Találatok a következő kifejezésre: Ártok azzal babának, (65 db)

Artok a babanak azzal ha eros szerekkel surulok tisztitok? De kesztyut hasznalok. Ha belelegzem akkor artok vele?

33 hetes kis mama vagyok.

Legjobb válasz: ja es aval artok ha neha iszom egy kis kolat vagy szensavasat??

A kérdező hozzászólása: ja es aval artok ha neha iszom egy kis kolat vagy szensavasat??
A vegyszerek belégzésével vigyázz, mert az biztos nem tesz jót, szellõztess sokat! Ha idõnként megiszol egy kólát vagy szénsavas üdítõt, attól szerintem semmi baja nem lesz a babónak!
Szia! Én mindennap iszom szénsavas ásványvizet, és néha colat is. Nem ártasz neki, mértékkel lehet mindent fogyasztani. Ne nagyon lélegezz be vegyszereket, lehet kapni maszkot, használd és probálj nyitott ablaknál, ajtónál takarítani. Minden jót Neked!
A kérdező hozzászólása: koszono a segitseget es nektek is minden jot es jo babazast.
használj természetes szereket, pl. ecetet.

Tegnap találtam egy csótányt a konyhába, nagyon megijedtem. Egész éjjel nem aludtam. Ezzel az ijedséggel ugye nem ártok a babának?

mindig a csótány jár az agyamban,már vettem csótányirtót is,de akkor is,undorodom nagyon.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem az ijedtséggel nem ártottál a picinek, de azt mindenképp érdemes lenne kideríteni, hogy került csótány a lakásba!! Próbálj megnyugodni, mert a sok stressz nem segít!

Szia! Szerintem az ijedtséggel nem ártottál a picinek, de azt mindenképp érdemes lenne kideríteni, hogy került csótány a lakásba!! Próbálj megnyugodni, mert a sok stressz nem segít!
Nem lesz semmi baja a babádnak.Nem kell túlreagálni a dolgot.Bocsi, hogy ezt írom de egyre inkább azt látom, hogy a mai kismamák már nem mernek meginni egy pohár colát sem, nem mernek takarítani mert ezt vagy azt belélegeznek.Persze ezt nem úgy értem, hogy azért jelent meg nálad a csótány, félre ne érts:) De most komolyan, azzal ártotok a legtöbbet magatoknak és a babátoknak is, hogy végigidegeskeditek az egész terhességet ahelyett hogy kiélveznétek azt a csodálatos 9 hónapot.Mindenkinek szép pocakoskodást kívánok!
A kérdező hozzászólása: már neis haragudj, de én merek takaritani, és be is fujtam öt rovarirtoval, amit tuti be is lélegeztem, és most azon izgulok nehogy baj legyen
Szia! Nyugi, a babának nem lesz ettõl semmi baja. Ne idegeskedj! Csótányírtóra meg ne dobd ki fölöslegesen a pénzt, nem érnek semmmit, már régen immunisak rá. Van egy rovarítró ismerõsünk, õ (mivel sajan nálunk is vannak/voltak) a Góliát nevû gélt ajánlotta. Ezt a lakás több pontjában helyezik ki és kb. 3 havonta kell ismételni. Kinyírja a kis dögöket és nem ártalmas emberre, babára nézve. Max. pici barna pöttyöket (ez a gél) fogsz látni a lakásban, de hát ha használ megéri. Úgyhogy hívj fel egy rovarírtót és kifejezetten ezt kérd.

8. hes terhes vagyok. A hüvely körül viszked, az orvosom azt mondta kenegethetem canestennel. Ezek a viszkedések nem ártanak a babára?

Legjobb válasz: A viszkedés nem árt a babának.Az orvos pedig tudja ilyen esetben mi jó és mi nem.Vigyázz jobban magadra.Gratula a babához.

A viszkedés nem árt a babának.Az orvos pedig tudja ilyen esetben mi jó és mi nem.Vigyázz jobban magadra.Gratula a babához.
A viszketés biztosan nem árt a babádnak, a canesten pedig nagyon jó, használni fog! (én is használtam!) Boldog babavárást!! :) 30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm:a választ és a gratulációt.
Sajnos ilyenkor érzékenyebbek, fogékonyabbak vagyunk mindere, és a baci, gomba könnyebben megtalál.A Canesten valóban nagyon jó, se neked, se a babának nem lesz baja, nyugodj meg.Az orvos pedig mindig olyan gyszert ír fel, amit lehet használni. Gratulálok a picuridhoz! 17 hetes kismama
Nem nem árt, az ilyet mindig kezelni kell, terhesen sajna hajlamosabbak vagyunk a fertõzésekre...


Magas vércukrom miatt szénhidrátszegény diétéra fogott az orvos. Már fogytam is pár kilót azóta. Ezzel nem ártok a babának, ha fogyok?

Legjobb válasz: biztos nem lessz baja a babának mert végül is enni eszel csak nem mindegy hogy milyen a tápérték hogy te is hizol töle vagy csak a baba lakmározik jól én mindig azt mondom hogy a dokik tudják mit mondanak annak ellenére hogy van pár dolog ami nem jól jönn össze nekik de azért ilyenkel nemártol a babódnak én van ugy hogy nem eszem mert nem vagyok itthol és a nasi is elfogyot és már nagyon éhes vagyok mire haza érek de attól a kis bugyborékolónak van miböl nasizon:)ne aggódj ha fogysz attól te is egézszégesebb leszel és akkor ö is jól lesz

biztos nem lessz baja a babának mert végül is enni eszel csak nem mindegy hogy milyen a tápérték hogy te is hizol töle vagy csak a baba lakmározik jól én mindig azt mondom hogy a dokik tudják mit mondanak annak ellenére hogy van pár dolog ami nem jól jönn össze nekik de azért ilyenkel nemártol a babódnak én van ugy hogy nem eszem mert nem vagyok itthol és a nasi is elfogyot és már nagyon éhes vagyok mire haza érek de attól a kis bugyborékolónak van miböl nasizon:) ne aggódj ha fogysz attól te is egézszégesebb leszel és akkor ö is jól lesz
Semmi baj! Ez azért van, mert kevesebb kalóriát viszel be. De a baba ettõl függetlenül elveszi, ami neki kell, ne félj. Nagyobb baj, ha a baba több cukrot kap, mint kéne.-) A lényeg, hogy ne legyél rosszul a diétától, és akkor semmi baj nem lesz.-)
Pont azzal ártanál, ha nem fogynál!

6 hetes terhes vagyok. Mivel már volt egy korai vetélésem, az orvosom a biztonság kedvéért sárgatest hormon tablattát írt fel nekem. Ezzel nem ártok a babának?

Mi van akkor ha így túl sok lesz a sárgatest? A vetéléskor nem derült ki,hogy azt a sárgatest hiánya okozta volna. Nem az orvosomban kételkedek,de félek az újbóli csalódástól!!! Ha valaki tud segítsen! Vagy ha valaki szedett már ilyent... Köszönöm.

Legjobb válasz: szia, A sárgatest hormon nem árt, éppen ellenkezõleg, segít megtartani a babát. Én is szedtem a 12. hétig. Nem lesz semmi baj, ne izgulj, beszélj a babához nyugodtan. Én is nagyon sokat beszéltem a kislányomhoz és minden úgy történt ahogy szerettem volna, még a szülés is. Sok sikert, szorítok. :))

szia, A sárgatest hormon nem árt, éppen ellenkezõleg, segít megtartani a babát. Én is szedtem a 12. hétig. Nem lesz semmi baj, ne izgulj, beszélj a babához nyugodtan. Én is nagyon sokat beszéltem a kislányomhoz és minden úgy történt ahogy szerettem volna, még a szülés is. Sok sikert, szorítok. :) )
Én is elvetéltem áprilisban és amikor szeptemberben kiderült hogy babát várok akkor én kaptam az Utrogestant, de sajnos ismét nincsen babám, nekem megtörtént az amit nem gondoltam volna hogy megismétlõdik...
Nekem is volt egy vetélésem, és most én is szedem az Utrogestant. Már 10, 5 hétnél járunk. Szerintem szedjed bátran, így legalább a magad részérõl mindent megteszel a piciért. Bízzál benne, hogy sikerülni fog!
Szia! Nekem is volt egy vetélésem tavaly és a mostani második terhességem elsõ három hónapjára nekem is felírta az orvosom az Utrogestan nevû gyógyszert. Ez egy terhességvédõ gyógyszer, semmi baj, nem lesz belõle, ha szeded. Bár nem tudom, hogy neked mit írtak fel. Most a 37. hétben vagyok és minden rendben. Az orvos tudja mit miért csinál. Sok sikert!
Tényleg nem éltem át, valószínûleg túl sem élném. Ha elõfordulna velem, biztos nem a tabletták hiányát okolnám, fõleg, hogy nagy részük többet árt, mint használ. Nem ragoznám a gyógyszeripar szemétségeit. Pont, hogy nem vagyok könnyelmû, megnézem mit szedek be, és mit kenek magamra. Fõleg most. Elnézést, ha bárkit is megbántottam, az meg pláne távol állt tõlem, hogy bárkit is nevetségesnek állítsak be. Kívánok mindenkinek boldog és laza babavárást, és sok sikert!
Biztos hogy nem ártasz vele és segiteni fog a baba megtartásában.Én is kaptam a vetélésem után.Most van egy lányom és egy fiam.A 23 hetes kismama biztos nem élte át a vetélést azért ilyen könnyelmû és szinte nevetségesnek állitja be a kérdezõt.Az ilyen inkább ne válaszoljon!
Szia! Akinek meg kell születni, az meg is fog. Nem hinném, hogy egy-két bogyón múlna. Persze, ha megnyugtat szedd! Üdv, egy 23 hetes kismama
én is kaptam, ha az Utrogestanra gondoltok
Én is kaptam, mert elkezdtem vérezni (kétszer két kis folt volt-de az orvos jobbanak látta így) Semmi baj nem lesz tõle-segíti a méhlepényt a tapadásban.
Sziasztok! Nekem is volt 1 vetélésem, és egy elhalt terhességem.Én is kaptam Utrogestant, mégis elhalt a terhességem.Persze lehet nem attól, mai napig nem derült ki. Most 6 hetes terhes vagyok, tegnp voltam Uh-n, és 7mm-es volt z embrióm.Ugy örülök, hiszen a 3.terhességem, és nagyon szeretném ha minden rendben menne. Szurkolok minden kismamának :)

Ha hányingerem van a terhesvitamintól és nem szedem be azzal ártok a babának? Orvostól kell másikat kérni vagy saját magam vehetek másikat?

Legjobb válasz: Ha normálisan táplálkozol, akkor nem is kell szedned. Én pl. odafigyelek,hogy "mindent" egyek. Folsavat szedtem csak az elsõ 3 hónapban. Semmilyen más vitamint nem! Még így is nagyobb egy picivel a babám, nekem pedig tökéletesek az eredményeim!:) 32 hetes kismama

Ha normálisan táplálkozol, akkor nem is kell szedned. Én pl. odafigyelek, hogy "mindent" egyek. Folsavat szedtem csak az elsõ 3 hónapban. Semmilyen más vitamint nem! Még így is nagyobb egy picivel a babám, nekem pedig tökéletesek az eredményeim!:) 32 hetes kismama
Régen senki nem szedett terhessége alatt vitaminokat, mégis egészséges babák születtek. Ha neked szükséged van rá, akkor az orvost kérdezd meg.
szia! elsõ terhességnél 13 hétig tudtam szedni az Elevitet- dokim kérte addig bírjam ki! - mert annyira rosszul voltam tõle! utána nem szedtem .. most a második babával megpróbáltam az Elevitet újra de vettem Gravidát is és felváltva szedtem de sajnos mivel most hányós idõszak volt a 22. hétig ezért az elsõ 6-7 hétben tudtam csak szedni utána jött ki belõlem! dokim azt mondta fölösleges bevennem, ha fél perc múlva kihányom! szóval most nem szedtem... csak késõbb kezdtem el szedni 24. héttõl Supradynt- és Multi Tabs immunot... felváltva.. mert a gravida és elevit a mai napig kijön.
ajanlom a hipp natalt nem kell kerned csak szolj ha valtasz
Terhesen mindig jó étvágyam volt, persze csak a fogamravalókra:)
Jó annak, aki bõségesen tud reggelizni... :o)
Nekem csak akkor volt hányingerem a vitamintól, amikor egyszer éhgyomorra vettem be. Amúgy soha. Mindig bõséges reggeli után vettem be, és semmi gond nem volt.
A babának semmilyen szempontból nem ártasz. A terhesvitamint NEM A BABÁNAK szedjük, hanem a MAMÁNAK! Minden számára szükséges vitamint és ásványi anyagot elszipkáz a szervezetedbõl a kicsi, semmiben nem szenved hiányt. Ha túl kevés a vitamin és a többi, akkor Nálad alakulhat ki hiánybetegség, de egyáltalán nem törvényszerû, sokan írják, hogy semmit nem szednek, és úgy is egészségesnek lehet maradni kismamaként. Egyébként természetesen válthatsz másik vitaminra, ezek vény nélküli termékek, orvos nem kell hozzá.
Sok ilyen kérdés volt már, de a terhesvitamin=folsav. Az egyetlen vitamin, amit táplálkozással nem lehet bevinni a szervezetbe, mert természetes formája nem hasznosul. Elengedhetetlen a magzat fejlõdéséhez. És már a 60-as években is szedték például az édesanyám és kortársai. A világ 67 országában meg nem bízzák a véletlenre, minden alapélelmiszer (kenyér, lisztek, rizs stb stb) alapból dúsítva van folsavval, így nem kérdezi senki hányinger-kedv-hit-pénz, minden embernek szednie kell, köztük kismamáknak. És jelentõs javulás mérhetõ a betegedések terén. Ahogy a reklám is 98%-al csökkenti a velõcsõzáródási problémákat. Szóval azért, ha legyinteni lehetne rá, nem hinném, hogy a fejlett országokban, külön törvény lenne erre, hogy pékárut csak folsavval dúsítva lehet forgalomba hozni. A másik meg emlékszem gyerekkoromban majd minden nõnek volt vetélése, a mai világban ez már nem annyira jellemzõ. Úgyhogy az sem igaz nem lesz a babának baja, mert a sok vetélés a baba betegségét jelzik. Ma már csak ósdi babona a ne szóljunk a 12 hétig.
én nem szedtem semmilyen vitamint
Elsõ terhességemnél a 13. hétig szedtem Gravidát! Akkor nem volt semmi bajom! Utána csak vasat szedtem! Most a másodiknál kezdtem szedni a femibiont és én is rosszul voltam, meg hánytam is, úgyhogy abbahagytam! Most 25+3 hetes vagyok és vasat, magnéziumot és kalciumot szedek! A magnéziumot és a kalciumot azért mert a külsõ méhszájam nyitva van, és ezt ajánlotta az orvosom!
Hipp natal illetve vannak folsavval dúsított élelmiszerek Magyarországon is. Lisztek, tészták talán.

Ha ülök és az ölemben van a laptop és úgy netezek, azzal ártok a babának? Mármint a laptopból nem sugárzik ki valami, ami ártalmas lehet a babának?

Legjobb válasz: Tipikusan olyan szülõ leszel, aki egy légytõl is óvja majd szegény gyereket. Pontozz le bátran, de mikor fogják majd felfogni kedves anyukák, hogy a gyerekvállalás nem egyenlõ a hülyeséggel?

Tipikusan olyan szülõ leszel, aki egy légytõl is óvja majd szegény gyereket. Pontozz le bátran, de mikor fogják majd felfogni kedves anyukák, hogy a gyerekvállalás nem egyenlõ a hülyeséggel?
Kedves elsõ! Nem hinném, hogy egy kismamában felmerülõ kérdés hülyeség lenne! Pláne, hogy ha vifi-vel használja a laptopot, akkor tényleg sugárzik belõle valami. Kedves kérdezõ: szerintem nem ártalmas kis mértékben, én is laptopztam pocakkal és egészséges kisfiam van. Boldog babavárást!
Ne figyelj az elsõre!Ezt már én is meg akartam kérdezni, mert jelenleg is így netezek.És nem vagyok a széltõl is óvó szülõ, mert már van egy 4 évesem.Szóval várom veled a válaszokat, ha nem baj :)
Utolsó! Idézek tõled, ha nem gond. "tényleg sugárzik belõle valami" "Kedves kérdezõ: szerintem nem ártalmas" Hangsúlyoznám, hogy nem bunkó vagyok, hanem normális. Kikészít ez a sok felesleges aggodalom.
d, jpt L! Nem azt mondtam, hogy bunkó vagy, csak nem értem miért hülyeség (Te írtad), ha valaki olyat kérdez, amire nem tudja a választ, de a babája miatt érdekli! És ha Téged bosszant, akkor miért válaszolsz??? Ja, és a vifi-laptop rádiófrekvenciás, tehát sugárzik, de nem ártalmas ekkora mennyiségben.
Nyilván ebben igazad van, (én sem vitatkozni akarok)hogy ésszerûen kell gyereket nevelni, nem kell agyonóvni, de amikor terhes voltam bennem is felmerültek ezek és pl. nem álltam nagy pocakkal a mûködõ mikró elé, mert úgy gondolom az nem egészséges, és a fiamat sem állítom oda. És sajnos, vagy szerencsére ez is nézõpont kérdése régen fele ennyi káros anyag nem volt, mint most. További szép napot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát! Nem vagyok az, aki mindentõl félti a gyerekét, van már 2.5éves kislányom.DE a pocaklakóm az más dolog, szerintem. Egy fáradt nap után jó felpocolt lábbal netezni, azért kérdeztem.Szerintem ez nem agyon aggódás, ahol tudunk, vigyázzunk a gyerekeinkre!

Szerintetek mennyi kólát ihatok egy nap? Mennyi az a mennyiség amivel még nem ártok a babának?

Szoktam Pepsit inni, mert elég alacsony a vérnyomásom(kávétól hányingerem van) és a savamat is leköti egy kicsit.

Legjobb válasz: Egy pohár sztem nem árt, de azért ne vidd túlzásba. Valamikor én is megkívánom bár a babám nem szereti, mert utána mindig hányingerem van. 36 hetes km

Egy pohár sztem nem árt, de azért ne vidd túlzásba. Valamikor én is megkívánom bár a babám nem szereti, mert utána mindig hányingerem van. 36 hetes km
Én oda szoktam figyelni, hogy mit fogyasztok, de tegnap megkívántam a kólát és ittam amennyi jólesett.:) ))
Én is kívánom, de nagyon. Napi 2-3 decinél többet azonban soha nem iszom meg, azt is vízzel hígítom. 33h km
Én is iszom mostanában, az az igazság hogy kivánom, kérdeztem a védõnõt, azt mondta annyira nem jó, de napi 1-2 pohár belefér.Kávézni én se nagyon kávézom, igy én nyugodtan iszom. Állitólag ha a sokat iszunk akkor a kalcium felszivódását neheziti.
A babának nem árt, viszont a te szervezetednek nem túl jó, hiszen csak káros anyagok vannak benne. De néha-néha ha megkívánod akkor meg kell inni!!
Én nagyon kerülöm a colát, mert sok kalciumot elvon a szervezettõl. Kávé és cola helyett zöld teát iszom. Van már 1000féle ízben és a vérnyomásnak is jót tesz. Bár napi 2-3dl nem hiszem, hogy ártana.
Én is nagyon kívánom és sokat is iszom belõle sajnos:-S 33 hetes kismama
Nem árt a babának, az orvosom mondta, hogy ihatom, de ne mértéktelenül, mert az NEKEM árt! ZÖLD TEÁT NE IGYÁL semmiképp!!! Sejtnövekedés-gátló hatása van, nem véletlenül ajánlják fogyókúrához!!!
Vérnyomásodat kezeltesd, ne kólát igyál!! Amúgy nekem sem megy 95/75 fölé és élek kóla nélkül is!
Szia! kólával kapcsolatban: fejfájós vagyok, és a nõgyógyászom ajánlotta, hogyha fáj a fejem igyak meg kb. fél liter folyadékot rövid idõn belül. Javasolta a kólát és az ásványvizet. Szóval elvileg nem árt a babának.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Szia! Nekem pl az elso trimeszterbe minden nap muszaly volt egy-ket korty jeghideg kolat meginnom(nem tobbet) mert olyan rosszul voltam es csak az segitett. Kisfiam makk egezsegesen 4 kg 60 centivel szuletett, most mar 8 honapos. Ne vidd tulzasba de neha egy kicsi nem fog artani ne aggodj!
A kérdező hozzászólása: 80/60-as a vérnyomásom és terhesen nem adnak rá semmit. Régen 4-5 kávéval tudtam végigdolgozni egy napot, de mióta terhes vagyok nem iszok kávét. Reggel a wc-ig nem tudok kimenni , olyan rosszul vagyok. Attól hogy neked megy és még nem estél össze soha, lehet, hogy másnak nem megy. Szerintem ez is szervezet függõ. Te szerencsés vagy, ha nem okoz nagyobb gondot a mindennapjaidban!
én ittam kólaát, napi 3-4 pohárral, semmi baja a babámnak.aztán elkezdett emelkedni a vérnyomásom.azóta se kávé, se kóla.a zöld teás témához annyit hozzá fûznék h nekem kimondottan azt ajánlotta a védõnõm mivel nagyon vizesedek és az vízhajtó. 29 hetes km

1 hónapos a babám, anyatejes. Pár napja nagyon össze gyültek a viharfelhők sajnos felettem, és nagyon rágyujtanék. Mennyire ártanék az anyatejen keresztül a babámnak napi 1 szállal?

Nem merek rágyujtani,bántana a lelkiismeret furdalás,de sajnos a párommal ellégé hadilábon áll a kapcsolatunk.Kérlek ne ítéljetek el. Terhesség alatt nem dohányoztam

Legjobb válasz: Napi egy szál nem hiszem, hogy nagyon árt. de jól gondold végig! Szerintem annyit nem ér egy vita sem. Inkább tanuld meg máshogy levezetni a feszültséget, inkább vágj földhöz egy poharat, csapd be az ajtót, vagy mittudom én. De ne hagyd hogy az a hülye cigaretta irányítsa az életedet! tudom, mirõl beszélek, 10 évig szívtam én is. De amikor gyereket keztünk el tervezni leraktam és azóta sem nyóltam hozzá, lassan 3 éve. pedig az én életemben is voltak azóta is nehéz pillanatok! Legyél ügyes!

Napi egy szál nem hiszem, hogy nagyon árt. de jól gondold végig! Szerintem annyit nem ér egy vita sem. Inkább tanuld meg máshogy levezetni a feszültséget, inkább vágj földhöz egy poharat, csapd be az ajtót, vagy mittudom én. De ne hagyd hogy az a hülye cigaretta irányítsa az életedet! tudom, mirõl beszélek, 10 évig szívtam én is. De amikor gyereket keztünk el tervezni leraktam és azóta sem nyóltam hozzá, lassan 3 éve. pedig az én életemben is voltak azóta is nehéz pillanatok! Legyél ügyes!
Szia! Ha terhesség alatt nem dohányoztál és kibírtad, nem hiszem el, hogy hiányzik. Nem szabadna ennyi idõ után még az sem, hogy eszedbe jusson, hogy valaha dohányoztál. Terhesség alatt nem voltál ideges soha? Akkor mit tettél ellene? Tedd most is azt! Én is cigiztem terhesség elõtt és tuti nem szokom vissza szülés után, ha már ennyit kibírtam nélküle. A másik, hogy gondolj a babádra, inkább vegyél neki valamit azon a pénzen, amit cigire költenél. Gondolj arra, hogy minden egyes szállal amit elszívnál, a babádtól vonsz meg valamit.
Így igaz! Ne hagyd magad!Legyen erõd és oldd meg a problémádat, de ehhez nem a cigi a segítség!
Az a gond ezzel az esti szoptatással, hogy a tej folyamatosan termelõdik, úgy, ahogy a veséd sem áll le, hanem folyamatosan szûri a véred. Így ez a kiürülés nem teljesen igaz. Szerintem az elsõ cigit ennyi idõ után úgysem tudod elszívni egyben, mint régen, mert megszédülsz tõle. Ha te úgy érzed, muszáj beleszívnod, hát tegyed, a városi levegõ sem éppen egészséges, mégis beszívjuk. De azt tudnod kell, hogy rendszeres napi egy szál szépen lassan rendszeres napi több szálhoz vezet, így ha most hirtelen nem bírod ki és jól esne pár slukk, akkor mondom, ám legyen, de ha jót akarsz magatoknak, akkor a szopi alatt lehetõleg mellõzd.
Én is így voltam, de én 4 hónapig bírtam. Azóta is tiszta ideg vagyok, hogy minek szoktam vissza. 10-12 hónapig meg tudtam állni azt a napi 1-2 szálat, de mostmár nem szoptatok simán egy doboz. Ne csináld!!! Szotyi, ropi, Nutella...
Ne tedd!! Az az egy szál úgysem segítene, még többet akarnál, ha már ráérzel az ízére.És a babádnak nagyon sokat ártanál.Nem ér annyit az egész.Próbálj valakivel beszélgetni, hátha segít.Csak bírd ki!!! Sok sikert!
Ne gyújts rá.Nem a baba miatt, hanem magad miatt. Mert az egy szállból gyorsan 20 lesz.Ha eddig megálltad, ezután is tedd azt.Találj ki helyette mást
Igen, valóban az esti szoptatás után a "legalkalmasabb". Én 10 évig cigiztem, de amint terhes lettem abbahagytam. Mostanában néha -kéthavonta- este elszököm a barátnõkkel és ott bizony van, hogy megiszom 1-2 sört és rágyújtok - általában a cigi feléig jutok, mert szédülök tõle, meg minden bajom van. Mondjuk az én kisfiam 1 éves.
Kiürül pár óra alatt, úgyhogy ha lehet, mondjuk az esti szoptatás után gyújts rá, akkor hajnalra/reggelre kiürül. De ettõl sajnos a gondod nem oldódik meg :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nagyon jól esett hogy nem lekezelõ hanem "együttérzõ" megnyugtató válaszokat kaptam! Igérem nektek, erõs leszök és nem gyujtok rá! Nem ér ennyit egy férfi sem! Látni akarom a picilányomat felnõni!
Együttérzek veled az én fiam 2 hónapos, és mi sem vagyunk valami jóban mostanában. Ti mi miatt nem vagytok jóban? Olyan jó lenne valakivel errõl beszélni, aki hasonló cipõben jár.
Szia, Tegnap beleszívtam a hugom cigijébe. Mondanom se kell nagyon szr volt. Az íze utánna már nem lesz olyan jó, mint régen. Na meg a pici persze akkor kelt fel, pedig még nem kellett volna, és kérte a cicit. Két sluk, nekem meg olyan lelkiismeret furdalásom lett. Na meg hányingerem. Nem ér annyit. És elég sok dolog miatt tobzódhatnék. Ilyenkor megyek rötyögök egyet a Picur mutatványain inkább:D Kitartást

Ma kezdtem a 39. hetet! Ártok azzal a babának ha kicsit több házimunkát végzek mint az utóbbi időben? Be indulhat a szülés ettől? A hasam elég erősen keményedik.

Méhszájam két hete volt 2220.

Legjobb válasz: Szerintem már ne fáraszd magad,tartogasd az erõd a babának.Nem hiszem,hogy gond lenne,max hulla fáradt leszel ha beindul a szülés.Én is most kezdtem,keményedek stb...már pihengetek,mert ha beindul,maximális erõvel akarok ott lenni. 39 h

Szerintem már ne fáraszd magad, tartogasd az erõd a babának.Nem hiszem, hogy gond lenne, max hulla fáradt leszel ha beindul a szülés.Én is most kezdtem, keményedek stb...már pihengetek, mert ha beindul, maximális erõvel akarok ott lenni. 39 h
Szia! Én 37 hetesen éppen erkélyt takarítottam, amikor elfolyt a vizem. Pihenj, ne erõlköjd, élvezd ki a magányt, hogy utána ezerrel babázhass!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!