Találatok a következő kifejezésre: Átlagban mennyiért be (4 db)

Egy műszakilag jó állapotban lévő, kissé kopottas Samsung galaxy 3-at úgy átlagban mennyiért cserélnének be?

Új telefon vásárlása esetén. 10-15e HUF?

Legjobb válasz: bizonyos helyeken (pl. fortuna gsm) beszámítják. Azt hiszem, a cserével rossz szót használtam:) Erre lennék kíváncsi.

A kérdező hozzászólása: bizonyos helyeken (pl. fortuna gsm) beszámítják. Azt hiszem, a cserével rossz szót használtam:) Erre lennék kíváncsi.
Nem értem a problémádat. Ha új készüléket akarsz venni, akkor nem lehet egy régit újra cserélni semmilyen kedvezménnyel jelenleg, de készülékváltással vehetsz új készüléket, ha aláírsz még 2 évet a szolgáltatódnál.
Értem már.... Ilyen esetben teljesen mindegy, hogy milyen telefont viszel be, mert vagy 5000 Ft-ért vagy 10000 Ft-ért számítják be.

Átlagban mennyiért veszik be grammját az aranynak a zálogházba?

és egy kisebb fajta nyaklánc hány gramm kb?(14karátos)

Legjobb válasz: 1800-2000Ft csak sajna.

1800-2000Ft csak sajna.
Ha törtaranyként viszed el ékszerboltban akkor 3000
3000Ft-ért törtarany?? Annyiért már adják grammját. A 24 karátosé drágább, de az sem 3000.
Sajnos 2000-2200- ért általában.

Antikváriumokban vesznek be könyvet? Úgy átlagban egy botban 5-6 ezer ft. -ért kapható könyvet mennyiért vehetnek be?

Legjobb válasz: Jól eladható, új könyvet általában maximum a bolti ár harmadáért.

Jól eladható, új könyvet általában maximum a bolti ár harmadáért.
Hogy mennyiért veszik be nem tudom..de azt tudom, hogy nagyon nem éri meg oda bevinni. Én nem is olyan régen voltam antikváriumban, mert több könyvet is keresek.Volt egy pasas aki az üzlet elõtt egyszerûen kirakta a könyveit és 300 forintért árulta darabját.Mivel volt köztük Agatha Christie könyvek így tõle vettem meg 300 forintért amit az antikváriumban 1500-2000 forintért árultak..Meg is kérdeztem hogy miért itt árulja, miért nem adta be..A válasz, mert így jobban megéri neki.. Nos ezek után el lehet képzelni, hogy mennyit adhatnak érte.
Szinte semmit. Én egyszer összeszedtem két nagy zsáknyi régi könyvet, lecipeltem az antikváriumba, kipakoltatta mindet, hármat (!) kivett belõle, adott 500 forintot... Pakolhattam vissza a két zsákot, megalázó volt, annyira pipa voltam hogy bedobtam egy kukába az egészet.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!