Találatok a következő kifejezésre: Átlagosan 28 jön (2 db)

Átlagosan 28 napra jön meg, akkor az azt jelenti, hogy 14. naptól van peteérésem? Mikor a legvalószínűbb az, hogy teherbe essek?

Már nagyon szeretnénk Babát!

Legjobb válasz: Szia! Két tanács vegyél ovuálciós tesztet, amivel te magadnak otthon tudod nézni a peteérésedet. Valamint menj fel a www.timmermann.hu oldalra, ahol, ha beírsz három havi mensit, akkor kidobja neked, hogy mely napok a legtermékenyebbek és stb. Nekem is 28 nap a ciklusom, de én megérzem a peteérésemet, olyankor kicsit görcsöl a hasam alja.

Szia! Két tanács vegyél ovuálciós tesztet, amivel te magadnak otthon tudod nézni a peteérésedet. Valamint menj fel a http://www.timmermann.hu oldalra, ahol, ha beírsz három havi mensit, akkor kidobja neked, hogy mely napok a legtermékenyebbek és stb. Nekem is 28 nap a ciklusom, de én megérzem a peteérésemet, olyankor kicsit görcsöl a hasam alja.
nézd én úgy tudom hogy a mensturáció után és elött 14 nappal van peteérés probáld ezt betartani és biztosan ösze jön a baba de egy dologra figyelj ne akard nagyon mert akkor még ez a proba sem fog segiteni én tudom én igy jártam de összejött szia és kivánok sok sikert és sok babát neketek
A kérdező hozzászólása: Most kéne megjönnie 27-én, de a mellem az már fáj(érzékeny)kb:4-5napja.Legutobb 1-én volt meg akkor tartott 4-ig, és nagyon görcsöltem mint még soha.
szia!hasonló dolgok. Nekem 6-án volt meg, és még csak 3-án kell jönnie. De már lassan egy hete fáj a mellem, és érzékeny, és szurkálgatok is. Majd meglátjuk:) ))
A kérdező hozzászólása: Csinálta tesztet 22-én de negativ lett:(Az lehetséges, hogy még nem tudta kimutatni?Megnéztem a timmermann.hu oldalt, aszerint16-án lehetséges a fogamzás és 17-én csináltuk ez jo?
Itt találsz jó ötleteket, hogyan tudod a peteérésedet meghatározni: http://babatervezok.otthona.net/

Ma voltam uh-on. Ezt kaptam: átlagos nagyságú uterus.7 mm-es endometrium. J. O. Ovariumban 28 mm-es bevérzett foll. B. O. Ovariumban 3.5 cm-es egyszerű ciszta. Ill. egy 25 mm-es foll. Már biztos nem jön össze a bab ugye?

A ciklusom 20. napján járok. ovu tesztem 3 napja pozitiv, a h?m 37,2.

Legjobb válasz: A tüszõ bevérzik néha, attól van az ovulációs vérzés. A foll= follikulus, azaz tüszõ vagyis szerintem van egy megrepedt, meg egy még ép tüszõd is! Szerintem még akár ikerterhesség is lehet ennek alapján. Viszont azt jó lenne tudni, mi az a cisztád, ami nem follikulus.... Nem mondta a dokid, hogy azt nyomon kell követni, elpukkan-e vagy tovább nõ?

A tüszõ bevérzik néha, attól van az ovulációs vérzés. A foll= follikulus, azaz tüszõ vagyis szerintem van egy megrepedt, meg egy még ép tüszõd is! Szerintem még akár ikerterhesség is lehet ennek alapján. Viszont azt jó lenne tudni, mi az a cisztád, ami nem follikulus.... Nem mondta a dokid, hogy azt nyomon kell követni, elpukkan-e vagy tovább nõ?
A kérdező hozzászólása: Annyit mondott a dokim, hogy a ciszta normális most a closti miatt és az valószínû fel fog szívódni. Minden második nap megyek kontroll uh-ra. Annyira jó lenne ha sikerülne, de már nem tudok bizakodni. Az ovu tesztem is furcsa.
A kérdező hozzászólása: a bab az baba lenne eredetileg:)
Az orvos erre mit mondott?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!