Találatok a következő kifejezésre: Átlagban mennyit ennie (2 db)

4 hós babának átlag mennyit kell ennie, és innia vizet vagy teát?

Legjobb válasz: Hivatalosan a napi folyadékmennyiség /mindent összeadva/ 150ml/kg. De szerintem minden baba más igényû. Én nagyon gyakran kínálom, de így is változó, melyik nap mennyit iszik.

Hivatalosan a napi folyadékmennyiség /mindent összeadva/ 150ml/kg. De szerintem minden baba más igényû. Én nagyon gyakran kínálom, de így is változó, melyik nap mennyit iszik.
A kérdező hozzászólása: és hány ml-t kéne ennie?
Az én kisfiam is 4 hónapos sajnos tápszeres.6-szor eszik 1 nap 170ml-t szokott egy evésre, de van hogy nem issza meg az egészet.Vizet teát nem hajlandó, illetve nagyon ritkán.Ez mellett még kap pár kanál gyümit, vagy sütõtökpürét 10 óra körül.Ezek most kerülnek bevezetésre, ezért kevés mér ennek a mennyisége.A hippnek úgy hallottam vannak jó gyerekteái talán megpróbálok majd adni neki, hátha azt elfogadja.De gondolom, ha annyira szomjas lenne meginná a vizet is, így azért nem aggódom.A folyadékmennyiséget megkapja amire szüksége van.
A kérdező hozzászólása: értem az én babám 100-120ml-nél többet nem eszik és délbe õ már gyümit v.valami mást kap ebédre.és napi5x eszik.de viszont teát vizet iszik.

Átlagban mennyit kellene ennie a majdnem 2hetes babánknak? Létezik olyan táblázat pl, ami erre vonatkozik?

Legjobb válasz: A 2. válaszoló a 100-120-at egyszeri etetésre értette szerintem!

A 2. válaszoló a 100-120-at egyszeri etetésre értette szerintem!
Pontosan! Egyszeri etetésre gondoltam! 9hós fiam van, ilyenbe nem vagyok tudatlan. BOccs!
Nekem azt mondta a védõnõm hogy naponta kg-ként 120 és 200 ml közt a normális. Tehát ha mondjuk van egy 3 kg-s babád és eszik naponta 6szor 80ml-t, akkor a 480 ml-t elosztod 3al. Az mondjuk egy normál átlag.
Micsoda??? 2hetes babának kb. 100-120ml ehet.
Ha ennyit adnék szegény kislányomnak éhen is halna. Nézz egy kicsit jobban utána szerintem. elsõ válaszoló


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!