Találatok a következő kifejezésre: Ártottam a azzal ha (3 db)

Ártottam a babának azzal ha egy egész éjszakát áttáncoltam?

15 hetes kismama.

Legjobb válasz: Biztos, hogy nem!!! Semmi baja sem lesz. Én esküvõn voltam a 38. héten, és rengeteget táncoltam (akrobatikus rockot kivéve), de nem ártott meg, sõt még a szülést sem sikerült beindítanom vele. :-))

Biztos, hogy nem!!! Semmi baja sem lesz. Én esküvõn voltam a 38. héten, és rengeteget táncoltam (akrobatikus rockot kivéve), de nem ártott meg, sõt még a szülést sem sikerült beindítanom vele. :-))
ami neked nem megeröltetö, az nem árt.Ami jó a mamának, jó a babának.Gondolom, hogy mikor elfáradtál, megpihente´l.Akkor hol a proble´ma?? mozogj is minnél többet, hogy fitt mardj.Amedíg jól esik. 34hetes kismama.
Egészségedre! Ami jólesik... Most még szabadok az éjszakák... :-))
Én elhatároztam, h végig úszom a terhességem.A tánc örömhörmont termel.Hidd el a baba is fel volt dobva:)

Ártottam vele, ha a zsákos virágföldet zsákos szarvasmarhatrágyával kevertem, és ebbe ültettem az anyósnyelvet és a csokrosindát?

Mire számíthatok ?

Legjobb válasz: Az aránytól függ, nehéz így megmondani de szerintem 10 zsáknyi virágföldhöz legfeljebb 1 zsáknyi trágyát szabad keverni ahhoz, hogy ne ess tápanyag túlzásba... Olvasd csak el, hogy hány négyzetméterre elég az a zsák szarvasmarhatrágya...

Az aránytól függ, nehéz így megmondani de szerintem 10 zsáknyi virágföldhöz legfeljebb 1 zsáknyi trágyát szabad keverni ahhoz, hogy ne ess tápanyag túlzásba... Olvasd csak el, hogy hány négyzetméterre elég az a zsák szarvasmarhatrágya...
A zsákos föld eleve tartalmaz némi marhatrágyát. Plusz marhatrágya kiégetheti, kelés után elbarnul a szára és elhal. Pl. egy 10 literes edényben 1 liter marhatrágya már határeset, fõleg ha csomókban van. Átültetésnél egy 20% trágya tartalmú föld leégeti, kiszárítja a növényt, de nem pusztul el, következõ évben szép lesz.
Ki fogja égetni a növényeket. Nem szabad túltápozni a növényeket, mert pont megölöd vele.
Luxus ilyenbe anyósnyelvet ültetni.

Ha belélegeztem a rovarirtot, azzal ártottam? Mondjuk annyit, h befujtam a konyhába a hangyák ellen.33hetes km

Legjobb válasz: 1* alkalom nem hinném hogy gondot okoz hidd el a levegõ sokkal károsabb kitudja mennyi mérget szívunk.

1* alkalom nem hinném hogy gondot okoz hidd el a levegõ sokkal károsabb kitudja mennyi mérget szívunk.
Legközelebb vegyél fel maszkot vagy bízd másra ezt a feladatot. De nyugodj meg, minden rendben van, ha nem sokáig szippantottad be, akkor nincs gond.
Az ilyesmit célszerû kerülni, de egy alkalom nem gond szerintem...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!