Találatok a következő kifejezésre: Át lehet Európából Kanadába (1 db)

Át lehet jutni Európából Kanadába hajón?

Nem luxushajóra gondolok, csak valami egyszer?re, szeretnék kijutni, de félek a repülést?l.

Legjobb válasz: át lehet csak jó nagyot kell kerülni

át lehet csak jó nagyot kell kerülni
talán francia vagy német hajótársaságokat kellene nézned, egész biztosan megy hajó, de én még mindig javasolnám hogy fontold meg a repülõt, én is féltem de megéri;) transzatlanti repülés is mára már olyan mint egy busz-út, hétköznapi dolog.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi kell Amerikába hogy ha ki megyek meg kapjam pl a Zöldkártyát, és hogy állam polgár legyek?

17 éves vagyok iskolába járok még és Villanyszerelőnek tanulok.3-4 év múlva szeretnék ki menni az USA-ba.
A kérdésem az hogy hogyan tudnék intézni munkát?Ismerős nincs kint.
És hogy mi kell ahhoz hogy kin maradhassak,mit kell ahhoz tennem?

1

Hogyan lehet biztos zöldkártyát szerezni Amerikába egy családnak?

7

Akik utaztak már ESTA-val, mennyi idő alatt kapták meg az engedélyt?

9

Azt akarnám kérdezni hogy mennyi esély van arra hogy én ki jussak az USA-ba és ott az Amerikai hadsereghez csatlakozzak vagy semmi esély nincs rá? :/

11

Szeretnék Amerikában lakni, hogyan? Valamit milyen amerikai alapítványok vannak?

Tudom, hogy millió számban lehet találni kérdéseket ebben a témában, és nagyon sokat is olvastam már róla: a vízmuokról, a zöldkártyáról (a lottóról is), a feltételekről, mindenről.
Még csak középiskolás vagyok, és szeretnék IT-s egyetemre menni, és aztán Amerikába. (tudom, hogy az informatikusokkal Dunát lehetne rekeszteni, de ez az ami a legjobban érdekel :/ ) Szerintem a legegyszerűbb módja - számomra - hogy munkát keresek, és később benyújtom a zöldkártya igénylést. (Tudom hogy hosszú idő, stb) A munkának nem muszáj informatikus témában lenni, pincérnek is kimennék akár (Amerika nagyon vonz, és tudom hogy ott sincs kolbászból a kerítés, mint sehol máshol, de megélhetés szempontjából több reményt fűzök hozzá, mint egyéb helyekhez.)
Szóval az egyik kérdésem a munkára vonatkozna. Vannak olyan alapítványok, amik segítenek kint munkát találni, vagy esetleg munkaközvetítők? És ha vannak, mi a nevük? Esetleg van valakinek személyes tapasztalata?
A másik kérdésem, amire nem találtam választ:
Ha már van munkám, és igányelni szeretném a zk-t, akkor miért fogják megadni (Tételezzük fel a legjobbakat)? Miért jó az nekik?
Ennyit szerettem volna, köszönöm előre a válaszokat.

5

Ki szeretnék MAJD jutni Kanadába. Szerintetek?

Sziasztok. Szóval, 14 éves vagyok. Tudom,még nagyon korai,de én akarom. Először is Kanadába akarok kijutni,és onnan (ha csak nem ragadok ott) majd USA-ba.Sajnos,nincs senkim kint. Még van időm, azt tudom. Kérlek ne írjatok olyanokat hogy "még van időd, még gondolkodj"stbstb. Nem akarom hogy lebeszéljenek rólla. Van pár barátom,akik szintén ki akarnak menni ebből a szar országból (Szerbiában élek,de most ez ne foglalkoztasson titeket). Ha 3an megyünk,akkor van esély a sikerre, igaz? Köszönöm előre is. Üdvözletem:)

18

Mi lenne, ha csak oda vennék jegyet Hawaiira?

Sokszor gondolkoztam azon, hogy csak oda veszek jegyet azután pedig ottmaradok. Fiatal vagyok, angolom jó és csak úgy oda esz a fene. Fenn tudnék ott maradni egyedül? Vagy egyáltalán mi történne, ha papírok nélkül csak úgy berepülnék?

7

Az Usa-ban az emberek ugyanúgy álmodoznak Európáról mint itt az Usaról?

Õk is ugyanúgy szeretnének ide eljutni valamelyik országba?

12

Egy Kanadában élő, jobb állással rendelkező magyar megteheti, hogy utazgasson?

Mindig is nagyon szerettem volna utazgatni az egész világon, nem csak Magyarországon és Európában. Viszonylag jó a fizetésem, de arra nem elég, hogy 1-2 hetet kényelmesen eltöltsek egy másik kontinensen.

Nem emiatt, már amúgy is tervezgettem, hogy kiköltöznék valahová. Országok közül USA, Kanada, Ausztrália, Németország és Norvégia tetszik. De mivel norvégul és németul nem beszélek, ezért azok kiestek. Ausztrália nagyon messze van, igaz a többi sincs egyáltalán közel, de azért mégiscsak közelebb. USA nagyon tetszik, mint turistalátványosság, de lakni nem laknék ott, így marad Kanada, ami szintén nagyon bejön.

Kanadában Vancouverről nagyon sok jót hallottam, és képekről tetszik is, de Toronto is tetszik. Ha itt jó volt a fizetésem az jelenthet valamit, hogy ott is az lenne? És, ha ott olyan középszinten keresnék, abból megengedhetnék magamnak nagyobb nyaralásokat is? Ezalatt ilyen trópusi szigetekre, nagy városokba drágább hotelekkel is gondolok.

A pontrendszerrel meg a kiköltözéses dolgokkal tisztában vagyok, még nincs semmi garancia, hogy kiköltöznék, csak érdeklődöm. És ha már eldöntöttem, hogy oda akarnék költözni, csak akkor próbálnám meg.

5

Munkanélküli vagyok. Mehetek így Los Angelesbe?

Beleszerettem egy mexikói srácba, aki Los Angelesben él, de ő nem hagyhatja el az államokat, mert nincs neki letelepedési engedélye. Ha retúrjegyem van, akkor beengednek az országba, ugye?

22

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!