Találatok a következő kifejezésre: Átjárhatósági vizsgálat mennyivel lehet (3 db)

Az átjárhatósági vizsgálat után mennyivel lehet újra szeretkezni?

Több mint egy év sikertelen próbálkozás után januárban átjárhatósági vizsgálatra kell mennem. A dokim azt mondta, hogy utána egy hetet pihenjek otthon, így azt gondolom, hogy abban a hónapban talán nem is kellene próbálkozni. Bár olvastam olyat is, hogy valaki pár nappal utána már szeretkezett.

Legjobb válasz: Szia! Én az átjárhatósági után egy napot voltam otthon és ha jól emlékszem pár nap múlva már újra rajta voltunk a baba dolgon. De természetesen ez egyén függõ, kit mennyire visel meg. Csak akkor szabad együtt lenni utána, ha már nem fáj. Mielõbbi babaáldást! 24 hetes kismami

Szia! Én az átjárhatósági után egy napot voltam otthon és ha jól emlékszem pár nap múlva már újra rajta voltunk a baba dolgon. De természetesen ez egyén függõ, kit mennyire visel meg. Csak akkor szabad együtt lenni utána, ha már nem fáj. Mielõbbi babaáldást! 24 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a kismamiknak! Én is szeretnék példát venni (((-;
A 9 hetes kismama vagyok. Utolsónak üzenem, én direkt rákérdeztem, hogy lehet-e, a dokim azt mondta, nyugodtan, ha nem érzem kellemetlennek és nincsenek fájdalmaim, továbbá nem vérezgetek. Sõt viccesen "hazazavart" a kórházból, hogy menjek, mert dolgunk van a férjemmel. :-) Úgyhogy nyugodtan, nem csináltatok semmi rosszat. Sõt, én azt is megkérdeztem, ha valamilyen csoda folytán az adott ciklusban összejön, ( mint ahogy meg is történt) lehet-e valamilyen káros hatása a HSG-nek, és azt mondta, hogy nem. Úgyhogy remélem, úgy jársz, mint én. Azt mondják, hogy HSG után megnõ a teherbe esés valószínûsége, mert ha van valami kisebb "útakadály" azt a kontrasztanyag kisöpri. Ja, és én sem voltam utána táppénzen, egy nap szabit vettem ki, kutya bajom sem volt utána. De állítólag akinek nem átjárható valamelyik oldal, az iszonyatosan görcsöl utána napokig. A kérdezõnek és neked is sok sikert kívánok, a kérdezõnek még annyit üzennék, hogy nagyon féltem tõle, de egy kis semmiség az egész ( bár engem vénásan altattak is, ez kórházi protokollonként változó, van, ahol ébren csinálják. De jobb volt nem ébren lenni.)
Ha jól emlékszem nekem 1 hetet mondott a doki. De szerintem ki hogy érzi magát, mert azért utánna is lehet érezni, hogy ott vmit csináltak.
Ha nem vérezgetsz, bármikor. Mi már másnap együtt voltunk, négy napra rá pedig teherbe estem... Azt mondta a dokim, hogy ezt mutogatni kellene :-) Most 9 hetes pocis vagyok.
Én tegnap délelött voltam HSG-n, délután bementem dolgozni.Ma reggel már szeretkeztünk.Most van peteérésem, és a vizsgálat sem viselt meg.A dokim pedig nem mondta, hogy nem lehet sexelni!
Lehet kicsit késõn reagálok erre, de nekem szerdán csináltak átjárhatóságit, nagyon görcsöltem, pedig átjárható volt. Most furi barnázásféle van. Uh-s átjárhatósági volt, kb 2 órán át voltam rosszul, aztán mintha mi sem történt volna. Másnap már szeretkeztünk és utána jelentkezett ez a barna folyás. Nincs vkinek tapasztalata?? Gratulálok annak, akinek összejött!!! És szerintem is kibírható az átjárhatósági, és én megnyugodtam, mikor közölték, hogy ezzel legalább nincs gond. További jó próbálkozást, és jó eredményeket!

Petevezeték átjárhatósági vizsgálat (HSG) után mennyi idővel lehet próbálkozni?

11. napon (tegnap) volt a vizsgálat. Még érzékeny a hasam és egy kicsi vérzés is van. Sokan írták, hogy nekik abban a hónapban sikerült teherbe esni, amikor a vizsgálat volt. Szerintetek ez lehetséges? Ebben a ciklusban is ugyanúgy van peteérés? Nem kéne ezt a hónapot kihagyni, hogy rendeződjenek belül a dolgok?

Legjobb válasz: Azonnal, sõt, ajánlott is, mert állítólag ha volt egy icipici letapadás v ilyesmi, akkor azt most a kontrasztanyag szépen kimosta. Nem kell semminek rendezõdnie ilyenkor.

Azonnal, sõt, ajánlott is, mert állítólag ha volt egy icipici letapadás v ilyesmi, akkor azt most a kontrasztanyag szépen kimosta. Nem kell semminek rendezõdnie ilyenkor.
A kérdező hozzászólása: Nekem már a negyedik inszem lesz, elvileg februárban vagy márciusban. Az elsõ kettõt nem ott csinálták, hanem egy vidéki kis intézményben, ahol szerintem nem volt túl nagy szakértelem. A harmadikat már a Kaáliban, egy másik dokinál. Ebben a negyedikben nagyon reménykedem. Elvileg minden rendben mindkettõnkkel, mégsem jön a baba 4 éve :-(
uh-n már látták mert jó fél évig szinte minden hónapban félidõben mennem kellett uh-ra. mi a gyõri Kaáliba voltunk. Hol tartotok?
A kérdező hozzászólása: Ja, egyébként mi is a Kaáliba járunk, Bp-re.
A kérdező hozzászólása: Jó hogy túl vagy rajta. Azt hogy tele volt a petefészked éretlen tüszõkkel, honnan derült ki? Elõtte ultrahangon is látták már, vagy csak a mûtét során? Szorítok neked, remélem össze jön, és nem kell mennetek konzultációra.
lemearadt, hogy 2011. dec. 8-án volt a laparoszkópos mûtétem.
még sajnos nem sikerült! :( de ha a jó oldalát nézem, végre megjött gyógyszer nélkül a menstruációm. Pco miatt mûtöttek zsúfolva volt mindegyik petefészkem éretlen tüszõkkel és azt szívatták le és egyben át is fújtak még egyszer. azt mondta a dokim biztosra akart menni. azóta voltunk a Kaáliba is elsõ konzultáción. remélem a másodikra már nem kerül sor. remélem összejön ebbe a hónapba. (most a héten vagyok félidõbe, remélem peteérésem is lesz végre)
A kérdező hozzászólása: Kedves Henrietta, végül terhes lettél a laparoszkópos vizsgálat után? Mi volt a gond, kiderült?
A kérdező hozzászólása: Röntgenes volt, azt mondta a doki, hogy 3-4 napot ajánlatos várni, mert ilyenkor nagyobb a fertõzésveszély. Igazából azt nem tudom, hogy mennyire befolyásolja a vizsgálat a peteérést. Ilyenkor a kontrasztanyag a petefészekbe is befolyik, s ezzel a tüszõben esetleg változász okoz?
Röntgenes volt vagy laparoszkóppal csinálták? Nekem volt 1 tavaly szeptemberben az röntgenes volt hüvelyen keresztül azzal 1 hetet kellett várnunk, laparoszkópot nekem PCO miatt csinálták és még egyszer át is fújtak, de mivel ezt hasfalon keresztül így azonnal lehetett próbálkozni.
nálatok akkor rosszabb a helyzet olyan szempontból hogy tudjátok, hogy egészségesek vagytok és mégsem jön a pici. nálunk meg tudjuk hogy nekem van bajom. a férjemnek semmi baja. mi több mint 1, 5 éve próbálkozunk "csak" remélem mielõbb sikerül!

Átjárhatósági vizsgálat után mennyivel lehet elkezdeni próbálkozni?

Nekem tegnap csinálták, az volt a 7. napom. Elvileg már próbálkozhatunk ebben a hónapban? Nem mondták, hogy várni kellene, és a pici rózsaszínes folyáson kívül nincs semmi bajom.

Legjobb válasz: Mi próbálkoztunk, mondjuk eredménye nem lett. Ezt te érzed, kicsit én érzékenyebb voltam elsõre. És átjárhatóak a petevezetékeid? Minden rendben?

Mi próbálkoztunk, mondjuk eredménye nem lett. Ezt te érzed, kicsit én érzékenyebb voltam elsõre. És átjárhatóak a petevezetékeid? Minden rendben?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Igen szerencsére ebbõl a szempontból minden rendben van. Úgyhogy akkor rágyúrunk a dologra. :O) Sok sikert nektek is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!