Találatok a következő kifejezésre: Átlag 28 ciklus (8 db)

Szerintetek, ha a ciklus 23-24. napján történt volna az esemény rá 13 napra lenne átlag 13 mm-es petezsák, szikhólyaggal? Az korábbi teherbeesésre utal nem? Átlag 28-as ciklusaim vannak.

Legjobb válasz: Nem akarok hülyeséget írni, de ha 28 naposak a ciklusaid, akkor a felénél 14.napon volt peteérésed. Ha akkor együtt voltál a pároddal és találkozott a petéd a spermájával, akkor onnan még ha jól tudom 10 nap a beágyazódás. Tehát a 23-24. napon történt az esemény akkor már terhes lehettél. Szerintem korábbi teherbeesésre utal. Miért nem mész el orvoshoz õ biztos megtudja mondani biztosra.

Nem akarok hülyeséget írni, de ha 28 naposak a ciklusaid, akkor a felénél 14.napon volt peteérésed. Ha akkor együtt voltál a pároddal és találkozott a petéd a spermájával, akkor onnan még ha jól tudom 10 nap a beágyazódás. Tehát a 23-24. napon történt az esemény akkor már terhes lehettél. Szerintem korábbi teherbeesésre utal. Miért nem mész el orvoshoz õ biztos megtudja mondani biztosra.
A kérdező hozzászólása: Voltam 12-én, de õ nem erõsítette meg mert csak 7 napja késett akkor. Uh-on mondták a 13 mm-es petezsákot. Orvos csak 22-én fog látni. Csak biztosra akartam menni, mert irigylem azokat akik annyira pontosan tudják mikor történt meg a nagy esemény. Félidõben is voltunk együtt, többször is. És mikor meg kellett volna jönnie volt egy barna pöttyöm, gondolom akkor ért véget a beágyazódás, és ha a ciklus 23-24.napján lett volna sikeres az együttlét akkor még nem ágíazódott volna be. Gondolom.

Ciklus 18-19. napján barnázás mitől lehet? Átlag 28 naposak a ciklusok.

Legjobb válasz: Az egyik magyarázat a beágyazódásos vérzés. A másik a hormon probléma. Hogy neked melyik az majd nemvárt idején kiderül.

Az egyik magyarázat a beágyazódásos vérzés. A másik a hormon probléma. Hogy neked melyik az majd nemvárt idején kiderül.

Volt már peteérésem? A ciklus.hu behúzta de semmi tünete nem volt annak hogy ott volt az ovuláció. Előző hónapban a 17. napon volt. A ciklusaim átlag 28 naposak

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8a5a4d2dfe9e2688f6dbdf..

Legjobb válasz: Szerintem rosszul húzta be. Úgy tûnik, próbálkozott a szervezeted, de nem történt tüszõrepedés, ezért újra leesett a hõ..az elkövetkezendõ napokban figyeld, mikor ugrik meg újra és ha megtörtént a tüszõrepedés, akkor annak fenn is kell maradnia.

Szerintem rosszul húzta be. Úgy tûnik, próbálkozott a szervezeted, de nem történt tüszõrepedés, ezért újra leesett a hõ..az elkövetkezendõ napokban figyeld, mikor ugrik meg újra és ha megtörtént a tüszõrepedés, akkor annak fenn is kell maradnia.
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm szépen
A kérdező hozzászólása: Ma reggel is 36, 8 at mértem

Átlag 28 napos ciklus estén teherbe eshetek a 18. napon?

Legjobb válasz: szia, Általában a ciklus 14. 15. napján van peteérés, de ez személyenként teljesen eltérõ is lehet. De a válasz: elméletileg lehet.Gyakorlatilag meg nem tudjuk, hogy neked mikor van. Peteérés után kb. 1-3. napon van tüszõrepedés amikoris lehetséges teherbeesni. Ha szeretnél kisbabát akkor sok sikert kívánok.

szia, Általában a ciklus 14. 15. napján van peteérés, de ez személyenként teljesen eltérõ is lehet. De a válasz: elméletileg lehet.Gyakorlatilag meg nem tudjuk, hogy neked mikor van. Peteérés után kb. 1-3. napon van tüszõrepedés amikoris lehetséges teherbeesni. Ha szeretnél kisbabát akkor sok sikert kívánok.
Szia! Én a 20. napon estem teherbe ugyhogy lehet.

Szerintetek, 4 napppal mielött megkéne jönnie, eshetek teherbe, átlag 28-as ciklusaim vannak. Vagy az már késő?

Legjobb válasz: Hát elvileg késõ, de szerintem megér egy próbát. Van, akinek késõbb van peteérése és rövidebb a menstruáció és ovuláció közötti szakasza, szóval hajrá :)

Hát elvileg késõ, de szerintem megér egy próbát. Van, akinek késõbb van peteérése és rövidebb a menstruáció és ovuláció közötti szakasza, szóval hajrá :)
De nem ennyivel. :-) Az ovu és a menszesz közötti idõ (a luteális szakasz) normális esetben 12-16 napos, azaz az ovu a ciklus vége elõtt 12-16 nappal van valamikor, nem pedig 4 nappal. Elméletileg már legalább 8 napja elhalt a petéd, nincs mit megtermékenyíteni. De történtek már csodák. Elõfordulhat spontán ovu is. Egy próbát megér, nem veszítetek vele semmit.
Bocs, elírtam, nem akartam kinevetni senkit. javítás: De nem ennyivel. :-(
A kérdező hozzászólása: De ha késöbb lenne a peteérésem, akkor is a 26-i együttlétkor nem foganhat meg a baba, amit kimutatna a 6-ai teszt, nem? Még vándorol a méhig, meg beágyazódik, ahhoz több idõre van szükség, ahogy utánnaolvasgattam. HA késöbb is lett volna a pé, mondjuk 21-22. ciklusnapomon, azt nem termékenyítené meg a 25-26-ai sperma nem?

Melyik jelezhette a peteérést? 12-15. napig telesen átlátszó tojáfehérjeszerű nyúlós, ragadós vagy a 19. napon krémes tojásfehérjesterú nyák. A ciklusom átlag 28 naposak, de inkább 30-32 napos

Legjobb válasz: Szia, rájöttem mikor már elküldtem a kommentet, hogy mindkettõt te írtad. Most olvastam a babatervezõk oldalán, hogya tojásf. után a krémes tojásfeh.folyás elõfordul kb peteérés után egy héttel. Így akkor valószínû hogy elõbbinél van a peteérés, illetve azt írja hogy a kettõ között pedig száraz, mert peteérés után elvileg így van. Sok sikert neked.

A kérdező hozzászólása: Szia, rájöttem mikor már elküldtem a kommentet, hogy mindkettõt te írtad. Most olvastam a babatervezõk oldalán, hogya tojásf. után a krémes tojásfeh.folyás elõfordul kb peteérés után egy héttel. Így akkor valószínû hogy elõbbinél van a peteérés, illetve azt írja hogy a kettõ között pedig száraz, mert peteérés után elvileg így van. Sok sikert neked.
Szia! Én ugyanígy vagyok. Nekem a tojásfehérjeszerû nyúlos nyák a 11 naptól a 14. napig szokott lenni. A 15. napon már nincs és másnap megjelenik a tetápolószerû krémes. A 15. napon szokott elkezdeni emelkedni a hõm, a doki szerint akkortájt van peteérésem, bár szerintem ezt nem igazán lehet pontosan megmondani, csak napokra szûkíteni. Mi ebben az idõszakban 2 naponta együtt vagyunk (a 20 napig mindenképp) utána érzés szerint.
Azért hogy a kérdésedre is válaszoljak a Billings módszer szerint a nyák megjelenése a tüszõérés megindulását jelzi, amikor csúszóssága megszûnik akkor van peteérés, ennek magyarázata, hogy a tüszõ megrepedésekor termelõdõ hormonok változtatják meg a nyák állagát. Termékeny a nõ a nyák észlelésének ideje alatt és a csúszósság mgszûnését követõ 3 napig. Úgyhogy szerintem ahogy az elõbb is írtam inkább idõszakot lehet a peteérére meghatározni és azokban a napokban együtt lenni.
A kérdező hozzászólása: Szia, olvastam már errõl a módszerrõl, nekem is a kettõ között semmi nem volt, viszont a 12-15. napon pattis voltam meg szerintem éreztem a peteérést is, voltunk együtt végig, a 19. nap tegnap volt és akkor viszont nem. Én inkább az elsõre gondolnék, te is?(elsõtõl kérdem)
Igen valószínû, hogy 15 és 18 között lehetett a ciklusaid hosszából ítélve. Egyébként mind a két hozzászóló én voltam.
Szia! Ismét én. Én azért fenntartással kezelem ezeket, mert nem feltétlenül igazak, a babnet oldalon a saját és mások tapasztalatát gyûjtötték össze, nem feltétlenül így van. A tojásfehérjeszerû után nálam 1 nap nincsen semmi utána ált. a 16 napon már megjelenik a testápolószerû krémes sok. A 19. napra pedig eltûnik, utána pedig egész a mensiig vizes, a mennyisége változó. Voltam UH-n a múlt hónapban, akkor a 13 napon jelent meg a nyák. A 14. nap este az UH-n még megvoltak a tüszõk (2 volt). Másnap leesett a hõm még volt egy kis nyák, másnap emelkedett és semmi nem volt a 17. napon testápolószerû nagyon sok. A 19. napi uh-n pedig látszott a sárgatest. De ez szerintem mindenkinél más, a saját testedet kell megfigyelned.
A kérdező hozzászólása: Szia, már van egy 16 hós babám õ úgy fogant hogy figyeltem a tojásfeh. nyákra ami 1-2 napig volt akkor. Most jött ez a másodikfajta, eddig ilyen nem volt nekem, de mi mindent megtettünk:) Amúgy igazad van mindenki más és még az adott emberke is produkálhat más dolgokat. Szoktam érezni a petesejt kiszabadulását:) , viszonylag jól ismerem a testem jelzéseit is:) köszi hogy megosztottad velem a te eseted, minden jót

Június 2. -án volt utoljára havim. Átlagban 27 naposak a ciklusaim, elvileg 28. -án kellett volna megjönnie! A párommal júniusban csak egyszer voltunk együtt, megszakítással védekeztünk! Lehetek terhes?

A melleim nem érzékenyek, nem érzem magam kívánósnak....

Legjobb válasz: esetleg mi lenne, ha pisilnél egyet egy terhességi teszt nevû találmányra? :)

esetleg mi lenne, ha pisilnél egyet egy terhességi teszt nevû találmányra? :)
Je csinálj egy tesztet. Én a 9. hétben járok és annyira nincs tünetem, hogy az nem minden napi. Ha nem jártam volna orvosnál meg nem lenne pozitív tesztem nem mondanám meg hogy terhes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Épp most csináltam egy tesztet, ami negatív lett! Én ennek azért valahol örülök is, nagyon nem jókor jött volna a baba :/
Ha nem jön meg, 2-3 nap múlva tesztelj még egyszer.

Elkezdtem szedni a clostylbegytet. A ciklusaim átlag 34 naposak voltak eddig. A 11. napon voltam UH-n, és 5 db. 10 mm átmérőjű petét talált. Az lehet, hogy-bár szedem a clostyt-mégsem lesz 28 napos a cikusom, így kitolódik az ovum is?

Legjobb válasz: Az orvosod több felvilágosítást ad. Ha talált petéket akkor nincs gond. De itt csak mindenki azt mondja amit tudd. Néha rosszul tudja. -ezért inkább az orvostól kérj választ. Én is mgkérdeztem mindenrõl az orvosom és teljesen mást mondott mint itt mindenki. A peteérés a menszi ELÕTT van 14 nappal. Nem utána. Sokan mondták itt az ellenkezõjét és én inkább megkérdeztem egy meddõség szakértõtt. Sok sikert.

Az orvosod több felvilágosítást ad. Ha talált petéket akkor nincs gond. De itt csak mindenki azt mondja amit tudd. Néha rosszul tudja. -ezért inkább az orvostól kérj választ. Én is mgkérdeztem mindenrõl az orvosom és teljesen mást mondott mint itt mindenki. A peteérés a menszi ELÕTT van 14 nappal. Nem utána. Sokan mondták itt az ellenkezõjét és én inkább megkérdeztem egy meddõség szakértõtt. Sok sikert.
Én is szedtem closti-t, 28 napos ciklusnál 14.napon kellett mennem mindig uh-ra.Apetezsáknak el kell érnie kb 20-21mm-t, hogy meg tudjon érni, addig kellett szednem a closti-utrogestan kombináciot-természetesen más ütemben-, amig a 11-14 mm-es petezsákok el nem érték a kivánatos méretet.Nekem 5 hónap kellett hozzá, meg reggeli hõmérõzés, és ovulácios tesztek.Most 7.hónapban vagyunk, vagyis bevált.
Szerintem talán hosszabb lesz a ciklusod, de ha tudni fogod a peteérést az a legbiztosabb! Sok sikert! Bocsi, de ...Mindenhol azt olvastam, hogy a peteérést a menstruáció 1. napjával kezdeni számolni, így a 14. napon van peteéerés, majd (azaz 1 hét múlva ) 21. napon vagy menstruáció követi vagy terhesség.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!