a gyökerekbõl újra meg újra kihajtani, ami gyakorlatilag halhatatlanná teszi õket még akár ezekkel a tényezõkkel szemben is. A kérdésedre a válasz amúgy talán párszáz év lenne, normál körülmények között, ha nem lenne ember. Így olyan 50-100 év közé rakható az élettartamuk amíg különbözõ indokokkal ki nem vagdalják õket.

Mennyi az átlagos iq, egy 13 éves gyereknél? Hol található az interneten, jó iq teszt?

Legjobb válasz: az átlagos iq egy 13 éves gyereknél 100, ez az iqtesztek lényege, az átlagos az mindig 100, és életkor is beleszámít. :) viszont jó iqtesztet nem tudok sajnos :( mondjuk a valóvilág 4-es elég keménynek tûnt, azon értem el a legkevesebbet eddig

az átlagos iq egy 13 éves gyereknél 100, ez az iqtesztek lényege, az átlagos az mindig 100, és életkor is beleszámít. :) viszont jó iqtesztet nem tudok sajnos :( mondjuk a valóvilág 4-es elég keménynek tûnt, azon értem el a legkevesebbet eddig
100 évesen is 100
Pénzben mérik a pénzt, órában az idõt szokták.
mondom hogy darabonkent, 2-3k tehat alap egy ora, extrakent (akinek nincs alapban) csok, gumi nelkuli francia, szajbaelvezessel akkor 10-12(alapra)+3x2-3k(extrak) persze magyarok leven alkudunk, van csaj aki ezt nem turi es egybol kidob van aki azt mondja nincs alku, van aki enged belole.
amugy meg most inkabb az a jellemzo, hogy pang a piac nincs az embereknek meg erre is penzuk, ezert kerul bele tobb minden az alapba meg csokken is az alap dija.
Korányi sándor u. Illés u. max 2-3e és bármit kérhetsz szinte.
van sok olyan is, akinek az árban minden benne van, de õk többet is kérnek alapból, 20 at általában. de a csúcs bombázók alap tarifája 20 és erre jönnek az extrák
Pár éve egy haverom azt mondta, a válság nekünk jól jön! Kérdeztem miért... A válasz annyi volt, több k*rva lesz, és olcsóbb!
Elõzõ, ezzel egyetértek, hatványozottan. Egyébként meg azok a szolágltatók , akiknek minden benne van alapban 20 ért, nem kereshetnek túl jól. 15/ óra simán belefér nálam egy csúcs nõvel, 20 ért már nem lennék visszajáró vendége egyiknek sem. Az ilyen nem túl jó party. Neked pont az a lány tetszik, akarsz tõle egy ölelkezõs , masszázsos alap dugót, de másra abszolút nincs igényed, akkor mi a francért fizetnéd ki a többi is. Ez tisza bolodnság. Szerintem sok kuncsaftot elriasztana az ilyesmi. Nem csak kizárólag a pénzzel bélelt üzletemberek járnak hozzájuk két konferencia közt bazni, sõt ez inkább a kevesebbje.
En inkabb a dragabb csajokhoz jarok, csak megnyugtat aza tudat, hogy kevesebben kurjak mint egy olcsobb csajt (persze nem mindig van ez igy :D).
Ha már háromnál többfasz vájárkodta át , akkor már nem mindegy hoyg nem-e 15 ? Úgyis mind esõkabátban van amikor a lugba ér. Tök mindegy. A jobb prostik koton nélkül nem reszelnek. nem oszt, nem szoroz, hogy mennyi kan járt rá elõttem. Úgyis kifürdik a sok féreg verejtékébõl, nyálából , akkor meg annyira mindegy...Igazából nem kéne hogy ez szempont legyen.
Kelemen Anna 50k huf/h all inclusive ;)
Ez csak vicc, vagy megalapozott tény, elõzõ? Amúgy kelemen anna olyan párszázas ajánlatban vígaszágon elmenne kategoria, de 50 rongyot nem csengetnék ki érte. Tíz ujjamon meg tudom számolni, hágy minõségibb prostilányt láttam már rajta kívül. De igaz, az , hogy tv-s celeb, ez lehet elméletileg hogy felviszi az árakat, mert hiszi magát valakinek. CSak ez a kuncsafotkat nem igazán érdekli hogy celeb, mert pina az pina. Csak ennyi számít. Hírnév lószart se. Van konkurrenciája bõven, akik kevesebbért tolják oda a valagukat.
A kérdező hozzászólása: Kelemen Anna már 32 éves, nem ér meg nekem 50 k-t
Mind nõfüggõ, ezt is el fogja mondani a telefonba, hogy nála hogyan van. Sõt van olyan is aki elvárja, hogy elõre fizess, van olyan akinek jó utólag is. Teljsene nõfüggõ. Nics szerintem általános magyarázat erre. CSak akkro tudod meg, ha felhívod, és megkérdezed tõle. Nem olyan nehéz ügy ez hidd el.
A kérdező hozzászólása: És ezek az extrák hogy vannak? KB MENNYIBE KERÜL? Valamint az extrákért egyenként kell fizetni, vagy ha kifizettem, akkor jár minden extra?
10-12 +extrak
Órában, igen. A legtöbb helyen fél óra 8-10, egy óra pedig 15 körül van.
átlag fél óra 6000 egy óra 10000 remélem hasznos volt számodra ez a válasz :D
a pénzt forintban mérik. a jobbak euróban...
A beszamolok.hu -n nincsenek árak ;-) te mit néztél LOL
A kérdező hozzászólása: értem szóval 10 k egy óra kb, és az extrák mennyibe kerülnek kb? :D
2-3 k darabonkent.
nincsenek árak, de bárkit fel lehet hívni, és megkérdezni. Attól még nem kell elmenni hozzá...
Mifelénk már másodjára alkuval félóra 5 ezer, egy óra 8-12 ezer, változó, minél idõsebb annál jobban nem stoppert használ az idõ méréséhez... http://www.vidékilány.hu
Szerintem inflálódott a pina manapság. Eddig úgy volt, hogy tízezer egy óra állítólag, de nemrég pl a VV Annamari 15 ért húzta szét a buláját. Most már szerintem 15 körül van egy óra. Annyit simán megér, egy jóféle nekem pl. Én is megyek! :) ) jól érezni magam. Extrákat én pl nem fogok kérni, mert amik extrák, azok igazán nem izgatnak fel. Simán be lehet érni egy barátnõ feelinges órával alapszolgáltatással is. Szerintem extrákért azok a férjek állnak sorba, akik nem kapják meg a legaljasabb vágyaikat a komámasszonytól otthon. Útszélit kapsz már háromezerért is, de ne akard azt. Egyébként ha sorra felhívogatod õket telefonon, akkor mind elfogja mondani neked, hogy mennyi az árfolyam. Utána majd eldöntöd , hogy mész -e vagy nem, megér -e a seg.ge annyit neked vagy sem. Nem túl nehéz kideríteni az árát. Azért nem írják ki egyébként az árakat az oldalra, mert néhány élelmesebb lány alámenne az átlag áraknak, aztán csak õhozzá járnának faszolni. Tudod, õ volna a TEsco gazdaságos pina Magyarországon. Ha meg diszkréten kezelik az árakat, akkor mind úgy állítja be ahogy akarja.
23as vagyok, teljesen hiteles forraskent mondom, hogy annyi az annyi. Szerintem is [email protected] sok, de csak egyszer elunk ;) De azert az hozzatartozik, hogy abban az egy oraban tenyleg nagyon kedves, odaado es csak rad figyel. Szerintem is vannak sokkal jobb csajok nala a piacon, foleg hha specifikusan keresunk. En a "mocskos ribanc" tipusu csajokat szeretem, akik nem kenyeskednek, lehet nekik tolni elol-hatul-alul-felul.. Az ilyen kis kenyes, nyafka barbibabak kivisznek az eszbol, uh inkabb hanyagolom is oket. Egy istenes [email protected] tobbet er nekem, minth vmi kelletlen, de bomba pipivel szenvedjek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!