Találatok a következő kifejezésre: Átlátszó, ragacsos van (6 db)

20. napján vagyok a 26napos ciklusomnak. Már egy hete átlátszó folyásom van, ami hamar megszárad a bugyimon és ilyenkor kicsit ragacsosnak tünik kis fehér sürü "darabkák" vannak benne, de tegnap még vizes volt a széle. Mit jelenthet ez? Mensit?

Tegnap este óta feszes a mellem.

Legjobb válasz: Ebbõl nem lehet megmondani mit jelent, mert semmit, viszont az hogy darabkák vannak benne lehet valami fertõzés miatt, így szerintem menj el a nõgyógyászhoz. A menzidig majdnem egy hét van, ha baba is lenne, még csak most kezdene el beágyazódni így tõle még nem fájhat a melled, viszont a peteérést követõen az újabb ösztrogén hullám kiválthat ilyet, nekem is mindig fájt a cicim menzi elõtt. Minden jót és remélem nincs gond hanem baba lesz ezektõl függetlenül.

Ebbõl nem lehet megmondani mit jelent, mert semmit, viszont az hogy darabkák vannak benne lehet valami fertõzés miatt, így szerintem menj el a nõgyógyászhoz. A menzidig majdnem egy hét van, ha baba is lenne, még csak most kezdene el beágyazódni így tõle még nem fájhat a melled, viszont a peteérést követõen az újabb ösztrogén hullám kiválthat ilyet, nekem is mindig fájt a cicim menzi elõtt. Minden jót és remélem nincs gond hanem baba lesz ezektõl függetlenül.
A kérdező hozzászólása: Csak már eltelt az a 2hét ami a beágyazódásig kell.
Akkor kb 4 nappal menzid után volt a peteérés? Biztos ez? Miért nem csinálsz tesztet ha már eltelt 2 hét? Ilyenkor már általában kimutatja a babát. De a darabos folyás miatt mindenképp orvost ajánlok.
A kérdező hozzászólása: Megvárom megjön-e a mensim.Jövö szerdán max.jövö pénteken(Pénteken telik le a 28 nap).
Szerintem mensid lesz. Ha csak a vizes folyást nézzük is. :(
Miért nem tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: hat en sem jartam nagyobb szerencsevel, teszteltem 2X es negativ .de meg mindeg nem jott meg
szia na eredmény? nekem is késet 6 napot és volt ilyen ragacsosom, 2 nega tesztem és ma meg is jött... remélem Te nagyobb szerencsével jártál!
A kérdező hozzászólása: holnap fogok...
szia teszteltél azóta?
A kérdező hozzászólása: Mar teszteltem az nap mikor meg kellet jonnie es 3napja is es negativ volt mindket teszt.hat nemtudom...
Nekem ma egy hete kellett volna megjönnie és nekem is ilyen ragacsos folyásom van hol több, hol kevesebb. Szerintem csinálj egy tesztet mert nekem szombat óta pozitív.
De nem csak a baba miatt késik valakinem?!
Hát pl. attól is lehet, hogy terhes vagy... Terhesség alatt megváltozik a folyás állaga mennyisége. Mondjuk tesztelni nem ártana... :o)
mizu azóta? megjött?
A kérdező hozzászólása: A széle olyan, mintha vizes lenne.

Átlátszó, ragacsos folyásom van pár napja. Ez minek a jele?

14 vagyok, már megjött. Kb. több mint egy éve kimaradt. Akkor most újra meg fog jönni?

Legjobb válasz: Valami hüvelyi fertõzésnek leginkább. Irány a nõgyógyász, õ biztosat tud majd mondani!

Valami hüvelyi fertõzésnek leginkább. Irány a nõgyógyász, õ biztosat tud majd mondani!

8 hetes vok, ilyen ragacsos feher atlatszo s a bugyim? Aggodjak? Eddig verezgettem, mar nem csak picik vannak, tegnapi uhangon minden rendben volt?

Legjobb válasz: Örülj neki, hogy nem vérzel:) Amit a bugyidon látsz, az folyás. Nekem mindig másmilyen van, van hogy vizes, van hogy sárgás trutymó, vagy épp átlátszó mint most a tied:D 27hkm.

Örülj neki, hogy nem vérzel:) Amit a bugyidon látsz, az folyás. Nekem mindig másmilyen van, van hogy vizes, van hogy sárgás trutymó, vagy épp átlátszó mint most a tied:D 27hkm.
A kérdező hozzászólása: Koszi megnyugodtam, jo tudni nem vok egyedul ilyen problemakkal :)
Nem vagy egyedül:-) és már jobb ha készül ez végig fog kísérni az egész terhesség alatt! Nekem hol sûrû hol vizes már hittem azt hogy magzatvíz aztán trutyis is! Boldog babavárást:-)
Egyáltalán nem vagy egyedül. Nekem is sok volt, mióta viszont terhes vagyok, sokkal több van. De ez normális, ne aggódj! Boldog babavárást!

Fehér folyásom van, ami ragacsos a bugyimon a széle átlátszó.1héten belül várom, hogy megjöjjön. Lehet, hogy terhes vagyok? Nem középidöben volt, mensi is volt azóta.

Tudom,az jel,hogy kimarad a mensi,de az ellenkezöje is megeshet.

Legjobb válasz: Ez nem a terhesség jele, inkább egy gomba fertõzésé. Használj rá Canesten Combi-t, ha nem segít irány a nõgyógyász!

Ez nem a terhesség jele, inkább egy gomba fertõzésé. Használj rá Canesten Combi-t, ha nem segít irány a nõgyógyász!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!