Találatok a következő kifejezésre: Ártottam a azzal (24 db)

11 hetes terhes vagyok és nagyon kívántam az energia italt és megittam 2 decit remélem nem ártottam a babámnak?

Legjobb válasz: inkább egy kávét igyál, abban nincsenek mesterséges anyagok

inkább egy kávét igyál, abban nincsenek mesterséges anyagok
Hasznalni se hasznaltal neki. Inkabb egyel gyumolcsot zoldseget, probalj meg felelossegteljes lenni. Az elso harmad a legkritikusabb a fejlodeseben. Csak kibirod ezt a par honapot. Ne te legyel az elso hanem a baba.. 29h km
Az energia italokra rá van írva hogy tilos terhesen fogyasztani! Talán nem véletlenül... Én is borzasztó mód kívántam terhesen, de csak 1-1 kortyot kunyeráltam a páromtól amikor már majd megvesztem érte.
Hát szerintem ezt ki kell, hogy bírd, hogy nem iszol és eszel olyasmit ami árt a babádnak bármennyire is kívánod. Én sajna a tojáslikõrt kívánnom, de eszembe se jut, hogy igyak, mert árt a babának... :/
az orvosom azt mondta , hogy mindent szabad CSAK MÉRTÉKKEL! Nem gondolom hogy ártottál vele, de mint irták nem is használ ! Én is egy egy kortyokat ittam a pároméból , tarts mértéket , hidd el egy egy korty is elegendõ! De ha tudsz mondj le róla teljesen ! Minden jót !

14+2 hkm vagyok iszonyatosan fájt a hatam bent voltam az ügyeleten és tűdőgyulladás gyanujával röntgent csináltk. Ugy-e nem artottak a babámnak?

A hasam köré olom köpenyt tekertek,es azt mondták ne agodjak mert az köpeny 100% kiszüri a sugarakat,és nem fog ártani a babának.nagyon félek,kérdeztem a korházba a nögyogyászt és ? is azt mondta nem ártalmas.De mind ezelt?l eltekintve féle :(.

Legjobb válasz: Az elsõ hetekben végzetesen ártalmas- most már nem.

Az elsõ hetekben végzetesen ártalmas- most már nem.
Nyugodj meg, az ólomköpeny megóvta a baba épségét. Egyébként az elsõ pár hét kritikus csak ilyen szempontból, késõbb pedig tudják az orvosok és asszisztensek, hogy milyen óvintézkedéseket kell tenni. Nyugalom!

Ártottam a magzatnak az aplikátor használattal?

Sziasztok! 12 hetes kismama vagyok. Candibene hüvelytablettát írt fel tegnap az orvosom, ugyanis sajnos sárgás folyásom lett. A használati útmutatót csak átfutottam, és csak ma vettem észre, hogy aplikátort nem szabadott volna használnom.

Legjobb válasz: Reméljük nem ártottál. Ezért fontos fõleg terhesen átolvasni rendesen a tájékoztatót. Beszélj az orvosoddal, de szerintem ha zárt a méhszáj akkor gond nem lesz. Legközelebb figyelj, jobbulást kívánok! 19 hetes km

Reméljük nem ártottál. Ezért fontos fõleg terhesen átolvasni rendesen a tájékoztatót. Beszélj az orvosoddal, de szerintem ha zárt a méhszáj akkor gond nem lesz. Legközelebb figyelj, jobbulást kívánok! 19 hetes km


Ártottam a babának azzal ha egy egész éjszakát áttáncoltam?

15 hetes kismama.

Legjobb válasz: Biztos, hogy nem!!! Semmi baja sem lesz. Én esküvõn voltam a 38. héten, és rengeteget táncoltam (akrobatikus rockot kivéve), de nem ártott meg, sõt még a szülést sem sikerült beindítanom vele. :-))

Biztos, hogy nem!!! Semmi baja sem lesz. Én esküvõn voltam a 38. héten, és rengeteget táncoltam (akrobatikus rockot kivéve), de nem ártott meg, sõt még a szülést sem sikerült beindítanom vele. :-))
ami neked nem megeröltetö, az nem árt.Ami jó a mamának, jó a babának.Gondolom, hogy mikor elfáradtál, megpihente´l.Akkor hol a proble´ma?? mozogj is minnél többet, hogy fitt mardj.Amedíg jól esik. 34hetes kismama.
Egészségedre! Ami jólesik... Most még szabadok az éjszakák... :-))
Én elhatároztam, h végig úszom a terhességem.A tánc örömhörmont termel.Hidd el a baba is fel volt dobva:)

Kik ártottak többet az országnak a móri bankrablók vagy a parlamentben ülő párt ás KISZ titkár urak?

Legjobb válasz: a kettõt nem egy lapon érdemes említeni... természetesen a KISZ titkár urak, de a móri ügyet sem lehet elbagatellizálni...

a kettõt nem egy lapon érdemes említeni... természetesen a KISZ titkár urak, de a móri ügyet sem lehet elbagatellizálni...
...a tetû gyurcsányista szocialisták!!!
Szerencsére csak voltak.
Gyurcsány és Bajnai a legkártékonyabb férgek!
1. Te most a móri mészárlás elkövetõit akarod sajnáltatni? 2. Szerinted melyik a nagyobb veszteség: több száz milliárd forint amit a politikusok loptak-harácsoltak össze, vagy az a több mint fél tucat emberélet amit kioltottak Móron a bankban?
23:00 vagyok A 2-es pontban lévõ kérdéssel egyrészt arra akartam rávilágítani hogy végül is összehasonlítható a kettõ, másrészt arra hogy bármelyik emberélet többet ér bármennyi pénznél.
A kérdés úgy lett volna helyes hogy mennyivel különbek a Móri mészárosok a cigány bûnözõknél? Ugyanis bármikor felhoztam ezt a cigányok elleni gyûlölködésnél soha nem reagált rá senki. Mintha meg sem történt volna. A volt párttitkároknak meg a Móri mészárosoknak semmi köze nincs egymáshoz. Tény, az mszp soraiban akad néhány belõlük, de jó részük már nem él, elvégre sok párttitkár már a rendszerváltás elõtt is idõs ember volt.
ilyen kérdést hogy talál ki bárki? mi köze a kettõnek egymáshoz?
A kérdező hozzászólása: Hogy felejtet az élet! Vagy mit tesz az agymosás? Ezt szûröm le a válaszokból. Obán Úr KISZ titkárként kezdte politikai pályafutását. Majd liberális párt vezetõjeként folytatta. Kövér Úr: az MSZMP Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának munkatársa volt. 1988. novemberében a frissen alakult MISZOT (Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa) alelnöke lett; a másik MISZOT alelnök Gyurcsány Ferenc. Színház az egész világ és ... -- Fõleg a politikusok.
néha úgy sajnálom, hogy a kérdéseket, és a kérdezõ válaszait nem lehet pontozni :D

Nagyon kívánom a teavajat. A margarin ízét nem szeretem, viszont minden nap eszek teavajas kenyeret. Úgy hallottam, hogy a vajban sok az A vitamin. Ezek szerint ártottam a babámnak? (14 hetes terhes)

Legjobb válasz: Szerintem ahhoz rengeteg vajas kenyeret kellene megenne, hogy túllépd a napi A vitamin bevitelt. Ne izgulj, ezzel biztosan nem ártasz, csak használsz a babádnak! Boldog babavárást!

Szerintem ahhoz rengeteg vajas kenyeret kellene megenne, hogy túllépd a napi A vitamin bevitelt. Ne izgulj, ezzel biztosan nem ártasz, csak használsz a babádnak! Boldog babavárást!
Nyugodj meg, egyáltalán nem ártottál a babádnak sõt még jót is tettél neki hogy nem azt az agyontartósított hidrogénezett mûmargarint etted. Szia.
Szió! Én terhességi cukorbeteg 29 hetes kismama vagyok! Nyugodtan edd a vajat! Dietetikus tanácsadáson direkt ajánlotta a doki!!! Azóta én is azt eszem! Boldog babavárást!
Szia! Én is nagyon kívánom. A vajon kívûl szinte semmi zsiradékot nem eszem. A zsírban oldódó vitaminok: A, D, E, K megtalálhatók benne, de igen minimális mennyiségben. Tényleg százszor jobb, mint a margarin. (ahogy elõttem is írták) A szervezet jelez, hogy mit szeretne, egyed bátran. Szintén 14 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat. Nektek is boldog babavárást!
semmi gond a teavajjal! nem artasz vele! jó, hogy nem birod a margarint, olyat ne is egyél!!!!
ja, sok kajaban sok az a vitamint, nekem a dokim azt mondta, hogy mestersegest nem szabad enni. más a dozis, a mestersegesben nagyon sok van
Szia! Ez vicces, mert én is iszonyúan sok teavajat megettem az elején fõleg és most sem vetem meg:-)Most 26.hetes vagyok és minden ok, a vércukrom is, szóval ne aggódj és jó étvágyat hozzá!:-)))

25 hetes vagyok. elég zűrös napom van, zaklat a könyvelőm, ez nem jó az nem, és erre még a párom is rám förmedt nem valami szépen. teljesen kiborultam. ártottam a babának?

sírtam egy sort, majd bocsánat kérés, erre újra sírás, már a vállán.azóta nagyon feszít a hasam.nem keményedés szerintem.

Legjobb válasz: Az a legfontosabb hogy nyugodj meg és pihenj! Próbálj kikapcsolni olyat csinálni ami megnyugtat! Nekem is volt már ilyen semmi gond nem lesz én úgy tudom hogy ilyenkor a babának kicsit gyorsabban ver a szive de nagy baj nem lesz vele! Boldog babavárást 25 hetes kismama

Az a legfontosabb hogy nyugodj meg és pihenj! Próbálj kikapcsolni olyat csinálni ami megnyugtat! Nekem is volt már ilyen semmi gond nem lesz én úgy tudom hogy ilyenkor a babának kicsit gyorsabban ver a szive de nagy baj nem lesz vele! Boldog babavárást 25 hetes kismama
A baba veled együtt érzi a feszültséget, örömöt, mindent amit te is érzel. Fizikálisan nem ártottál, de nyugodj meg, mert nem használsz az idegességgel. Pihenj, simizd a hasad (de ne körkörösen!!) pároddal bújjatok össze és meglátod, minden jóra fordul:-) Próbálj nyugodtan átlépni az ilyen helyzeteken.
Ideges feszült vagy, megesik ilyenkor.Én a múltkor az ellenõrökkel vesztem össze, mert meg akartak büntetni, jogtalanul.olyan ideges voltam utána, hogy egész nap kemény volt a hasam.Másnapra nyoma sem volt.
szia! :) én a terhességem eddigi idõtartamát szinte végigidegeskedtem :(, balesetem volt, aztán meg a párom borított ki két hetente kb.... a babám jól van, szépen fejlõdik, de mindig igyekeztem valamivel megnyugtatni. pl hogy olyankor mondogattam neki, hogy téged anya nagyon szeret és te vagy anya szeme fénye meg hogy mire kibújik minden a legnagyobb rendben lesz stb. ez általában segített, a pocim nem feszült meg semmi. persze az lenne a klasz, ha nem idegesítenének minket ilyenkor, dehát sajnos a hevesebb vérmérsékklet ilyenkor bennünk is dolgozik (a hormonok). szerintem jó ha sírsz, mert ilyenkor kiadod a feszültséget. nyugodt babavárást, üdv 31 hetes mami
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megnyugtatásokat.csak az a baj, ha srok azt hisztérikusan csinálom, kifulladásig. egyébként persze szoktam mondani a picikémnek, ha mérges vagyok, hogy nem rá vagyok mérges, szeretjük, várjuk õt. boldog és nyugalommal teli babavárást kívánok mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megnyugtatásokat.csak az a baj, ha srok azt hisztérikusan csinálom,
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megnyugtatásokat.csak az a baj, ha sírok azt hisztérikusan csinálom, / sikerült mégegyszer rosszul leírnom :D , most már jó /
ha sírsz, legalább kijön. ha hisztérikusan, akkor hisztérikusan jön ki. de a lényeget már a többiek is megírták: nyugodj meg! nem könnyû, pláne, ha jól fel is tolják az ember agyát... ilyankor gondolj arra, h akármivel is borítanak ki, te életed legnagyobb csodáján mész keresztül, õk meg nem. te olyan kiválságos vagy, h akárki is bosszant, neked babád fog születni. mert hiába zaklat a könyvelõ, h ez nem jó, az nem jó. törvényekre hivatkozik, ezek a törvények szép lassan majd hatályon kívül kerülnek, mások lesznek, de a te élményed a babavárás idején és a te kisbabád örök. szóval gondolj a csodára és akkor kevésbé fognak a hülyeségekkel is felidegesíteni :0)

Megfázásra ma a háziorvos a paxirasol tablettát javasolta, hogy szedjem. Miután bevettem egy szemet, akkor olvastam a tájékoztatóban (két helyen is megerősítve), hogy terhesen nem szedhető. Ártottam ezzel az egy szemmel a babámnak?

Azért vettem be elolvasás nélkül azt az egyet, mert gondoltam a háziorvos nem olyan dinka, hogy terhesnek olyat adjon, amit nem szabad. 19 hetes kismama

Legjobb válasz: Biztos hogy olyasmit adott,ami nem árt,amúgy sok tájékoztatóban van hogy nem lehet, de az orvosok tudnak mérlegelni,és azt írják amivel nem ártanak.Ha nem bízol a dokidban ,kérdezz meg egy másikat,én a háziorvosomat leellenõrízve a nõdokimat szoktam kérdezgetni.De sztem nincs baj.Boldog babavárást!

Biztos hogy olyasmit adott, ami nem árt, amúgy sok tájékoztatóban van hogy nem lehet, de az orvosok tudnak mérlegelni, és azt írják amivel nem ártanak.Ha nem bízol a dokidban , kérdezz meg egy másikat, én a háziorvosomat leellenõrízve a nõdokimat szoktam kérdezgetni.De sztem nincs baj.Boldog babavárást!
A gyógyszercégek mindenre ráírják, hogy terhesen nem szedhetõ, mert így védik magukat jogilag.Nyugodtan szedheted, ha az orvos írta!

Megfáztam, és elég erősen köhögök. Eddig a 18 hét alatt egyszer sem volt hányingerem, nem hánytam. Most viszont a reggeli egy az egyben kijött belőlem. Ugye sem a köhögéssel sem a hányással nem ártottam a picikémnek?

Félek, nem-e megnyomtam a pocakot, vagy az er?s köhögési ingerek nehogy ártsanak.

Legjobb válasz: Nem ártasz a hányással és köhögéssel a babának. Minden rendben lesz, a pociban van a legnagyobb biztonságban.

Nem ártasz a hányással és köhögéssel a babának. Minden rendben lesz, a pociban van a legnagyobb biztonságban.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy régen fele ennyire sem vigyáztak mint mi most, és mégis egészséges gyerkõcök jöttek a világra. Kicsit túl aggódom magam:) De most Õ a legfontosabb:) Köszi a megnyugtatást

20 hetes kismama vagyok, várom az amniocentézis eredményét. A neten most került a szemem elé, hogy egy ilyen korú terhességnél hogy történik az abortusz. Nem ártottam?

Megnéztem a videót,mert tisztában akartam lenni ezzel is,és nagyon megviselt a látvány.Ugye a pocakomban lév? babámnak nem ártottam ezzel hogy ilyeneket megnézegetek?Bocs a buta kérdésért,de azóta lelkiismeretfurdalásom van.

Legjobb válasz: Nem hiszem hogy ártottál! Hol van ilyen videó?

Nem hiszem hogy ártottál! Hol van ilyen videó?
Szija!20hetes vagyok énis, én még pár hetes voltam amikor megnéztem egy ilyen videót, de azon korai abortusz volt!azóta mégjobban kötõdöm a babámhoz!!de azért ne nagyon nézegess ilyesmit...nem jó az neked sem..üdv
A kérdező hozzászólása: A YouTube-on vannak ilyen videók, és én sajnos tavaly genetikai probléma miatt megszakittattam a 20 hetes terhességem, azért visel ez meg nagyon, mert ugye konkrétan szembesültem:( Köszönöm a válaszokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!